Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από kosths BXL »

nunies4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ρε παιδια τι 2,4 ο βαζελος τα ακουτε αυτα που λετε ? δεν μας φτανει οι κινησεις που δεν γινονται οι δικες μας εχουμε και τους μαλακες στο sdna που πληρωνει ο ιβαν να κανοιυν επικοινωνιακες υπερβολες για να φουσκωσουν τον βαζελο....αραξτε λιγο...εγιναν ομαδες μεσα απο 5 αρθρα και μολις παιξαν ηταν για κλαματα...καθε χρονο δεν εχετε βαρεθει αυτη τη μαλακια με τους πρωταθλητες των μεταγραφων ρουλη κουλα και βαζελο ?...
Υπάρχει μια διαφορά. Τον βαζελο του Αιτορ, του Κότσιρα και του Ιωαννίδη οσο και να μου τον παραφουσκωναν παρέμενε μια μετριοτατη ομάδα.
Ο βαζελος του Χουανκαρ, του Μαγκνουσον, του Παλασιος, του Βερμπιτς, του Σποραρ, του Μπέρναρντ (αν γίνει) και ακόμα ενός εξτρέμ ίδιου επιπέδου με Βερμπιτς όπως λένε δεν χρειάζεται προμοταρισμα και φούσκωμα.
Εν δυνάμει έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό. Γιατί να μην το παραδεχτούμε;

γτ δε εχει πολυ απλα...τον χουανκαρ ποτε τον καναμε παικταρα και δεν το θυμαμαι ? ο μαγκνουσον με τον αχιλειο που οποιαδηποτε στιγμη καλυνηχτα...και οι παλασιος βερμπιτς τι ακριβως ειναι ? στον γαυρο και σε εμας μετα απο τρια ματς θα τους εκραζαν μεχρι και τα πλακακια της τουμπας...μιλαμε τωρα για μια ομαδα με 0 αναπτυξη ο βαζελος που περυσι πριν τα πλει οφ ηταν 15 βαθμους πισω και που σε εναν τελικο δεν εκανε ουτε μια ευκαιρια και επαιζε 90 λετπα πισω απο την σεντρα ?...ο σποραρ ειναι μια χαρα κινηση και αν κανουν και του μπερναρ και αυτος θα ειναι καλη αλλα μεχρι εκει..αμα ξεκινησω να γραφω τι παικτες εχουν σε καθε θεση θα γελαμε...δεν παν για πρωταθλημα δεν παν για 2η θεση απλα παλι θα βγουν ευρωπη ....
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Υπάρχεις χάρη σ αυτούς.
Χάρη, επίσης, στον Σαββίδη είσαι η ομάδα που είσαι.
Ακόμη εσύ και κάποιοι άλλοι μόνο τον ΠΑΟΚ δεν βάζεις πάνω απ' όλα.
Μόνο τον αρρωστημένο εγωισμό σου.
Ε όχι δα!
Και με διοίκηση πρωτοδικείου είχαμε άκρως ανταγωνιστική ομάδα, σίγουρα καλύτερη απο την τωρινή. Η ομάδα όπως είπε κ η θ4 μοιάζει παρατημένη.
ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, είτε με Πρόεδρο Σαββίδη Ιβάν ή Χάρη.
kosths BXL

obanebane έγραψε:
kosths BXL έγραψε:δεν υπαρχει το πως μας βλεπουν υπαρχουν νουμερα....δες σε οποια πλατφορμα τα νουμερα του ΠΑΟΚ και τα νουμερα του βαζελου και της κουλας...δες εισιτηρια, δες τηλεθεαση, ακομα και τα νουμερα σε ινσταγκραμ, τουιτερ κτλ...παναθηναικος και αεκ μαζι πρεπει να μπουν για να φτασουν τα νουμερα του ΠΑΟΚ...ο μονος λογος αυτων των τηλεοπτικων συμβολαιων ειναι οτι υπαρχει αυτη η κυβερνηση και αυτη η κυβερνηση κανει δουλειες με του ιδιοκτητες αυτων των ομαδων και δεν κανει με τον ιβαν...και η κοσμοτε λειτουργει απλα σαν ενδιαμεσος στο συγκεκριμενο θεμα....ειναι το ιδιο με κατι αστειους διαγωνισμους που πηρε ο παλετας η ο φελος που πηγε στη λαρισα και καλα ενταξει για τον χοντρο δεν λεω καν....μεγαλυτερο μεγεθος ειμαστε απο ολες τις αποψεις στο ετος 2022 απο βαζελο και κουλα και δεν υπαρχει καν συγκριση...και εγω δεν λεω τις μεταγρφαες που ειπαν να τις κανουν γτ αλλιως θα μας περασουν αυτοι γτ δεν πσιτευω οτι θα μας περασουν αλλα πρεπει να τις κανουν γτ ο στοχος πρεπει να ειναι να κυνηγας τον γαυρο ειδικα φετος που ειναι τραγικος πιο τραγικος και απο περυσι και επειδη το ειπαν μονοι τους οτι θα τις κανουν ....δεν γινεται να λες στον κοσμο οτι παιδια θα κανουμε και σιγουρες κινησεις με βαρια συμβολαια τουλαχιστον 2 απλα θα τις κανουμε τον αυγουστο γτ τοτε παιζουν καλυτερες περιπτωσεις και μολις φτασει ο αυγουστος να βγαινει ο κλοουν ο κολκας και να λεει δεν υπαρχει ρευστοτητα λογο του πολεμου...δλδ οταν το λεγανε οτι θα τις κανουνε ειχαν ρευστοτητα αλλα τωρα δεν εχουν λογο επειδη πολεμος στην ουκρανια ο οποιος υπαρχει εδω και μηνες...μιλαμε για αστειους το λιγοτερο

