Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τσοντάρει. Δεν ασχολείται ενεργά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sick Bastard έγραψε:Αυτή είναι αποτυπωμένη η έκσταση κατάκτησης ενός τροπαίου με την ασπρόμαυρη.
Εικόνα

Εύχομαι να το ζήσουμε σύντομα και στο τμήμα με το οποίο ασχολείσαι/δεν ασχολείσαι, ελάχιστα με ενδιαφέρει.
Λάθος τα ξέρεις ό ερασιτέχνης φέρνει κούπες γιατί έχει τον Ιβάν δίπλα του αποδεδειγμενο αυτό. .....ασχολείται και με αυτά τα αθλήματα .....αν δεν τσονταρε δεν θα πανυγηριζαμε τίτλους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 15 Φεβ 2016, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Pr.Jon έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
σε όλους τους ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

και μάγκες έχω διαβάσει πάνω απο 20 μνμα απο γαύρος να χαίρονται και να λενε τι γλίτωσε αυτή τη φορά, εμείς σαν διαλύουμε και τετοια!!

Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΝΑΠΟΥΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 1-2-3-4-5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ
Είπαμε οι δηλώσεις βρεντζου δείχνουν τι και ποιον φοβατε ο γαβρος γιαυτό προσπαθεί πάντα να μας διχάσει

τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Φταις και εσύ. Όλο στο πείραμα είμαστε. Δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Πραγματικά πες μου τι θα αλλάξει από δω και πέρα. Σου κάνει πλάκα ο Κροάτης, χαζός δεν είσαι. Πραγματικά απορώ
Εμείς είμαστε πανέξυπνοι αυτός είναι χαζός που δεν θέλει μια φορά να διώξει πρπονητη τον Ιανουάριο

Γράφω :χαζός ΔΈΝ είσαι. ....
Τι δε καταλαβαίνεις Don Diego de la Vega;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εψαχνε να βρει μελη της οικογενειας του ΠΑΟΚ για να ενισχυσει την παε και μετα απο μηνες αναζητησης κατεληξε στον Βεζυρτζη και στον Κουδα,λιγο ακομα και θα σηκωνε απο τον ταφο τον Παντελακη.Οι περισσοτερες ομαδες στηριζονται διοικητικα απο πρωην παικτες υψηλου επιπεδου και η τελευταια ομαδα του ΠΑΟΚ που ειχε ποιοτητα καλως η κακως ηταν η ομαδα Σαντος και ΖΖ.Οκ θα πει καποιος τα ηγετικα της στελεχη ηταν ξενοι παικτες αλλα who cares? Λινο,Κοντρερας,Γκαρσια,Ιβιτς υπαρχουν,κυκλοφορουν και ειναι στα περιξ της ομαδας.Δωσε ρολο σε αυτους,τοσο απλα.Ο Γκαρσια πχ προτεινε Αγκιρε και Πογιετ,εσυ ποιον ακουσες και εφερες περσυ τον Αναστασιαδη?Ποιον ακουσες και εφερες τωρα τον Μιχελς?

Υ.Γ Τον Τουντορ θα τον ειχε στελει ηδη στα γκουλαγκ,με το ζορι κρατιεται γιατι δεν ξερει τι να κανει μετα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Φταις και εσύ. Όλο στο πείραμα είμαστε. Δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Πραγματικά πες μου τι θα αλλάξει από δω και πέρα. Σου κάνει πλάκα ο Κροάτης, χαζός δεν είσαι. Πραγματικά απορώ
Εμείς είμαστε πανέξυπνοι αυτός είναι χαζός που δεν θέλει μια φορά να διώξει πρπονητη τον Ιανουάριο

Γράφω :χαζός ΔΈΝ είσαι. ....
Τι δε καταλαβαίνεις Don Diego de la Vega;
Ότι ναναι ....Ντόρτμουντ -ΠΑΟΚ 0-1 ποτέ δεν είναι αργά για έναν καλό λόγο στην ομάδα όχι στην Ντόρτμουντ :):) η επιλογή βεζυρτζη αποδείχθηκε τραγωδία και εκανε μεγάλη ζημιά στην ομάδα

Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ενα απο τα κακα σε αυτη την χωρα ειναι οι μεγαλης ηλικιας ανθρωποι σε καιριες θεσεις (πολιτικες, νεκροκεφαλες, παραγοντες) που επι το πλειστον (αν οχι ολοι) ειναι ηλιθιοι με την εννοια την κυριολεκτικη, πολυ χαμηλου IQ. Αυτοι λοιπον οτι και να λενε, οτι και να κανουν, παντα με τον τροπο τους και με τις πραξεις τους θα μαρτυρανε τι κρυβεται απο πισω. Οταν λοιπον γινονται τα χθεσινα χωρις κανενα προφανη λογο, τοτε ο καθενας "βλεπει" οτι ειναι στημενα. Δεν εχει σημασια για μενα ποιος υποκινησε την μαζα, ποιοι ηταν οι 2-3 οπως ειπωθηκε εδω που ηταν το κονε, αλλα αν θελει να κανει κατι, ας τους βρει ολους (καμερες υπαρχουν στο γηπεδο), να φτασει στην ακρη του νηματος και να βαλει καμπανα σε ολους απαγορευση εισοδου για 3 χρονια για αρχη ανακοινωνοντας το ταυτοχρονα μεσω της ΠΑΕ. Ειναι ευκολο να το κανει, επιβαλλεται να το κανει γιατι χαλιναρι δεν υπαρχει πουθενα απ'οτι φαινεται, περναει το μηνυμα στους επομενους και κανει αυτο που θα επρεπε να κανει, να προστατευσει την ομαδα.

