14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
dimbar

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από dimbar »

desperando έγραψε:
hasio_john έγραψε:Ευχαριστούμε για όλα Δημήτρη. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις...
Ωστόσο μια ερώτηση. ΠΟΙΟΝ θα κράζετε τώρα που θα λείπει?
Ως τώρα τα άκουγε ακόμα και αν ήταν εκτός αποστολής! Τώρα? :mrgreen:
τι αγχωνεσαι? υπαρχει ο τζαβελλας , ο τζιολης, ο κλαους οταν δεν θα μπαινει η μπαλα μεσα.
παντως θα βρουμε καποιον και ως συνηθως ελληνα
Ο επόμενος που θα τα ακούσει θα είναι όποιος κουβαλάει ψυχισμό που θα του υπαγορεύει δηλώσεις οπως αυτη του κ. Σαλπιγγίδη (σχετικά πρόσφατη)

"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα.''

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δαιμονοποιηθηκε αυτη του η δηλωση
ειναι προφανες οτι μιλαει για παιχνιδι του ΠΑΟΚ με οποιονδηποτε αντιπαλο οπου οι παικτεες μεταξυ τους δεν εχουν στησει το αποτελεσμα.

ειμαι σιγουρος οτι δεν αναφερεται ουτε σε διαιτησιες ουτε αλλους παραγοντες που στηνουν το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε καλά κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

καλή συνέχεια στην ζωή σου,να είσαι πάντα γερός και εσύ και η οικογένεια σου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δαιμονοποιηθηκε αυτη του η δηλωση
ειναι προφανες οτι μιλαει για παιχνιδι του ΠΑΟΚ με οποιονδηποτε αντιπαλο οπου οι παικτεες μεταξυ τους δεν εχουν στησει το αποτελεσμα.

ειμαι σιγουρος οτι δεν αναφερεται ουτε σε διαιτησιες ουτε αλλους παραγοντες που στηνουν το πρωταθλημα
ψιλά γράμματα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.

Πάμε σε ένα μείζων θέμα.
Λένε πολλοί «δίχασε ο σάλπι».
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια από την στιγμή που γύρισε στην ομάδα ο αρχηγός, έβλεπα την θύρα 1, την θύρα 2, την θύρα 3, την θύρα 5, την θύρα 6, την θύρα 7, την θύρα 8 να τον επευφημούν, ενώ μια μερίδα της θύρας 4 να τον κράζει. Λέω μια μερίδα της θύρας 4, διότι ΔΕΝ τον γιουχάιζε όλη η θύρα 4.

Άρα, δεν δίχασε τους οπαδούς της ομάδος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, δίχασε την θύρα 4. Δεν το αντιπαρέρχομαι βεβαίως, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Αλλά επειδή θεωρώ ως οπαδούς του ΠΑΟΚ όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο, και όχι μόνο όσους πηγαίνουν στη θύρα 4, δηλώνω πως η άποψη ‘’δίχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ’’ είναι προβοκατόρικη και αναληθή.

Η αγωνιστική του συνεισφορά ήταν κατιούσα. Σαφώς και δεν μπορούσε να προσφέρει όσα θέλαμε. Αλλά σε συνδυασμό με τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που κάποιοι του έδωσαν, είναι λογικό – όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο, το ταλέντο ενισχύεται από την ψυχολογία.

Δέχομαι πως έπρεπε να φύγει – τουλάχιστον από το αγωνιστικό τμήμα. Δεν δέχομαι που κάποιοι πανηγυρίζουν. Είναι οι ίδιοι που τον κράζανε σε κάθε αγώνα, τον παίχτη που φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να κερδίσει τον αγώνα της ομάδος μου.

Ο Σάλπι λοιπόν, ΔΕΝ δίχασε.
Οι κακοπροαίρετοι δίχασαν τον κόσμο, με την άνευ λογικής κριτικής τους.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Σε ευχαριστω για οσα προσφερες στην 1η θητεια σου! Σε συγχωρεσα στο 2ο περασμα σου αλλα τελικα δυστυχως ηταν πολυ βαβουρα για το τιποτα..πολυ κακη επιλογη οπως αποδειχτηκε εκ των υστερων φυσικα...για μενα ο σαλπι θα επαιζε μεγαλη μπαλα και στο 2ο περασμα του αν ειχε στηριχτει απο την τοτε διοικηση αλλα και αν ειχε ζητησει μια ξεκαθαρη συγνωμη , αντρικεια και παντελονατη.
Παρολαυτα φτανουμε στο σημερα..καλη τυχη σε οτι και αν κανεις...νομιζω οτι σε μια ομαδα τυπου ατρομητου οτι θα βαλεις καποια γκολ..εισαι παικτης ψυχολογιας και προσωπικα νομιζω οτι σε αλλη ομαδα εχεις να δωσεις.
Γεια σου μητσο δεν ξερω αν θελω παντως να τα ξαναπουμε..φτανει ο διχασμος... :roll:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εικόνα

