Răzvan Lucescu
-
- Mr Ξερόλας 2019
- navigator11
Re: Răzvan Lucescu
Παρουσιάζει μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα. Έχω ενθουσιαστεί από αυτά που βλέπω εδώ και μήνες. Έχω υπάρξει τρελό Σαντόσκυλο στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να ξαναβρούμε έναν πραγματικό προπονητή πρωταθλητισμού. Κι όμως, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να τον έχουμε βρει. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι πάει να πει ήττα μετά από 30 κοντά συνεχόμενα παιχνίδια. Και με κατακτητικό ποδόσφαιρο. Τι να πω ...
Η απάντηση που θα έδινα εγώ στην ερώτηση τι λείπει από την ομάδα είναι:
"Όλες οι ομάδες θέλουν μεταγραφές. Πέρα από αυτό χρειαζόμαστε δημοσιογράφους."
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ με όλα.Και όπως είπε και ο Kataramenos σε προηγούμενα ποστ σαν να τον πήρε το μάτι μου να αιωρείται πάνω απο τον Ρήνο....Alastor έγραψε:Για μενα 3 σημεια γουσταρω απτην ομαδα που φτιαχνεις
Πρωτον κατεβηκαμε για την νικη
Δευτερον πιεζαμε για 4ο γκολ στο 90
Τριτον χασαμε τον αρχηγο μας και ειχαμε ελαχιστη διαφορα στην αποδοση,σαν να μην εγινε τιποτα
Σημαντικοτατα και τα 3
- back in black
Alastor έγραψε:Για μενα 3 σημεια γουσταρω απτην ομαδα που φτιαχνεις
Πρωτον κατεβηκαμε για την νικη
Δευτερον πιεζαμε για 4ο γκολ στο 90
Τριτον χασαμε τον αρχηγο μας και ειχαμε ελαχιστη διαφορα στην αποδοση,σαν να μην εγινε τιποτα
Σημαντικοτατα και τα 3
++++
δεν έχω ξαναδεί τόσο καλό τακτικά παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ
1000 μπράβο ρε λούτσε, με έχεις κερδίσει προσωπικά
τακτική? άριστος
νοοτροπία? άριστος
διαχείριση παιχτών? άριστος
διάρκεια? άριστος
1000 μπράβο ρε λούτσε, με έχεις κερδίσει προσωπικά
τακτική? άριστος
νοοτροπία? άριστος
διαχείριση παιχτών? άριστος
διάρκεια? άριστος
- anekfrastos
Στον ουρανό σε ψάχναμε (Ιταλία, Γερμανία Κροατία, Ολλανδία, Σερβία κλπ) στην Ξάνθη σε βρήκαμε. Άπειρα ρισπεκτ μίστερ
Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu
Ασπροπρόσωπο με έβγαλε ο Λού.....χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ισχύει γενικά αυτό που λέει νομίζω ο κατ.....και αυτός κάποια στιγμή νύχτα θα φύγει. It goes with the territory.cellophan έγραψε:Ο προπονητής πρέπει να είναι ταυτόχρονα ποδοσφαιριστής, μάνατζερ, παιδαγωγός-πατέρας, ψυχολόγος και συνταγματάρχης. Δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Εσύ που ξέρεις την ομάδα σου και ψάχνεις για προπονητή, είσαι ο μοναδικός υπέυθυνος να τα μετρήσεις όλα αυτά. Για τον στανόγεβιτς δύο φορές έγραψα. Τη μία για να του ευχηθώ καλορίζικος και σιδεροστόμαχος και τη δεύτερη αφού τον είδα σε δύο συνετεύξεις τύπου για να διατυπώσω την εντελώς αστήρικτη τότε άποψη μου, πως είναι πολύ ανεπαρκής για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ με βάση τα πιο πάνω κριτήρια/ιδιότητες. Να το πως και αλλιώς, αν μου ερχόταν για οποιαδήποτε δουλειά διοίκησης, δεν θα τον έπαιρνα με τίποτα.
Και τώρα Λουτσέσκου, ο οποίος όσο και αχώνευτος να μου είναι, γράφει σαφώς καλύτερα σε όλα τα παραπάνω κριτήρια, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία, που η ομάδα χρειάζεται πολύ. Έχω την αίσθηση πως θα πάει πολύ καλά.
Καλή επιτυχία λοιπόν Ρουμάνε που μοιάζεις πιο πολύ με Σέρβο από ότι ο Σέρβος προκάτοχος σου, που έμοιαζε πιο πολύ με Ρουμάνο.
