Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Aye4 »

goran 64 έγραψε: Κάποτε η έννοια της αυτοδυναμίας (νομίζαμε ότι) είχε μια δύναμη, επειδή υπήρχε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση... Τώρα πλέον που η αλλαξοκωλιά πάει σύννεφο και οι μάσκες έχουν πέσει από καιρό, ποια δύναμη έχει κάτι τέτοιο? Πιστεύει κανείς ότι η επόμενη συγκυβέρνηση δεν θα συνυπάρξει με "αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό του τόπου"? Ότι οι φιλελέδες του κούλη δεν μπορεί να συγκυβερνήσουν με τους ψευτοαριστερούς των αλεξοπαπαντρεοφώφων? Μην τρώτε τζάμπα τον παπά περί αυτοδυναμίας, το τελευταίο μοντέρνο φρούτο που πασάρουν τα τσοντοκάναλα... Πολλά πλέον τα κόμματα (και αποκόμματα), δύο όμως πάντα οι πολιτικές!!!! Εκτός κι αν πιστεύετε ότι ο τρόπος που διακυβερνάται ένα προτεκτοράτο σαν το δικό μας, εξαρτάται απ τον αρχηγό! Ότι δεν κυβερνιέται με βάση τα συμφέροντα, ντόπια και ξένα και τους βρυκόλακες τους, που είναι πίσω απ αυτόν!!!! Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, ας περιμένει κάθε χρόνο και τον Αη Βασίλη να τον φέρει ότι γράφει στο γράμμα του!!!!!
Υ.Γ. Κάπου διάβασα για απόφαση να δώσει κάποιος οικογενειακώς 5 ψήφους στους "κυνηγούς"...Κάπως έτσι λοιπόν, με τέτοιες άσκεφτες αποφάσεις και παράλληλα με την αποχή πολλών πλέον απ τις κάλπες, φτάνουν να μας κυβερνάν αυτοί που "επιλέγουμε" κι ας μην τους θέλουμε...Χαρίζοντας τους πεταμένες ψήφους, οι οποίες, με βάση το έκτρωμα του εκλογικού τους νόμου, μοιράζονται στα δύο πρώτα κόμματα, όταν αυτό που ψηφίζεις δεν λάβει πάνω από 3%...
Εφόσον ολοένα και περισσότερος κόσμος, συμφωνεί με την άποψη ότι ως προτεκτοράτο μας συμπεριφέρονται, σαφώς και ως προτεκτοράτο πρέπει να καθορίσουμε τις εκλογικές/πολιτικές επιλογές μας. Ούτως ή άλλως, σε τέτοιες επιλογές φαίνεται να βαδίζουν οι γεωπολιτικές εξελίξεις, ευρύτερα αλλά και ειδικότερα στην περιοχή μας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει η αφορμή, διότι ούτως ή άλλως, ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν, οπαδικά λειτουργούσε ως Κίνημα. Είναι η Καταλωνία που δείχνει δρόμους, είναι τα "Άνω" που ανοίγους δρόμους και για "Κάτω", είναι τα "Νέα" που δίνουν δικαίωμα και για... "Παλιά". To whom it may concern και ο νοών νοείτω...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

+Μφωνώ και επαυξάνω
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Aye4, με το συμπάθιο κιόλας, μα άλλα γράφω εγώ κι άλλα (?) καταλαβαίνεις εσύ...Πάντως αλλού το πας εσύ...
Θα σε βοηθήσει, να καταλάβεις όσα εννοώ, το χθεσινό μου post-απάντηση στον Παλαιολόγο στο topic του Ιβάν...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1439856

Πολλά πλέον τα κόμματα (κι αποκόμματα), όμως πάντα δύο οι πολιτικές..
Ποτέ δεν κάνουν οι πολιτικοί τις πολιτικές αλλά ακριβώς το αντίθετο!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οποιαδήποτε πολιτική φίλε Γρηγόρη όπως και να εφαρμοστεί δεν θα πάψει να εξυπηρετεί τα εν Αθήναις όπως και κάνει τα τελευταία 160 χρόνια!
Δεν υπάρχει λύση χωρίς ριζικές αλλαγές, και αυτές με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας σε ένα λεκανοπέδιο συγκεντρωμένο δεν δίνονται με εκλογές αλλά με άλλους τρόπους!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

pilotos έγραψε:
Maniaq@Deepwood έγραψε:
pilotos έγραψε:Και που ξέρεις εσύ ότι είναι ΠΑΟΚ;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μάλλον τον ξέρω για να το λέω 8-)
Άι καλά.
Όταν τον δεις, πες του ότι είναι ντενεκες, χαμηλά την μπάλα, να συνεχίσει όπως ήταν μικρός, χαιρετισμούς από τον πρώτο του "δάσκαλο". Ποτέ υπερεμπιστοσυνη...
;)
ΠΑΟΚ ρε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚτσής και Δραμινος είναι ο Βασίλης Καλογεριδης!

