Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξεκίνησε 11δα με τα παιδάκια μας θαμμένα, μόνο τον Ντέλια έβαλε χαριστικά, επειδή είχε γενέθλια. Πού ήταν ο Κουλιεράκης πχ;
Μετά έβαλε τον Τζίμα αναγκαστικά, επειδή νικούσαμε 5-0.
Και φυσικά rebuild με τους παππούδες Biseswar και τον πολυτραυματία El Kaddouri.
Razvan Lucescu II
-
Dimg4
Re: Razvan Lucescu II
- PAOK_Antarctica
Βαρετό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο, δεν βάζει και τους μικρούς.
4 σεζόν στον ΠΑΟΚ, 4 τελικοί κυπέλλου.
2 νταμπλ και ένας κλεμμένος τελικός.
Αλλά δεν έβαζε τον Μίσιτς.
Τι τους είπες πάλι βρε Θεούλη ; Παλιό αλεπουδιαρη πονηρέ ! ΕΠΟΣ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και τον Ολιβειρα!PAOK_Antarctica έγραψε:Βαρετό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο, δεν βάζει και τους μικρούς.
Να τα λέμε όλα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
- WeWillRockYou
Για φέτος πιστεύω πολύ σε κατάκτηση Κυπέλλου και δεύτερη θέση.
Για του χρόνου όμως, με κατάλληλη στήριξη μεταγραφικά το ταβάνι είναι πολύ ψηλό.
Δεν ξέρω πως, αλλά η ομάδα πρέπει να κρατήσει όλο τον βασικό κορμό του γκρουπ της.
Με κατάκτηση δεύτερης θέσης και προκριματικά CL, το να βρεθούμε με έτοιμη δουλεμένη ομάδα τον Αύγουστο και ποιοτικές πινελίες στο ρόστερ, θα μας φέρει σε μια μοναδική ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους.
Για του χρόνου όμως, με κατάλληλη στήριξη μεταγραφικά το ταβάνι είναι πολύ ψηλό.
Δεν ξέρω πως, αλλά η ομάδα πρέπει να κρατήσει όλο τον βασικό κορμό του γκρουπ της.
Με κατάκτηση δεύτερης θέσης και προκριματικά CL, το να βρεθούμε με έτοιμη δουλεμένη ομάδα τον Αύγουστο και ποιοτικές πινελίες στο ρόστερ, θα μας φέρει σε μια μοναδική ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους.
Με αυτην την διαιτησια και με ματς ανα 3-4 μερες δεν ξερω αν μπορεις να διεκδικησεις 1 ή 2 θεση φετος. Αν δεν μαλακιζομασταν σε μερικα ματς με τους μικρους, τωρα θα μασταν κιολας πρώτοι. Αλλα πιστευω τρελα σε κατακτηση κυπελου και ελπιζω στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στα πλει οφφ!
Μπραβο σου ρε Ραζβαν! Αν το πιστεψει λιγο και η διοικηση μς τον ιδιοκτητη και σε στηριξουν εμπρακτα και σοβαρα το καλοκαιρι, θα κανεις μεγαλες πλακες του χρονου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο σου ρε Ραζβαν! Αν το πιστεψει λιγο και η διοικηση μς τον ιδιοκτητη και σε στηριξουν εμπρακτα και σοβαρα το καλοκαιρι, θα κανεις μεγαλες πλακες του χρονου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είσαι απόλαυση.
μακάρι να σε στηρίξει έμπρακτα η διοίκηση/ιδιοκτησία και να σε προστατέψει και εσένα και την ομάδα λίγο γιατί αυτό με το βαρ είναι ανοικτή πρόκληση προς όλους.
με 3+3 μεταγραφές και τον ίδιο κορμό, του χρόνου θα δώσει πολύ πόνο...
μακάρι να σε στηρίξει έμπρακτα η διοίκηση/ιδιοκτησία και να σε προστατέψει και εσένα και την ομάδα λίγο γιατί αυτό με το βαρ είναι ανοικτή πρόκληση προς όλους.
