Alastor έγραψε:bane1980 έγραψε:Μακάρι να τους αποτελειώσουν, αλλά αυτό το υλικό από τις κάμερες...πως ξέρουμε οτι δεν θα είναι πειραγμένο ή "κατεστραμένο" ή "είχαν βλάβη";
too good to be true και εάν δεν δω την ποινή δεν τολμώ να πιστέψω...
ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ την Πέμπτη μην μας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα...
Μπορουνε οι ειδικοι να καταλαβουν αν ειναι πειραγμενο ενα βιντεο,αρκει να μην ειναι μιλημενοι.Επισης,δεν ξερω αν οι δικοι μας εχουν δικαιοδοσια να παρουν αντιγραφο απο αυτο το υλικο για να το ελεγξουν και προσωπικα
Φαντασμα έγραψε:Vet_eranos έγραψε:Καλημερες εν δυναμει-να βαλει ο Θεος- νταμπλουχοι μου..
Τιμωρια κ σκηνικα ''βιτρινα'' οσμιζομαι στην περιπτωση του προς φυγαδευση χονδρου..
Κατι μου λεει οτι απτο '16 την εχασε την μαχη ο χονδρος, κ κει μεσα στις ζυμωσεις υπηρξε συμφωνια κυριων, καθοτι κ ισχυρος οικονομικος παραγων τουτης της ρημαδοχωρας..
Θα πας αλλου να ξεπλυνεις, δε σε φυλακιζω, και για τα εγκληματα τα πδοσφαιρικα που εκανες, φτιαχτε μια βιτρινα να χασεις το πρωταθλημα/υποβιβασμος κ φυγαδευσου να ξεμπερδευουμαι με σενα γιατι κ η ΟΥΕΦΑ σκουζει που σε κρατω ορθιο ακομα..
***Ειναι αλλο να τσαμπουκαλευευται ο κονσεισαο με τον νικοπολιδη στην φυσουνα κι αλλο να κοπανας αξιωματουχους αγωνα (αστυνομια, παρατηρητες), εκει τη ''πατησανε''..
Aυτο ακριβως οπως το λες το σκεφτομαι κι εγω τις τελευταιες μερες. Ειναι ενας πολυ καλος τροιπος να φυγαδευτει αυτος ο τυπος που ενας θεος ξερει με τι ακομα εχει μπλεχτει και ποση πολιτικη βρωμια κρυβεται πισω απο τον γαβρο. Δεν θα μπορεσει ο τοπος να ησυχασει απο το σιχαμα των γαβρων αν δεν γινει ρεντικολο η ομαδα τους, αν δεν διασυρθει τοσο πολυ σε καθε επιπεδο
που να ντρεπονται να βγουν απο τα σπιτια τους. Διαφορετικα θα εχουν ηδη ετοιμο το αλλοθι για τον επομενο απατεωνα προεδρο που θα τους αναλαβει για να εκδικηθει τα "πετρινα χρονια" κι ολες αυτες τις λαλακιες που ηδη λενε στον εαυτο τους για να δικαιολογησουν το γεγονος οτι 20 χρονια ταιζουν σκατα ολο τον τοπο.
δεν υπαρχει η λεξη ντροπη στο λεξιλογιο ενος γαυρου,στο λεω να το ξες
Συμφωνώ απόλυτα, Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ, κυρίως με την τελευταία επισήμανση αλλά βρίσκω λογικοφανές και όλο το υπόλοιπο σκεπτικό! Όποιος έχει αντανακλαστικά ντροπής δεν (υπο)στηρίζει γκει! Ξεκάθαρα πράγματα!
Μιλάμε για την πιο σάπια και πούστικη νοοτροπία εβερ! Γ@μημένα μπαστ@ρδι@.
Και δε με νοιάζει καν που έχω και συγγενείς γάβρους. Ηθικά, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, έχεις θέμα, εφόσον βρίσκεις εδώ και χρόνια το θράσος να δηλώνεις υποστηρικτής αυτού του βόθρου!