Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ale »

Αλλά είναι στις μετακομίσεις τώρα και δεν το σηκώνει συχνά ο γαλιθιάνος τσε4.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Φοβου τους goran64 και δωρα φεροντες.
Σορυ αλλα δεν μπορουσα να μην το πω.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βασικά είναι πολλά παιδιά που απομακρύνθηκαν, όπως ο Μάξιμος, ο Σωτος, Ι Καρχαρίας ο Αυστραλός, ο Φρουρός, ο Μαρλι. Ευτυχώς που και που γράφει ο ΠΑΟΚτσης από Σουηδία. Μακάρι να είναι καλά και ας μη γράφουν.
Και μια σκέψη. Νομίζω πως αυτή είναι η "μαγεία" ενός φόρουμ. Αυτό το άγνωστο με το Νικ νειμ και τη φώτο με το δικέφαλο αετό ή το ντιντιε πχ. Που όταν γνωρίσεις ας πούμε μια γερή πένα πχ ο Αχμέτ από κοντά να είναι ένας μουντρουχης εξηνταρης που μυρίζει η μασχάλη του και θες να φύγεις από το μέρος να πάρεις μια ανάσα ρε φίλε!
Γιαυτό προσωπικά πιστεύω πως αν υπήρχε η ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά ένα ή περισσότερα μέλη του φόρουμ θα ήμουν παρά πολύ επιφυλακτικος! Άσε που μπορεί να έχει κάποιος αντρικό Νικ, να βρίζει σα νταλικέρης και στην πραγματικότητα να είναι η Σοφία 43 χρονών με δυο παιδιά και τα μισά δόντια μαύρα από τη νικοτίνη και να βγάζει τα σωψυχα της στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δημητρης17 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Η περιμένουνε να δούμε μέχρι πότε θα το συνεχίσει κάποιος :mrgreen: Έχει γίνει και στο παρελθόν...
Πετρο, πας καλα φιλε μου;;; Θες να σου δωσω τηλεφωνο Αθηνας σταθερο και να απαντησω, για να σου φυγει καθε αμφιβολια;;; Το οτι ο Γκοραν μενει Θεσσαλονικη το γνωριζεις!!!
Μίλησα εγώ για σένα;

Απαντάω απλά στον τσε στο αν παίζει τέτοια περίπτωση, γενικά

Και το εννοώ :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε:συνονοματε17 και γκοραν το τερματησατε

δεν εχει αλλες πιστες το φορουμ

χαι σκορ και 5 κανονακια ο καθενας
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δημητρης17 έγραψε:Μπορω να παραδοθω μονος μου;;; Ειμαι ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν, μην με μπερδεψετε παρακαλω, με τον Γκοραν που υποδυεται τον Δημητρη, ειμαστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες, θα το εχετε προσεξει και απο τα ποσταρισματα μας!!! Απλα γραφουμε κατα τον ιδιο τροπο, τοσο που οταν ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν εκανε εγγραφη στο σαιτ, ο Γκοραν που υποδυεται τον Δημητρη του ειπε: αδερφε με τον τροπο που γραφεις θα νομισουν οτι ειμαι ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν και θα μπερδευτουμε!!!

Σε καλο φεγγαρι ειμαστε.Οι παλιοι επιστρεφουν,η μουρλα το ιδιο .Ρε λες φετος......
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

che4 έγραψε:πρωτον ασε το πας καλα κτλ οχι επειδη ειναι μοντ αλλα γενικα

και δευτερον πως θα το σηκωσεις ακριβως το τηλεφωνο θα πεις εμπρος δημητρης17 εδω :lol: :lol:

ξερεις ποσα τηλεφωνα μπορω να σου δωσω αθηνα που θα ελεγαν ευχαριστως τσε4 εδω
Τσε γιατι ρε συ τετοιο πεσιμο;;; Σου ειπε ο Μοντ οτι χρειαζεται συνηγορο;;; Και τι εγινε ξαφνικα, απο καλος κι ευχαριστος εγινα μουφα;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δημητρης17 έγραψε:Γκοραν

Το διαβασα αδερφε, οταν μπαναριστικες ημουν Θεσσαλονικη, μολις επεστρεψα την Δευτερα και πηρα χαμπαρι τι εγινε, διαβασα ολη την ιστορια απ την αρχη. Δεν ειπα οτι εχεις διαφορετικη γνωμη για την νεολαια, ξερω την γνωμη σου γι αυτην και να σου πω, γνωριζοντας σε, δεν θα περιμενα και κατι διαφορετικο. Μαλλον παιρνοντας αφορμη απο εσενα και την υποθεση σου, γενικολογησα. Μην θεωρησεις οτι ηταν μομφη προς εσενα το ποσταρισμα μου. Νομιζω οτι εχω δηλωσει ξεκαθαρα την συμπαθεια μου προς το προσωπο σου.

