Σιγα ρε φιλε που γραφουμε και κειμενα χιλιαδων λεξεων και χωραει και κοπτοραπτικη!! Ο καθενας μπορει να διαβασει τις 5-10 λεξεις παραπανω παρακατω για να βγαλει συμπερασμα. Δεν επισημανα τη φραση σου για να αλλαξει το νοημα της προτασης, το οποιο ηταν σαφες. Δικαιωμα σου να πιστευεις λοιπον οτι αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει αυταρκεια στον ΠΑΟΚ και επειδη δεν αγοραστηκαν αρκετα εισητηριαsoflodoras έγραψε:Απο κοπτοραπτικη βλεπω εισαι αστερι. Ωραια το απομονωσες το σημειο για να δικαιολογησεις τη μιζερια που σκεπαζει παραδοσιακα την τουμπα τετοιες εποχες.
Δεν ειπα πως δεν υπαρχουν λεφτα επειδη δεν στηριξαμε την ομαδα. Λεω πως δεν υπαρχει αυταρκεια ΚΑΙ ενας απο τους ειναι πως δεν πηραμε εισιτηρια. Τι να κανουμε. Ειναι και αυτος ενας λογος. Και αυτο ειναι δεδομενο, οσο και να σκουζεις.
Απο εκει και περα. Δεν ξερω αν θεωρεις τον βιντα ή τον μαγκνουσον ή τον σεκενφελντ καλυτερους απο κουλιερακη και ινγκασον, αλλα εγω οχι. Αποψη μ και δεν μ την αλλαζεις
Στο μονο που συμφωνω ειναι πως ο κωνσταντελιας ισως δεν ειναι ο καλυτερος απο τον πινεδα (για μπερναρ και γκατσινοβιτς απλα γελαω) , αλλα ο πινεδα δεν ειναι σιγουρο πως θα ειναι κ την επομενη χρονια εδω. Μαλλον δυσκολα
Τελος, δεν ειπα πουθενα πως ολα βαινουν καλως. Σε κανενα σημειο. Δεν μπορω να κρινω πριν ολοκληρωθουν οι μεταγραφες αλλωστε. Κ φυσικα δεν εχω καμια εικονα τι συμβαινει πισω απο τις κλειστες πορτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οπως μοιαζετε να εχετε εσεις που επικαλειστε προβλημα στη λειτουργια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ειπα πως δεδομενα η ομαδα κατα την αποψη μου θα ειναι καλυτερη του χρονου, επειδη εφυγαν πολλα βαριδια και οπως κ να εχει αυτοι που θα ερθουν εκ των πραγματων θα εχουν να δωσουν κατι παραπανω, απο το ΜΗΔΕΝ που προσεφεραν κουρτιτς,μπισε,ελ καντουρι,ολιβειρα.
Μπορεις να διαβαζεις λοιπον οτι θελεις κ να τα μεταφραζεις και οπως σε βολευει. Και φυσικα να εκνευριζεσαι και οσο θελεις με την «αισιοδοξια» μας. Αλλωστε και εγω βρισκω την μιζερια και την γκρινια στοιχεια παραλογισμου και ελλεψης κοινωνικης μορφωσης.
Περιγραφεις την συζητηση γυρω απο την δεδομενη αργοπορια και καθυστερηση στο μεταγραφικο ως γραφικη και ζημιογονα. Καποιος λογος υπαρχει για αυτη τη καθυστερηση και δεν ειναι καθολου απιθανο να υπαρχει ασυνεννοησια για το πλανο η τα θελω του καθενως, δεν θα ειναι δα και η πρωτη φορα που συμβαινει σε ποσοφαιρικη ομαδα. Σε καθε περιπτωση, οταν το συνδεεις με την προβλεψη οτι δεσομενα θα ειμαστε καλυτερη ομαδα και οτι οποιος και να ερθει θα μας ενισχυσει, μαλλον βγαινει το συμπερασμα οτι ολα βαινουν καλως!
Και περσι φυγαν βαριδια, και προπερσι, και δεν βελτιωθηκαμε! Περσι πχ τετοιο καιρο λεγαμε παλι καλα που φευγει ο Σιντκλει, και φετος παιξαμε με ραφα! Δεν ειναι λοιπον δεδομενο οτι θα βελτιωθουμε
Τελος, ποσο υποκειμενικο ειναι το ποδοσφαιρο; Μπορω να βγω και να πω οτι ο Μπραντον ειναι το καλυτερο φορ στην Ελλαδα. Αν με κραξουν οι συνφορουμιτες θα πω ειναι η αποψη μου και δεν μου την αλλαζετε; Ο κουλιερακης λοιπον πολυ απλα αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα καλυτερα 2 σεντερμπακ στο πρωταθλημα. Ειναι πολυ σημαντικο διοτι αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει για CB σε ολοκληρο το ροστερ Ινγκασον, Κουλιερακη και Νασμπεργκ. 3 δηλαδη
Σε ευχαριστω και για την κοινωνικη σου αναλυση στο τελος. Να ξερουν τελος παντων ολοι εδω μεσα, οτι γκρινιαζουν επειδη ειναι κοινωνικα αμορφωτοι