Και γιατί σε εσένα έσωσαν 8 και στον γαύρο 18 και στους άλλους δύο της Αθήνας 10;
Πώς θα ανταγωνιστείς τον γαύρο, όταν μόνο από τα τηλεοπτικά έχεις 10 μύρια διαφορά;
Μας πολεμάει το κατεστημένο της Αθήνας;
Εγώ σου λέω ναι για να βοηθήσω την κουβέντα,τι κάνεις όταν αυτοί επιλέγουν να τα δώσουν στους άλλους και όχι σε εσένα;
Ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές εγκληματικές επιλογές παιχτών και αλλεπάλληλα λάθη στον σχεδιασμό του,που αν δεν είχαν γίνει τα μισά από αυτά, τώρα μπορεί να μας έβλεπαν με το κυαλι,είναι άλλη συζήτηση
Τώρα μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ακόμα καλύτερα στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας.
14 πηρε ο γαυρος οχι 18 και λογικο γτ ειναι μονιμα πρωταθλητης και ειναι οντως παραπανω απο εμας σε νουμερα τηλεθεασης κτλ κτλ....οι αλλοι σου ειπα γτ τα πηραν....λογο μιας κυβερνησης που στηριζει τους συγκεκριμενους ιδιοκτητες γτ εχουν σχεσεις μαζι τους...τι κατεστημενα και αθηνες....αλαφουζος σκαι νδ...πως να το πουμε πιο απλα ....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΟΥΔΕΙΣ
Αχαριστότερος του ευεργητηθέντος.
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε πουστη μου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

mbison έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Υπάρχεις χάρη σ αυτούς.
Χάρη, επίσης, στον Σαββίδη είσαι η ομάδα που είσαι.
Ακόμη εσύ και κάποιοι άλλοι μόνο τον ΠΑΟΚ δεν βάζεις πάνω απ' όλα.
Μόνο τον αρρωστημένο εγωισμό σου.
Ε όχι δα!
Και με διοίκηση πρωτοδικείου είχαμε άκρως ανταγωνιστική ομάδα, σίγουρα καλύτερη απο την τωρινή. Η ομάδα όπως είπε κ η θ4 μοιάζει παρατημένη.
ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, είτε με Πρόεδρο Σαββίδη Ιβάν ή Χάρη.
Ρε τί είναι αυτά που γράφετε; Έχετε έστω ένα ίχνος σοβαρότητας;

Τί είναι αυτιά που διαβάζουμε ρε..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

John εγώ γράφω ότι τα φετινά έσοδα του Βαζελου του επιτρέπουν να κάνει κινήσεις ενίσχυσης που δεν μπορούσε άλλες σεζόν.
Έγραψα και για την χάρτινη, αυτή μπορεί να φέρει ακόμα καλύτερους παίχτες.
Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, τα πάγια έσοδα τους (τηλεοπτικό, χορηγίες, διαρκείας) είναι μεγαλύτερα από τα δικά μας,ιδιαίτερα της χάρτινης.
Είναι ψέματα αυτά που γράφω,δεν έχουν αυξημένα έσοδα;
Όσον αφορά εμάς,αν αποφάσισε ο Ιβάν να πατήσει φρένο,τι πρέπει να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ολυμπιακός: Επίσημη συμφωνία με Cosmote TV - Μυθικό deal με απίστευτο ποσό

