Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω ενα εχω να πω....

εαν δεν δω τον ΠΑΟΚ απεναντι στην ρεαλ ...δεν ψηνομαι ...

και στην τελικη....

ειπα
ειπες
ειπε
ειπαμε
ειπατε
ειπαν.......απο εξω και ανακατωτα το ξερω το ρημα...

Ήμαρτον!!

Mod Team
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

μα το ειπε και ο νικολαιδης ......θα δω τον ΠΑΟΚ και με την σιτυ για να βγαλω συμπερισμα για αυτον......μεχρι τωρα δεν με ψηνει ......οπως ειπε μετα το 4-2 με γαβρο.......lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AlxNeapoli1 έγραψε:
dragon έγραψε:Φίλε εδώ είναι φόρουμ κ αν δεν αντέχεις να σχολιαζονται όσα γράφεις είναι δικό σου θέμα. Η λύση δεν είναι δύσκολη. Άσε τη νοοτροπία του θύματος που παίρνεις στα τελευταία ποστ δεν έχει νόημα. Δεν σου ορμησε κάνεις όπως επίσης ούτε ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ούτε αυτό είναι λόγος να λέμε ότι να ναι ή να βγάζουμε κόμπλεξ

Μπάρκα δεν έχω σκοπό για αστυνόμευση κ ούτε έκανα τον ντετέκτιβ αλλά δεν πιστεύω κ στις συμπτώσεις.
Μπηκα για να κανω διαλογο μεταξυ ενηλικων και πολιτισμενων οπως βλεπω ειναι οι περισσοτεροι. Προφανως δεν εισαι ενας απο αυτους οποτε μην τρεχεις πισω απο τα σχολια μου για να προκαλεις. Καμια νοοτροπια θυματος, απλως δε μου αρεσει να συνομιλω με bullies και ειρωνες.
Αστυνομευση στα χωραφια σου, εδω υπαρχουν μοντερειτορς.
Δεν έπιασε το ignore? Πάντως διακρίνονται διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας. Ευχαριστώ για τo απολιτιστος dim , έχοντας εκτιμήσει τον αξιακο σου κώδικα νιώθω εξαιρετικά με όσα γράφεις. Επικαλείσαι τους μοντερειτορς βοήθησε τους λοιπόν στέλνοντας τους τα σχολια που σου έκανα μπουλινγκ, μέχρι τότε είσαι τουλάχιστον προβοκατορας όπως σχεδόν πάντα εδώ μέσα με όποιο λογαριασμό κ αν χρησιμοποιείς
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Μπαρκαρουτσος, νομιζα το διευκρινισαμε αδερφε. Τι συμβαινει ακριβως? Μπηκα σε ΠΑΟΚ φορουμ και μου φερεται ο τυπος σαν να ειμαι αλλοθρησκος.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

giapas έγραψε:κατό τα εκατό είναι αυτός.
:lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Μπαρκαρουτσος, νομιζα το διευκρινισαμε αδερφε. Τι συμβαινει ακριβως? Μπηκα σε ΠΑΟΚ φορουμ και μου φερεται ο τυπος σαν να ειμαι αλλοθρησκος.
Βρε αδερφέ να με συγχωρείς αλλα καλα σου λεει ο (πιο) παραπανω, μη θυματοποιεις τον εαυτο σου δεν σε τιμα
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

Καλός ο ΠΑΟΚ που έχεις φτιάξει Λουτσε αλλά να τον δούμε και στην f1
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ανανέωση 5 χρόνια να δεις εγκεφαλικά. Εδω στο άκουσμα 3ετιας κάποιοι τα έκαναν πάνω τους.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bicii82 έγραψε:Καλός ο ΠΑΟΚ που έχεις φτιάξει Λουτσε αλλά να τον δούμε και στην f1
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] θα το δουνε οι αντιπαλοι το SUPER AGURI
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Κατσε να ερθει το χ τωρα γαυρος ζελα και θα μας βλεπουν με κυαλια
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Daskalos_4 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Βρε αδερφέ να με συγχωρείς αλλα καλα σου λεει ο (πιο) παραπανω, μη θυματοποιεις τον εαυτο σου δεν σε τιμα
Δεν θα το συνεχισω, δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ αδερφε. Κακως μπηκα σε αυτο το λουκι, καποιοι απλα ειναι ετσι.
Δε θυματοποιω τον εαυτο μου αλλα δεν πειραζει.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dragon & AlxNeapoli1 από μία μέρα εκτός.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Στρατηγαρα μου!! Πάρτο κι αυτό πάνω σου , δεν υπάρχει αθλιότητα που δεν θα σκαρφιστει το άθλιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο για να σε σταματήσει όπως την χρονιά του κλεμμένου. Το πρόγραμμα ικρίωμα δεν μπορεί να περάσει. Ξεβρακωστε τους!!!
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Ρε ρουμανικη σουπιά, σπαθιά καταπίνεις! Ρε σκυλε μέχρι και ο Αντρε ο Ρικαρντο έβαλε γκολ ρε!
Κανε το τρελό να πάμε τελικό να δούμε τι θα πουν αυτοί που σε κραζαν τοοοοσο καιρό!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ότι τους άκουσε επιτέλους κ έβαλε στην άκρη τις εμμονές του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”