Γκαραντί.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Και αλλος τρομοκρατημενος ζητιανος δικαστικων ποντων

http://www.gazzetta.gr/football/superle ... tin-toympa
Ομάρ: «Αρρωστημένο αυτό που έγινε στην Τούμπα»!

Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και το τι έγινε: «Τι να πω πραγματικά; Αυτό που συνέβη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι αρρωστημένο. Είδα τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι αρρωστημένο αυτό που έγινε στην Τούμπα! Στην προηγούμενη αγωνιστική ματαιώθηκε το δικό μας ματς και πλέον δεν υπάρχουν αγώνες λόγω του περιστατικού. Είναι βαρετό και κουραστικό, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή των Εθνικών το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά, Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα συμβεί (σ.σ. εννοεί με τις ποινές)> Είναι τελείως αρρωστημένο αυτό που συνέβη. Άγριες καταστάσεις και όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είναι αρρωστημένο».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Επικρατεί χάος! Ελπίζω να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση και να ηρεμήσουν όλα, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, στο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να μπορούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και όχι αυτήν την τρέλα».

Τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία: «Είναι δύσκολο. Είχαμε συνηθίσει στο να κερδίζουμε και να είμαστε κυρίαρχοι. Όταν... δηλητηριάζεται αυτό, είναι δύσκολο. Στο κάνουν δύσκολο. Νιώθαμε πως οι άνθρωποι και ο κόσμος ζητούσαν ακόμα παραπάνω από εμάς. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, η ομάδα δεν τα έχει πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε, αλλά είμαστε μαχητές και δεν εγκαταλείπουμε. Θα δούμε πως θα πάει. Πολλά εξαρτώνται και από το τι θα γίνει με τους βαθμούς για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια. Δεδομένα δεν τα έχουμε παρατήσει.

Για το θέμα του κόουτς ήρθε νέος προπονητής τον Ιανουάριο, όμως εγώ δεν το κοιτάζω αυτό υπό την έννοια ότι κάνω ότι μου πει ο προπονητής μου, όποιος και αν είναι αυτός. Ωστόσο, κάθε αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει το κόστος της στην ομάδα. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, όλοι ξεκινούν από την αρχή. Είναι σαν να έχεις έναν άσπρο πίνακα για τον γεμίζεις ξανά. Πρέπει να του δείξεις ποιος είσαι και ότι αξίζεις να παίζεις. Έτσι συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που είμαι υγιής τώρα και μπορώ να παίζω».

Την Εθνική: «Είναι πάντα μια μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Η ομάδα θέλει να εμφυσήσει μια νοοτροπία νικητή στους νέους παίκτες. Θέλουμε να έχουμε την λογική του νικητή. Όταν θα έρθουν τα σημαντικά ματς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να βρεθούμε στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και έτσι ξεκινάει κάθε ομάδα: από την αρχή. Νέα χρονιά και νέες ευθύνες. Τα φιλικά απέναντι στην Αυστραλία και την Αλβανία θα μας βοηθήσουν σίγουρα να δέσουμε σαν ομάδα. Όλα τα ματς σημαίνουν κάτι. Είναι σημαντικό και όταν προπονούμαστε μαζί γιατί δεν γίνεται τόσο συχνά. Όταν είσαι καλά και συμπεριλαμβάνεσαι στην Εθνική είναι σημαντικό. Εγώ πάντα είμαι εδώ για την Εθνική και συμφωνώ σε όσα λέει ο κόουτς για την προσπάθεια και την εικόνα που πρέπει να δείχνουμε».
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Παιδιά τι ισχύει για τις βλακείες που γράφουν ότι βάζαμε φωτιά σε αμάξια και μάλιστα στον ξάδερφο του λουτσεσκου τι γράφουν όχι θα μου πέσουν τα μαλλιά πάνε καλά και μάλιστα εμπλέξετε και στέλεχος της ΠΑΕ καμία μήνυση θα τους κάνουν το διάβασα σε ενα κολο σιτε του κουρτακη πραγματικά λάσπη που ρίχνουν μόνο αηδία για αυτούς τους μαλακές
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Πιλότε θα τον δω λογικά σήμερα ,θα του το μεταφέρω
ήθελα να κάνω έναν παραλληλισμό για τις @@ περί στράτευσης σε όμορες χώρες γι αυτό και λινκαρα το ποστ ευκαιρίας δοθείσης ,τίποτα παραπάνω :D
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

