gpap έγραψε:Το αρχικό μου αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον αρχηγό, δέχθηκε κουτσούρεμα αλλά Νότιο Κορέα, προφανώς για να προστατευτεί η συζήτηση. Το αντιπαρέρχομαι.
Πάμε σε ένα μείζων θέμα.
Λένε πολλοί «δίχασε ο σάλπι».
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια από την στιγμή που γύρισε στην ομάδα ο αρχηγός, έβλεπα την θύρα 1, την θύρα 2, την θύρα 3, την θύρα 5, την θύρα 6, την θύρα 7, την θύρα 8 να τον επευφημούν, ενώ μια μερίδα της θύρας 4 να τον κράζει. Λέω μια μερίδα της θύρας 4, διότι ΔΕΝ τον γιουχάιζε όλη η θύρα 4.
Άρα, δεν δίχασε τους οπαδούς της ομάδος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, δίχασε την θύρα 4. Δεν το αντιπαρέρχομαι βεβαίως, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Αλλά επειδή θεωρώ ως οπαδούς του ΠΑΟΚ όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο, και όχι μόνο όσους πηγαίνουν στη θύρα 4, δηλώνω πως η άποψη ‘’δίχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ’’ είναι προβοκατόρικη και αναληθή.
Η αγωνιστική του συνεισφορά ήταν κατιούσα. Σαφώς και δεν μπορούσε να προσφέρει όσα θέλαμε. Αλλά σε συνδυασμό με τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που κάποιοι του έδωσαν, είναι λογικό – όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο, το ταλέντο ενισχύεται από την ψυχολογία.
Δέχομαι πως έπρεπε να φύγει – τουλάχιστον από το αγωνιστικό τμήμα. Δεν δέχομαι που κάποιοι πανηγυρίζουν. Είναι οι ίδιοι που τον κράζανε σε κάθε αγώνα, τον παίχτη που φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να κερδίσει τον αγώνα της ομάδος μου.
Ο Σάλπι λοιπόν, ΔΕΝ δίχασε.
Οι κακοπροαίρετοι δίχασαν τον κόσμο, με την άνευ λογικής κριτικής τους.
Εγω επειδη δεχομαι ως κοσμο του ΠΑΟΚ ολους τους ΠΑΟΚτσηδες...και οχι μονο οσοι παν στην 1,2,3,4,5,6,7,8... αρα δεν ειναι οι θυρες 1,2,3,4,5,6,7,8....αντιπροσωπευτικο δειγμα του κοσμου ΠΑΟΚ....
Θεωρω οτι επιχειρηματολογια σου ειναι προβοκατορικη γιατι στηριζετε σε λαθος δεδομενα...και δεν θα αναφερω τον ορο που χρησιμοποιησες ''αναληθη''...γιατι δεν υπαρχει ''σαλπιγγιδομετρο'' που να μετρησει τον σφιγμο του κοσμου...
Και οποιος νομιζει οτι μονο στην 4 δεν ηθελαν τον ''Μητσο'' μαλλον δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...