με 3+3 μεταγραφές και τον ίδιο κορμό, του χρόνου θα δώσει πολύ πόνο...
νομίζω πως αυτή η επιλεγμένη αντιπαράθεση με όλους, δημιουργεί αρνητική χροιά.
Αντιπαράθεση, και μάλιστα έντονη και χωρίς οίκτο, θέλω με εκείνους που εκπροσωπούν ή στηρίζουν την σαπίλα.
Σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, θεωρώ πως όλοι είμαστε δίπλα στον Λούτσε.
Αντιπαραθέσεις με το κάθε χωριό, δεν προσδίδουν κανένα κύρος, ίσα-ίσα που εξομοιώνουν την εν γένει στάση του, ως μια ''γραφική στάση απέναντι σε όλους''.
Προχθές με τον Ιωνικό, ενώ κερδίζουμε 6-0, ενώ η Ελλάδα δακρύζει για τα Τέμπη, εσύ επιλέγεις ξανά να μιλήσεις για την διαιτησία.
Σήμερα, επιλέγεις να αρχίσεις έναν ''διάλογο'' με τους φιλάθλους της Λαμίας, την ώρα της συνέντευξης.
Ξέρω πως το παλεύεις μονάχος σου Λούτσε. Η ΠΑΕ σε έχει αφήσει αβοήθητο, και το παλεύεις μονάχος σου.
Ίσως αυτό που κάνεις, το κάνεις εν γνώση σου.
Ίσως όμως, σου βγαίνει άκριτα, και σπεύδω να σε ενημερώσω: ''το να είναι ο κακός σε όλους, δεν βοηθάει. Γίνε κακός στους άδικους και στους κλέφτες''.
Επειδή όμως μονάχος σου το παλεύεις, κρατάω μια πισινή, μήπως όντως αυτό που κάνεις είναι και ο σωστός τρόπος.
Αντιπαράθεση, και μάλιστα έντονη και χωρίς οίκτο, θέλω με εκείνους που εκπροσωπούν ή στηρίζουν την σαπίλα.
Σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, θεωρώ πως όλοι είμαστε δίπλα στον Λούτσε.
Αντιπαραθέσεις με το κάθε χωριό, δεν προσδίδουν κανένα κύρος, ίσα-ίσα που εξομοιώνουν την εν γένει στάση του, ως μια ''γραφική στάση απέναντι σε όλους''.
Προχθές με τον Ιωνικό, ενώ κερδίζουμε 6-0, ενώ η Ελλάδα δακρύζει για τα Τέμπη, εσύ επιλέγεις ξανά να μιλήσεις για την διαιτησία.
Σήμερα, επιλέγεις να αρχίσεις έναν ''διάλογο'' με τους φιλάθλους της Λαμίας, την ώρα της συνέντευξης.
Ξέρω πως το παλεύεις μονάχος σου Λούτσε. Η ΠΑΕ σε έχει αφήσει αβοήθητο, και το παλεύεις μονάχος σου.
Ίσως αυτό που κάνεις, το κάνεις εν γνώση σου.
Ίσως όμως, σου βγαίνει άκριτα, και σπεύδω να σε ενημερώσω: ''το να είναι ο κακός σε όλους, δεν βοηθάει. Γίνε κακός στους άδικους και στους κλέφτες''.
Επειδή όμως μονάχος σου το παλεύεις, κρατάω μια πισινή, μήπως όντως αυτό που κάνεις είναι και ο σωστός τρόπος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν σε κλέβουν σε κάθε γωνία, δεν γίνεται να κάτσεις ήσυχα..
Εγώ είμαι με τον Λουτσε σε αυτό το θέμα ότι και να λεει και όποτε το λέει, έχει απόλυτο δίκιο
Εγώ είμαι με τον Λουτσε σε αυτό το θέμα ότι και να λεει και όποτε το λέει, έχει απόλυτο δίκιο
- Shivaspace