Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Σχετικά με τους άλλους και όχι μόνο, που σχολιάστηκε πιο πάνω.
Ο γαύρος ξεκινάει Σεπτέμβριο και εντός ομίλων. Έχει καιρό για να φτιάξει ομάδα.
Η χάρτινη με μία πώληση του Πόνσε, έχει κάνει ήδη 6 μεταγραφές. Περέιρα, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Στρακόσα, Μπρινιόλι και σήμερα υπογράφει τον Λαμέλα.
Ο Ζέλας έχει τα περισσότερα κενά, αλλά φέτος θα έχει κέντρο με Μαξίμοβιτς, Αράο, πήρε τον αρκετά καλό για εμένα Ίγκανσον στα στόπερ, έχοντας δίπλα του Γεντβάι, Μάγκνουσον (αν είναι καλά), αγόρασε τον Ντραγκόφκσι στο τέρμα και μέχρι στιγμής δεν έχει πουλήσει Ιωαννίδη. Έχει βέβαια τεράστιο θέμα στα εξτρέμ και στα μπακ.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα πρέπει να συγκριθούμε με τους άλλους. Εμείς παίζουμε για το Ch.L. και αυτοί για Europa και Conference.
Εμείς δεν έχουμε πολλά (σε αριθμό) κενά, αλλά έχουμε 2 κενά για τη βασική ενδεκάδα (φορ και χαφ) και άλλες 3-4 περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε - αναβαθμίσουμε. Να έρθει ένα αριστερό εξτρέμ για συμπλήρωμα και να αναβαθμιστούν οι θέσεις του Έκονγκ, Ράφα, Νάσμπεργκ ίσως και Τσιγγάρα.
Το σύνολο είναι 3 μεταγραφές που τις καιγόμαστε και άλλες 3-4 για τα υπόλοιπα.
Ο γαύρος ξεκινάει Σεπτέμβριο και εντός ομίλων. Έχει καιρό για να φτιάξει ομάδα.
Η χάρτινη με μία πώληση του Πόνσε, έχει κάνει ήδη 6 μεταγραφές. Περέιρα, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Στρακόσα, Μπρινιόλι και σήμερα υπογράφει τον Λαμέλα.
Ο Ζέλας έχει τα περισσότερα κενά, αλλά φέτος θα έχει κέντρο με Μαξίμοβιτς, Αράο, πήρε τον αρκετά καλό για εμένα Ίγκανσον στα στόπερ, έχοντας δίπλα του Γεντβάι, Μάγκνουσον (αν είναι καλά), αγόρασε τον Ντραγκόφκσι στο τέρμα και μέχρι στιγμής δεν έχει πουλήσει Ιωαννίδη. Έχει βέβαια τεράστιο θέμα στα εξτρέμ και στα μπακ.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα πρέπει να συγκριθούμε με τους άλλους. Εμείς παίζουμε για το Ch.L. και αυτοί για Europa και Conference.
Εμείς δεν έχουμε πολλά (σε αριθμό) κενά, αλλά έχουμε 2 κενά για τη βασική ενδεκάδα (φορ και χαφ) και άλλες 3-4 περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε - αναβαθμίσουμε. Να έρθει ένα αριστερό εξτρέμ για συμπλήρωμα και να αναβαθμιστούν οι θέσεις του Έκονγκ, Ράφα, Νάσμπεργκ ίσως και Τσιγγάρα.
Το σύνολο είναι 3 μεταγραφές που τις καιγόμαστε και άλλες 3-4 για τα υπόλοιπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Παρ 19 Ιούλ 2024, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εύχομαι να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει καμία διαρροή απο την ομάδα προς τα έξω .
Ούτε για μεταγραφικούς στόχους, διαπραγματεύσεις, πιθανότητες, αναλύσεις κτλ.
Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο που πρέπει να ανέβουμε ως ομάδα.
Τι προσφέρει η παρέλαση τόσο πιθανών στόχων? Τι προσφέρει η πληροφόρηση ότι προσπαθούσαμε τόσο καιρό να φέρουμε τον δανό στην ομάδα?
Γιατί να υπάρχει απογοήτευση? Γιατί η ίδια η ομάδα να αυτοακυρώνεται?
