14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις θα εχει κλειδωθεί τούτο δω το τοπικ...
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

psykoman έγραψε:
gpap έγραψε:Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.

Πάμε σε ένα μείζων θέμα.
Λένε πολλοί «δίχασε ο σάλπι».
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια από την στιγμή που γύρισε στην ομάδα ο αρχηγός, έβλεπα την θύρα 1, την θύρα 2, την θύρα 3, την θύρα 5, την θύρα 6, την θύρα 7, την θύρα 8 να τον επευφημούν, ενώ μια μερίδα της θύρας 4 να τον κράζει. Λέω μια μερίδα της θύρας 4, διότι ΔΕΝ τον γιουχάιζε όλη η θύρα 4.

Άρα, δεν δίχασε τους οπαδούς της ομάδος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, δίχασε την θύρα 4. Δεν το αντιπαρέρχομαι βεβαίως, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Αλλά επειδή θεωρώ ως οπαδούς του ΠΑΟΚ όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο, και όχι μόνο όσους πηγαίνουν στη θύρα 4, δηλώνω πως η άποψη ‘’δίχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ’’ είναι προβοκατόρικη και αναληθή.

Η αγωνιστική του συνεισφορά ήταν κατιούσα. Σαφώς και δεν μπορούσε να προσφέρει όσα θέλαμε. Αλλά σε συνδυασμό με τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που κάποιοι του έδωσαν, είναι λογικό – όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο, το ταλέντο ενισχύεται από την ψυχολογία.

Δέχομαι πως έπρεπε να φύγει – τουλάχιστον από το αγωνιστικό τμήμα. Δεν δέχομαι που κάποιοι πανηγυρίζουν. Είναι οι ίδιοι που τον κράζανε σε κάθε αγώνα, τον παίχτη που φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να κερδίσει τον αγώνα της ομάδος μου.

Ο Σάλπι λοιπόν, ΔΕΝ δίχασε.
Οι κακοπροαίρετοι δίχασαν τον κόσμο, με την άνευ λογικής κριτικής τους.

Εγω επειδη δεχομαι ως κοσμο του ΠΑΟΚ ολους τους ΠΑΟΚτσηδες...και οχι μονο οσοι παν στην 1,2,3,4,5,6,7,8... αρα δεν ειναι οι θυρες 1,2,3,4,5,6,7,8....αντιπροσωπευτικο δειγμα του κοσμου ΠΑΟΚ....
Θεωρω οτι επιχειρηματολογια σου ειναι προβοκατορικη γιατι στηριζετε σε λαθος δεδομενα...και δεν θα αναφερω τον ορο που χρησιμοποιησες ''αναληθη''...γιατι δεν υπαρχει ''σαλπιγγιδομετρο'' που να μετρησει τον σφιγμο του κοσμου...
Και οποιος νομιζει οτι μονο στην 4 δεν ηθελαν τον ''Μητσο'' μαλλον δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...
++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:ΠΑΟΚ δεν ήσουν ποτέ, λιγόψυχε...

(μετά το 5 και 40)

[youtube]V9PVKwqCp4g&feature=youtu.be&t=5m42s[/youtube]

Αυτόπτης μάρτυρας ήμουνα στα 15 μέτρα από εκεί που το έκανες ρε λίγε...

Όχι μόνο θέλησες να το εκτελέσεις στο 88 ενός αγώνα, αλλά έτρεξες και πήρες την μπάλα από τις πινακίδες και όταν στη ζήτησε ο Μυταράς σήκωσες το χέράκι και είπες "εγώ"

Μικροπράγματα αλλά δε σεβάστηκες τους 2500 οπαδούς που κατέβηκαν εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ.
Απλά για να αποδείξεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και δεν πανηγύρισες, πανιβλ@κα.....

όπως και το ότι γ@μησες το σύμπαν όταν ήξερες ότι θα γίνει χαμός στην ομάδα αλλά δε σε ενοιαξε και γύρισες πίσω.
Απλά τον να φανείς ΠΑΟΚτσής....

Τραγικός άνθρωπος. ΠΑΟΚ δε χρειάζεται να δείχνεις αλλά να είσαι κι εσύ δεν ήσουνα ποτέ....

Για τα υπόλοιπα τα έχουν πει άλλοι κι άλλοι...αλλά σε ότι ήμουνα παρών δε σηκώνω κουβέντα, μπλογκερ...

