Οπότε γενικά όσοι πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να έχει διπλό λογαριασμό και να μη το ξέρουμε, κακώς το πιστεύετε. Και όσοι πιαστούν θα χαιρετήσουν μόνιμα εννοείται

να μην ντρεπεσε καθολουpgetsos έγραψε:Από τον ΑπρίλιοΔημητρης17 έγραψε:Απουσιαζει καιρο το παλικαρι, Πετρο;;;pgetsos έγραψε:Δυστυχώς όχι αδερφέ και δεν φαίνεται κανένας να είχε επαφή μαζί του :/
Έχω βρει ένα τηλέφωνο που αν δεν είναι δικό του είναι κάποιου φίλου του η συνεργάτη. Δε μπόρεσα να βρω κάτι παραπάνω
Αλλά να πω την αλήθεια ντρέπομαι να ενοχλήσω για να ρωτήσω αν είναι καλά..
pgetsos έγραψε:Να πω και κάτι τελευταίο σε όσους θέλουν να έχουν διπλό λογαριασμό, ότι μέσω της IP που είναι ξεχωριστή για κάθε router είναι εύκολο να πιαστούν
Οπότε γενικά όσοι πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να έχει διπλό λογαριασμό και να μη το ξέρουμε, κακώς το πιστεύετε. Και όσοι πιαστούν θα χαιρετήσουν μόνιμα εννοείται
che4 έγραψε:συνονοματε17 και γκοραν το τερματησατε
δεν εχει αλλες πιστες το φορουμ
χαι σκορ και 5 κανονακια ο καθενας
Μπορω να παραδοθω μονος μου;;; Ειμαι ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν, μην με μπερδεψετε παρακαλω, με τον Γκοραν που υποδυεται τον Δημητρη, ειμαστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες, θα το εχετε προσεξει και απο τα ποσταρισματα μας!!! Απλα γραφουμε κατα τον ιδιο τροπο, τοσο που οταν ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν εκανε εγγραφη στο σαιτ, ο Γκοραν που υποδυεται τον Δημητρη του ειπε: αδερφε με τον τροπο που γραφεις θα νομισουν οτι ειμαι ο Δημητρης που υποδυεται τον Γκοραν και θα μπερδευτουμε!!!pgetsos έγραψε:Να πω και κάτι τελευταίο σε όσους θέλουν να έχουν διπλό λογαριασμό, ότι μέσω της IP που είναι ξεχωριστή για κάθε router είναι εύκολο να πιαστούν
che4 έγραψε:συνονοματε17 και γκοραν το τερματησατε
δεν εχει αλλες πιστες το φορουμ
χαι σκορ και 5 κανονακια ο καθενας
Πετρο, πας καλα φιλε μου;;; Θες να σου δωσω τηλεφωνο Αθηνας σταθερο και να απαντησω, για να σου φυγει καθε αμφιβολια;;; Το οτι ο Γκοραν μενει Θεσσαλονικη το γνωριζεις!!!pgetsos έγραψε:Η περιμένουνε να δούμε μέχρι πότε θα το συνεχίσει κάποιοςΈχει γίνει και στο παρελθόν...