ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Μ αρέσει ρε παλληκάρια αυτό το συγκεκριμένο θέμα γτ υπάρχουν λίγα μεν, αλλά υπάρχουν άτομα. Που μονίμως φέρνουν την καταστροφή σε οποιαδήποτε πώληση η ακόμα και φήμη παίχτη μας.
Προσωπική εκτίμηση ότι δεν θα είναι ούτε φερραρι ούτε σταφ ο αντικατάστασης του Γιαννούλης.
Αλλά το ότι ένας παίχτης έχει βιογραφικό β Αργεντινής δεν σημαίνει ότι είναι και παρταλη, είναι αρκετά καλός παίχτης αλλά με ταβάνι.
Κατά τα άλλα καλή συμφωνία ακούγεται η τιμή για τον Γιαννούλης η μόνη ένσταση λόγω άγνοιας προς το παρών τι γίνεται αν δεν ανέβει η νοριτς(δύσκολο είναι καλή ομάδα) λογικά θα υπάρχει ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου για 6 η 1 χρόνο.
Προσωπική εκτίμηση ότι δεν θα είναι ούτε φερραρι ούτε σταφ ο αντικατάστασης του Γιαννούλης.
Αλλά το ότι ένας παίχτης έχει βιογραφικό β Αργεντινής δεν σημαίνει ότι είναι και παρταλη, είναι αρκετά καλός παίχτης αλλά με ταβάνι.
Κατά τα άλλα καλή συμφωνία ακούγεται η τιμή για τον Γιαννούλης η μόνη ένσταση λόγω άγνοιας προς το παρών τι γίνεται αν δεν ανέβει η νοριτς(δύσκολο είναι καλή ομάδα) λογικά θα υπάρχει ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου για 6 η 1 χρόνο.
-
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο. Το ανοιγμα ηταν πολυ μεγαλο, και λογω φφπ επρεπε να πεσει η ζημια και ταυτοχρονα πρεπει να πεσει και ο μεσος ορος των συμβολαιων.ron-swanson έγραψε:Αυτο το πραγμα ειχα ποσταρει. Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω.giliopoulos έγραψε:
Καλη και ειρωνια αλλα οταν δεις αυτο πες λιγο αν σου ερχεται λιγο ζαλη https://www.youtube.com/watch?v=-_3cXij8GUE
Ηρεμηστε λιγο.
Τι εννοειται δηλαδη τι παιζει? 7 μυρια αγορες εκανες το καλοκαιρι σε χρονια ffp και κορονας. Τα περισσοτερα στην ιστορια σου.
Το οτι ηταν αποτυχημενες φταει ο ρεμπε και οι γελοιοι σκαουτερ οχι ο ιβαν.
Μην ειστε αχαριστοι και ξερολες
ron-swanson έγραψε:Χωρις παρεξηγηση παντως, καλο θα ειναι να βγει καποιος απο την οικογενεια Σαββιδη να κανει ενα ωραιο ξεκαθαρισμα για να ξερουμε και τι ακριβως παιζει.
Με την πωληση Γιαννουλη, με την πωληση Αμπελ, ε δεν νομιζω πλεον να υπαρχει θεμα με το FFP. Του φουστη δηλαδη.
Εγω πραγματικα δεν εχω κανενα θεμα με κανενα σεναριο. Θελει η οικογενεια να ριξει το μπατζετ γιατι θελει να κανει γηπεδο; Δεκτο. Θελει η οικογενεια να ριξει το μπατζετ γιατι ακομα εχει θεμα με το FFP; Αν ισχυει, δεκτο! Θελει η οικογενεια να ριξει το μπατζετ γιατι ετσι γουσταρει; Δεκτο!
Απλα καποιος να ενημερωσει γιατι πραγματικα εχω χασει την μπαλα. Σε τι φαση ειμαστε; Ο προπονητης φαινεται ετοιμος για μαχη με τις δηλωσεις του και ταυτοχρονα η διοικηση μια φερνει Κρμεντσικ ενω πηρε Τσολακ πριν 4 μηνες (αρα τον στηριζει φουλ) και απο την αλλη δεν του φερνει χαφ και για παιχτη που πουλαει 8 εκατομμυρια σκεφτεται να φερει τον Φεραρι;
Εγω θα πουλουσα και τζολη με 15 μυρια, και θα αρχιζα το καλοκαιρι απο το σημειο 0 εκει που αρχισα το 2017 φερνοντας καλες επιλογες ελευθερων οπως τζαλμα, ματος κανιας σαχοφ μπισεσβαρ κτλ και αν ειναι δυνατον να πλαισιωθουν με παικτες μεταγραφες τυπου τσιμιροτ κτλ.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται και πρεπει να γινει σωστα επικοινωνια στον κοσμο.