Ο Ολυμπιακός άλλαξε και επίσημα τηλεοπτική στέγη, καθώς όπως ανακοινώθηκε, υπέγραψε συμφωνία με την Cosmote TV, η οποία θα έχει ισχύ τριών ετών. Μυθικό ποσό στη συμφωνία.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Cosmote TV, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν τριετή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αναμετρήσεων των «ερυθρόλευκων» στη Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι μυθικό, καθώς η συμφωνία αγγίζει τα 55.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί, μέχρι στιγμής, σε κάποια ελληνική ομάδα, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Ολυμπιακός στο «γήπεδο» της COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια

Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Bane, αν αποφασισε ο Ιβαν να τραβήξει φρένο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να στηρίξουμε.

Ξεκινάμε με αυτό που είναι βασικό και το ξεκαθαρίζουμε.

Όμως να είμαστε σωστοί και δίκαιοι.

Το ότι φέτος μπορεί να έχουν 2-3Μ παραπάνω έσοδα από εμάς ζελα και χάρτινη δεν αλλάζει το γεγονός ότι την τελευταία διετία εμείς είχαμε τόσα έσοδα που αυτοί οι 2 ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να δουν.

Μιλαμε για συγκλονιστικη διαφορά, δεν μπορεί καν να γινει σύγκριση σε σοβαρή βάση.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Κυρ 14 Αύγ 2022, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

obanebane έγραψε:Ολυμπιακός: Επίσημη συμφωνία με Cosmote TV - Μυθικό deal με απίστευτο ποσό

Ο Ολυμπιακός άλλαξε και επίσημα τηλεοπτική στέγη, καθώς όπως ανακοινώθηκε, υπέγραψε συμφωνία με την Cosmote TV, η οποία θα έχει ισχύ τριών ετών. Μυθικό ποσό στη συμφωνία.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Cosmote TV, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν τριετή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αναμετρήσεων των «ερυθρόλευκων» στη Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι μυθικό, καθώς η συμφωνία αγγίζει τα 55.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί, μέχρι στιγμής, σε κάποια ελληνική ομάδα, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Ολυμπιακός στο «γήπεδο» της COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια

Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.
Γιατί δεν βάζει χρήματα ο Ιβάν είπαμε;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Jules Winnfield έγραψε:
Γέρος έγραψε:
iasoiako έγραψε:Εγω ακομα δεν καταλαβα ο Γερος απευθυνεται σε εμενα η στον Julius πως τον λενε;
Στον άλλον Αδελφέ μου. Αλλοίμονο !!!

Εσύ δυστυχώς βρέθηκες μέσα στην παράθεση. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.
Δε μου λες ,ρε γέρο, με ξέρεις κι από χθες; Βλέπεις ένα νέο μέλος που ξέρεις πως δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα και μου πουλάς κάποιου είδους διαδικτυακής μαγκιάς;

Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάς γιατί ούτε η ηλικία ούτε το πρόβλημά σου,οποία κι αν είναι η αναπηρία σου,δε δικαιολογούν το επιτιμητικά σου ύφος.

Δε θα σε ρωτήσω τι ήταν αυτό που σε χάλασε γιατί δε θα βγάλω άκρη. Θα γράψεις παλι κανένα σεντόνι χωρίς αρχή και τέλος...Ου γαρ έρχεται μόνον..

Θα πω μόνο πως είναι ντροπή πολλοί πρώην ΠΑΟΚτσήδες πλέον να είναι Σαββιδαϊκός.

Εγώ ,και ευτυχώς αρκετοί εδώ μέσα, θα συνεχίσω να βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο.
ΛΟΙΠΟΝ, ΝεοΠΑΟΚτση. Διαδυκτιακη μαγκιά δεν θα πουλήσεις ΕΣΥ, κατάλαβε το όσο είναι καιρός. Δεν θέλω απάντηση. Βάλτο καλά στο μυαλό σου!
kosths BXL