Όπως έλεγα και τότε: "Τι θα αποκτούσαμε με 800.000 καθαρά συμβόλαιο ρε παιδιά; Τι παικταρά θα μπορούσαμε να φέρουμε, αλλά εσείς νοιώθετε έξαψη να πάρετε παίκτη από το λαγό με το μιλητό συμβόλαιο του Πατέρα...."
Βάλατε τον ΠΑΟΚ πάνω από τον εγωισμό σας για να φουσκώσετε και να λέτε "Πήραμε παίκτη από το λαγό σε καλή ηλικία" τόσο ψηλά είχατε τον ΠΑΟΚ...

Μακρυά από τον ΠΑΟΚ και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Τούμπα....

υγ. Για σένα δούλεψε όλη η δημοσιογραφία και όχι μόνο, του ΠΑΟΚ... Κοντός στο ανάστημα, κοντός και στην ψυχή....
καυλωμενος και εγω ειχα κατεβει σε εκεινο το ματς...

η ιστορια δε σβηνεται οχι μονο δεν αφησε τον παπαδοπουλο να εκτελεσει αλλα το κουνησε επιδεικτικα κιολας το κωλοχερο του...και ολοι οι βαζελοι να φωναζουν ρυθμικα το ονομα του...ακομα αποτυπωμενη η εικονα στο μυαλο μου οπως και σε οσους ειχαν παραβρεθει...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Σαφώς.
Ο καθένας κρίνεται συνεχώς από όσα κάνει και όσα λέει.
Το αύριο θα δείξει ποιός είχε δίκαιο ή στάθηκε σωστά σταθερός στην άποψή του.

Προσωπικά θεωρώ πως θα επιστρέψει από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

gpap έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ πως θα επιστρέψει από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ.
Δε νομίζω. Μάλλον θα διαφημίζει την DHI.
niks

Δημοσίευση από niks »

Για το πεναλτι τον διακαιολογω. Ηθελε να δειξει στα βαζελια πως τιμαει το ψωμι που τρωει, και σε μας ηθελε να αποδειξει πως αν μας εβαζε γκολ , δεν θα πανηγυριζε... :idea:

Περι ηθικων θεματων, ειναι μαγαλη συζητηση, περιοριζομαι στα ποφοσφαιρικα:
Τα τελευταια δυο χρονια, πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει στον Π.Α.Ο.Κ.
Οποιοσδηποτε αλλος , θα ειχε ακουσει μονο κραξιμο. Δεν ειχε θεση στην ομαδα, οχι φετος, αλλα εδω και δυο χρονια.
Να ειναι καλα, αλλα μακρια απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

offtopic και για λίγη χαλάρωση:
από το βίντεο με το βάζελο, στο 1:14 παρακολουθούμε ενέργεια "μεγάλου παίκτου" :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πωωω ρε τι το βαλατε το βιντεο; Η καρδια μου πονεσε. Ειχα καταφερει να την σβησω αυτη τη μνημη...

Για μενα εκεινη την μερα τελειωσε. Στο μυαλο μου εχω 2 Σαλπιγγιδηδες. Τον 1ο που ηταν ΠΑΟΚτσακι και τον γουσταρα απιστευτα πολυ. Αδυναμια του ειχα. Και τον 2ο που ηταν μετα απο αυτο το πεναλτι που για μενα καταντησε να ειναι ενας τελειως αδιαφορος παιχτης και ανθρωπος. Ηταν ακομα ενας παιχτης που επαιζε στην ομαδα μου (απο το 2010 και μετα που γυρισε).

Στεναχωρηθηκα τωρα... Κριμα να μπορεις να εισαι ηρωας και να επιλεγεις να μην εισαι τιποτα. Τουλαχιστον για μενα.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

niks έγραψε:Για το πεναλτι τον διακαιολογω. Ηθελε να δειξει στα βαζελια πως τιμαει το ψωμι που τρωει, και σε μας ηθελε να αποδειξει πως αν μας εβαζε γκολ , δεν θα πανηγυριζε... :idea:

Οποιοσδηποτε αλλος , θα ειχε ακουσει μονο κραξιμο. Δεν ειχε θεση στην ομαδα, οχι φετος, αλλα εδω και δυο χρονια.
Πιο άκομψο τρόπο να δείξει αυτά που γράφεις δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Και μάλιστα όλα ταιριάζουν: άκομψος και άμπαλος στον τρόπο παιχνιδιού του, άκομψος και μουλωχτός και στη συμπεριφορά του. Παλαίμαχος απ' τα 30 του, τεμπέλαρος ή ανίκανος (τόσα χρόνια δεν έβαλε ούτε ένα στοιχείο στο παιχνίδι του), χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο που, πέρα απ' όλα τ' άλλα έχει ξοδέψει μια περιουσία στα κολλύρια για πάρτη του τόσα χρόνια τώρα.

