Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Κάτσε και φτιάξε ένα σοβαρό πλάνο και εμείς θα σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά. 

Παρακαλώ τους μόντερέτορς και όλα τα Μέλη... να σταματάμε να γράφουμε και να κάνουμε την ζωή μας ακόμη πιο δύσκολη. Εαν πάλι δεν μπορούμε.... οι πρώτοι ας κλείσουν το φόρουμ. Θα βοηθήσει πολύ.
Από ΠΑΟΚτσήδες γίναμε ΚΑΤΙνατζήδες κενός κατίνες. Ρϊχουμε βέλος από εδώ και από εκεί. Και το οδυνηρό είναι ότι χτυπάμε την ίδια μας την καρδιά.
εμείς την χτίσαμε αυτή την ομάδα με αρχηγό τον Ζαγοράκη.
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και θέλουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει.
Για να πετύχει αυτό χρειάζεται αγάπη και στήριξη ΚΑΙ πολλά λεφτά. βρίζουμε ανθρώπους που έχουν χρήματα; η που δεν έχουν;
Οι χιλιάδες έμειναν στην θέση τους επειδή δεν θέλανε το κακό της ομάδος. Οι μικρή μάζα δεν άντεξε δεν .... το κύπελο δεν ήρθε. Αλλά η καμπάνα έρχεται, ποιος βγαίνει κερδισμένος και ποιος χαμένος;
Σας παρακαλώ αδέρφια ηρεμήστε. Σήμερα έχασα αρκετά λεφτά μην πηγαίνοντας στην δουλειά μου για να δω τον ΠΑΟΚ μας στις 6 ώρα το πρωί Αυστραλίας. Έχασα και άλλα λεφτά γιατί έκλεισα εισητήριο για Ελλάδα για να δω τον ΠΑΟΚ μας τελικό, δεν έγινε. Να αρχίσω να πετάω καπνογόνα και να μπουκάρω στην Αεροπορική εταιρία και να τους πω μάγκες τα λεφτά μου γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ για μια ζωή!!!
Σκύλε μαζί σου!!!
Από ΠΑΟΚτσήδες γίναμε ΚΑΤΙνατζήδες κενός κατίνες. Ρϊχουμε βέλος από εδώ και από εκεί. Και το οδυνηρό είναι ότι χτυπάμε την ίδια μας την καρδιά.
εμείς την χτίσαμε αυτή την ομάδα με αρχηγό τον Ζαγοράκη.
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και θέλουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει.
Για να πετύχει αυτό χρειάζεται αγάπη και στήριξη ΚΑΙ πολλά λεφτά. βρίζουμε ανθρώπους που έχουν χρήματα; η που δεν έχουν;
Οι χιλιάδες έμειναν στην θέση τους επειδή δεν θέλανε το κακό της ομάδος. Οι μικρή μάζα δεν άντεξε δεν .... το κύπελο δεν ήρθε. Αλλά η καμπάνα έρχεται, ποιος βγαίνει κερδισμένος και ποιος χαμένος;
Σας παρακαλώ αδέρφια ηρεμήστε. Σήμερα έχασα αρκετά λεφτά μην πηγαίνοντας στην δουλειά μου για να δω τον ΠΑΟΚ μας στις 6 ώρα το πρωί Αυστραλίας. Έχασα και άλλα λεφτά γιατί έκλεισα εισητήριο για Ελλάδα για να δω τον ΠΑΟΚ μας τελικό, δεν έγινε. Να αρχίσω να πετάω καπνογόνα και να μπουκάρω στην Αεροπορική εταιρία και να τους πω μάγκες τα λεφτά μου γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ για μια ζωή!!!
Σκύλε μαζί σου!!!
Ένταση και με Ζαγοράκη
16 Μαρ 2011 23:43, Από PAOK24
Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μπροστά στη θύρα 1, όταν οπαδοί εναντιώθηκαν στον Θοδωρή Ζαγοράκη
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για όσα έχουν συμβεί απόψε, ενώ μέσα στην ένταση ακούστηκαν και λόγια για παραίτηση. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε...
