Άντε και καλούς δανεισμόυς. Πάμε παρακάτω.
Ναι το λεει και ο κολκας συνέχεια αυτο ,υποτιθετε οτι αποσυρθήκαμε γιατι δεν θέλαμε να μπούμε σε πληστιριασμο και αν εγινε ετσι καλα κάναμεbuffos έγραψε:Είναι απλό. Παίρνει τον παίκτη σαν επίδειξη δύναμης και πολύ καλά κάνει.
Δεν με χαλάει σαν κίνηση, με χαλάει που ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος και αδύναμος και ο Σαββίδης απών και αδιάφορος.
Γιατι ειναι εκκωφαντικη ολα στο χόρτο και να δούμε και τον φορτουνη το οτι διέρευσε οτι δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμό δεν σε κάλυψε ; και λίγο αργότερα βγήκαν οι φήμες οτι έκλεισε στον γαβρο .....stelyk έγραψε:Η επικοινωνιακη σφαλιαρα που θα φαει η ΠΑΕ αν ειναι αληθεια αυτο με τον Φορτοινη θα ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ!!
Θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε στο τελος αν οι παιχτες που αποκτηθηκαν και αποκτηθουν ηταν ολοι μεσα στις 2-3 πρωτες επιλογες για καθε θεση, να μαθουμε δηλαδη αν ο περιγημος "σχεδιασμος" πηγε καλα και ηταν αυτος που θελαμε.
Ακριβως αυτο απο το σιγα τον παίκτη στο κράξιμο επειδη δεν τον πείραμε απο τους ΙΔΙΟΥΣ πολλες φορέςRealcon έγραψε:Είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Φορτούνη, σιγά τον παίκτη ρε τι κάνουν εκεί στην ΠΑΕ ρε. Σιγα τον Φορτουνάκο!!!
Ο Παίκτης έχει κλείσει στον "ολυπιακό" καλά ρε τι είναι αυτά ρε...
Σορυ αλλά...
It's something wrong really !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
angelheart έγραψε:Είπα να γράψω τι πίστευα εγώ για το θέμα της μετακίνησης του Φορτούνη αλλά με πρόλαβε η ...κεντρική![]()
![]()
Ο αθεόφοβος ο Φορτούνης δήλωσε (!!!) όσον αφορά την προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ
"...Δεν το αποκλείω κιόλας αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω..."
ΔΕΝ λέω ότι είναι κακό να έχει το παιδί φιλοδοξίες και πίστη στον εαυτό του. ΚΑΛΑ κάνει και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. ΕΜΑΣ όμως, αυτό τι στο ΛΟΥΤΣΟ μας νοιάζει ;
ΤΙ ακριβώς είναι αυτό που θα (ακριβο)πληρώσει ο Κος Σαββίδης ;
-- την περσινή καταπληκτική χρονιά ;
-- το "ατραυμάτιστο" ;
-- το ότι ήταν "από πάντα ΠΑΟΚτσάκι" ;
-- τη λεβέντικη κορμοστασιά ;
Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής ότι "αν έχω μια καλή πρόταση θα την προτιμήσω" ; μέχρι πότε δλδ θα περιμένουμε ; και ποιος ακριβώς είναι αυτός ο παίκτης που τον περιμένουμε κιόλας ;
Αυτό το παιδί δεν έχει καν την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εγκεφαλική ωριμότητα να πει μια δυο μαλακίες και αντ' αυτού λέει στα ίσα ότι μας έχει για μπακ-απ, και εμείς περιμένουμε από ΑΥΤΟΝ να παίξει και μπάλα και να μας "σηκώσει στις πλάτες του" ;
Όσον αφορά την δική μου άποψη για τον Κο Φορτούνη, αν δεν θέλει να έρθει ΚΑΛΑ κάνει. Εγώ για την (ποδοσφαιρική) πάρτι του έχω να πω αυτό
Mario Jardel έγραψε:Έφτασαν οι διεθνείς. Ευκαιρία να κόψει 2-3 ο Αναςτασιάδης.
Από τους διεθνείς εννοώ