Όπως έγραψε κι ένας αδερφός παραπάνω, κοντός στο σώμα, κοντός και στην ψυχή.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

mrpink έγραψε:
niks έγραψε:Για το πεναλτι τον διακαιολογω. Ηθελε να δειξει στα βαζελια πως τιμαει το ψωμι που τρωει, και σε μας ηθελε να αποδειξει πως αν μας εβαζε γκολ , δεν θα πανηγυριζε... :idea:

Πιο άκομψο τρόπο να δείξει αυτά που γράφεις δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Και μάλιστα όλα ταιριάζουν: άκομψος και άμπαλος στον τρόπο παιχνιδιού του, άκομψος και μουλωχτός και στη συμπεριφορά του. Παλαίμαχος απ' τα 30 του, τεμπέλαρος ή ανίκανος (τόσα χρόνια δεν έβαλε ούτε ένα στοιχείο στο παιχνίδι του), χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο που, πέρα απ' όλα τ' άλλα έχει ξοδέψει μια περιουσία στα κολλύρια για πάρτη του τόσα χρόνια τώρα.

Όπως έγραψε κι ένας αδερφός παραπάνω, κοντός στο σώμα, κοντός και στην ψυχή.
Εντάξει φίλε...το κατάλαβα με. Προδότης...μικροψυχος....κοντοπ...νος κλπ.
Καποιοι ακομα και σημερα ποσταρετε δεκα φορες την ιδια αποψη για να μας πεισετε ακομα και τωρα για το ποσο σάπιος ΗΤΑΝ.ΗΤΑΝ....γιατί έφυγε.τα καταφερατε...χαρειτε το αλλά μην προσπαθείτε ΔΈΚΑ ΦΟΡΕΣ να μας πείτε τα ίδια.έλεος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει gpaok δεν διαφωνώ μεσες άκρες, αλλά και εσύ πολύ πατριωτικά το πήρες ρε αδελφέ... :roll:

τεσπα. παιδιά λίγο ήρεμα. τον φάγαμε το γάϊδαρο, έμεινε η ουρά, άντε να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία να προχωρήσουμε μπροστά...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

K_geo έγραψε:εντάξει gpaok δεν διαφωνώ μεσες άκρες, αλλά και εσύ πολύ πατριωτικά το πήρες ρε αδελφέ... :roll:

τεσπα. παιδιά λίγο ήρεμα. τον φάγαμε το γάϊδαρο, έμεινε η ουρά, άντε να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία να προχωρήσουμε μπροστά...
Φίλε γκεο δεν έχω κανένα θέμα να αναψω φωτιές.κοιτά ομως το εξης: δες τις τελευταίες σελίδες εδώ. Θα διαπιστώσεις οτι οι περισσοτεροι γράφουν ωραία, χωρίς ακρότητες ακόμα κ αν διαφωνούν με την επιστροφη του κλπ κλπ. Και υπαρχουν και κάποιοι που συνεχώς τα ίδια κ τα ίδια. Το κόβω εδώ μόνος μου όμως! ;)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν μπορούσα, θα σου έδινα μία συμβουλή:

Σταμάτα το ποδόσφαιρο. Ας είναι ο ΠΑΟΚ η τελευταία σου ομάδα. Μην καταδεχτείς από "εγωισμό" να πας σε καμια ομαδούλα για να αποδείξεις ότι μπορείς. Έχτισες την καριέρα σου σε στοιχεία (ταχύτητα, εκρηκτικότητα) που ο χρόνος διέλυσε.

Στο καλό και να είσαι υγιής.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

gpap έγραψε:Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.

Πάμε σε ένα μείζων θέμα.
Λένε πολλοί «δίχασε ο σάλπι».
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια από την στιγμή που γύρισε στην ομάδα ο αρχηγός, έβλεπα την θύρα 1, την θύρα 2, την θύρα 3, την θύρα 5, την θύρα 6, την θύρα 7, την θύρα 8 να τον επευφημούν, ενώ μια μερίδα της θύρας 4 να τον κράζει. Λέω μια μερίδα της θύρας 4, διότι ΔΕΝ τον γιουχάιζε όλη η θύρα 4.

Άρα, δεν δίχασε τους οπαδούς της ομάδος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, δίχασε την θύρα 4. Δεν το αντιπαρέρχομαι βεβαίως, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Αλλά επειδή θεωρώ ως οπαδούς του ΠΑΟΚ όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο, και όχι μόνο όσους πηγαίνουν στη θύρα 4, δηλώνω πως η άποψη ‘’δίχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ’’ είναι προβοκατόρικη και αναληθή.

