Δηλωσε το παοκμανια ως κτημα σου γιατι εχει προστιμοdragon έγραψε:Θα αρκεστω οτι το λες τελευταια φορα μαγκα. Αν δεν σου αρεσει μπορεις απλα να μην αφηνεις σχολια κ ετσι ευκολα θα παρει η επιθυμια σου σαρκα κ οστα.AlxNeapoli1 έγραψε:Μαγκα στα ξαναειπα, σταματα να τρεχεις πισω απο τα σχολια μου. Τελευταια φορα στο λεω, θελω να το σεβαστουν οι υπευθυνοι του φορουμ.
Razvan Lucescu III
- AlxNeapoli1
Re: Razvan Lucescu III
- AlxNeapoli1
Ετσι γενικα λειτουργειτε σαν υπευθυνοι? δε δινετε σημασια στα μελη που ειρωνευονται και την πεφτετε σε αυτους που μιλανε με επιχειρηματα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:AlxNeapoli, θα προτιμούσες Garcia στον ΠΑΟΚ;
Ρε μάγκα "όπως σου αρέσει να αποκαλείς κ συ τους άλλους" είσαι ένα μήνα στο φόρουμ κ δημιουργείς κλίμα από το πουθενά συν τις απειλές του πληκτρολογιου κ από πάνω συνεχίζεις με νουθεσιες κάτω από το πέπλο της δήθεν άποψης. Μπορείς κ καλύτερα φαντάζομαι
- AlxNeapoli1
Κλιμα? εγω γραφω τις αποψεις μου και μονο εσυ μου επιτιθεσαι. Δεν απειλησα ποτε, μαλλον το εχεις χομπι εδω μεσα να κανεις bullying. Σoυ αξιζει το πρωτο ignore.
Το θέμα μουργκ ή κωνσταντελιας είναι ένα θέμα από τους αρδ που φροντίζουν να συντηρήται στον δημόσιο διάλογο χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρυσμα. Έχει σκοπό μόνο στην προσπάθεια διμιουργιας εσωστρέφειας κι υποδηλώνει την πλήρη αδυναμία ανάγνωσης απλών στοιχείων στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για προβοκατορικο ερώτημα χωρίς κανένα απολύτως ποδοσφαιρικό κριτήριο.
- Μπαρκαρούτσος
AlxNeapoli1 έγραψε:Κλιμα? εγω γραφω τις αποψεις μου και μονο εσυ μου επιτιθεσαι. Δεν απειλησα ποτε, μαλλον το εχεις χομπι εδω μεσα να κανεις bullying. Σoυ αξιζει το πρωτο ignore.
Νέο μέλος και ξέρεις και το ignore, ε; Χμμμ...
νεο μελος ναι. εχουμε χασει καποια μελη με πανομοιότυπο υφος θα ελεγε καποιος πιο ευστροφος απο εμενα
- AlxNeapoli1
Τους κανονισμους τους εχετε για τα παλια μελη προφανως? χμμμμμ τι? επειδη ειδα το ignore? Απο οτι βλεπω γενικα γνωριζεστε μεταξυ σας οποτε ειστε φουλε επιθετικοι με καθε νεο μελοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:AlxNeapoli1 έγραψε:Κλιμα? εγω γραφω τις αποψεις μου και μονο εσυ μου επιτιθεσαι. Δεν απειλησα ποτε, μαλλον το εχεις χομπι εδω μεσα να κανεις bullying. Σoυ αξιζει το πρωτο ignore.
Νέο μέλος και ξέρεις και το ignore, ε; Χμμμ...
- Μπαρκαρούτσος
Τι να προσπεράσουμε; Προφανώς πρόκειται για παλιό μέλος που δεν αντιλαμβάνεται την έννοια του μόνιμου μπαν.
- AlxNeapoli1
"Μαγκια σου" θα μπορουσε να πει, καποιος πιο πονηρος απο εμενα.dragon έγραψε:Τιμή μου για το ignore
- navigator11
Ακόμα εδώ είναι αυτός ο εμπύρετος βλάχουρας, που παραστάνει τον προπονητή στον μέγα ΠΑΟΚ μας;;
Άντε τελειώνετε με τη σύνταξη του νέου συμβολαίου, κουράσατε!

Άντε τελειώνετε με τη σύνταξη του νέου συμβολαίου, κουράσατε!