Εμετός.aivas19 έγραψε:3η φορα στελνω αυτο το μηνυμα και δεν περναει.
Ποσο ΤΡΥΠΗΜΑ/ΛΑΘΟΣ/ΕΡΙΣΤΙΚΟ θεωρειται οτι σημερα ο Κουγιας μιλησε 50 λεπτα σε γνωστο ραδιοφωνο της πολης και ειπε οτι το CAS εσφαλε στην αποφαση του, δεν δικαιωσε τον ΠΑΟΚ,οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταδικαστουν ΠΑΟΚ και Ξανθη, οτι ο Ιβαν πληρωνει την Ξανθη και αυτο δημιουργει αθεμιτο (!) ανταγωνισμο, οτι ο χοντρος ειναι μεγιστος, ΕΥΘΕΩΣ ειπε οτι ο Ιβαν δινει λεφτα στον Αλαφουζο για αυτο κανει μεταγραφες (!) και αλλα πολλα
Οριστε το λινκ https://youtu.be/7l_B0_a1VaY
Δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το μηνυμα κοπηκε
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Πιθανως γιατι μας αφηνει αδιαφορους ρε φιλε.σε λιγο θα βαλεις κ δηλωση του προεδρου του καραισκακη αρτας.ημαρτον
Εκανα το λαθος και ακουσα την εκπομπη. Πονεμενος ακουγεται ο Κουγιας, κλαιγεται πως η ΕΕΑ παντοδυναμη και ακλονητη και οι αποφασεις της υπερ παντως. Το CAS το οποιο στελεχωνεται απο δευτεραντζες δικηγορους εκανε μεγιστο λαθος και η ελλας ελλας πρεπει να κρατησει την αποφαση της μαρουπας ως σημαια.
Δεν διαφωνω με αυτο ουτε λεω οτι εχει δικιο ή οτιδηποτε θετικο. Δυο πραγματα με ενοχλουν 1. Πως ειναι δυνατον να τον καλουν και να του δινεται τετοιο βημα σε ραδιοφωνο της πολης και 2. δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ εκει να μην λεει τιποτα και να κανει αβαβα. Δηλαδη με αυτα που εχουμε δει θα παιξουμε φουλ αμυνα περιμενοντας το CAS σε μελλοντικο στησιμο απο την ΕΟ;pxp920 έγραψε:Εκανα το λαθος και ακουσα την εκπομπη. Πονεμενος ακουγεται ο Κουγιας, κλαιγεται πως η ΕΕΑ παντοδυναμη και ακλονητη και οι αποφασεις της υπερ παντως. Το CAS το οποιο στελεχωνεται απο δευτεραντζες δικηγορους εκανε μεγιστο λαθος και η ελλας ελλας πρεπει να κρατησει την αποφαση της μαρουπας ως σημαια.
Πραγματικά δίνουν βήμα σε αυτόν τον προκλητικό τύπο με τα πολλά κόμπλεξ να βγάζει απωθημένα..... Και δεν τον απαντάνε οι λουλουδες της πόλης....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Γιατί;Sekeris έγραψε:Κρατηστε μικρο καλαθι οτι θα μας δικαιωσει το cas.Το cas ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ KAI NA ΔΙΚΑΣΕΙ.
Δεν άκουσα την εκπομπή και ευτυχώς, αλλά απορώ και εγώ πως του έδωσαν βήμα σε ένα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και σε έναν, από όσα από σας διαβάζω ΠΑΟΚτσή δημοσιογράφο.
Πάντως πρόκειται περί ενός γλοιώδους και λίαν κομπλεξικού ατόμου, με πολλά κατάλοιπα στο ψυχικό του status που προσπαθεί να τα κρύψει προβάλλοντας συνεχώς τον εαυτό του. Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του. Το μόνο που ίσως θα μπορούσε κάποιος να του πει όταν τον ακούσει να κομπάζει είναι το ότι "οι κενοί τενεκέδες κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο".
