Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Καταρχάς τραβά κουρεψο,τι μου ρθες έτσι σα να βλέπω το μο1νι τον κονέ.
Αύριο κι όλας ξυρισμένο κεφάλι όπως το είχες παλιά...μιλιτερ.
Αύριο κι όλας ξυρισμένο κεφάλι όπως το είχες παλιά...μιλιτερ.
Αν είσαι τριάντα κιλά εύκολα βγαίνει η καλλισθενική...βρε σκουοτς μέχρι να σβήσει ο ήλιος με τέτοια πόδιαdimitris88 έγραψε:είχα αναφέρει σε παλαιότερο πόστ ότι μια εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα στα playoffs με το γαύρο, ημέρα Κυριακή και με την ομάδα να έχει ρεπό, είχα πετύχει στις 10 το πρωϊ το Σφιντέρσκι στο whatsup park απέναντι από τη Χανθ, εκεί δηλαδή που είναι τα μονόζυγα και τα δίζυγα. Ήταν με ένα Πολωνό (μιλούσαν Πολωνικά) μάλλον γυμναστή (ο τύπος ήταν χτιστός) και τον έβαζε να κάνει κάτι δύσκολες έλξεις (αυτές που σηκώνεσαι και βγαίνεις μέχρι τη μέση οου, για όποιον ασχολείται θα ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο άσκηση). Ο Κάρολ τις έκανε σχετικά καλά με καλές επαναλήψεις και επειδή τον έβλεπα από κοντά μου είχε κάνει εντύπωση που είχε πάρει όγκο στα χέρια και το θώρακα, σε σχέση με το πως ήταν όταν ήρθε. Δεν ξέρω πόσο συχνά δουλεύει αλλά επειδή τον είδα προσωπικά να κάνει έξτρα δουλειά σε ημέρα ρεπό, το καταθέτω, άρα δεν είναι ότι δεν δουλεύει.DimitrisS έγραψε:Δεν φταιει μονο ο ποδοσφαιριστης σε αυτο Gospi.
Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης το περιβαλλον που δημιουργει η ομαδα.
Ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ, που ο Σφιντερσκι για παραδειγμα που ειναι μια καλη επενδυση για την ομαδα εχει μεινει με ενα τοσο κακο και αδουλευτο σωμα. Φταιει και ο ποδοσφαιριστης αλλα κυριως φταιει η ομαδα.
Ο παίκτης είναι εκτός ψυχολογίας αυτή τη στιγμή και αυτό είναι το πρόβλημα του....
Με το πλοίο της γραμμής ο Βανζελ, με ιδιωτικό αεροπλάνο ο Πσολακ.
Πως περιμένεις να κρατηθούν αποδυτήρια έτσι;
Πως περιμένεις να κρατηθούν αποδυτήρια έτσι;
Ο Caktas παίζει δεκαρ' και το συμβόλαιο του τελειώνει του χρόνου. Δεν ειναι κακή περίπτωση...
φερε ρε Ιβαν το Κακτας μεγαλο παικτρονι φαινεται, απο τον ιανουαριο κλειστον αφου τελειωνει το καλοκαιρι το συμβολιο του
- theodorsalonika
- denyparxeisalio
λοιπον παω να εντρυφησω στο scouting report του Κολκα για τον κουColako. απ τον τιτλο και μονο φαινεται promising 

Βλέπω ήρθε μαζί και η Τσολακαινα και τον κρατάει απ' το χεράκι μην τον χάσει.
Τι ταγαρι φέραμε ρε πστ μου...
Τι ταγαρι φέραμε ρε πστ μου...
-
ναι μπράβο, αυτήν την άσκηση έκανε όσο τον παρακολουθούσα....μου αρέσει που του είπα να βάλει και δύο γκολ στο ματς της επόμενης Κυριακής αλλά με την ανομβρία που τον δέρνει για να βάλει 2 γκολ σ' ένα ματς πρέπει να γίνει θαύμα...Banksy έγραψε:muscle ups λες;
ρε τον Κάρολο τον καλλισθενά
Ρε σεις εχω βγαλει τα ματια μου. Βλεπω και ξαναβλεπω τις φωτο με τον Τσολακ αλλα τον Μπαρλοου δεν το εχω δει. Μαλλον θα την εχει στημενη στο ξενοδοχειο και δεν θα ηθελε Να γινει η φαση μπροστα στην κοπελα.
Συμφωνώ κούρεμα με την ψιλή και μετά να γίνει το βίντεο της ΠΑΕ. Αν δε δω κούρεμα δεν με πείθει αυτοί μπορεί να μας έστειλαν τον Ταραλιδη (ίδιος).
Αυτός ο παίχτης έτσι όπως τον κόβω ή θα βάλει 35 γκολ φέτος ή 5.. μέση λύση δε θα είναι.
Μετά την Κρασνοντάρ έχει και ελεύθερους.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός ο παίχτης έτσι όπως τον κόβω ή θα βάλει 35 γκολ φέτος ή 5.. μέση λύση δε θα είναι.
Μετά την Κρασνοντάρ έχει και ελεύθερους.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο ρεμπε έχει κλείσει όλες τις βάνες πληροφόρησης.
Προφανως το κλείσιμο της μεταγραφής δεν έγινε σήμερα.
Εχει γίνει λογικά από Παρασκευή.
Να έρθει και ο σενεγαλεζος να ανακοινωθούν και να δηλωθούν Ευρώπη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως το κλείσιμο της μεταγραφής δεν έγινε σήμερα.
Εχει γίνει λογικά από Παρασκευή.
Να έρθει και ο σενεγαλεζος να ανακοινωθούν και να δηλωθούν Ευρώπη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk