Τουμπιώτη, επειδή μάλλον δεν το κατάλαβες, στην ανωτέρω δημοσίευση αναφερόμουν.Realcon έγραψε:Αναλυτικό δημοσίευμα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ έχει η Hürriyet που έχει ως τίτλο « ο μπελάς του Πατριάρχη γίνεται πρόεδρος».
Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως ο Βασίλης Φλωρίδης, είχε κάνει μεγάλες απάτες κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Τη δεκαετία του 90’ ο ίδιος είχε τονίσει στον Μητροπολίτης Χαλκηδόνος Ιωακείμ, πως έχει πολλές γνωριμίες στην Άγκυρα και θα μπορούσε να φροντίσει για να ανοίξει η Θεολογικής Σχολή της Χάλκης. Ο Μητροπολίτης πείστηκε , παρέδωσε στον Φλωρίδη 3 εκατομμύρια δολάρια , και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ τότε εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα ο Ιωακείμ να πάθει σοβαρό εγκεφαλικό.
Ποιο σενάριο έφτιαξα και δεν το κατάλαβα? Έθεσα δύο κατά τη γνώμη μου εύλογα ερωτήματα και εσύ απαντάς άλλα αντί άλλων. Η δικαστική απόφαση που αναφέρεις ότι αθωώνει τον Πατριάρχη πού κολλάει σε αυτά που ρωτάω? Δεν αναφέρομαι σε κατηγορίες κατά του Πατριάρχη, αλλά κατά του Φλωρίδη. Αν έχεις να παραθέσεις στοιχεία (κατά προτίμηση μεταφρασμένα, δεν σε θεωρώ αναξιόπιστο) για την συγκεκριμένη κατηγορία κατά του Φλωρίδη περί δόλιας υπεξαίρεσης χρημάτων από το Πατριαρχείο με πρόφαση το άνοιγμα της θεολογικής σχολής, τότε μου λύνεις την απορία. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις ένα ποστ πριν απαντήσεις, αν και ομολογώ πως παρότι άσχετα με τα γραφόμενά μου είναι ενδιαφέροντα τα στοιχεία που υπονοείς. Γράψε τα όμως ξεκάθαρα. Δεν έχουμε όλοι στο forum την ίδια ενημέρωση, γι αυτό και συζητάμε. Για να πληροφορήσουμε, να πληροφορηθούμε και να μάθουμε. Εντελώς φιλικά και μην το πάρεις σαν υπόδειξη.