Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ιάσονας

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Мир έγραψε:Πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Καβαγκα, ούτε με τον οποιοδήποτε Καβασακι.
Απλα το φέρνουν στην επιφάνεια μάνατζερ για να ανεβάσουν το κασε του και κυρίος ΑΡΔ για να πιέσουν την διοίκηση μετά την εξέλιξη με Μαουριτσιο αλλά και τις προειδοποιήσεις από Κυρ/Δουκα.

Είχε μόνο λογική αν δεν είχαμε αγοράσει Μουργκ ή μας έβγαινε χοντρός τραυματισμός.
Μας έμειναν και Μπισε/Ζαμπα.

Εδω δεν πήραμε οκτάρη ή εξαροοκτάρη εστω.
Αν παίξει 8αρι ο Μουργκ σε 3-4-3 ποιος θα μαρκάρει;
Έχει νόημα αν αλλάξει το σύστημα
icue

Δημοσίευση από icue »

Το οτι παιρνει 500 το χρονο ο Καγκαβα απο που προκυπτει; Εγω μονο αυτο εχω βρει

https://salarysport.com/football/la-lig ... -zaragoza/
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οκ αλλά για τον Αμπέλ μιλάμε.
Πέρσι του πήρε 10 μήνες για να νοιώσει και να το γυρίσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

mbison έγραψε:Ειπωθηκε το μεσημερι απο ρεπορτερ μετροκολις οτι ο Καγκαβα παραχωρειται κ αν δεν καλυφθει το συμβολαιο των 500 χιλ, θα τσονταρει κ η Ισπανική που τον εχει. Δλδ αν τον προσφερουμε πχ 300, θα δωσουν κ οι Ισπανοι 200 στον Ιαπωνα.
Αν αληθεύει μαλλον μιλαμε για πρωην παικτη που θελουν να ξεφορτωθουν, οπως καναμε κ εμεις με διαφορους.
Θα μπορούσαμε να τον κλείσουμε για 1 χρόνο δίνοντας πριμ υπογραφής 400 χιλ. ευρώ και ετήσιο συμβόλαιο 100 χιλ., εξαναγκάζοντας την Σαραγόσα να τσοντάρει άλλα 400 χιλιάρικα και ανεβάζοντας τις συνολικές αποδοχές του παίκτη στα 900 χιλιάρικα;
Σίγουρα όχι και η πιο τίμια και ηθική λύση. Δεν γνωρίζω αν η εφορία αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο το πριμ υπογραφής και τις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Πάντως προσωπική μου άποψη είναι να μην γίνει καμία προσθήκη πλέον. Πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη 2 παίκτες, ένα "εξαρο-οχτάρι" και ένα "εξτρεμοφόρ" ή "εξτρεμοδεκάρι". Όμως πλέον ο Γενάρης είναι πολύ κοντά. Αφού χάθηκε τόσος χρόνος καλύτερα να περιμένουμε πως θα ρολάρει η ομάδα και πως θα ανταποκριθούν οι νέες προσθήκες. Μπορεί π.χ. να κριθεί πως είμαστε εντάξει στα χαφ (δεν ξέρω, ίσως βγει π.χ. ο Νίνουα ή γυρίσει τούρμπο ο Αγκούστο), ίσως αναστηθεί ο Μπίσε ή ο Ζαμπά. Καλύτερα λοιπόν, κατά την άποψη μου, να περιμένουμε μέχρι αρχές Δεκεμβρίου, και τότε να ξεκινήσει η προσπάθεια για την κάλυψη των όποιων αναγκών.

Πάντως παρότι είμαι λίγο απογοητευμένος για την μεταγραφική ανεπάρκεια που δείξαμε το καλοκαίρι, δεν είμαι απόλυτα απαισιόδοξος. Ο Τζόλης δείχνει παίκτης τρομερής κλάσης. Αν συνεχίσει έτσι ίσως και να μπορέσει μόνος του να κάνει μεγάλη διαφορά. Μιχαηλίδης και Μιχάι επίσης δείχνουν πως είναι παίκτες ποιότητας.
Όλα τα λεφτά φίλοι είναι ο Τσόλακ. Αν βγει ο Κροάτης μπορούμε να ελπίζουμε για μεγάλα πράγματα. Αν δεν βγει, δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O δικος μου ο Λουσαμπα βλεπω να μενει χωρις ομαδα...Κριμα ρε φιλε,ειναι ισως ο μονος παικτης απο οσους γραφτηκαν εδω μεσα που μου εκανε τρελο κλικ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ρε παιδιά... μη το συνεχίζετε... ο παίχτης είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
Ποια Σαραγόσα και πιο τσονταρισμα στην αμοιβή του τσαμπουνατε?

Τώρα καταλαβατε τι κακο κάνουν οι ΑΡΔ? Πετανε μια μ@λακια και δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Edit
Στην U21 παιξανε 2 Τσιαγγαρας, ο Θ. κ ο Α. Ο Θεοχαρης ειναι ο δικος μας, ποιος ειναι αλλος?

