Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
KOSTAS54

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Για 33+, μιλάμε.
ΥΓ. Despe, νομίζω αδίκως παρεξήγησες. Ήταν επισήμανση στο "απλή λογική", που μπορεί να εκληφθεί και αλλιώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 19 Ιουν 2016, 11:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki_ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:Απλά και μεις τον εχουμε εξιδανικευσει λίγο στο μυαλό μας
Έχουμε ακόμα εκείνον τον πιτσιρικά χοντοκωλη που έκανε τσαλιμακια
Εκείνος ο παίκτης πάει
Μετατράπηκε κάτι μεταξύ δεξί μπακ και χαφ όπου σπάνια πατάει περιοχή και παιζει με σέντρες.

Αν τον Βιεϊρίνια δεν τον ξέραμε και μας τον έφερναν για εξτρέμ Όλοι θα γκρίνιαζαν.
Καλά να είναι εκεί που είναι άλλα ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει ανάγκη μπορεί να βρει και να φέρει καλυτερους
Η αληθεια ειναι οτι αυτο που ειδα χθες ηταν πολυ ανοστο..Βεβαια ολη η πορτογαλια ειναι ανοστη συν οτι ο παιχτης παιζει σε αλλη θεση και ταυτοχρονα του ζητανε να παιξει και εξτρεμ.
Εννοειται οτι ο παικτης ειναι λιγος για μια ομαδα σαν την Ρεαλ μαδρ.. εεε τον ΠΑΟΚ εννουσα. Σορρυ παιδια μπερδευτηκα νομιζα μπηκα στο φορουμ της ρεαλ. Ο τυπος ειναι απο τους καλυτερους της Πορτογαλιας, στο πρωτο ματς εδωσε την πασα που ανοιξε την αμυνα για να βγει η ασσιστ, στο δευτερο εβγαλε γκολ πανω απο την γραμμη. Δηλαδη αν σας λεγανε οτι περνουμε τον Κριστιανο τι θα λεγατε? οτι ειναι αμπαλος πρωην ποδοσφαιριστης που τα χανει απο την μικρη περιοχη και χανει και πεναλτυ? Ειλικρινα τα στανταρ εδω μεσα ειναι τοσο κουλα πλεον που και το μεσσι να φερει ο Ιβαν θα μας πειραζει το συμβολαιο και το οτι δεν εχει παρει Μουντιαλ.
Αν και ξεφεύγουμε και στα δύο ματς ο Αντρέ ήταν ο χειρότερος μαζί με τον αστείο ποζερα.

Και αν αποτύχει αυτή η ομάδα του σαντος θα είναι γιατί δεν είναι το μεγάλο αφεντικό αυτός αλλά ο ποζερας
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

οκ ή έχουμε κτυπήσει παράκρουση από την ζέστη ή απλά ΠΑΟΚ είσαι αφού!!!
Δηλαδή δεν μας κάνει πια το δεξί μπακ της Φόλκσμπουργκ και της εθνικής Πορτογαλίας!
Υποκλίνομαι!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Για δεξί μπακ ή για δεξί εξτρέμ?
Και όχι γι τώρα αλλά σε 2-3 χρόνια

Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω τον 32-33αρι Βιεϊρίνια
Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να τον θες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι δεν μας κανει γιατι πηραμε δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:idea: Άσχετο ίσως με όσα γράφονται αλλά σχετικό με τις μεταγραφές του Π.Α.Ο.Κ. φέτος το καλοκαίρι... :idea:

Απ όσα έχω διαβάσει, ακούσει και δει στην πράξη 4 χρόνια τώρα σε σχέση με τον Ιβάν, αυτά που έχω προσωπικά καταλάβει, είναι ότι πραγματικά σχεδόν σιχαίνεται τα 2 ακόλουθα:

1...Να πληρώνει χοντρά λεφτά σε ομάδες για να αγοράσει παίχτες, εξ ου θαρρώ και η επιμονή του στην ανάπτυξη των ακαδημιών και στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και τα προηγούμενα χρόνια του στην Ροστόφ... 8-)

2...Να πληρώνει πολλά λεφτά σε ακριβούς προπονητές και δεν είμαι βέβαιος για τον λόγο, πιθανολογώ όμως ότι έχει θέμα, μιας και άμα τα σκάσει χοντρά σε μεγάλο όνομα-προπονητή, το πιθανότερο είναι να του πει "δώσε μου εσύ ένα συγκεκριμένο μπάτζετ μεταγραφών και salaries με minimum το "Χ" κι όλα θα γίνονται μετά κατόπιν δικών μου επιθυμιών-εντολών δίχως να παρεμβαίνεις καθόλου εσύ πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι!!! :oops:

Το συγκεκριμένο πράγμα φαίνεται πως δεν του το ζήτησε ο Χουμπ απ την αρχή, πιστεύοντας ίσως ότι έρχεται σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με Τ.Δ. καλό γνώστη της αγοράς, οργανωμένο τμήμα scouting σε πολλές χώρες και "δικούς της" συνεργαζόμενους managers, γι αυτό και ο Ιβάν έκανε την υπέρβαση μαζί του, αλλά είχε την απαίτηση να πάρει με την πρώτη το Πρωτάθλημα, γι αυτό και τον σούταρε με τόσο άκομψο τρόπο μόλις μείναμε πίσω απ τους πουστόγ@υρους!!! :shock:

