Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Alastor »

bane1980 έγραψε:Μακάρι να τους αποτελειώσουν, αλλά αυτό το υλικό από τις κάμερες...πως ξέρουμε οτι δεν θα είναι πειραγμένο ή "κατεστραμένο" ή "είχαν βλάβη";

too good to be true και εάν δεν δω την ποινή δεν τολμώ να πιστέψω...

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ την Πέμπτη μην μας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα...
Μπορουνε οι ειδικοι να καταλαβουν αν ειναι πειραγμενο ενα βιντεο,αρκει να μην ειναι μιλημενοι.Επισης,δεν ξερω αν οι δικοι μας εχουν δικαιοδοσια να παρουν αντιγραφο απο αυτο το υλικο για να το ελεγξουν και προσωπικα
Φαντασμα έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Καλημερες εν δυναμει-να βαλει ο Θεος- νταμπλουχοι μου..

Τιμωρια κ σκηνικα ''βιτρινα'' οσμιζομαι στην περιπτωση του προς φυγαδευση χονδρου..

Κατι μου λεει οτι απτο '16 την εχασε την μαχη ο χονδρος, κ κει μεσα στις ζυμωσεις υπηρξε συμφωνια κυριων, καθοτι κ ισχυρος οικονομικος παραγων τουτης της ρημαδοχωρας..
Θα πας αλλου να ξεπλυνεις, δε σε φυλακιζω, και για τα εγκληματα τα πδοσφαιρικα που εκανες, φτιαχτε μια βιτρινα να χασεις το πρωταθλημα/υποβιβασμος κ φυγαδευσου να ξεμπερδευουμαι με σενα γιατι κ η ΟΥΕΦΑ σκουζει που σε κρατω ορθιο ακομα..

***Ειναι αλλο να τσαμπουκαλευευται ο κονσεισαο με τον νικοπολιδη στην φυσουνα κι αλλο να κοπανας αξιωματουχους αγωνα (αστυνομια, παρατηρητες), εκει τη ''πατησανε''..
Aυτο ακριβως οπως το λες το σκεφτομαι κι εγω τις τελευταιες μερες. Ειναι ενας πολυ καλος τροιπος να φυγαδευτει αυτος ο τυπος που ενας θεος ξερει με τι ακομα εχει μπλεχτει και ποση πολιτικη βρωμια κρυβεται πισω απο τον γαβρο. Δεν θα μπορεσει ο τοπος να ησυχασει απο το σιχαμα των γαβρων αν δεν γινει ρεντικολο η ομαδα τους, αν δεν διασυρθει τοσο πολυ σε καθε επιπεδο που να ντρεπονται να βγουν απο τα σπιτια τους. Διαφορετικα θα εχουν ηδη ετοιμο το αλλοθι για τον επομενο απατεωνα προεδρο που θα τους αναλαβει για να εκδικηθει τα "πετρινα χρονια" κι ολες αυτες τις λαλακιες που ηδη λενε στον εαυτο τους για να δικαιολογησουν το γεγονος οτι 20 χρονια ταιζουν σκατα ολο τον τοπο.
δεν υπαρχει η λεξη ντροπη στο λεξιλογιο ενος γαυρου,στο λεω να το ξες
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Aλλο ειναι η τσιπα που εχει ο καθενας μονος του (και απ αυτην εχουν αποδειξει ο γαβροι οτι δεν εχουν χρονια τωρα) και αλλο ειναι η διαπομπευση που επιβαλλεται στον ενοχο ωστε να αλλαξει συμπεριφορα και να λειτουργησει ως παραδειγματισμος και εκφοβισμος για μελλοντα εγκληματα. Το πρωτο δεν το χουν, το δευτερο επιβαλλεται φιλε μου, δεν εξαρταται απο αυτους. Ειναι πολυ ευκολο να γινει σε ευνομο καθεστως, απλα ελπιζουμε να γινει σε ενα κρατος διαφθαρμενο οπως το δικο μας που μονιμως ευνοει τους γαβροβαζελους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτό ξαναπέστο.

Ενώ όσοι ζέλοι ξέρω μου λένε "ρίχτε το το σίχαμα", όσες κούλες ξέρω λένε "1000 φορές εσείς παρά ο χοντρός", 90% των γαύρων που ξέρω είναι στη φάση "το πήραμε δίκαια και στο χορτάρι, πάρτε το εσείς στα χαρτιά και δικαστικά" :lol:

Πάντως πρώτη φορά βλέπω ανάμεσά τους τόση αβεβαιότητα για το τι μπορούν να πάθουν. Είχαν μάθει στην πούδρα και στο να μη γίνεται τίποτα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γράφε γράφε σε λίγο θα με κάνετε να πιστέψω ότι θα τιμωρηθεί.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άντε πάμε πάλι μέχρι να το πιστέψετε..