(ανανεώνεται)
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6779
Φυγε για να ησυχασεις...
16 Μαρ 2011 23:43, Από PAOK24
Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μπροστά στη θύρα 1, όταν οπαδοί εναντιώθηκαν στον Θοδωρή Ζαγοράκη
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για όσα έχουν συμβεί απόψε, ενώ μέσα στην ένταση ακούστηκαν και λόγια για παραίτηση. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε...
(ανανεώνεται)
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6779
Φυγε για να ησυχασεις...
εχουμε χρεη ετων...εσυ προφανως δε χρωστας πουθενα..νεοελληνα οικονομολογεnyxteridas έγραψε:Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα. Πως γίνετε να έχουμε πρόβλημα αδειοδότησης στην σούπερ εξυγιασμένη ΠΑΕ μας;
-
Έκανες εσύ μαλακίες, κάναμε κι εμείς. ΠΑΟΚ εσύ, ΠΑΟΚ κι εμείς.
Σφίξε δόντια, κλείσε αυτιά, και πάμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μας ξανά μεγάλο!
Από σήμερα, έχεις ένα διαρκείας εξασφαλισμένο για του χρόνου από μένα. Για τον ΠΑΟΚ!
Από σήμερα, έχεις ένα διαρκείας εξασφαλισμένο για του χρόνου από μένα. Για τον ΠΑΟΚ!
-
Κι από μένα τέσσεραyiannisPAOKitalia έγραψε:Έκανες εσύ μαλακίες, κάναμε κι εμείς. ΠΑΟΚ εσύ, ΠΑΟΚ κι εμείς.
- abc_o_ karpouzas
να δω τωρα που την εκανε ποιοι μεγαλοι παικτες θα ερθουν.....
εκτος αν νομιζεται και οτι αυτους που εχουμε εαν δεν ηταν ο ζαγορ θα καθοντουσαν
ετοιμαστιτε παλι για επιτροπες σωτηριας και για πορειες για σαββιδιδες για καπετανιους και για το νιμου της μαμας μου
εκτος αν νομιζεται και οτι αυτους που εχουμε εαν δεν ηταν ο ζαγορ θα καθοντουσαν
ετοιμαστιτε παλι για επιτροπες σωτηριας και για πορειες για σαββιδιδες για καπετανιους και για το νιμου της μαμας μου
- nyxteridas
ε τότε γιατί τα χρέη ετών τα προηγούμενα έτη δεν αποτελούσαν βραχνά όσον αφορά την σχετική διαδικασία. Ας μας εξηγήσουν οι παλαιοέλληνες τότε οικονομολόγοι, πως η ΠΑΕ δημιουργεί εκ νέου χρέη, την στιγμή που από "τα χέρια" της έχουν περάσει τα περισσότερα χρήματα όλων των εποχών. Δεν ζητάω τίποτα απλά κάποιος να μας εξηγήσει κι εμάς τους μπούφους τα φυτά που δεν κατέχουμε. Δωστε μας τα φώτα σας(νυσταγμένα και βαριά)
Καλά εσύ που ξέρεις ρε φίλε....τι είσαι???Ο εκπροσωπός του???Κανείς δεν έφυγε..και αν φύγει οκ...έφυγε...abg12d34 έγραψε:να δω τωρα που την εκανε ποιοι μεγαλοι παικτες θα ερθουν.....

abg12d34 έγραψε:να δω τωρα που την εκανε ποιοι μεγαλοι παικτες θα ερθουν.....
Γυρνάς από νήμα σε νήμα και λες ότι την έκανε.....Ο Ζαγόρ ΔΕΝ την έκανε και κόψε επιτέλους τις μαλακίες...
