Razvan Lucescu III
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu III
εγω ενα εχω να πω....
εαν δεν δω τον ΠΑΟΚ απεναντι στην ρεαλ ...δεν ψηνομαι ...
και στην τελικη....
ειπα
ειπες
ειπε
ειπαμε
ειπατε
ειπαν.......απο εξω και ανακατωτα το ξερω το ρημα...
Ήμαρτον!!
Mod Team
εαν δεν δω τον ΠΑΟΚ απεναντι στην ρεαλ ...δεν ψηνομαι ...
και στην τελικη....
ειπα
ειπες
ειπε
ειπαμε
ειπατε
ειπαν.......απο εξω και ανακατωτα το ξερω το ρημα...
Ήμαρτον!!
Mod Team
μα το ειπε και ο νικολαιδης ......θα δω τον ΠΑΟΚ και με την σιτυ για να βγαλω συμπερισμα για αυτον......μεχρι τωρα δεν με ψηνει ......οπως ειπε μετα το 4-2 με γαβρο.......lol: 

Δεν έπιασε το ignore? Πάντως διακρίνονται διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας. Ευχαριστώ για τo απολιτιστος dim , έχοντας εκτιμήσει τον αξιακο σου κώδικα νιώθω εξαιρετικά με όσα γράφεις. Επικαλείσαι τους μοντερειτορς βοήθησε τους λοιπόν στέλνοντας τους τα σχολια που σου έκανα μπουλινγκ, μέχρι τότε είσαι τουλάχιστον προβοκατορας όπως σχεδόν πάντα εδώ μέσα με όποιο λογαριασμό κ αν χρησιμοποιείςAlxNeapoli1 έγραψε:Μπηκα για να κανω διαλογο μεταξυ ενηλικων και πολιτισμενων οπως βλεπω ειναι οι περισσοτεροι. Προφανως δεν εισαι ενας απο αυτους οποτε μην τρεχεις πισω απο τα σχολια μου για να προκαλεις. Καμια νοοτροπια θυματος, απλως δε μου αρεσει να συνομιλω με bullies και ειρωνες.dragon έγραψε:Φίλε εδώ είναι φόρουμ κ αν δεν αντέχεις να σχολιαζονται όσα γράφεις είναι δικό σου θέμα. Η λύση δεν είναι δύσκολη. Άσε τη νοοτροπία του θύματος που παίρνεις στα τελευταία ποστ δεν έχει νόημα. Δεν σου ορμησε κάνεις όπως επίσης ούτε ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ούτε αυτό είναι λόγος να λέμε ότι να ναι ή να βγάζουμε κόμπλεξ
Μπάρκα δεν έχω σκοπό για αστυνόμευση κ ούτε έκανα τον ντετέκτιβ αλλά δεν πιστεύω κ στις συμπτώσεις.
Αστυνομευση στα χωραφια σου, εδω υπαρχουν μοντερειτορς.
- AlxNeapoli1
Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Μπαρκαρουτσος, νομιζα το διευκρινισαμε αδερφε. Τι συμβαινει ακριβως? Μπηκα σε ΠΑΟΚ φορουμ και μου φερεται ο τυπος σαν να ειμαι αλλοθρησκος.
Μπαρκαρουτσος, νομιζα το διευκρινισαμε αδερφε. Τι συμβαινει ακριβως? Μπηκα σε ΠΑΟΚ φορουμ και μου φερεται ο τυπος σαν να ειμαι αλλοθρησκος.
Βρε αδερφέ να με συγχωρείς αλλα καλα σου λεει ο (πιο) παραπανω, μη θυματοποιεις τον εαυτο σου δεν σε τιμαAlxNeapoli1 έγραψε:Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Ανανέωση 5 χρόνια να δεις εγκεφαλικά. Εδω στο άκουσμα 3ετιας κάποιοι τα έκαναν πάνω τους.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] θα το δουνε οι αντιπαλοι το SUPER AGURIbicii82 έγραψε:Καλός ο ΠΑΟΚ που έχεις φτιάξει Λουτσε αλλά να τον δούμε και στην f1
- AlxNeapoli1
- AlxNeapoli1
Δεν θα το συνεχισω, δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ αδερφε. Κακως μπηκα σε αυτο το λουκι, καποιοι απλα ειναι ετσι.Daskalos_4 έγραψε:Βρε αδερφέ να με συγχωρείς αλλα καλα σου λεει ο (πιο) παραπανω, μη θυματοποιεις τον εαυτο σου δεν σε τιμαAlxNeapoli1 έγραψε:Ημουν σιγουρος οτι θα με ειρωνευτεις. Dim? Wtf? Αδερφε αν εχετε προηγουμενα και ψυχολογικα με αλλους δε σας φταιει κανενα καινουριο μελος, γενικα φερεσαι ετσι σε ολους που μπαινουν εδω?
Δε θυματοποιω τον εαυτο μου αλλα δεν πειραζει.

- Μπαρκαρούτσος
Στρατηγαρα μου!! Πάρτο κι αυτό πάνω σου , δεν υπάρχει αθλιότητα που δεν θα σκαρφιστει το άθλιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο για να σε σταματήσει όπως την χρονιά του κλεμμένου. Το πρόγραμμα ικρίωμα δεν μπορεί να περάσει. Ξεβρακωστε τους!!!
-
Ρε ρουμανικη σουπιά, σπαθιά καταπίνεις! Ρε σκυλε μέχρι και ο Αντρε ο Ρικαρντο έβαλε γκολ ρε!
Κανε το τρελό να πάμε τελικό να δούμε τι θα πουν αυτοί που σε κραζαν τοοοοσο καιρό!
Κανε το τρελό να πάμε τελικό να δούμε τι θα πουν αυτοί που σε κραζαν τοοοοσο καιρό!