O Κεφαλλογιαννης στο sdna γραφει πως τον ΠΑΟΚ δεν τον εκλεψε κανεις φετος και πως το πρωταθλημα το εχασε μονος του. :redcard:
Το γκολ του Βαρελα προφανως το ακυρωσαμε μονοι μας :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο κεφαλογιαννης θελει να προβληθει ως η ηρεμη και αντικειμενικη φωνη
να τα εχει με ολους καλα

για να ειμαι ειλικρινης εγω θα ελεγα πως μια τετοια θεση θα ηταν η σωστη απο ολους,παραγοντες,δημοσιογραφους,ποδοσφαριστες κ.λπ
αλλα στο συγκεκριμενο αρθρο το πατραβαει απο τα μαλλια! :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Rorschach έγραψε:O Κεφαλλογιαννης στο sdna γραφει πως τον ΠΑΟΚ δεν τον εκλεψε κανεις φετος και πως το πρωταθλημα το εχασε μονος του. :redcard:
Το γκολ του Βαρελα προφανως το ακυρωσαμε μονοι μας :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αυτός ο τσοντοΑΡΔ έγραψε και το άρθρο, που προέτρεπε τον Ιβάν να σεβαστεί την (α)δικαιοσύνη... :twisted: :x :redcard:

Που ορισμένοι "αντικειμενικοί", εδώ μέσα μάλιστα, Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, έλεγαν ότι "τα λέει καλά"... :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το σημερινό άρθρο του τελείως άκυρο....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αυτοί είναι οι "αντικειμενικοί" που έχει προσλάβει να δουλεύουν στο PAOK magazine και θεωρεί ως "dream team" του, εκείνο το χανούμι που κάνει κουμάντο εκεί μέσα...Τον μπούλο όλοι για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο Π.Α.Ο.Κ.!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ενα σωστο point που κανει ειναι που το διαβασε πιθανοτατα απο δω μεσα,πως δεν μπηκε διχτυ πισω απο τον παγκο
οπως και το ντου σαββιδη ,που αντε συγκρατησε τον ανθρωπο με οσα βλεπει αυτες τις εβδομαδες(κυριως λαθος που εβγαλε το μπουφαν καποια στιγμη και που το ειχε πανω του)

αλλα αυτα θελει να μας πει οδηγησαν στην απωλεια του πρωταθληματος; αυτα ηταν ο λογος: η αιτια; :lol:

αυτοκριτικη να κανει ο ΠΑΟΚ που πηγε και υπεγραψε τους ορους βασιλειαδη
σε μια κατα την γνωμη μου απαραδεκτη ενεργεια που υπονομευει το μελλον της ιδιας της ομαδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

λοιπόν μάγκες, τέλος!
στοπ. ως εδώ

εγώ προσωπικά σα ντάνι, διάβαζα για χρόνια το γαυρέτα για να δω τα νέα τους ευρωπαικού κυρίως ποδοσφαίρου.
το είχα το εν λόγω σάιτ και στις συντομεύσεις μου. έμπαινα καθημερινά

εδώ και ένα μήνα, το έκοψα λόγω των σχολίων που διάβαζα μέσα και μου γυρνούσαν τα μυαλά
90% προκλητικά σχόλια των γαυροχάνουμων με ειρωνίες κατά ΠΑΟΚ και Ιβάν.

σήμερα με αυτά που είδα από γιωργάκη και διαβάζοντας την ανακοίνωση - απάντησή τους, επιβεβαίωσα την ορθότητα της απόφασής μου να τους κόψω από την καθημερινότητά μου

ποτέ ξανά κλικ σε αρδοσάιτ - αθηνοσάιτ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
έκοψα τη συνήθειά μου να σας διαβάζω μπουρδελοσάιτ, θα δώσω όμως ηρεμία στα μυαλά μου

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”