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μακάρι να δείξουν οι κάμερες ότι έγινε ώστε να φάει φούτσα ο προσκυνημένος ...., ωστόσο μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παρακάτω. Πες ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος των υλικών αυτών και εννοείτε τα έχω δει. Πόσο δύσκολο είναι για μένα απλά να το κάνω delete και να πω ότι η συγκεκριμένη κάμερα ΔΕΝ έγραφε, ή ότι είχε χαλάει τέλος πάντων και να πάω να την ξηλώσω ή και να την χαλάσω. Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει πως πρέπει να υπάρχει το υλικό αυτό σε ΚΑΘΕ γήπεδο? Υπάρχει κάποια βάση δεδομένων που είναι τοποθετημένες οι κάμερες αυτές?
Μου φαίνεται γελοίο να δώσουν έτσι απλά οι ίδιοι υλικό που να τους καταδικάσει!
Απλά θα το εξαφανίσουν τελείως! :|
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Φυσικα το πηρα και στο χορταρι αγωνιστικα.
Εχω 3 αγωνιστικους βαθμους λιγοτερους απο το σιχαμα. Βαθμους που κερδισε δερνοντας την αποστολη του πλατανια.
Για να μην αναφερθω στους βαθμους που ληστεψαν απο εμας (Γκολ περευρα πχ)
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Μην φοβαστε να το φωναξετε παντου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Alastor έγραψε:
bane1980 έγραψε:Μακάρι να τους αποτελειώσουν, αλλά αυτό το υλικό από τις κάμερες...πως ξέρουμε οτι δεν θα είναι πειραγμένο ή "κατεστραμένο" ή "είχαν βλάβη";

too good to be true και εάν δεν δω την ποινή δεν τολμώ να πιστέψω...

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ την Πέμπτη μην μας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα...
Μπορουνε οι ειδικοι να καταλαβουν αν ειναι πειραγμενο ενα βιντεο,αρκει να μην ειναι μιλημενοι.Επισης,δεν ξερω αν οι δικοι μας εχουν δικαιοδοσια να παρουν αντιγραφο απο αυτο το υλικο για να το ελεγξουν και προσωπικα
Φαντασμα έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Καλημερες εν δυναμει-να βαλει ο Θεος- νταμπλουχοι μου..

Τιμωρια κ σκηνικα ''βιτρινα'' οσμιζομαι στην περιπτωση του προς φυγαδευση χονδρου..

Κατι μου λεει οτι απτο '16 την εχασε την μαχη ο χονδρος, κ κει μεσα στις ζυμωσεις υπηρξε συμφωνια κυριων, καθοτι κ ισχυρος οικονομικος παραγων τουτης της ρημαδοχωρας..
Θα πας αλλου να ξεπλυνεις, δε σε φυλακιζω, και για τα εγκληματα τα πδοσφαιρικα που εκανες, φτιαχτε μια βιτρινα να χασεις το πρωταθλημα/υποβιβασμος κ φυγαδευσου να ξεμπερδευουμαι με σενα γιατι κ η ΟΥΕΦΑ σκουζει που σε κρατω ορθιο ακομα..

***Ειναι αλλο να τσαμπουκαλευευται ο κονσεισαο με τον νικοπολιδη στην φυσουνα κι αλλο να κοπανας αξιωματουχους αγωνα (αστυνομια, παρατηρητες), εκει τη ''πατησανε''..
Aυτο ακριβως οπως το λες το σκεφτομαι κι εγω τις τελευταιες μερες. Ειναι ενας πολυ καλος τροιπος να φυγαδευτει αυτος ο τυπος που ενας θεος ξερει με τι ακομα εχει μπλεχτει και ποση πολιτικη βρωμια κρυβεται πισω απο τον γαβρο. Δεν θα μπορεσει ο τοπος να ησυχασει απο το σιχαμα των γαβρων αν δεν γινει ρεντικολο η ομαδα τους, αν δεν διασυρθει τοσο πολυ σε καθε επιπεδο που να ντρεπονται να βγουν απο τα σπιτια τους. Διαφορετικα θα εχουν ηδη ετοιμο το αλλοθι για τον επομενο απατεωνα προεδρο που θα τους αναλαβει για να εκδικηθει τα "πετρινα χρονια" κι ολες αυτες τις λαλακιες που ηδη λενε στον εαυτο τους για να δικαιολογησουν το γεγονος οτι 20 χρονια ταιζουν σκατα ολο τον τοπο.
δεν υπαρχει η λεξη ντροπη στο λεξιλογιο ενος γαυρου,στο λεω να το ξες