Πάντως πρόκειται περί ενός γλοιώδους και λίαν κομπλεξικού ατόμου, με πολλά κατάλοιπα στο ψυχικό του status που προσπαθεί να τα κρύψει προβάλλοντας συνεχώς τον εαυτό του. Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του. Το μόνο που ίσως θα μπορούσε κάποιος να του πει όταν τον ακούσει να κομπάζει είναι το ότι "οι κενοί τενεκέδες κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο".
Γιατι δεν θελει να παρει την ευθυνη αθωωτικης/καταδικαστικης αποφασης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί;Sekeris έγραψε:Κρατηστε μικρο καλαθι οτι θα μας δικαιωσει το cas.Το cas ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ KAI NA ΔΙΚΑΣΕΙ.
Η δουλειά τους είναι
Εδώ πήραν την ευθυνη αθωωτικης αποφασης για την Man.City ενάντια στην Uefa
Θα κωλώσουν μπροστά στο ΕΠΑκι ?
Εδώ πήραν την ευθυνη αθωωτικης αποφασης για την Man.City ενάντια στην Uefa
Θα κωλώσουν μπροστά στο ΕΠΑκι ?
Και γιατι δεν το εκαναν τωρα που ειχαν την ευκαιρια για να ξεμπερδευουμε;
Δεν ξέρω
Ίσως ήταν μήνυμα στην ΕΠΟ να σταματήσει να τους στέλνει τέτοιες γελοίες υποθέσεις στο μέλλον.
Ίσως ήταν μήνυμα στην ΕΠΟ να σταματήσει να τους στέλνει τέτοιες γελοίες υποθέσεις στο μέλλον.
Ότι νάναι λες....Αν πάει η υπόθεση στο ΚΑΣ θα αναγκαστεί να δικάσει σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο λόγω έλλειψης νομοθετικού πλαισίου της ΕΠΟ...Στην χειρότερη επομένως θα πέσει η Ξάνθη...αλλά κατά την άποψη μου δεν πρόκειται να πέσει κανείς γιατί ξεκάθαρα δεν στοιχειοθετείται Πολυιδιοκτησία...Sekeris έγραψε:Γιατι δεν θελει να παρει την ευθυνη αθωωτικης/καταδικαστικης αποφασης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί;Sekeris έγραψε:Κρατηστε μικρο καλαθι οτι θα μας δικαιωσει το cas.Το cas ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ KAI NA ΔΙΚΑΣΕΙ.
Γιατί έτσι, όμως?Doomlord4 έγραψε:Δεν ξέρω
Μήπως τους χαλάνε τα εκπληκτικά πολλά λεφτά, που παίρνουν για παράβολο?
Αυτό θα ήταν λογική μόνο ελληνων δημοσιουπαλλήλων
Κάποιοι πολιτισμένοι Ευρωπαιοι μπορεί και να μη σκέφτονται έτσι
Μπορει και να έχεις δίκιο βέβαια. Ικασίες κάνουμε.Θα δείξει
Κάποιοι πολιτισμένοι Ευρωπαιοι μπορεί και να μη σκέφτονται έτσι
Μπορει και να έχεις δίκιο βέβαια. Ικασίες κάνουμε.Θα δείξει
Εδώ είχε "βήμα" για την σουίτα του Ιβάν...Που δεν απάντησε στο "ευχαριστώ" του, για το δώρο της Πρωτοχρονιάς!Πραγματικά δίνουν βήμα σε αυτόν τον προκλητικό τύπο με τα πολλά κόμπλεξ να βγάζει απωθημένα..... Και δεν τον απαντάνε οι λουλουδες της πόλης....

https://paokvoice.com/114130/sti-souita ... ke-kougiasΟι τρεις άνδρες έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Μάλιστα, στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Ορφανός και Αλέξης Κούγιας.
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος αλλά και ο ισχυρός άντρας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.
Υπενθυμίζουμε πως συζητήθηκε και το θέμα της κεντρικής χορηγίας μέσω της «Σουρωτής» που είχε θέσει ως θέμα η Σούπερ Λίγκα στο προηγούμενο Δ.Σ.
Από: PAOKvoice, 15/5/2017