οκ εγω διαβασα 14 τωρα αν καποιος αλλος εγραψε 55 για τρια χρονια οκ ενταξει που καταληγουμε στην ανακοινωση η κοσμοτε δεν λεει ποσσο...ο γαυρος και 20 να παρει δεν θα μου κανει εντυπωση...για τον βαζελο και την κουλα δεν λεγαμε εξ αρχης ? το νοημα ειναι οτι οπως και να το παρεις απο οποια πλευρα δεν εχει ο βαζελος και η κουλα περισσοτερα εσοδα απλα και ωραια...ο γαυρος ετσι και αλλιως εχει περισσοτερα το ξερουμε αυτο...και εγω ειπα κατι πολυ απλο...μονοι τους στην ΠΑΕ... ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ....ειπαν απο την αρχη τουλαχιστον 2 κινησεις με μεγαλα συμβολαια και μετα ειπαν και για τριτη...αν δεν γινει καμια που αυτο φενεται να γινεται...δεν θα υπαρχουν ουτε τηλεοπτικα του βαζελου και της κουλας ουτε ο πολεμος στην ουκρανια ουτε στο ασλαμαμπαντ για δικαιολογιες...και θα ειναι ξεκαθαρα κρεμασμα της ομαδας απο τον ιδιοκτητη και ξεκαθαρα φευτικες υποσχεσεις στην αρχη της καλοκαιρινης περιοδου...ουτε θα ακυρωσει οσα εχει κανει μεχρι τωρα ουτε σημαινει οτι ο βαζελος θα μας περασει ουτε τιποτα πλην αυτων των δυο πραγματων που προανεφερα και ειναι τα προφανη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Κυρ 14 Αύγ 2022, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kos έγραψε:
Γέρος έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε: Δε μου λες ,ρε γέρο, με ξέρεις κι από χθες; Βλέπεις ένα νέο μέλος που ξέρεις πως δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα και μου πουλάς κάποιου είδους διαδικτυακής μαγκιάς;

Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάς γιατί ούτε η ηλικία ούτε το πρόβλημά σου,οποία κι αν είναι η αναπηρία σου,δε δικαιολογούν το επιτιμητικά σου ύφος.

Δε θα σε ρωτήσω τι ήταν αυτό που σε χάλασε γιατί δε θα βγάλω άκρη. Θα γράψεις παλι κανένα σεντόνι χωρίς αρχή και τέλος...Ου γαρ έρχεται μόνον..

Θα πω μόνο πως είναι ντροπή πολλοί πρώην ΠΑΟΚτσήδες πλέον να είναι Σαββιδαϊκός.

Εγώ ,και ευτυχώς αρκετοί εδώ μέσα, θα συνεχίσω να βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο.
Άκουσε να σου πω για να τελειώνουμε

Μας είπες ότι είναι ντροπή για τον Π.Α.Ο.Κ. να υστερεί του παλέτα και του αφραγκούζου. Και ρωτώ αυτό πως το προεξοφλείς ? Υπάρχει ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ λόγος για να ντρέπεται ο Π.Α.Ο.Κ., ειδικά απέναντι σε δούλους ή σφουγκοκωλάριους ?

Δισεκατομμυριούχος δεν σημαίνει μ@@@κ@ς.

Το κυριότερο όμως εγώ είμαι Σαββιδαϊκός, το δέχομαι. Όποιος, όμως, πετάει αυθαίρετα λόγια όπως να πληρώσει ο Σαββίδης, είσαι ντροπή Σαββίδη ή φύγε Σαββίδη ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΎΣΗ είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. και δικός μου. Μέχρι λοιπόν να γράψεις μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση σε αγνοώ.

Αυτή τη στιγμή προέχει το σήμα κινδύνου του Χατζόπουλου, το οποίο η αλήθεια είναι όλοι το πήραμε ελαφριά την καρδία.

Το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα, ειδικά άτομα σαν και σένα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Την υγεία μου γιατί την ανακατεύεις, σου ζήτησα να έρθεις να σπρώξεις το αμαξίδιο μου ?
ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
υποστηρίζουμε τον Σαββίδη όχι για τα πεπραγμένα του τα τελευταία 3 χρόνια αλλά γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Από την μία αυτό είναι το σωστό για τον σύλλογο. Ειδικά για όσους έχουμε ζήσει την προ Σαββίδη εποχή. Υπάρχει ακόμη μια σιγουριά, υπάρχει το γήπεδο. Υπάρχει και η ελπίδα να
Από την άλλη όταν έχεις βάλει 100+ χαρτιά και σε θέλουν γιατί δεν υπάρχει άλλος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά.
Τι άλλο θα ακούσουμε...

Άρα δεν υποστηρίζεις το Σαββίδη

Για
Εξόφληση χρεων

Για λίφτινγκ τουμπας
Για ακαδημιες
Για λίφτινγκ νέας μεσημβριας
Για 2 νταμπλ
Για αλλά 2 κυπελλα

Για ριξιμο της κυριαρχίας του Ποκ

Για ενίσχυση ερασιτέχνη, μπασετ, βολευ

Για βοήθεια σε εκατοντάδες ΠΑΟΚτσηδες

Και για άλλα πολλά..

