Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

fotis έγραψε:Το Μανδα Πως και δεν τον χτυπήσαμε για τέρμα.Πάει Ιταλία μεριά
Κρίμα έπρεπε να καπαρωθεί για του χρόνου
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

adman έγραψε:
Psuxo_logos έγραψε:Από παλιότερες περιπτώσεις που έχω δει, να κάνω μια ερώτηση. Αν η ρήτρα λέει 6,5 και εμείς τους πούμε πχ πάρε 4 ζεστά, αυτοί έχουν την δυνατότητα να αποδεχτούν και να πουλήσουν πικ φθηνά;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε προφανώς ρε συ. Αλλά γιατί να το δεχτούν;
Ξέρω γω; Απλά ρωτάω αν υπάρχει η πιθανότητα.

Sfentonas

Δημοσίευση από Sfentonas »

ρε παιδια στα παπαρια μας η ρητρα,το θεμα ειναι να ερθει ο παιχτης στην ομαδα,ειναι πολυ μεγαλη η ποιοτητα του για να συζηταμε για ρητρες κτλ,φερτε τον χθες και μετα θα βρει αυτος τον δρομο της επιστροφης απο μονος του...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Psuxo_logos έγραψε:Από παλιότερες περιπτώσεις που έχω δει, να κάνω μια ερώτηση. Αν η ρήτρα λέει 6,5 και εμείς τους πούμε πχ πάρε 4 ζεστά, αυτοί έχουν την δυνατότητα να αποδεχτούν και να πουλήσουν πικ φθηνά;

Ολα θεματα διαπραγματευσης ειναι. Βασικα η ρητρα για μενα ειναι το μεγιστο τωνχρηματων που πρεπει να δωσεις οχι το ιδιο το ποσο. Εαν δεν ειχε ρητρα και σου απεδιδε και τον ηθελες ποσα μπορει να ζητουσαν? 6,5 η 10? Και ας πουμε παιζεις στους 8 η ακομη καλυτερα στο κονφερενς και βγαζει ματια ο παικτης και ερχεται η χ ψ ομαδα με ενα δεκαρικο. Δεν θα τον αγορασεις και τον πουλας αμεσα? Η στην αντιθετη εαν δεν τραβηξει ο παικτης αλλα εσενα σου κανει πας και προσφερεις λιγοτερα απο την ρητρα. Μια χαρα ειναι η ρητρα εαν ειναι τετοιας αξιας παικτης οσο λενε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 28 Αύγ 2023, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Psuxo_logos έγραψε:
adman έγραψε:

Ε προφανώς ρε συ. Αλλά γιατί να το δεχτούν;
Ξέρω γω; Απλά ρωτάω αν υπάρχει η πιθανότητα.

Μπορει να γινει ,φυσικα.
dev

Δημοσίευση από dev »

Patricio_4 έγραψε:6.5 εκατομμύρια ρήτρα δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουμε ούτε αν παρουμε πρωτάθλημα και πουλήσουμε Ντελια Κοταρσκι 30 μύρια

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αμα ο παικτης δειξεις οτι μπορεις να τον πολυησεις 15 και εχεις εισπραξει οντως 30 τοτε θα το κανει ο ιβαν
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έχετε πάρει χαμπάρι τι κέντρο θα έχουμε φέτος;;;

Είχαμε ξανά τέτοια ποιότητα μαζεμένη;
Πραγματικά .. Εγώ που ήμουν υπέρμαχος της πλήρους ανανέωσης στα χάφ λέω ότι τώρα που φύγαν τα γατάκια από το κέντρο και ήρθαν παικταράδες σοβαροί θα ήμαστε σίγουρα καλύτερη ομάδα από πέρσι..
Επίσης οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι παίκτες παίρνουμε ακόμη.. Μια μικρή γεύση από Οζντοεβ έχουν πάρει μόνο. Οταν θα μπει Μειτε και μετά Μάρκος Αντονιο θα δουν και οι τυφλοί..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ελα παιχταρα μου και εσυ.Παμε για κεντρο φωτια..
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Σωστος ο Σφεντονας μας. Ας ερθει πρωτα ο παικταρας και βλεπουμε για τα περαιτερω.

Τι στο καλο εχουμε παθει. Αντι να υποθετουμε ποσες ασσιστ θα δωσει και ποσα γκολ θα βαλει σκεφτομαστε την ρητρα και ποσο θα μας κοστισει. Τι στο καλο μας εχει συμβει!!!
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Demir έγραψε:
fotis έγραψε:Το Μανδα Πως και δεν τον χτυπήσαμε για τέρμα.Πάει Ιταλία μεριά
Κρίμα έπρεπε να καπαρωθεί για του χρόνου
Αν υπήρχε ιδανικός προγραμματισμός και δεν είχαμε να κλείσουμε άμεσα τα κενά στα χαφ ( που φαίνεται να καλύπτονται πολυ ποιοτικά, αλλά δυστυχως με ημερομηνία λήξης) και με τα εξτρεμ να μας καίνε με ανάγκη για 2 παικτες θα έπρεπε να καλλιεργηθεί το έδαφος για τον επόμενο τερματοφύλακα. Ο Κοταρσκι, με Ευρώπη κιολας φέτος, θα μας φέρει σίγουρα μεγάλη προταση. Ο επομενος θα πρέπει να ειναι εδω, οχι να τον ψάχνουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SLNC-26 την Δευ 28 Αύγ 2023, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Δουσης στο σημερινό επεισόδιο του Οπεν παντος ηταν σε ταξίδι στην Ρωμη.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αυτος ειναι μάλλον ο παρασκηνιακός ΤΔ που κλεινει τις μεταγραφες με Γιωργο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υγιείς να είναι οι παίκτες να προσφέρουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Cruyff έγραψε:Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει και προετοιμάζεται για το «αύριο», με τον 19χρονο Λάμπρο Σμυρλή να ειδοποιείται από τους ασπρόμαυρους για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

SDNA
Καλό εξτρεμάκι! Περιμένω να εξελιχθεί, όπως και ο συνομήλικός του Σπυράκος, που είναι πιο γρήγορος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εκλεισε ο βραζιλιανος. ινΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”