Καλη συνεχεια στην ζωη σου παντως μακρυα απο τον ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε ποστο, αν και η δηλωση αυτη με τρομοκρατει λιγο...
..."Έτσι και η αγωνιστική μου παρουσία στον ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο του τερματισμού."...

Σελφι φυγε μας ντροπιαζεις... :twisted:

ακομα δεν μας ειπες gpap τι να καθαρισει και ποιους? τα καρεκλακια? οι τους "αλλοθρησκους" αν εχουμε στην 4 γιατι μαλλον τετοιους τους θεωρεις εκει μεσα αφου αναφερεις οτι οι "υπολοιποι" θα χειροκροτανε.
Τοσα χρονια ομως αμα δεν ηταν και αυτοι στην 4....
Και την γλυτωσες με μια απλη παρατηρηση και μια επεξεργασια Νοτιου Κορεας στο ποστ :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.

Πάμε σε ένα μείζων θέμα.
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια από την στιγμή που γύρισε στην ομάδα ο αρχηγός, έβλεπα την θύρα 1, την θύρα 2, την θύρα 3, την θύρα 5, την θύρα 6, την θύρα 7, την θύρα 8 να τον επευφημούν, ενώ μια μερίδα της θύρας 4 να τον κράζει. Λέω μια μερίδα της θύρας 4, διότι ΔΕΝ τον γιουχάιζε όλη η θύρα 4.

Άρα, δεν δίχασε τους οπαδούς της ομάδος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, δίχασε την θύρα 4. Δεν το αντιπαρέρχομαι βεβαίως, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Αλλά επειδή θεωρώ ως οπαδούς του ΠΑΟΚ όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο, και όχι μόνο όσους πηγαίνουν στη θύρα 4, δηλώνω πως η άποψη ‘’δίχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ’’ είναι προβοκατόρικη και αναληθή.

Η αγωνιστική του συνεισφορά ήταν κατιούσα. Σαφώς και δεν μπορούσε να προσφέρει όσα θέλαμε. Αλλά σε συνδυασμό με τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που κάποιοι του έδωσαν, είναι λογικό – όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο, το ταλέντο ενισχύεται από την ψυχολογία.

Δέχομαι πως έπρεπε να φύγει – τουλάχιστον από το αγωνιστικό τμήμα. Δεν δέχομαι που κάποιοι πανηγυρίζουν. Είναι οι ίδιοι που τον κράζανε σε κάθε αγώνα, τον παίχτη που φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να κερδίσει τον αγώνα της ομάδος μου.

Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

gpap έγραψε:Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.

Πάμε σε ένα μείζων θέμα.

Εγω επειδη δεχομαι ως κοσμο του ΠΑΟΚ ολους τους ΠΑΟΚτσηδες...και οχι μονο οσοι παν στην 1,2,3,4,5,6,7,8... αρα δεν ειναι οι θυρες 1,2,3,4,5,6,7,8....αντιπροσωπευτικο δειγμα του κοσμου ΠΑΟΚ....
Θεωρω οτι επιχειρηματολογια σου ειναι προβοκατορικη γιατι στηριζετε σε λαθος δεδομενα...και δεν θα αναφερω τον ορο που χρησιμοποιησες ''αναληθη''...γιατι δεν υπαρχει ''σαλπιγγιδομετρο'' που να μετρησει τον σφιγμο του κοσμου...
Και οποιος νομιζει οτι μονο στην 4 δεν ηθελαν τον ''Μητσο'' μαλλον δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Οκ, δεν δίχασε ο Σαλπιγγίδης.

Μήπως δεν πήγε και στη ζέλα, κι απλά το φανταστήκαμε οι υπόλοιποι?