- Μπαρκαρούτσος
Πότε τελειώνει το συμβόλαιό του;;
ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ, γιατί θα σκάσει πρόταση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν κάνω πλάκα. Το πιστεύω πραγματικά.
ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ, γιατί θα σκάσει πρόταση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν κάνω πλάκα. Το πιστεύω πραγματικά.
apple64 έγραψε:Η απάντηση που θα έδινα εγώ στην ερώτηση τι λείπει από την ομάδα είναι:
Κωστασ περαια
Μπράβο...Αν και ο αντίπαλος προπονητής κρίνεται ούτε καν κανονικός, δεν κατάφερε να μπερδέψει τον δικό μας...
Η δε εξέλιξη του αγώνα, ειδικά μετά το πρώτο γκολ, που ήρθε πολύ νωρίς, τον βοήθησε πολύ στο κοουτσάρισμα...
Η δε εξέλιξη του αγώνα, ειδικά μετά το πρώτο γκολ, που ήρθε πολύ νωρίς, τον βοήθησε πολύ στο κοουτσάρισμα...
Από gazzetta:
"Ο τηλεοπτικός φακός μετά την λήξη του ματς έδειξε την... ένταση ανάμεσα στον Ζαμπά και τον Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου ξεκαθάρισε τα πράγματα!
Ο Λουτσέσκου επισήμανε σε σχετική ερώτηση ότι έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Βραζιλιάνο για αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο τον χρόνο που αγωνίστηκε λέγοντας: «Ο Ζαμπά είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης. Ήθελε πολύ να παίξει, να αγωνιστεί, παρόλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι και επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία καλή φάση που είχε, ήταν απογοητευμένος. Η άλλη στιγμή, ήταν όταν έκανε κάποιες τρίπλες στο 3-0. Όταν το σκορ είναι τέτοιο μπορεί αυτό να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά μπορεί και να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο. Μιλήσαμε, το κατάλαβε και είναι όλα εντάξει»."
Respect
"Ο τηλεοπτικός φακός μετά την λήξη του ματς έδειξε την... ένταση ανάμεσα στον Ζαμπά και τον Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου ξεκαθάρισε τα πράγματα!
Ο Λουτσέσκου επισήμανε σε σχετική ερώτηση ότι έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Βραζιλιάνο για αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο τον χρόνο που αγωνίστηκε λέγοντας: «Ο Ζαμπά είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης. Ήθελε πολύ να παίξει, να αγωνιστεί, παρόλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι και επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία καλή φάση που είχε, ήταν απογοητευμένος. Η άλλη στιγμή, ήταν όταν έκανε κάποιες τρίπλες στο 3-0. Όταν το σκορ είναι τέτοιο μπορεί αυτό να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά μπορεί και να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο. Μιλήσαμε, το κατάλαβε και είναι όλα εντάξει»."
Respect
Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις ρε φίλε; Πριν από αρκετά χρόνια που είχα κάνει φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ είχαμε έναν υπολοχαγό ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να οργανώσει ένα μάτσο ατσούμπαλα φανταράκια σε κανονική διμοιρία επιδείξεως. Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς. Δεν πίστευα ότι υπήρχε ουδεμία περίπτωση να κάνω αυτά τα κόλπα που είχα δει σε βιντεάκια και τους κοίταζα λες κι ήταν εξωγήινοι. Κι όμως, μετά από κανένα μήνα με τον υπολοχαγό Φ.Σ. (δεν θα αναφέρω το όνομα για ευνόητους λόγους) όχι απλά πετούσαμε τα όπλα στον αέρα και τα πιάναμε, αλλά πυροβολούσαμε με άσφαιρα με το όπλο στο μισό μέτρο από το κεφάλι του διπλανού μας και δεν ανοιγοκλείναμε καν τα μάτια μας. Πάμε δυνατά στρατηγέ να σκίσεις και τους Ρώσους σε πρώτη φάση.
Υ.Γ. Κρίμα που δεν βάζουν κι εσένα στις ψηφοφορίες για MVP. Δεν υπήρχε περίπτωση να ψήφιζα κάποιον άλλο.
Υ.Γ. Κρίμα που δεν βάζουν κι εσένα στις ψηφοφορίες για MVP. Δεν υπήρχε περίπτωση να ψήφιζα κάποιον άλλο.