Εγω βασικα αν ημουν Ιβαν θα εριχνα τετοιου ειδους καμπανα σε ολους οσους καταφερονται εναντιον του ΠΑΟΚ (βετερανους, μπερδεμενους, wanna be δημοσιογραφους κτλ κτλ), αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. :mrgreen:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ρε μαγκα εροπτολ εχεις κανει μια παλετα προσωπων που στηριζεις παντου και με καθε αφορμη
και μια αλλη παλετα ανθρωπων που χλευαζεις οπου αναφερθουν..
αν νομιζεις οτι εσυ και πολλοι αλλοι με αντιστοιχη σταση βοηθατε την ομαδα και ειστε υγιες κομματι
κανεις λαθος
εδω δεν γραφουμε για να υπερασπιζουμε αυτους που επιλξαμε και να χλευαζουμε αυτους που δε μας αρεσουν..
δεν ειναι μετρο αυτο..
ολα γνωμες και αποψεις ειναι
οι πιο ορθολογικες θα πρεπει να ξεχωριζουν
αυτο που συμβαινει ειναι μανια..
στο κοσμο σου για ολα φταιει ο αα και ο βεζυρτζης
ενω τουντορ σρνεσεν κλπ ειναι κατι σαν αγιοι..ενω δε σου δινουν και το αιμα τους
ενας σε τροφοδοτει με το αιμα του
οι αλλοι ζουνε και προσπαθουν να δημιουργησουν με το αιμα αυτο..
πετυχημενα η αποτυχημενα
τιμια η μη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Α.Ρ.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΕΠΟ, Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΤΟ-ΤΕΤΑΡΤΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ :oops: & :(

ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !!! :pano:

Υ.Γ. "ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"...ΜΗΝ ΣΕ "ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ" ΟΙ 100-200 ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΙ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paoktzis έγραψε:[youtube]F76dkl3KdSs[/youtube]
αυτο μονο τιποτε αλλο γιατι εγω δεν ξεχνω
Δεν το είχα δει αυτό!! Φοβερό...

Α ρε Ιβάν, α ρε Ιβάν...

Συνάντηση με τους οπαδούς στο Παλατάκι, όπως όταν πρωτοήρθες...κίνηση ματ, θα μείνουν όλοι κάγκελο... ΑΛΛΑ

ΜΟΝΟ οπαδοί. Ούτε μισός δημοσιογράφος μέσα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:ρε μαγκα εροπτολ εχεις κανει μια παλετα προσωπων που στηριζεις παντου και με καθε αφορμη
και μια αλλη παλετα ανθρωπων που χλευαζεις οπου αναφερθουν..
αν νομιζεις οτι εσυ και πολλοι αλλοι με αντιστοιχη σταση βοηθατε την ομαδα και ειστε υγιες κομματι
κανεις λαθος
εδω δεν γραφουμε για να υπερασπιζουμε αυτους που επιλξαμε και να χλευαζουμε αυτους που δε μας αρεσουν..
δεν ειναι μετρο αυτο..
ολα γνωμες και αποψεις ειναι
οι πιο ορθολογικες θα πρεπει να ξεχωριζουν
αυτο που συμβαινει ειναι μανια..
στο κοσμο σου για ολα φταιει ο αα και ο βεζυρτζης
ενω τουντορ σρνεσεν κλπ ειναι κατι σαν αγιοι..ενω δε σου δινουν και το αιμα τους
ενας σε τροφοδοτει με το αιμα του
οι αλλοι ζουνε και προσπαθουν να δημιουργησουν με το αιμα αυτο..
πετυχημενα η αποτυχημενα
τιμια η μη
Η επιλογή βεζυρτζη μπερδεψε τσ πραγματα και μας πήγε πίσω άσε που μάθαμε και το συμβόλαιο Αρνεσεν όλως τυχαίως όταν πήγε άσε που οι 50 απαιτούσαν από τον ιβαν να τους πει για τι έφυγε ο νβ .....που ο βεζυρτζης ήταν στο μπάσκετ επιτυχημένος στην παε οπότε ασχολήθηκε τα έκανε μαντάρα ....ο ΑΑ ξεκίνησε καλά και ως συνήθως το τον Μάιο θα είμαστε καλά που έλεγε κατάντησε ανέκδοτο ....ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ ΈΝΑ ΠΛΆΝΟ ....ΜΕ ΑΡΝΕΣΕΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΉΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

RoMaN έγραψε: Συνάντηση με τους οπαδούς στο Παλατάκι, όπως όταν πρωτοήρθες...κίνηση ματ, θα μείνουν όλοι κάγκελο... ΑΛΛΑ

ΜΟΝΟ οπαδοί. Ούτε μισός δημοσιογράφος μέσα!
Θα πέσει πολύ γέλιο, πράγματι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Α.Ρ.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΕΠΟ, Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΤΟ-ΤΕΤΑΡΤΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ :oops: & :(

ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !!! :pano:

Υ.Γ. "ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"...ΜΗΝ ΣΕ "ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ" ΟΙ 100-200 ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΙ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Συγκίνηση
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Σικ, είσαι φοβερός χιουμορίστας.Απ' το πρωί έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τα σχόλια σου.Κάποιον μου
θυμίζει εν τω μεταξύ το ύφος σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”