Μια διαπραγμάτευση μπορεί να περάσει απο χίλια κύματα...να φτάσει να γίνει συμφωνία..να δώσουν τα χέρια..και μετά ο άλλος να κουνήσει μαντήλι..και εσυ ως ομάδα να είσαι εκτεθειμένη.
Πόσες σελίδες έχουμε για τις μεταγραφές μέχρι τώρα?
Αν καθίσει να τις διαβάσει κάποιος τι θα κερδίσει? εκτός απο χάσιμο χρόνου...
Υπάρχει ο νταλκάς για την ομάδα , την συμπλήρωση των κενών, την προσθήκη ποιότητας κτλ...κατανοητό .
ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕ
Ούτε για μεταγραφικούς στόχους, διαπραγματεύσεις, πιθανότητες, αναλύσεις κτλ.
Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο που πρέπει να ανέβουμε ως ομάδα.
Τι προσφέρει η παρέλαση τόσο πιθανών στόχων? Τι προσφέρει η πληροφόρηση ότι προσπαθούσαμε τόσο καιρό να φέρουμε τον δανό στην ομάδα?
Γιατί να υπάρχει απογοήτευση? Γιατί η ίδια η ομάδα να αυτοακυρώνεται?
Μια διαπραγμάτευση μπορεί να περάσει απο χίλια κύματα...να φτάσει να γίνει συμφωνία..να δώσουν τα χέρια..και μετά ο άλλος να κουνήσει μαντήλι..και εσυ ως ομάδα να είσαι εκτεθειμένη.
Πόσες σελίδες έχουμε για τις μεταγραφές μέχρι τώρα?
Αν καθίσει να τις διαβάσει κάποιος τι θα κερδίσει? εκτός απο χάσιμο χρόνου...
Υπάρχει ο νταλκάς για την ομάδα , την συμπλήρωση των κενών, την προσθήκη ποιότητας κτλ...κατανοητό .
ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕ

Παντως ο Τσαλοφ (απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα μιας και θα πω ψεμματα αν πω οτι τον εχω παρακολουθησει) ακουγεται οτι πιο κοντινο σε σχεση με τα φορ που αρεσουν στον Ραζβαν
Και ο Τοσκ ανεβασε για Τσαλοφ επιβεβαιωνοντας στην ουσια οτι αυτον ενοουσε οταν ελεγε για αμεση απαντηση ΠΑΟΚ
Και ο Τοσκ ανεβασε για Τσαλοφ επιβεβαιωνοντας στην ουσια οτι αυτον ενοουσε οταν ελεγε για αμεση απαντηση ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 19 Ιούλ 2024, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παικταράς, με πολύ ωραία τελειώματα, τεχνίτης, Ρώσικη Σχολή, σε πολύ καλή ηλικία.Equalizer έγραψε:Απόψεις για Τσαλοφ;
Στο κρύο (δεν κανει κρύο στην Ελλάδα, νανανανανανααα) θα κάνει πάρτι. Μόλις βγεί στους 40 βαθμούς να παίξει μπάλα, θα του φύγει... το ταλέντο και θα ψάχνει κανένα λάστιχο με νερό και κανένα δέντρο να κάτσει απο κάτω. Δεν έχει παίξει εκτός Ρωσίας πλήν 6 μηνών στην καταπράσινη και δροσερή Ελβετία.
Θα του πάρει 1-2 σεζόν να συνηθίσει και να προσαρμοστεί. Αν είναι να έρθει ως δανεικός, καλύτερα όχι.
Αν είναι να έρθει με υπομονή (απο τον κόσμο), για δουλειά και ως επένδυση στο ταλέντο του, σίγουρα ναι.
Είναι παικταράς.
Απο εκεί και πέρα οτι πει ο Προπονητής.
Για την πληροφόρηση αναφερόμουν ....ότι όλες οι ομάδες λειτουργούν με τον ίδιο σχεδόν τρόπο..παρέλαση ονομάτων κτλ.George Best έγραψε:Ναι η ΑΕΚ εχει φερει Περειρα,Λαμελα, Στρακοσια.van rooy έγραψε:Νομίζω ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλες τις ελληνικές ομάδες.