Ας μην ξεχναμε οτι τα εσοδα φετος ειναι παρα πολυ μειωμενα λογω κορωνα, μας βρηκε σε κακο φεγγαρι και λογικα μας ζοριζει πολυ παραπανω.
sdnaΗ περίπτωση του Φεράρι δείχνει να είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τον Γιαννούλη. Κανονικός ποδοσφαιριστής, με καλή τεχνική, καλή ταχύτητα, καλό συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Κάνει εξαιρετική σεζόν και όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, δεν αμφισβητώ τα χαρακτηριστικά του αλλά ευελπιστώ να αντέχει στη πίεση που προκαλεί μία μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως τον βλέπω πάντως και τον έχω δει αρκετές φορές, δεν πιστεύω πως είναι παίκτης που θα επηρεαστεί πολύ.
Δεν αποκλείεται και κάποια άλλη περίπτωση να είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, ενώ βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να ασχοληθεί η ομάδα με τον Σταφυλίδη για πολλούς λόγους και κυρίως πρακτικούς.
Σίγουρα ο χρόνος δεν περισσεύει αλλά είναι και μία ευκαιρία του Περέιρα να δείξει όσο δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Γιαννούλη.
-
giliopoulos έγραψε:
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο. Το ανοιγμα ηταν πολυ μεγαλο, και λογω φφπ επρεπε να πεσει η ζημια και ταυτοχρονα πρεπει να πεσει και ο μεσος ορος των συμβολαιων.
Εγω θα πουλουσα και τζολη με 15 μυρια, και θα αρχιζα το καλοκαιρι απο το σημειο 0 εκει που αρχισα το 2017 φερνοντας καλες επιλογες ελευθερων οπως τζαλμα, ματος κανιας σαχοφ μπισεσβαρ κτλ και αν ειναι δυνατον να πλαισιωθουν με παικτες μεταγραφες τυπου τσιμιροτ κτλ.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται και πρεπει να γινει σωστα επικοινωνια στον κοσμο.
Αυτο λεω. Αν αυτα τα πολυ λογικα που λες τα ελεγε και καποιος επισημα, θα ηταν νομιζω πολυ καλυτερα για ολους.
Ακριβως το αντίθετο συμβαίνει, λόγω Covid έχει γίνει πολύ πιο ελαστικο το FFP.
https://www.google.com/amp/s/amp.france ... rus-crisis
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Josh
Αυτός που τον άφησε εκτός Ευρωπαικής λίστας έδιωξε και τον Matos και άφησε μια ομάδα μισοδιαλυμένη. Τελικά είχε μάτι ή όχι?
Αυτός που τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε πως τον έβγαλε γιατί δεν τον πιστεύει ή είναι κάτι που πρέπει με το ζόρι να το δεχτούμε επειδή το πιστεύεις εσύ?
Άτιμο πράγμα ο εγωισμός.
Rene
Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται ουτε η ΠΑΕ ούτε ο Pablo... το νόημα του post μου είναι πως καλό είναι να κρατάμε και μια πίσινη. Ο καθένας έχει την άποψη του... μπορεί να είναι λάθος μπορεί σωστή. Αλλά να κριτικάρεις με βάση αυτή και με το ζόρι να "πιέζεις" τους άλλους να την απόδεχτούν ως απόλυτα σωστή λες και είσαι guru και οι υπόλοιποι άμπαλοι είναι θέμα. Και κάποιοι το κάνουν σταθερά εδώ μέσα.
Αυτός που τον άφησε εκτός Ευρωπαικής λίστας έδιωξε και τον Matos και άφησε μια ομάδα μισοδιαλυμένη. Τελικά είχε μάτι ή όχι?
Αυτός που τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε πως τον έβγαλε γιατί δεν τον πιστεύει ή είναι κάτι που πρέπει με το ζόρι να το δεχτούμε επειδή το πιστεύεις εσύ?
Άτιμο πράγμα ο εγωισμός.
Rene
Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται ουτε η ΠΑΕ ούτε ο Pablo... το νόημα του post μου είναι πως καλό είναι να κρατάμε και μια πίσινη. Ο καθένας έχει την άποψη του... μπορεί να είναι λάθος μπορεί σωστή. Αλλά να κριτικάρεις με βάση αυτή και με το ζόρι να "πιέζεις" τους άλλους να την απόδεχτούν ως απόλυτα σωστή λες και είσαι guru και οι υπόλοιποι άμπαλοι είναι θέμα. Και κάποιοι το κάνουν σταθερά εδώ μέσα.
