Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ πάλι να σου είναι ειλικρινης δεν τον θέλω τον πουσιτς απλά είναι βλαμμένος και θα πάω πάλι να στηθώ μέσα Ιουλίου στην κάψα να δω ματς έστω και με πούσιτς. Γενικά εμένα με ενδιαφέρουν το τιμ του προπονητή. Οχι τόσο ο προπονητής. Απεδείχθη ότι αν οι γύρω γύρω δεν, ότι και να κάνει ή δεν κάνει ο προπονητής πάει άπατο. Θες γυμναστές πρωταθλητισμου( όπως ο ολυμπιακός που έτρεχαν ως το τέλος ακούραστοι) θες ιατρικό τιμ να μη λέει μη ανησυχητικός τραυματισμός και τελικά να είναι 2 μήνες, θες φυσιοθεραπευτές. Θες ένα τιμ σκληρά επαγγελματικό πρωταθλητικο
These users thanked the author Taseos for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω ρε Taseos.Δε θελεις Ραζαβαν αποδεκτο,μισοι μισοι ειναι ο κοσμος.Για Πουσιτς αλλος δε θελει ν ακουει,αλλος (εγω πχ) λεει να τον δουμε πρωτα. Οκ αν τον επιλεξεις.Βασικα οποιον επιλεξεις .Κατανοητο ,επιλογη σου.
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολα αυτα δε γιναν 1 μηνα εστω 15 μερες πριν.? Γιατι ν αφησεις τα σεναρια και τη (δεδομενη ) γκρινια του ΠΑΟΚτση να φουντωσουν και να γμηθει το κλιμα τοσο πολυ.Γιατι να το φτασεις στο αμην λιγες μερες πριν την προετοιμασια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”