Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
1.68 ύψος; Ε αυτός θα είναι.Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/stefano-sensi/profil/spieler/216179
Από τα λεγόμενα των today, μάλλον αυτός είναι
Λες και δεν μάθαμε τίποτα από Ντάντας και Μαρκαντώνη. Εμείς εκεί. Να μην ψηλώσουμε το κέντρο μας ούτε εκατοστό.
- ΑποστόληςΑ

Ακριβώς ό,τι πρέπει για αντι-Meite!
Κατ' εμέ δεν υπάρχει περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 17 Ιουν 2024, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλα ρε πατερ ναουμε!prist64 έγραψε:καλησπερα και καλη βραδυά
Αβε ριξε σε λεω αβε εναν καλο παπα!
- soflodoras
Το σπορντογκ είναι πιο έγκυρο. Μιλάμε για ευαγγελο μιχο που γραφει στο σπορντογκ κ τον παγκακη που είναι ο Χρύσανθος του βαζελουdalas10 έγραψε:Κεφάλι πήρε ο ΠΑΟΚ για Γιαννούλη λεει ο Anti-booker
Κατι σε πιο ψηλο εχουμε;Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/stefano-sensi/profil/spieler/216179
Από τα λεγόμενα των today, μάλλον αυτός είναι
Ενας δημοσιογραφος απο sportdog που εχει και καναλι σε youtube.εχει πηγες απο μανατζερ.San4 έγραψε:ποιος ειναι ο αντιμπουκερ;
Ο ποιος???dalas10 έγραψε:Κεφάλι πήρε ο ΠΑΟΚ για Γιαννούλη λεει ο Anti-booker
- soflodoras
O ΠΑΟΚnunies4 έγραψε:Ο ποιος???dalas10 έγραψε:Κεφάλι πήρε ο ΠΑΟΚ για Γιαννούλη λεει ο Anti-booker
Τον Κλάασεν τον θεωρώ επιπέδου Μουνιαίν. Αδιανόητο να έρθει παίκτης τέτοιου επιπέδου, ειδικά σε αυτή την ηλικία.
Απίστευτη καψούρα μου από τότε που τον έβλεπα στον Άγιαξ.
Παίκτης με πάνω από 40 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας. Τι να λέμε τώρα.
Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι, αλλά τραυματισμούς δεν είχε ποτέ πολλούς.
Στα χαρτιά, αυτός ναι κατ' εμέ θεωρείται καλύτερος του Μεϊτέ. Σβηστά κιόλας.
Βέβαια το θεωρώ απίθανο να συμβεί, γιατί σίγουρα μπορεί να βρει συμβόλαιο πάνω από 2 χαρτιά οπουδήποτε στην Αραβία.
Απίστευτη καψούρα μου από τότε που τον έβλεπα στον Άγιαξ.
Παίκτης με πάνω από 40 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας. Τι να λέμε τώρα.
Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι, αλλά τραυματισμούς δεν είχε ποτέ πολλούς.
Στα χαρτιά, αυτός ναι κατ' εμέ θεωρείται καλύτερος του Μεϊτέ. Σβηστά κιόλας.
Βέβαια το θεωρώ απίθανο να συμβεί, γιατί σίγουρα μπορεί να βρει συμβόλαιο πάνω από 2 χαρτιά οπουδήποτε στην Αραβία.
Βασίλης Καρράς;prist64 έγραψε:καλησπερα και καλη βραδυά
Παίκτης με μικρό το bill;;; kill bill;
- soflodoras
Μολις διαβασα ενα αεχτσιδικο λογαριασμο στο τουιτερ πως μεχρι παρασκευη θα γινει εκπληξη που θα γυρισει τα πραγματα τουμπα κ θα αλλαξει τα δεδομενα κ μετα απο λιγο ενα αλλο προφιλ πως ο Μειτε κλεινει στο χαρτουμι.
Ειναι γνωστοι μπινεδες οι αεχτζηδες κ αυτο αν συμβει σημαινει πολεμο. Δεν ξερουν με ποιον τα βαζουν
Ειναι γνωστοι μπινεδες οι αεχτζηδες κ αυτο αν συμβει σημαινει πολεμο. Δεν ξερουν με ποιον τα βαζουν
Ο Αντι-Booker βρε ποιος είναι;soflodoras έγραψε:O ΠΑΟΚnunies4 έγραψε:Ο ποιος???dalas10 έγραψε:Κεφάλι πήρε ο ΠΑΟΚ για Γιαννούλη λεει ο Anti-booker

Με εντελώς μπακάλικο και απαίδευτο ποδοσφαιρικό επίπεδο ανάλυσης, εγώ θα εκφράσω την άποψη οτι η κατακόρυφη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Κλαασεν, εμένα μου βγάζει έναν φόβο οτι το έχει παρατήσει
Γιατί η ποιότητα, η θέση του, αλλά και η απουσία τραυματισμών, δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο κατά τ άλλα
Γιατί η ποιότητα, η θέση του, αλλά και η απουσία τραυματισμών, δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο κατά τ άλλα