Razvan Lucescu II
-
Asimos
Re: Razvan Lucescu II
Από την ώρα που άρχισαν να σκοράρουν κατά ρυπάς, σχεδόν τελειοποίησε σαν ομάδα το διαθέσιμο υλικό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θα μπει στα P.O. στο φετινό του πικ.
Αν συνεχιστεί ο ορθολογικός τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, του χρόνου θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Για φέτος τα βλέπω όλα ανοιχτά μα και όλα κλειστά.
Αν συνεχιστεί ο ορθολογικός τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, του χρόνου θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Για φέτος τα βλέπω όλα ανοιχτά μα και όλα κλειστά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πλέον είναι ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ προπονητής του ΠΑΟΚ, στο θεσμό του Κυπελλου, με
22 ΝΙΚΕΣ
7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΗΤΤΕΣ(η μία είναι ο περσινός τελικός, που έπρεπε να να χάσουμε, γιατί έτσι το ήθελαν)
4 Τελικοι 2 ΚΥΠΕΛΛΑ(ΤΟ 1 ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ) και έπεται συνέχεια για φέτος.
Αν το ΠΆΡΟΥΜΕ και φετος, θα γίνει και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ στο ΚΥΠΕΛΛΟ με 3.
Δεύτερος έμεινε ο Μπαγιεβιτς με 21 Νίκες στο θεσμό του Κυπελλου.
22 ΝΙΚΕΣ
7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΗΤΤΕΣ(η μία είναι ο περσινός τελικός, που έπρεπε να να χάσουμε, γιατί έτσι το ήθελαν)
4 Τελικοι 2 ΚΥΠΕΛΛΑ(ΤΟ 1 ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ) και έπεται συνέχεια για φέτος.
Αν το ΠΆΡΟΥΜΕ και φετος, θα γίνει και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ στο ΚΥΠΕΛΛΟ με 3.
Δεύτερος έμεινε ο Μπαγιεβιτς με 21 Νίκες στο θεσμό του Κυπελλου.
- Shivaspace
Αυτά που γίνονται το τελευταίο μήνα έχουν ξεπεράσει κάθε λογική, δεν γίνεται να είναι απαθής όταν ΚΑΙ με τη Λαμία κάνουν τους μαλακες στο βαρ. Καθόλου γραφικός δεν είναιgpap έγραψε:νομίζω πως αυτή η επιλεγμένη αντιπαράθεση με όλους, δημιουργεί αρνητική χροιά.
Αντιπαράθεση, και μάλιστα έντονη και χωρίς οίκτο, θέλω με εκείνους που εκπροσωπούν ή στηρίζουν την σαπίλα.
Σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, θεωρώ πως όλοι είμαστε δίπλα στον Λούτσε.
Αντιπαραθέσεις με το κάθε χωριό, δεν προσδίδουν κανένα κύρος, ίσα-ίσα που εξομοιώνουν την εν γένει στάση του, ως μια ''γραφική στάση απέναντι σε όλους''.
Προχθές με τον Ιωνικό, ενώ κερδίζουμε 6-0, ενώ η Ελλάδα δακρύζει για τα Τέμπη, εσύ επιλέγεις ξανά να μιλήσεις για την διαιτησία.
Σήμερα, επιλέγεις να αρχίσεις έναν ''διάλογο'' με τους φιλάθλους της Λαμίας, την ώρα της συνέντευξης.
Ξέρω πως το παλεύεις μονάχος σου Λούτσε. Η ΠΑΕ σε έχει αφήσει αβοήθητο, και το παλεύεις μονάχος σου.
Ίσως αυτό που κάνεις, το κάνεις εν γνώση σου.
Ίσως όμως, σου βγαίνει άκριτα, και σπεύδω να σε ενημερώσω: ''το να είναι ο κακός σε όλους, δεν βοηθάει. Γίνε κακός στους άδικους και στους κλέφτες''.
Επειδή όμως μονάχος σου το παλεύεις, κρατάω μια πισινή, μήπως όντως αυτό που κάνεις είναι και ο σωστός τρόπος.
-
Dimg4
Λογω δουλειας ειδα οσο μπορεσα μεσω κινητου και βεροιωτη. Ρε τι τους εκανες στην συνεντευξη?

-
montekristo
Τους εστειλε στο σπιτι για υπνο
χορτατους με ενα γεματο ταληρο
και πολυ καλα τους ξηγηθηκε.-
Το αξιζαν τα γαβροβαζελοχανουμα!
χορτατους με ενα γεματο ταληρο
και πολυ καλα τους ξηγηθηκε.-
Το αξιζαν τα γαβροβαζελοχανουμα!
-
aspro mavro
Πάρε το ΝΤΑΜΠΛ να μη ξέρουν από που τους ήρθε κι ας τους να χοροπηδάνε.
Ούτε του χρόνου ούτε τίποτα, το ξέρει ότι μπορεί και φέτος γι αυτό τρελαίνεται μ αυτούς τους πόντους που του έκλεψε το βαρ.
Ούτε του χρόνου ούτε τίποτα, το ξέρει ότι μπορεί και φέτος γι αυτό τρελαίνεται μ αυτούς τους πόντους που του έκλεψε το βαρ.
