Εγω βλεπωsourmenetes έγραψε:Ποσα να τσεπωσε η πορτο για να αποκλειστει απο αυτον το θιασο;;;
Αλλο τροπο δε βλεπω!!
Η Πορτο ειναι για τα σκυλια
Εγω βλεπωsourmenetes έγραψε:Ποσα να τσεπωσε η πορτο για να αποκλειστει απο αυτον το θιασο;;;
Αλλο τροπο δε βλεπω!!
Ποια χωρια ρε φιλε,ο γαυρος επεσε με Κρασνονταρ ως αδυναμος στον πιο δυσκολο δρομο των δευτεραθλητων και ο ΠΑΟΚ με Αγιαξ απτον ευκολοτερο δρομο των πρωταθλητων. Πλακα μας κανεις ?boogeyman77 έγραψε:Τα τσεπωσε πάλι ο χοντρός...πέρσυ ο γατούλης...και εμείς πάλι τα @@ μας!2 χρόνια ευγενική χορηγία του κάνουμε....Ετσι είναι αν μαλακιζεσε στην Ευρώπη με τα χωριά......
τι ειδες εσυ σημερα δλδ?TwoDoubles έγραψε:Από αυτό που είδες σήμερα,είμαστε μια κλάση επάνω????prax έγραψε:μια κλαση πανω ειμαστε σαν ομαδα, ξεκολλατε και ηρεμηστε..
εκτος και αν πιστευετε οτι ο ιβαν θα αφησει την ηδη μια κλαση πανω ομαδα μας ετσι, χωρις ενυσχηση..
ετσι και αλλιως ολοι οι πουστηδες ειναι τυχεροι.
Εγώ πάλι λέω ξεχνάμε πρωτάθλημα φέτος.
Εκτός αν γίνουν 2-3 μεταγραφές(κανονικές όμως).
Και καλά που τραυματίστηκε ο Φορτούνης να λέμε.
Εχει κ αλλη λεξη συντροφε.θ.θMaxmad έγραψε:30μυρια στην τσεπη και 10000 βαθμους για την ομαδα.
Ετσι απλα. Και με 3 προκριματικους γυρους και χωρις πρωταθλημα.
Μια χρονια εμεινε εξω τελικα.
Τυχη? Ικανοτητα?
Ναι ρε αυτη η ομαδα σημερα ηταν λιγο χειροτερη απο τη μπαρτσελονα.proedros έγραψε:Εντάξει, όλες οι ομαδες που παίζει ο γαύρος είναι καφενεία...τουλάχιστον ας μη γινόμαστε σαν αυτούς...Έχουν καλή ομάδα και με 2 παικταράδες μπορεί να είναι καλύτερα από εμας..Αύριο δεν νοείται να μην πάρουμε το διπλό...
Ναι μιλαμε τρομαξαμε...TwoDoubles έγραψε:Από αυτό που είδες σήμερα,είμαστε μια κλάση επάνω????prax έγραψε:μια κλαση πανω ειμαστε σαν ομαδα, ξεκολλατε και ηρεμηστε..
εκτος και αν πιστευετε οτι ο ιβαν θα αφησει την ηδη μια κλαση πανω ομαδα μας ετσι, χωρις ενυσχηση..
ετσι και αλλιως ολοι οι πουστηδες ειναι τυχεροι.
Εγώ πάλι λέω ξεχνάμε πρωτάθλημα φέτος.
Εκτός αν γίνουν 2-3 μεταγραφές(κανονικές όμως).
Και καλά που τραυματίστηκε ο Φορτούνης να λέμε.
Ποια σκυλια;;;pgetsos έγραψε:Εγω βλεπωsourmenetes έγραψε:Ποσα να τσεπωσε η πορτο για να αποκλειστει απο αυτον το θιασο;;;
Αλλο τροπο δε βλεπω!!
Η Πορτο ειναι για τα σκυλια