Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ωπα ρε μαγκες, γινεται τελικα να τον αποκτησουμε με κανονικη μεταγραφη και οχι δανεισμο;
-
makispaspartou
Ε λογικά θα είναι δανεισμός για ένα χρόνο με υποχρεωτική option. Για αυτό και το πενταετές.
-
EugenePAOKI
Η λογική λέει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν. Πάντως, να τα λέμε όλα, μια χαρά deal πέτυχε ο Μπότο άμα μιλάμε για 1,7 μύρια. Από τον Άγιαξ με λιγότερα από 2.5-3 δεν τον έπαιρνες...
Δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα.aivas19 έγραψε:Ωπα ρε μαγκες, γινεται τελικα να τον αποκτησουμε με κανονικη μεταγραφη και οχι δανεισμο;
Μάγκες το θέμα είναι το παλικάρι να είναι παιχταράς και τερματοφυλακάρας ...
τα χρήματα μετά είναι σχετικά ... είτε 1,7 είτε 3 εάν ο παίχτης είναι παιχταρά δεν κάνει μεγάλη διαφορά ...
άντε επιτέλους να έρθει ... και να γουστάρει και να κάνει αυτό που δεν έχουμε δει ποτέ στον ΠΑΟΚ ... ένα παίχτη στο 1 που να είναι αστέρι ... να πάρει ενέργεια από την κερκίδα και να εκτοξευτεί ...
τα χρήματα μετά είναι σχετικά ... είτε 1,7 είτε 3 εάν ο παίχτης είναι παιχταρά δεν κάνει μεγάλη διαφορά ...
άντε επιτέλους να έρθει ... και να γουστάρει και να κάνει αυτό που δεν έχουμε δει ποτέ στον ΠΑΟΚ ... ένα παίχτη στο 1 που να είναι αστέρι ... να πάρει ενέργεια από την κερκίδα και να εκτοξευτεί ...
- Dark Knight
[quote="EugenePAOKI"]Η λογική λέει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν. Πάντως, να τα λέμε όλα, μια χαρά deal πέτυχε ο Μπότο άμα μιλάμε για 1,7 μύρια. Από τον Άγιαξ με λιγότερα από 2.5-3 δεν τον έπαιρνες...[/quot
Συμφωνώ. Επίσης, η μεταγραφή του Ρικάρντο, για κάποιο περίεργο λόγο, μου βγάζει θετικά vibes. Για να δούμε.
Συμφωνώ. Επίσης, η μεταγραφή του Ρικάρντο, για κάποιο περίεργο λόγο, μου βγάζει θετικά vibes. Για να δούμε.
Ο ρε της Γκόριτσα πέτυχε καλύτερο deal. Με το τίποτα 6 κατοσταρικα + 10%EugenePAOKI έγραψε:Η λογική λέει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν. Πάντως, να τα λέμε όλα, μια χαρά deal πέτυχε ο Μπότο άμα μιλάμε για 1,7 μύρια. Από τον Άγιαξ με λιγότερα από 2.5-3 δεν τον έπαιρνες...
καλα ειναι απο χθες εδω ο ρικαρντο και δεν πηραμε χαμπαρι ? που ειναι οι κατασκοποι του παοκμανια ?

-
EugenePAOKI
Kερδισμένοι και οι δύο θα πω εγώ...kos έγραψε:Ο ρε της Γκόριτσα πέτυχε καλύτερο deal. Με το τίποτα 6 κατοσταρικα + 10%EugenePAOKI έγραψε:Η λογική λέει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν. Πάντως, να τα λέμε όλα, μια χαρά deal πέτυχε ο Μπότο άμα μιλάμε για 1,7 μύρια. Από τον Άγιαξ με λιγότερα από 2.5-3 δεν τον έπαιρνες...
Επίσης tad, προφανώς και το θέμα είναι να ξέρει τη θέση το παιδί και να πετύχει. Όμως, σε περίπτωση που βγει "παλτό", ε είναι διαφορετικό να έχεις δώσει 1.7 από 3... Γιατί τα 1.7 μπορεί και να τα πάρεις πίσω...
-
ron-swanson
Γενικά ωραίες μεταγραφές και ο Κοταρσκι και ο Αντρέ Ρικάρντο.
Εγώ είδα κάποια βιντεάκια από τον Κοταρσκι με την εθνική και με την Γκοριτσα και γενικά με εψησε αρκετά (όσο μπορεί να κρίνει κανείς από τα βίντεο προφανώς). Μακάρι να δείξει το παιδί.
Ο Αντρέ Ρικάρντο με ψήνει κι αυτός. Η Φαμαλικαο μια χαρά ομάδα είναι. Το ότι δεν έπαιξε πολύ δεν σημαίνει κάτι.
Εγώ είδα κάποια βιντεάκια από τον Κοταρσκι με την εθνική και με την Γκοριτσα και γενικά με εψησε αρκετά (όσο μπορεί να κρίνει κανείς από τα βίντεο προφανώς). Μακάρι να δείξει το παιδί.
Ο Αντρέ Ρικάρντο με ψήνει κι αυτός. Η Φαμαλικαο μια χαρά ομάδα είναι. Το ότι δεν έπαιξε πολύ δεν σημαίνει κάτι.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κοταρσκι και Κουαλιατα θεωρώ ότι θα πιάσουν 100%. Για τον Ρικάρντο έχω ένα θετικό προαισθημα. Το μόνο που με φοβίζει είναι το αν μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο πρότζεκτ ο Λουτσεσκου. Αν δείξει ότι το έχει με τους νέους παίκτες, τότε νομίζω πως θα πάμε πολύ καλά τα επόμενα χρόνια.
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