Η αγωνιστική του συνεισφορά ήταν κατιούσα. Σαφώς και δεν μπορούσε να προσφέρει όσα θέλαμε. Αλλά σε συνδυασμό με τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που κάποιοι του έδωσαν, είναι λογικό – όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο, το ταλέντο ενισχύεται από την ψυχολογία.

Δέχομαι πως έπρεπε να φύγει – τουλάχιστον από το αγωνιστικό τμήμα. Δεν δέχομαι που κάποιοι πανηγυρίζουν. Είναι οι ίδιοι που τον κράζανε σε κάθε αγώνα, τον παίχτη που φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να κερδίσει τον αγώνα της ομάδος μου.

Ο Σάλπι λοιπόν, ΔΕΝ δίχασε.
Οι κακοπροαίρετοι δίχασαν τον κόσμο, με την άνευ λογικής κριτικής τους.
καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ή θες να μας τσιτώσεις?

τον έβριζε ΟΛΟ το γήπεδο όταν πρωτοέφυγε και έπαιζε στο βάζελο ναι ή όχι?
όταν μπήκε αλλαγή στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ βάζελος θυμάσαι τι έγινε?
ΟΛΗ Η ΤΟΥΜΠΑ φώναζε το γνωστό σαλπιγγίδη π@@σταρά
τότε ήταν κακός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

μετά από κάποια χρόνια και επειδή ακούστηκε ότι θα γυρίσει σε μας, ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ, κάποιοι άρχισαν τα σάλπι σάλπι οε οε οε
τότε αρχίσατε να τον ξαναγαπάτε

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ
μη μου λες για σταθερές απόψεις και λοιπές παπαριές

άντε πάνω που χαρήκαμε
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Για δες ρε μητσο πως τα φέρνει ολα τουμπα η ταναπου η ζωη...σου εδωσε ο θεός την δυνατοτητα να διαλεξεις αναμεσα στο δημητρακης μας και σημαια μας και στο προδοτης και λιγοψυχος....και εσυ διαλεξες τον δευτερο δρομο...μια ποδοσφαιρικη καριερα κραταει λιγα χρονια...το θεμα ομως ειναι οταν κρεμασεις τα παπουτσια να σε θυμουνται ολοι για το ηθος σου και για την αμοιβαια αγαπη...αυτα μενουν μητσαρα στην ιστορια...

Τα χρονια περασαν και καταλαβες το λαθος σου...ισως επεστρεψες γιατι σκεφτηκες πως θα ζησω οταν κρεμασω τα ποδοσφαιρικα μου παπουτσια σε μια πολη που θα ειμαι για ολους το κοκκινο πανι και οχι ο δικος τους δημητρακης??? Ισως αυτο σε αναγκασε να γυρισεις πισω...αν δεν το εκανες για αυτο θα μεινω παντα με την απορία γιατι δεν βγηκες ποτε να μιλησεις ντομπρα και ΠΑΟΚτσηδικα στον κοσμο...να πεις αντρικια οτι εκανα μεγαλη μαλακια και ζηταω συγνωμη που προδωσα τα ονειρα σας...οχι οτι θα αλλαζε κατι και ουτε θα γινοσουν ποτε ξανα ο δικος μας δημητρακης...αυτο στο προσφεραμε απλοχερα και εσυ τα τιναξες ολα στον αερα με την επιλογη σου!!! Αλλα δεν θα υπηρχε αυτος ο διχασμος ρε παλικαρε στον λαο του ΠΑΟΚ!!! Ο ΠΑΟΚτσης ξερει να αναγνωριζει...μπορει να ειμαστε ταλιμπαν αλλα ξερουμε να αναγνωριζουμε...

Ειμαι αυτος που τοτε μου ανακοινωσες οτι γυρναω στον ΠΑΟΚ και το ειχα μοιραστει με τα παιδια του φορουμ εδω μεσα και την αλλη μερα επαιζε σε ολα τα πρωτοσελιδα οτι γυρνας σπιτι σου. Στο ειχα πει και τοτε...αν ειναι να μην ζητησεις συγνωμη μην το κανεις για το καλο του ΠΑΟΚ...τελικα ρε μητσο ποτε δεν το εκανες και η ιστορια εγραψε οτι διχασες τον κοσμο του ΠΑΟΚ οσο κανενας αλλος!!!

Χαιρομαι που φευγεις αν και αργησες δυο χρονια....αναγνωριζω την προσφορα σου στην ομαδα αλλα ως εκει...το δημητρακης, το σημαια και το ΠΑΟΚτσακι απο κουνια σκορπισανε την ημερα που δεχτηκες τα πρασινα λεφτα...και η ιστορια δυστηχως αυτο εγραψε. Να σε εχει ο θεος καλα και σου ευχομαι τα καλυτερα στην υγεια σου και στην οικογένεια σου!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”