ο ανθρωπος είναι φυχικα κυκλοθυμικόςlaska4 έγραψε:ο τζαντζαρας αρχισε την μιζερια παντως
-
Ναι φιλε αλλα ασχετα με το φφπ δεν μπορει μια ανωνυμη εταιρια να εχει συνεχως ζημιες και να χρειαζεται καθε χρονο να βαζει 20 μυρια ο ιδιοκτητης απο την τσεπη του σαν να ειναι βλακας η κοροιδο.JohnDag έγραψε:Ακριβως το αντίθετο συμβαίνει, λόγω Covid έχει γίνει πολύ πιο ελαστικο το FFP.
Πρεπει να λειτουργησει ορθολογικα η παε για το καλο του ΠΑΟΚ κυριως.
Ας φέρουν Φεράρι κ κάνα δανεικό χαφ να βγει η χρονιά. Νομίζω ότι αν μηδενίσει στο ffp, βγαίνεις από επιτήρηση κ μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή τα έξοδα με αρχική χρόνια το 2021.
Οπότε ίσως έχει νόημα η ανομβρία στα μεταγραφικά εδώ και ενάμισι χρόνο.
Οπότε ίσως έχει νόημα η ανομβρία στα μεταγραφικά εδώ και ενάμισι χρόνο.
-
- Επικοινωνία:
Για Φερράρι που ακούγεται δεν έχω προσέξει προσωπικά τον παίκτη ν'αγωνιζεται όμως μια ανάγνωση του βιογραφικού του δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις! Και μη μου πείτε ότι κάνει παπάδες φέτος (δεν το λες και επίτευγμα 1 γκολ και 2 ασίστ σε 15 αγώνες) γιατί πέρσι στην αρμάδα του Βόλου δεν ακούμπησε! Αν θέλουμε τόσο πολύ πια λόγω ffp και έλλειψης στόχων λύση χαμηλού κόστους ας πάμε να πάρουμε τον Dodo που έμεινε ελεύθερος από Sampdoria με 6 μήνες + 2 χρόνια συμβόλαιο ανανέωση από ομάδα.
Οχι ρε φιλε τον εβγαλε στο ημιχρονο γιατι πιστευει οτι ειναι ετοιμος να αντικαταστησει τον Γιαννουλη αμεσα...Ειναι αλλο να πιστευεις στα στοιχεια ενος παικτη και αλλο να τον θεωρεις ετοιμο και να γραφεις πως αυτο ειναι η σκεψη της παε για αυτο και θα αποκτηθει ο Φεραρι.Κατα τα αλλα ο εγωισμος μας φταιει...Και κοφτε τις λαλακιες καποιοι με τετοιου ειδους τσιτατα ,γιατι αν γραψω και εγω οτι η αφελεια σας φταιει που γραφετε ασυναρτησιες για να δικαιολογειτε τα παντα δεν θα ωφελησει κανεναν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 15 Ιαν 2021, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από περσι ειναι αν όχι ο καλυτερος απο τους καλυτερους του Βολου. Προσωπικά από τους καλυτερους μπακ του πρωταθληματος.boogeyman77 έγραψε:Για Φερράρι που ακούγεται δεν έχω προσέξει προσωπικά τον παίκτη ν'αγωνιζεται όμως μια ανάγνωση του βιογραφικού του δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις! Και μη μου πείτε ότι κάνει παπάδες φέτος (δεν το λες και επίτευγμα 1 γκολ και 2 ασίστ σε 15 αγώνες) γιατί πέρσι στην αρμάδα του Βόλου δεν ακούμπησε! Αν θέλουμε τόσο πολύ πια λόγω ffp και έλλειψης στόχων λύση χαμηλού κόστους ας πάμε να πάρουμε τον Dodo που έμεινε ελεύθερος από Sampdoria με 6 μήνες + 2 χρόνια συμβόλαιο ανανέωση από ομάδα.
Επαναλαμβανω την γνωμη μου, ο Γιαννουλης επι Φερειρα, με τον Γιαννουλη του 4-2-3-1 ή 4-3-3 του ΓΚαρσία , είναι μερα με τη νυχτα
- sourmenetes
- Moderator
Ο γιαννουλης δεν έφυγε λόγω φφπ παιδιά!!
Αν ήταν θα είχε φύγει από το καλοκαίρι!!
Το παιδι έφυγε γιατί ήθελε να φύγει και γιατί είναι εξαιρετικά καλό το deal.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ήταν θα είχε φύγει από το καλοκαίρι!!
Το παιδι έφυγε γιατί ήθελε να φύγει και γιατί είναι εξαιρετικά καλό το deal.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο πρώτα στον Στρατηγό Φερέιρα που επί της θητείας του εκτόξευσε τις μετοχές του Γιαννούλη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και μετέπειτα στον Γεωργιάδη που πρώτος τον έκανε μπακ αλλά και στον Κάναντι που δούλεψε καλά μαζί του.
Υγεία και κάθε επιτυχία στον Γιαννούλη.
Υγεία και κάθε επιτυχία στον Γιαννούλη.