Ό,τι κι αν πρόσφερε κάποτε, δεν παύει να συμπεριφέρθηκε απαίσια στην ομάδα και στον κόσμο της από ένα σημείο και μετά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, όσο κι αν προσπαθείτε κάποιοι να κάνετε το άσπρο μαύρο. Μια ντροπιαστική σελίδα στην Ιστορία του ΠΑΟΚ έκλεισε, κι ελπίζω να μην ξανανοίξει ποτέ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

προς το ύφος γκαρτνάσι;
Εγώ στο αρχικό μήνυμα μίλησα ξεκάθαρα. Τα παράπονά σου σε εκείνον που έκοψε και έραψε κατά το δοκούν το σχόλιο.
Και δεν μίλησα για αλλόθρησκους αλλά για κακοπροαίρετους.
Κακοπροαίρετους όπως εσύ τώρα, που ζητάς με τέτοιο ύφος εξηγήσεις.

Από τη φώτο που ανέβασες, καταλαβαίνω πως ότι και να αναφέρουμε για τον αρχηγό, το συγκεκριμένο θα είναι Νο1 στην κριτική σου.
Οπότε, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την διαφωνία μας.

ΥΣ για τον psykoman: αδελφέ, για εμένα λόγο πρέπει να έχει ο κόσμος που πάει στο γήπεδο και έχει άποψη γηπέδου για την συνεισφορά κάθε παίχτη στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΠΑΟΚ δεν ήσουν ποτέ, λιγόψυχε...

(μετά το 5 και 40)

[youtube]V9PVKwqCp4g&feature=youtu.be&t=5m42s[/youtube]

Αυτόπτης μάρτυρας ήμουνα στα 15 μέτρα από εκεί που το έκανες ρε λίγε...

Όχι μόνο θέλησες να το εκτελέσεις στο 88 ενός αγώνα, αλλά έτρεξες και πήρες την μπάλα από τις πινακίδες και όταν στη ζήτησε ο Μυταράς σήκωσες το χέράκι και είπες "εγώ"

Μικροπράγματα αλλά δε σεβάστηκες τους 2500 οπαδούς που κατέβηκαν εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ.
Απλά για να αποδείξεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και δεν πανηγύρισες, πανιβλ@κα.....

όπως και το ότι γ@μησες το σύμπαν όταν ήξερες ότι θα γίνει χαμός στην ομάδα αλλά δε σε ενοιαξε και γύρισες πίσω.
Απλά τον να φανείς ΠΑΟΚτσής....

Τραγικός άνθρωπος. ΠΑΟΚ δε χρειάζεται να δείχνεις αλλά να είσαι κι εσύ δεν ήσουνα ποτέ....

Για τα υπόλοιπα τα έχουν πει άλλοι κι άλλοι...αλλά σε ότι ήμουνα παρών δε σηκώνω κουβέντα, μπλογκερ...

Όπως έλεγα και τότε: "Τι θα αποκτούσαμε με 800.000 καθαρά συμβόλαιο ρε παιδιά; Τι παικταρά θα μπορούσαμε να φέρουμε, αλλά εσείς νοιώθετε έξαψη να πάρετε παίκτη από το λαγό με το μιλητό συμβόλαιο του Πατέρα...."
Βάλατε τον ΠΑΟΚ πάνω από τον εγωισμό σας για να φουσκώσετε και να λέτε "Πήραμε παίκτη από το λαγό σε καλή ηλικία" τόσο ψηλά είχατε τον ΠΑΟΚ...

Μακρυά από τον ΠΑΟΚ και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Τούμπα....

υγ. Για σένα δούλεψε όλη η δημοσιογραφία και όχι μόνο, του ΠΑΟΚ... Κοντός στο ανάστημα, κοντός και στην ψυχή....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 25 Αύγ 2015, 20:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δλδ 25-28.000 κοσμος μπορουν να εχουν αποψη για τον ΠΑΟΚ...
Μαλιστα...οκ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν αναφέρεστε στο κείμενο που έλεγε να καθαρίσει τη κερκίδα έκοψα αυτά που ήταν σίγουρο ότι θα δημιουργούσαν νεο κύκλο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Κάτι που βέβαια μάλλον είναι αναπόφευκτο, ειδικά σε αυτό το τόπικ που ότι και να πει κανείς, κάπου πρέπει να ανήκει, σε κάποια πλευρά... :o

επίσης, απο ότι βλέπετε, έστω στα...τελειώματα υπάρχει μια πιο φλου προσέγγιση, οπότε δεν καταννοώ το λόγο να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια ακόμα και τώρα...

και αυτό το παραπάνω,που γινόταν τόσα χρόνια τώρα, ας αποτελέσει και τροφή για σκέψη για το μέλλον.

στη βάση του τι καταλάβαμε εν τέλει και σε τι αυτό ωφέλησε την ομάδα. και μιλάω και στους μεν και τους δε, όποιοι και αν είναι αυτοί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”