Συμφωνώ απόλυτα, Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ, κυρίως με την τελευταία επισήμανση αλλά βρίσκω λογικοφανές και όλο το υπόλοιπο σκεπτικό! Όποιος έχει αντανακλαστικά ντροπής δεν (υπο)στηρίζει γκει! Ξεκάθαρα πράγματα!
Μιλάμε για την πιο σάπια και πούστικη νοοτροπία εβερ! Γ@μημένα μπαστ@ρδι@.
Και δε με νοιάζει καν που έχω και συγγενείς γάβρους. Ηθικά, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, έχεις θέμα, εφόσον βρίσκεις εδώ και χρόνια το θράσος να δηλώνεις υποστηρικτής αυτού του βόθρου!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

hasio_john έγραψε:Μακάρι να δείξουν οι κάμερες ότι έγινε ώστε να φάει φούτσα ο προσκυνημένος ...., ωστόσο μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παρακάτω. Πες ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος των υλικών αυτών και εννοείτε τα έχω δει. Πόσο δύσκολο είναι για μένα απλά να το κάνω delete και να πω ότι η συγκεκριμένη κάμερα ΔΕΝ έγραφε, ή ότι είχε χαλάει τέλος πάντων και να πάω να την ξηλώσω ή και να την χαλάσω. Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει πως πρέπει να υπάρχει το υλικό αυτό σε ΚΑΘΕ γήπεδο? Υπάρχει κάποια βάση δεδομένων που είναι τοποθετημένες οι κάμερες αυτές?
Μου φαίνεται γελοίο να δώσουν έτσι απλά οι ίδιοι υλικό που να τους καταδικάσει!
Απλά θα το εξαφανίσουν τελείως! :|
Το υλικο αυτο θεωρητικα τηρειτε απο την αστυνομια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πότε θα ξέρουμε με πόσους βαθμούς ο Θρήνος θα μπει στα play-off;
(με τη λογική ότι και οι 4 θα κερδίσουν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

paokovios1974 έγραψε: Το υλικο αυτο θεωρητικα τηρειτε απο την αστυνομια.
Αν ισχύει αυτό, τότε .... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

το υλικο το εχει η ΠΑΕ. ο εισαγγελέας το ζητάει και είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν αντίγραφο στην αστυνομία. θα ζητηθεί το υλικό μιας συγκεκριμενης χρονικης περιοδου. ως εκει είναι η υποχρεωσή τους. τώρα, αν αυτοί πουν οτι δεν το εχουν γιατι δεν δουλευε η καμερα ή γιατι καηκε ο server ή οτιδήποτε άλλο είναι στο χέρι της δικαιοσύνης να ζητήσει και απόδειξη γι'αυτό. (πχ είχε δηλωθεί η βλάβη στην εταιρεία που συντηρεί τις κάμερες?) το σιγουρο ειναι οτι αν αυτό συμβεί και για τα δύο παιχνιδια θα μιλαμε για εσκεμμένη πράξη καθώς το οποιο προβλημα θα μπορούσε να εχει λυθεί στο μεσοδιαστημα. η ξεφτιλα και μονο αρκει.

το θεμα ειναι αν το δικαστηριο δεχτει το υλικό από τις κάμερες...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ο νικοβλακόπουλος, πάντως. λέει ότι η παε γκέυ δεν κρατάει αρχείο και άρα δεν έχει ούτε για το ματς με την κούλα ούτε με το πλατάνι.

Φαίνεται ότι αυτή θα είναι η δικαιολογία τους. Ξέρει κανείς αν η τήρηση αρχείου είναι υποχρεωτική και για πόσο χρονικό διάστημα;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Καμερες χωρις αρχειο;;πως την ειδαν δηλαδη; ποια η σκοπιμοτητα τους λοιπον; για real time παρακολουθηση;

Sent from my iPad using Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

σκαβουν το λακο μονοι τους..
θα γλυτωσουμε και χρονο..
η ενοχη τους βγαζει και τα δυο ματια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”