- Jules Winnfield
νομίζω ότι δε χρειάζεται συνεχώς να γκρινιάζει για τη διαιτησία
το ξέρω ότι η υπόθεση βαρ βρωμάει πολύ πλέον, αλλά ο χειρισμός με τη γκρίνια του λουτσέσκου δεν είναι σωστός
δε νομίζω ότι ταιριάζει στον οργανισμό ΠΑΟΚ να βγαίνει συνεχώς ο προπονητής και να καταντάει γραφικός με την αναφορά του στη διαιτησία σε κάθε συνέντευξη
το ξέρω ότι η υπόθεση βαρ βρωμάει πολύ πλέον, αλλά ο χειρισμός με τη γκρίνια του λουτσέσκου δεν είναι σωστός
δε νομίζω ότι ταιριάζει στον οργανισμό ΠΑΟΚ να βγαίνει συνεχώς ο προπονητής και να καταντάει γραφικός με την αναφορά του στη διαιτησία σε κάθε συνέντευξη
- Amsterdamer_87
Δεν τον θεωρω επ ουδενι γραφικο..
Εχουν γινει και συνεχιζουν να γινονται εγκληματα εκ προθεσεως ειδικα τον τελευταιο μηνα..
Αυτοι προσπαθουν με καθε τροπο να βγαλουν τον πουστογαυρο 2ο και πανω απο μας..
Εγω αυτο εχω καταλαβει κι αυτο εισπρατω..
Καλα κανει και τους ξεμπροστιαζει και τους τα χωνει καταμουτρα..
Εχουν γινει και συνεχιζουν να γινονται εγκληματα εκ προθεσεως ειδικα τον τελευταιο μηνα..
Αυτοι προσπαθουν με καθε τροπο να βγαλουν τον πουστογαυρο 2ο και πανω απο μας..
Εγω αυτο εχω καταλαβει κι αυτο εισπρατω..
Καλα κανει και τους ξεμπροστιαζει και τους τα χωνει καταμουτρα..
η ένστασή μου δεν είναι στο αν έχει δίκιο ή άδικο σε αυτά που λέει
το ζήτημά μου είναι η συχνότητα και η επικέντρωσή του μόνο σε αυτό το θέμα
ιδανικά θα ήθελα να το αναφέρει σπανιότερα και όχι σε κάθε συνέντευξη τύπου
επίσης θα ήθελα να το αντιμετωπίζει με πιο "big dick energy"
το ζήτημά μου είναι η συχνότητα και η επικέντρωσή του μόνο σε αυτό το θέμα
ιδανικά θα ήθελα να το αναφέρει σπανιότερα και όχι σε κάθε συνέντευξη τύπου
επίσης θα ήθελα να το αντιμετωπίζει με πιο "big dick energy"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 09 Μαρ 2023, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Ναι, να μη μιλάει ούτε ο Λουτσέσκου και ο μ@λ@κ@ς ο ΠΑΟΚτσης να περνάει την ομάδα γενεές 14 που δεν θα έχει επιτυχίες και θα τρώει γκολ - οφσαιντ στο 90' . ΟΧΙ! Να μιλάει ΚΑΘΕ φορά που του δίνεται η δυνατότητα. Φτάνει να είμαστε το χουχουλιάρικο αρκουδάκι που ΠΑΝΤΑ θα φταίει. Ανελέητο ξεφτίλισμα σε όλους μέσα και έξω από το γήπεδο! Και στο κάτω κάτω, όσα λέει είναι ΑΛΗΘΕΙΑ! Επίσης, όσα λέει δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στο αγωνιστικό που Κ-Ε-Ν-Τ-Α-Ε-Ι
το ότι η ομάδα κεντάει δεν αμφισβητείται από κανέναν μη εμπαθή
είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ στην ιστορία της ομάδας
είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ στην ιστορία της ομάδας
- PAOKevolution
Δεν σε φωτογραφίζω @dani σε αυτό που έγραψα. Αλλά ο μέσος ΠΑΟΚτσης δυστυχώς, έτσι σκέφτεται. Για ΟΛΑ φταίει ο ΠΑΟΚ. Τα πέναλτι των άλλων πεναλτάρες και του ΠΑΟΚ βουτιές και δεν αρμόζουν αυτά στα ασπρόμαυρα χρώματα.. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα πως ο Ράζβαν νιώθει πιο ΠΑΟΚ από πολλούς...
Τι κρίμα να μην έχουμε 3 με 4 βαθμούς ακόμα να βλέπαμε τι θα τους σκάρωνε στα play off.
Με το καλό πάντως να γίνει και το ματς της Κυριακής. Να ολοκληρωθεί ουσιαστικά και τυπικά η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος όπου όλοι παίζουν με όλους και θα μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για αυτόν τον προπονητή. Γιατί με αυτό το ρόστερ, με ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησε από το μηδέν, με συνεχόμενες και πολυάριθμες απουσίες, το ό,τι έχει καταφέρει να βλέπουμε σταθερά εδώ και 2 μήνες αυτήν την εικόνα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Με το καλό πάντως να γίνει και το ματς της Κυριακής. Να ολοκληρωθεί ουσιαστικά και τυπικά η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος όπου όλοι παίζουν με όλους και θα μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για αυτόν τον προπονητή. Γιατί με αυτό το ρόστερ, με ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησε από το μηδέν, με συνεχόμενες και πολυάριθμες απουσίες, το ό,τι έχει καταφέρει να βλέπουμε σταθερά εδώ και 2 μήνες αυτήν την εικόνα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.