Δεν βλέπω καμία ελληνική ομάδα να ξεχωρίζει σε κάτι απο μας.
Όλες βράζουν στο ίδιο καζάνι.
Ο Παναθηναικος Μαξιμοβιτς, Ινγκασον, Μπαλντοκ και κρατησε και Ντραγκοφσκι.
Ο Ολυμπιακος Σταμενιτς, Γκαρθια, Μπρειθγουειτ κτλ και εχει πολυ περισσοτερο χρονο απο τους αλλους καθως πρωτο επισημο ματς αργει για εκεινον...
Κι εμεις καταφεραμε μετα απο 3 μηνες να κλεισουμε τον Κετζιορα, να παρακαλαμε ακομα τον Μειτε και η μονη ουσιαστικη προσθηκη (που δεν αποτελει και ενισχυση καθως εχασες παιχτη στον αξονα) να ειναι ο Καμαρα.
Εγω δε βλεπω απο που προκυπτει οτι επικρατει σε ολες τις ελληνικες ομαδες η ιδια κατασταση.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση.George Best έγραψε:...Εγω δε βλεπω απο που προκυπτει οτι επικρατει σε ολες τις ελληνικες ομαδες η ιδια κατασταση.
Από τον γαύρο έφυγαν 4 πρωτοκλασάτοι. Ξανακτίζεται από την αρχή.
Απο την ΑΕΧ έφυγαν οι δύο καλύτεροι. Η ΑΕΧ μεσοεπιθετικά, όπως επεξηγούν δημοσιογράφοι στο αντίστοιχο τόπικ είναι τελείως διαφορετική από πέρυσι. Κι αυτή λοιπόν ξανακτίζεται.
Αν εμείς βρούμε τον αντι-Μειτε, την μόνη απώλειά μας, θα έχουμε το πλεονέκτημα.
- paokmaniak
Ποιοι ειναι οι 2 καλυτεροι που εφυγαν απο την ΑΕΚ??
Γιατι εγω ξερω οτι εφυγε μονο ο πονσε που ηταν ημιβασικος
Γιατι εγω ξερω οτι εφυγε μονο ο πονσε που ηταν ημιβασικος
- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ - Κ. Πετρωτός
...Ο Δικέφαλος προσπαθεί να βρει την φόρμουλα συμφωνίας για να φέρει τον 26χρονο φορ στην Τούμπα (έχει εμπειρία εκτός Ρωσίας με την Βασιλεία), προς το παρόν βρίσκεται στη δάση διαπραγματεύσεων, χωρίς να μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι. Είναι μία ακριβή περίπτωση, καθώς υπάρχει και απαίτηση για υψηλό συμβόλαιο, αλλά στην Τούμπα εντείνουν την προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.
Ωστόσο, δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί. Υπάρχει και άλλος φορ με τον οποίο γίνονται παράλληλα συζητήσεις και το όνομά του δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.
Την ίδια ώρα διαψεύδεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Μάρκο Λιβάγια.
...Ο Δικέφαλος προσπαθεί να βρει την φόρμουλα συμφωνίας για να φέρει τον 26χρονο φορ στην Τούμπα (έχει εμπειρία εκτός Ρωσίας με την Βασιλεία), προς το παρόν βρίσκεται στη δάση διαπραγματεύσεων, χωρίς να μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι. Είναι μία ακριβή περίπτωση, καθώς υπάρχει και απαίτηση για υψηλό συμβόλαιο, αλλά στην Τούμπα εντείνουν την προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.
Ωστόσο, δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί. Υπάρχει και άλλος φορ με τον οποίο γίνονται παράλληλα συζητήσεις και το όνομά του δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.
Την ίδια ώρα διαψεύδεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Μάρκο Λιβάγια.
Πες τα ρε απόστολε 
Εμείς είμαστε πρωταθλητές και οι υπόλοιποι ψάχνονται να δουν τι έφταιξε...να μην ξεχνάμε και το φτύσιμο των δανεικών στον γαύρο...που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!
Όσο αφορά το χανούμι, έχει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος....με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του...
Πούλησαν και με αυτά τα λεφτά έφεραν νέους....άσε που κυκλοφορεί οτι πινέδα έχει ήδη κουνήσει μαντηλάκι...