Ο αδερφος του. Παναιτωλικός
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε:O δικος μου ο Λουσαμπα βλεπω να μενει χωρις ομαδα...Κριμα ρε φιλε,ειναι ισως ο μονος παικτης απο οσους γραφτηκαν εδω μεσα που μου εκανε τρελο κλικ...
Παρομοίως! Απ αυτούς που ακούγονται ελάχιστοι αξίζουν

Τώρα Ασαμόα και Καγκάβα στα 32 , ειδικά ο πρώτος που πέρσι κάθε τρεις και λίγο ήταν στα πιτς για το γόνατο, μόνο μια ΠΑΕ που σπάει πλάκα αποδεσμεύει Βέρνμπλουμ πάει και υπογράφει νέους Βέρνμπλουμ
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

GiorgosAtha έγραψε:Ρε παιδιά... μη το συνεχίζετε... ο παίχτης είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
Ποια Σαραγόσα και πιο τσονταρισμα στην αμοιβή του τσαμπουνατε?

Τώρα καταλαβατε τι κακο κάνουν οι ΑΡΔ? Πετανε μια μ@λακια και δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Ελα ντέ !!!!

Την περίπτωση του την ανάφερα στο τόπικ πριν κανά 300 σελίδες όταν πέρασαν 5 ώρες από την στιγμή που έμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:

viewtopic.php?f=6&t=8265&hilit=tzelas&s ... 0#p1756552
tzelas έγραψε:Ελεύθερος πριν 5 ώρες, ψάχνει τον επόμενο σταθμό του ο Kagawa:
Ο δικός μας Γερμανός θεωρώ τον ξέρει, ελπίζω να ξέρει και ότι είναι ελεύθερος. Αυτές είναι οι ευκαιρίες που βρίσκεις στο τέλος των μεταγραφών. Ποιά Σαμπαντέλ τώρα που τον θέλει;
Zaragoza announced on Friday that the contract with the attacking midfielder had been terminated. Kagawa, which has long been considered safe in the Spanish media, was simply too expensive for the or - so it was said - generally for a Spanish second division team. In addition, the 31-year-old from Kobe does not have an EU passport and, unlike in the House of Lords, only two players are allowed in LaLiga2 without one (exceptions are nationalities that, like the Nigerian James Igbekeme (25), are under the Cotonou Agreement fall).

New club for Kagawa?
Sabadell confirmed their interest

Zaragoza had to decide for or against Kagawa by the squad's registration deadline last week. Time was of the essence as a decision against Kagawa would also have to find a club for the player - that could well have worked: According to reports, league rival CE Sabadell is ready to sign the offensive man.
A little over a year ago, Shinji Kagawa fulfilled his dream of Spanish football. For this he even accepted the second division at Real Zaragoza. Now they part ways.

The Real Zaragoza chapter is closed for Shinji Kagawa. As the Spanish second division club announces, the contract with the ex-Dortmunder was terminated. The background is likely to be the high salary of the Japanese. He also blocked one of the non-European places in the squad.

How things will go on for Kagawa is still completely unclear. In the summer of 2019, the now 31-year-old playmaker left BVB, where he no longer played a sporting role. In 2011 and 2012 he was German champion with black and yellow as a top performer.

The move to Manchester United followed and, after a year and a half, he returned to Dortmund. In 148 Bundesliga games, Kagawa scored 41 goals and prepared 37 more. He is now on the market as a freelance player - and certainly interesting for some clubs.
Τότε που γύριζε ο Μάτος, έπεφταν οι Δεσποτάδες σαν είδηση και είχατε και μένα να ποστάρω σωρηδόν γιαπωνέζικα :lol: Μέχρι και στον ξερόλα τον έβαλα και μιας και κανένας δεν πέτυχε παίκτη εδώ και αρκετές μεταγραφικές, μπορεί και να γίνει ο μόνος που πετυχαίνουμε μετά από καιρό.

viewtopic.php?f=6&t=8265&hilit=tzelas&s ... 5#p1756593
tzelas έγραψε:
teod1980 έγραψε:Έχεις και τον Τζέλα, από τις χιλιάδες ώρες ερασιτεχνικού κ δανεικών ΠΑΟΚ, να βλέπει Ιάπωνες στον ΠΑΟΚ
που πάμε ωρε
:lol:
Είπαμε αν έρθει, δικό μου το άνοιγμα το τόπικ του :P :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θα σε έχω στα υπόψιν, χεχεχε
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ναι ρε Νομπόα, δε σε ξεχνώ :opaokara:

viewtopic.php?f=17&t=6166&start=60#p888888

αρχοντική πρόβλεψη από το πουθενά, τότε που πετυχαίναμε και κανέναν παίκτη :P
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Ο Καγκαβα είναι προπέτασμα καπνού. Τον Πάτο κυνηγάμε,αφήστε τον άλλο να παίζει στη σεκουντα αγώνα παραμονής σε ένα νησί του Ατλαντικού...
Καλά να τον κυνηγάμε, μην τον πιάσουμε σκιάζομαι.....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο Σίντζι Κάγκαβα (ιαπωνικά 香川 真司, ΔΦΑ [kaɡaɰa ɕindʑi] "Κάγκαουα Σίντζι"[2], γενν. στις 17 Μαρτίου 1989) είναι Ιάπωνας ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Π.Α.Ο.Κ.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... E%B2%CE%B1

Τα αλάνια το βαλανε ήδη!

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά την σημερινή συνέντευξη Rebbe θα κλείσει το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ή θα ξαναζεσταθει ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”