Και μας λες ότι στηρίζεις λόγω έλλειψης εναλλακτικής λύσης..

Νταξει παλικάρια βαράει πολύ η ζέστη!

Τα έχετε παίξει μου φαίνεται!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kosths BXL έγραψε:
nunies4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ρε παιδια τι 2,4 ο βαζελος τα ακουτε αυτα που λετε ? δεν μας φτανει οι κινησεις που δεν γινονται οι δικες μας εχουμε και τους μαλακες στο sdna που πληρωνει ο ιβαν να κανοιυν επικοινωνιακες υπερβολες για να φουσκωσουν τον βαζελο....αραξτε λιγο...εγιναν ομαδες μεσα απο 5 αρθρα και μολις παιξαν ηταν για κλαματα...καθε χρονο δεν εχετε βαρεθει αυτη τη μαλακια με τους πρωταθλητες των μεταγραφων ρουλη κουλα και βαζελο ?...
Υπάρχει μια διαφορά. Τον βαζελο του Αιτορ, του Κότσιρα και του Ιωαννίδη οσο και να μου τον παραφουσκωναν παρέμενε μια μετριοτατη ομάδα.
Ο βαζελος του Χουανκαρ, του Μαγκνουσον, του Παλασιος, του Βερμπιτς, του Σποραρ, του Μπέρναρντ (αν γίνει) και ακόμα ενός εξτρέμ ίδιου επιπέδου με Βερμπιτς όπως λένε δεν χρειάζεται προμοταρισμα και φούσκωμα.
Εν δυνάμει έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό. Γιατί να μην το παραδεχτούμε;

γτ δε εχει πολυ απλα...τον χουανκαρ ποτε τον καναμε παικταρα και δεν το θυμαμαι ? ο μαγκνουσον με τον αχιλειο που οποιαδηποτε στιγμη καλυνηχτα...και οι παλασιος βερμπιτς τι ακριβως ειναι ? στον γαυρο και σε εμας μετα απο τρια ματς θα τους εκραζαν μεχρι και τα πλακακια της τουμπας...μιλαμε τωρα για μια ομαδα με 0 αναπτυξη ο βαζελος που περυσι πριν τα πλει οφ ηταν 15 βαθμους πισω και που σε εναν τελικο δεν εκανε ουτε μια ευκαιρια και επαιζε 90 λετπα πισω απο την σεντρα ?...ο σποραρ ειναι μια χαρα κινηση και αν κανουν και του μπερναρ και αυτος θα ειναι καλη αλλα μεχρι εκει..αμα ξεκινησω να γραφω τι παικτες εχουν σε καθε θεση θα γελαμε...δεν παν για πρωταθλημα δεν παν για 2η θεση απλα παλι θα βγουν ευρωπη ....
Βρε δεν διαφωνώ επί της ουσίας. Έχει κάνει κινήσεις όμως ενίσχυσης του ρόστερ του σε θέσεις που πονούσε, που σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα θα τον κάνει ανταγωνιστικό.
Ότι έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φαει για να γίνει μεγάλη ομάδα (επί της ουσίας όχι λόγω φανέλας) έχει.
Ξαναλέω ότι εγώ δεν χαλιεμαι με τίποτα. Τον δρόμο που διάλεξε η ομάδα να ακολουθήσει θα τον στηρίξω και τον θεωρώ και σωστό. Άλλο αν θεωρώ ότι με 3-4 κινήσεις τοπ παικτών θα απογειωνοταν το πλάνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 14 Αύγ 2022, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εδώ διαβάζουμε σε forum οπαδών του ΠΑΟΚ , ότι η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν «άκρως ανταγωνιστική».

Πως ήταν η «άκρως ανταγωνιστική» ομάδα; Στην καλύτερη περίπτωση 4η θέση, με 6 τίτλους σε 86 χρόνια.

Πως είναι η «σιγουρα χειρότερη» τωρινή ομάδα ; Στην χειρότερη 2η θέση, με 5 τίτλους (6 στο γήπεδο) σε 10 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το λιγότερο που έχω να σας πω είναι ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ.

Βγάλτε το κεφάλι απ' τα σκατα λίγο, κουνήστε το να καθαρίσει και μετά κρίνετε ξανά αλλήλους και την ομάδα και τον Σαββίδη και όλα.

Έχετε βαρεσει μπιέλα.

Και όσο πιο επίσημα γίνεται:

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΜΙΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΠΑΔΟΎΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ

Α ΝΕ ΠΙ ΘΥ ΜΗ ΤΟΣ.

ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ;

ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”