- abc_o_ karpouzas
καλα αν ειναι ρε τσακαλι ...οκ εφυγε.....παω πασω
ας ερθει τωρα ο ...καλυβας...να δωσει ποιο μεγαλο οραμα
ας ερθει τωρα ο ...καλυβας...να δωσει ποιο μεγαλο οραμα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ;;;nyxteridas έγραψε:ε τότε γιατί τα χρέη ετών τα προηγούμενα έτη δεν αποτελούσαν βραχνά όσον αφορά την σχετική διαδικασία. Ας μας εξηγήσουν οι παλαιοέλληνες τότε οικονομολόγοι, πως η ΠΑΕ δημιουργεί εκ νέου χρέη, την στιγμή που από "τα χέρια" της έχουν περάσει τα περισσότερα χρήματα όλων των εποχών. Δεν ζητάω τίποτα απλά κάποιος να μας εξηγήσει κι εμάς τους μπούφους τα φυτά που δεν κατέχουμε. Δωστε μας τα φώτα σας(νυσταγμένα και βαριά)
Ρε αφηστε μας να ξελαμπηκαρουμε λιγο. Στηριξτε εστω και την υστατη στιγμη την ομαδα... Δειξτε ρε το ποσο νιωθετε ΠΑΟΚ!!! Λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ. Το ξερω οτι ειστε ΠΑΟΚ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ!!!
- nyxteridas
Όρεξη για οικονομική ανάλυση είχα εξαπανέκαθεν. Πόσο μάλλον που τώρα ξεκινάει ο απολογισμός της απερχόμενης αυτής διοικησης
thief έγραψε:Αυτά που μας ενώνουν με τον Ζαγοράκη είναι 1.000.000 φορές περισσότερο από αυτά που μας χωρίζουν.... αλλά το γράφω σήμερα (ένας υποστηρικτής της 3χρονης προδρείας Ζαγοράκη που απλώς έχει σιχαθεί αυτό που αντιμετωπίζει εδώ και 2 χρόνια στο όνομα της "κριτικής").
Ζαγόρ φύγε το καλοκαίρι. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Δεν θα ακούσεις ΟΥΤΕ ένα ευχαριστώ παρά μόνο λοιδωρία και ειρωνία. Ειδικά αν αποκλεστούμε από την ΑΕΚ οο οο οοοο....(αλλά και να προκριθείς πάλι θα σου την έχουν στημένη).
Φύγε, δώσε και μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ και πες συγνώμη και ότι είμαι απλά "λίγος" για "εσάς" .
Aυτό το Post το έγραψα μετά τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ και την επική μας εμφάνιση μέσα στην Ρωσία όταν όλοι λέγανε προεδράρα μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ...
Όσοι έστω και λίγο νιώθανε ξέρανε ότι αν ο ΠΑΟΚ χάσει το κύπελλο κάποιοι θα θελήσουν να διαλύσουν την ομάδα. Απλώς ούτε ο πιο διαστρεμμένος νους δεν θα περίμενε ότι θα ζούσαμε εποχές Βουλινού..!!!!...Περιμέναμε το καλοκαίρι ή στα Play-off σκηνικά (αλά άρη όμως...) και όχι βέβαια αυτό το ΞΕΡΑΤΟ που ζήσαμε σήμερα.
Μπράβο μάγκες τα καταφέρατε..!!!...Ας γυρίσουμε επιτελους στην προ-εποχή Ζαγοράκημε όπου επί 20 χρόνια στα 8/10 των αγώνων είχαμε 3-4.000 στο ΝΑΟ για να είσαστε ευχαριστημένοι και να κάνετε κουμάντο καλύτερα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Πέμ 17 Μαρ 2011, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- TylerDurden
αντε ρε μη πας πουθενα ρε μαζι σου ημαστε κατσε να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο ειμαι ο πρωτος που θα πει οτι εκανες λαθος σχεδιασμο φετος αλλα δεν ειμαι μ@λ@κ@ς να μην αναγνωρισω τη προσπαθεια σου ρε μην μασας,διπλα σου θα ειναι το 95% των οπαδων παλι παμε με σχεδιο για ξαναχτιουμε τη καψουρα μας μια ασχημη χρονια ειναι ας γινει μαθημα σε ολους μας.
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