Ο βάζελος είναι περίεργη φάση...απο πέρσι χώνει λεφτά ασταμάτητα, περισσότερο μοιάζει με all in αν του βγει θα κάνει ένα βήμα μπροστά.
Η άποψη μου διαφέρει απο αρκετών ( θεωρητικά και βάσει της περσινής εικόνας) θεωρώ την ομάδα πλήρη σε αυτή τη φάση και δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι δεν έχουμε σέντερ φορ ούτε ότι μας λείπει παίκτης απο τα χαφ.
Περισσότερο προβληματίζομαι αν ο ζίφκο που έπαιξε ασταμάτητα θα είναι σε καλή κατάσταση, αν ο τάισον θα είναι ο ίδιος, αν ο σβάαμπ θα αντέχει , αν τα 3κ θα είναι στα ίδια και καλύτερα επίπεδα, αν ο καμαρά έχει προσαρμοστεί, αν ο όττο βρήκε την ισορροπία , αν ο μπάμπα θα έχει τα ίδια πνευμόνια, αν ο μπράντον θα είναι φρέσκος.
Αν όλα μου τα αν είναι οκ στη παρούσα φάση θεωρώ την ομάδα πλήρης.
Όσο αφορά τον Εκόνγκ...μπορεί να είναι ακόμα μια έκπληξη του Ράζβαν όπως και ο σαμάτα.
υγ. Εύχομαι και ο ράζβαν να είναι ο περσινός ράζβαν όπως και ο ιβαν.

Εμείς είμαστε πρωταθλητές και οι υπόλοιποι ψάχνονται να δουν τι έφταιξε...να μην ξεχνάμε και το φτύσιμο των δανεικών στον γαύρο...που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!
Όσο αφορά το χανούμι, έχει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος....με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του...
Πούλησαν και με αυτά τα λεφτά έφεραν νέους....άσε που κυκλοφορεί οτι πινέδα έχει ήδη κουνήσει μαντηλάκι...
Ο βάζελος είναι περίεργη φάση...απο πέρσι χώνει λεφτά ασταμάτητα, περισσότερο μοιάζει με all in αν του βγει θα κάνει ένα βήμα μπροστά.
Η άποψη μου διαφέρει απο αρκετών ( θεωρητικά και βάσει της περσινής εικόνας) θεωρώ την ομάδα πλήρη σε αυτή τη φάση και δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι δεν έχουμε σέντερ φορ ούτε ότι μας λείπει παίκτης απο τα χαφ.
Περισσότερο προβληματίζομαι αν ο ζίφκο που έπαιξε ασταμάτητα θα είναι σε καλή κατάσταση, αν ο τάισον θα είναι ο ίδιος, αν ο σβάαμπ θα αντέχει , αν τα 3κ θα είναι στα ίδια και καλύτερα επίπεδα, αν ο καμαρά έχει προσαρμοστεί, αν ο όττο βρήκε την ισορροπία , αν ο μπάμπα θα έχει τα ίδια πνευμόνια, αν ο μπράντον θα είναι φρέσκος.
Αν όλα μου τα αν είναι οκ στη παρούσα φάση θεωρώ την ομάδα πλήρης.
Όσο αφορά τον Εκόνγκ...μπορεί να είναι ακόμα μια έκπληξη του Ράζβαν όπως και ο σαμάτα.
υγ. Εύχομαι και ο ράζβαν να είναι ο περσινός ράζβαν όπως και ο ιβαν.
Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την ΤΟΣΗ αισιοδοξία για έναν παίκτη που έχει κάνει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ χρονιά στην καριέρα του και την μόνη φορά που προσπάθησε εκτός Ρωσίας πάτωσε (Βασιλεία). Στα πολύ συν του είναι η ηλικία, ερωτηματικό ότι είναι Ρώσος και δεν ξέρουμε αν και πότε θα εγκληματιστει.
