ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΑΜΒΟΥΡΓΟpirate_salonica έγραψε:Ωχ κάτσε... εδώ περιπλέκεται το πράμα. Άντε και μαμήσου InπαPAOK.ace79grpaok έγραψε:Ρε http://www.ndr.de/sport/fussball/Artjom ... 15298.html
Άρθρο πριν 5 λεπτά πουθενά δεν λέει ότι αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ ,τοσκιτση επειδή όλο και κάπου εδώ θα είσαι ,άντε και *******
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
cambiaso έγραψε:Αν πέρασε ιατρικά όμως.....για ποιό λόγο το έκανε αν δεν έχει συμφωνήσει??...εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω....
Δεν το ξερουμε οτι περασε ιατρικα,οπως και να εχει αν χαλασει χαλασε τι να κανουμε τωρα;
Πολύ δύσκολο να τα βρήκε με τον Φρανκ και μετά να τον κρεμάει.Εγώ μυρίζομαι μπινιά για να πέσουν οι απαιτήσεις του Αμβούργου που ζητάει χρήματα,με τον φόβο να φορτωθούν το συμβολαίο για ακόμα ένα χρόνο.Είδωμεν
In Frank we trust!
In Frank we trust!
- pirate_salonica
Το είδα και εγώ πιο μετά... απλά μην ξέροντας γερμανικά έπρεπε να βάλω το... translate!
- desperando
- Επικοινωνία:
αν και τα αρδ είναι της πλάκας και για φάπες δεν πιστεύω να γράψανε ότι γράψανε από το μυαλό τους.
το κακό είναι ότι είχα ψηθεί πολύ με τον λετονο
το κακό είναι ότι είχα ψηθεί πολύ με τον λετονο
- Fear of the dark
Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, γνωματεύσεις για ποδοσφαιριστές, σε συνεργασία με το ταμείο τους.
Δεν μασάμε, πάμε για άλλα.
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, γνωματεύσεις για ποδοσφαιριστές, σε συνεργασία με το ταμείο τους.

Δεν μασάμε, πάμε για άλλα.

- pirate_salonica
Δε νομίζω ο ίδιος ο παίκτης να δήλωνε πως θέλει να μείνει και να ήταν απλά τρικ. Δε νομίζω...
Ο τίτλος του άρθρου είναι "Ο Ρουντεβς μένει!" (Rudnevs bleibt!). Μάλιστα προς το τέλος του άρθρου γράφει:ace79grpaok έγραψε:Ρε http://www.ndr.de/sport/fussball/Artjom ... 15298.html
Άρθρο πριν 5 λεπτά πουθενά δεν λέει ότι αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ ,τοσκιτση επειδή όλο και κάπου εδώ θα είσαι ,άντε και γαμισου παπατζη
However, Hamburg told: "Further talks about switching to PAOK Saloniki stand out." And can be canceled now (probably).
Άρα όντως επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται ότι χαλάει η δουλειά.
Τιποτα παμε για αλλα....Οντως μπορει να μην περασε ιατρικα για τι δεν τους εχω κ εγω εμπιστοσυνη τους αρδ...αλλα μπορει να αλλαξε ξαφνικα αποφαση ο παιχτης κ να πουλησε τον Φρανκ ή να μην υπήρχε ποτέ συμφωνια....obanebane έγραψε:cambiaso έγραψε:Αν πέρασε ιατρικά όμως.....για ποιό λόγο το έκανε αν δεν έχει συμφωνήσει??...εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω....
Δεν το ξερουμε οτι περασε ιατρικα,οπως και να εχει αν χαλασει χαλασε τι να κανουμε τωρα;
-
Τρολια του Αρνεσεν ειναι για να τον πάρουμε λιγοτερα... θα εκαναν μακακια οι Γερμανοι και θα ζητάνε κανενα ποσοστο 50% μεταπωλησης ... ο παικτης θα έρθει τζαμπα
- pirate_salonica
Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δικοί μας για άλλο φορ,αν κινηθούν. Δεν γίνεται να είναι τρολ,ο ίδιος ο παίκτης βγήκε κι έκανε δηλώσεις!
- fiorentinos
- Dimitris_L4
Ρε πουστη μου μη βιαζεστε μερικοι. Ελεος περιμενετε στη γωνια να κραξετε τους παντες και τα παντα λες και νοιωθετε ευχαριστηση μ'αυτο. Ηρεμηστε λιγο και θα δουμε τι θα γινει.
Το επίσημο twitter account του Αμβούργου τιτίβισε πριν από λίγο αυτό:
Πηγή
που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει δήλωση του παίχτη μετά την προπόνηση σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.Artjoms #Rudnevs hat sich nach dem Training dahingehend geäußert, dass ein Wechsel zu @PAOK_FC für ihn aktuell nicht infrage kommt.
Πηγή