Την εμμονικοτητα την ανεφερα σχετικα με την απο πλευρας σου επιμονη προσπαθεια για υποστηριξη - δικαιολογηση του εαυτου σου. Εννοω οτι, σιγα ρε Γκοραν, κι αν στην ειπε καποιος... κι εμενα μου την εχουν ψιλο-πει εδω μεσα, νταξει, κλαιν μαιν!!! Λογια ειναι, ο αερας τα παιρνει...

Σχετικα με την νεολαια, συμφωνουμε εν μερει, διαφωνουμε ομως ξεκαθαρα στο θεμα της καθοδηγησης της. Ο νεος ανθρωπος χρειαζεται καθοδηγηση και στην θεωρια και στην πραξη!!! Αυτην, στο υπολοιπο ζωικο βασιλειο την αναλαμβανει η φυση. Στο ανωτατο ομως ειδος, στον ανθρωπο, την αναλαμβανει η επιστημη. Τετοια ειναι η εκπαιδευση, εκτος απο καθοδηγηση
Η σωστή οικογενειακή παιδεία κατ αρχάς και η σωστή παιδεία των σπουδών αργότερα είναι αρκετές θαρρώ ως "καθοδήγηση" για κάθε νέο άνθρωπο...Κατόπιν, αν δεν πάθει δεν θα μάθει...Και για να πάθει πρέπει να δράσει μόνος του και δίχως υπερπροστασίες που τον πνίγουν περιορίζοντας τον στα καλούπια των εκάστοτε γονιών του...Εκεί θαρρώ ότι χάνεται όλος ο αυθορμητισμός και η ουσία των νέων, στο ότι δηλαδή ο καθένας μας θέλει να δει το παιδί του να γίνεται αυτό που ο ίδιος δεν κατάφερε να γίνει κάποτε και το θεωρώ και πολύ εγωιστικό-εγωκεντρικό, αλλά και φυσικά πέρα για πέρα λανθασμένο... ;)

Πιθανόν φυσικά να λέμε και τα ίδια πράγματα με διαφορετικές εκφράσεις...Όλα καλά μιας και τις αναφορές σου δεν τις πήρα σαν επίθεση, όπως κι εκείνα τα περί εμμονικότητας άλλωστε... 8-)

Το e-mail μου είναι στην διάθεση σου αδερφέ...Όποτε το ζητήσεις δίνω το ελεύθερο στους moderators να σου το στείλουν, μιας κι έχω και του λόγου μου διάθεση να γνωρίζω άτομα απ το forum, κάτι που έχω ήδη αποδείξει...

Υ.Γ. Ξέρεις βέβαια ότι μάλλον έχουμε ήδη "τρελάνει" τον Κένεθ, αλλά όπως λέει κι ο kat5..."live with this..."!! :D

Υ.Γ. 2...Ααα...ξέχασα...Marlboro δεν κάπνισα ποτέ...Εδώ και 8 χρόνια Pall Mall (βαριά) των 100mm... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 14 Αύγ 2016, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

get a room..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι εγινε ρε κεν γιατι τους την πεφτεις ετσι?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μη δινεις σημασια barlow4 να κοιτας τη δουλεια σου ετσι?αντε να πουμε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν οχι φετος ποτε?
Μια φορακλα ρε γμτω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε Κεν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εχω χασει τη μπαλα ΛΑΙΜΑΙ με τοσους γκοραν εδω μεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 14 Αύγ 2016, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μη μου πουλας πνευμα εμενα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αναμενόμενο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

barlow4 έγραψε:δεν ξερω τι με τρομαζει πιο πολυ.
να ειναι ο δημητρης και ο γκοραν το ιδιο ατομο η να υπαρχει και δευτερος γκοραν.
Μπαρλοου, η αληθινη ζωη σε τρομαζει!!! Πιο πολυ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”