Αν έρθει, που πιστεύω ότι δεν θα έρθει. Προσπαθούμε λένε να βρούμε την φόρμουλα, ενώ ο παίκτης έχει ρήτρα 3 εκατομμύρια. Μια είναι η φόρμουλα. Τα δίνεις και διαπραγματεύεσαι με τον παίκτη
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έρθει, που πιστεύω ότι δεν θα έρθει. Προσπαθούμε λένε να βρούμε την φόρμουλα, ενώ ο παίκτης έχει ρήτρα 3 εκατομμύρια. Μια είναι η φόρμουλα. Τα δίνεις και διαπραγματεύεσαι με τον παίκτη
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν από 3 χρόνια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ (νομίζω η Κρυσταλ Πάλας) είχε προσφέρει 22 εκατομμύρια για τον Τσαλοφ, πρόταση η οποία είχε απορριφθεί
Μέχρι τότε θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, από την πρόταση και έπειτα δεν έχει δείξει τίποτα.
Μέχρι τότε θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, από την πρόταση και έπειτα δεν έχει δείξει τίποτα.
40 γκολ τις τελευταιες 2 σεζον δεν το λες και τιποταJack_MeHoff έγραψε:Πριν από 3 χρόνια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ (νομίζω η Κρυσταλ Πάλας) είχε προσφέρει 22 εκατομμύρια για τον Τσαλοφ, πρόταση η οποία είχε απορριφθεί
Που είναι ο κλεισμένος Λιβάγια που μας έδωσε χθες ο Κυρι66 του τουιτερ οεοοοο ?
Που τρώτε τον παπά από το τουιτερ συνέχεια από τον συγκεκριμένο δεν βλέπω να θίγετε κανείς.
Δηλαδή όποιος σας ταΐσει 100 ονόματα και πέσει μέσα στο ένα πάει να πει ότι έχει inside info ?
Κάντε και εσείς 100 μαντεψιές εγώ σας λέω ότι περισσότερες από αυτούς όλους θα πέσετε μέσα.
Ξαφνικά όλα τα ΑΡΔ λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές Really ?
Δηλαδή πριν τον Λουτσέσκου ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγαινε τέλεια ?
Ο Καρυπίδης είναι ΤΔ στον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον βγάζει κανείς να τον πάρει συνέντευξη το τι συμβαίνει με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ ?
Συμφέρει μήπως να διαβάζουμε πάμε για τον έναν και τον άλλον και να περνάει ο καιρός ?
Βγείτε και πείτε μόλις περάσουμε την Μπανια Λουκα θα κάνουμε μεταγραφές.
Αφού το είπε η θεία Μαρία αν δεν δω έσοδα στο λογιστήριο δεν κάνω μεταγραφές πρώτα τα έσοδα και μετά τα έξοδα.
Που τρώτε τον παπά από το τουιτερ συνέχεια από τον συγκεκριμένο δεν βλέπω να θίγετε κανείς.
Δηλαδή όποιος σας ταΐσει 100 ονόματα και πέσει μέσα στο ένα πάει να πει ότι έχει inside info ?
Κάντε και εσείς 100 μαντεψιές εγώ σας λέω ότι περισσότερες από αυτούς όλους θα πέσετε μέσα.
Ξαφνικά όλα τα ΑΡΔ λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές Really ?
Δηλαδή πριν τον Λουτσέσκου ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγαινε τέλεια ?
Ο Καρυπίδης είναι ΤΔ στον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον βγάζει κανείς να τον πάρει συνέντευξη το τι συμβαίνει με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ ?
Συμφέρει μήπως να διαβάζουμε πάμε για τον έναν και τον άλλον και να περνάει ο καιρός ?
Βγείτε και πείτε μόλις περάσουμε την Μπανια Λουκα θα κάνουμε μεταγραφές.
Αφού το είπε η θεία Μαρία αν δεν δω έσοδα στο λογιστήριο δεν κάνω μεταγραφές πρώτα τα έσοδα και μετά τα έξοδα.
Δεν θυμάμαι πολλούς ρώσους ή ακόμα και σοβιετικούς που να προσαρμόστηκαν εύκολα εκτός της χώρας τους.
Είδαμε και οζντόεφ που βρίσκονταν ήδη σε άλλη χώρα πόσο δυσκολεύτηκε κατά τα λεγόμενα του.
Είδαμε και οζντόεφ που βρίσκονταν ήδη σε άλλη χώρα πόσο δυσκολεύτηκε κατά τα λεγόμενα του.