Προσωπική άποψη φυσικά, η οποία με οδηγεί στο συμπέρασμα πως ακριβή μεταγραφή δεν θα κάνουμε, τουλάχιστον φέτος, αλλά 1-2 συμβόλαια που θα ξεφεύγουν απ τα υπόλοιπα με μέγιστο τα 750.000 του Κλάους (δηλαδή 1-1,2-άντε 1,5 μύρια) θαρρώ ότι θέλει να τα δώσει για χάρη των Μίχελ και Ίβιτς, τους οποίους μέχρι στιγμής έχει σε μεγάλη εκτίμηση...Αν τα δώσει όμως, κανένας δεν μας εγγυάται ότι δεν θα απαιτεί Πρωτάθλημα ή ακόμα χειρότερα ομίλους C.L. με τις συνεπαγόμενες συνέπειες σε περίπτωση "αποτυχίας"... :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 19 Ιουν 2016, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εγώ πάλι νομίζω ότι ο Ιβάν τα σκάει, αν του πει ο προποητής εγώ θέλω αυτόν, πηγαίνει και τον παίρνει (Μάρτενς, Λέοβατς κτλ) αν του πει ο ΤΔ ότι βρήκε ταλέντο τα σκάει (Τσιμιροτ). Αυτό που περιμένει πως και πως είναι το CL, να μπει η ομάδα στους ομίλους, τότε μόνο θα μπορεί να δίνει 2-3εκ για να αγοράζει παίχτες, και συμβόλαια 1,5εκ χωρίς να έχει πρόβλημα από ffp, μέχρι τότε θα την βγάζουμε με παίχτες ελεύθερους ή ταβάνι 1-1,5εκ αγορά
Άβαταρ μέλους
alex ioannina

Δημοσίευση από alex ioannina »

OFFICIEL : @VMaerten sigbe au @PAOK_FC
Από Twitter!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Χοντρά λεφτά δεν εννοώ για μεταγραφή το 1-1.5 μύριο... :)

Με τόσα άλλωστε ή ένα "στοίχημα" αγοράζεις ή έναν απλά καλό παίχτη και μάλιστα αμυντικό, γιατί για χαφ και μπροστά χρειάζεσαι από 2 και πάνω για έναν απλά καλό κι από 3,5-4 και πάνω για έναν πολύ καλό... ;)
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Εκείνος ο παίκτης πάει
Μετατράπηκε κάτι μεταξύ δεξί μπακ και χαφ όπου σπάνια πατάει περιοχή και παιζει με σέντρες.

Αν τον Βιεϊρίνια δεν τον ξέραμε και μας τον έφερναν για εξτρέμ Όλοι θα γκρίνιαζαν.
Καλά να είναι εκεί που είναι άλλα ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει ανάγκη μπορεί να βρει και να φέρει καλυτερους
οντως βγαινουμε εκτος αλλα σου παραθετω δυο διεθνεις αναλυτες που τον βαζουν στους διακριθεντες.
http://www.fourthofficial.com/2016/3505 ... -analysis/
http://www.goal.com/en-us/match/portuga ... 74/ratings
Δεν το ειπα προσωπικα για εσενα αυτο γενικως αναφερθηκα στην εντυπωση και τις προσδοκιες που εχουν δημιουργηθει για το ποιοι παιχτες ειναι και ποιοι οχι για τον ΠΑΟΚ. Ας πουμε αν σου φερνανε Παυλαρα η τον Λινο τωρα θα καναμε απεργια πεινας εδω μεσα. Ας κοιταξουμε και λιγο προς τουρκια μερια κατι φενερμπαχτσε που περνουν τους Φαν περσυ και τους αλλους παιχταραδες και τους στελνει ο Γκεκας και ο Μουσλι για διακοπες. Δεν γινονται με τα ονοματα και με τα εφε οι ομαδες με σωστο προγραμματισμο γινονται.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παρε 4 απο μακ και 4 απο λουκας και πανε δωσε 3 εκ για στανκιου και και αλλο 1 για denis alibec απο astra....
https://www.youtube.com/watch?v=BbnSfm5u0KA
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μετά τη συγκυρία με τη Ντνίπρο φαίνεται να ζορίζουν τα πράγματα και να χάνονται ή να καθυστερούν οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι. Τα ίδια περίπου που πάθαμε πέρυσι, καθώς ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. ούτε το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, να μη γελιόμαστε. Δεν μου αρέσει που κοιτάζουμε ακριβές αγορές όπως Τουρκία και Ισπανία. Εκεί εξάλλου όλοι οι παίχτες είναι χιλιοσκαναρισμένοι.
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να φτιάξουμε κάποια στιγμή ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη είναι ο περσινός. Ταλέντα από φτηνές αγορές που άλλοι θα μείνουν χρόνια κι άλλοι θα φέρουν λεφτά φεύγοντας. Η διαφαινόμενη εγκατάλειψη αυτής της λογικής με κάνει απαισιόδοξο για φέτος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Το μονο σίγουρο είναι αυτό που γράφεις στο τέλος
Το να πάρω τον κάθε ξαζουμισμενο πρώην υπερπαικταρα δεν μου εξασφαλίζει ότι θα κάνω ομαδάρα.
Το σημαντικό είναι το σύνολο και η χημεία
Να δένουν τα χαρακτηριστικά των παικτών και πάνω απ όλα να υπάρχει δίψα για διάκριση

Απλά αυτά που έγραψα για τον Βιεϊρίνια είναι γιατί οποίο εξτρέμ έρχεται στον ΠΑΟΚ το συγκρίνουμε με τον Αντρέ και στο τέλος τον βγάζουμε λίγο
Είτε αυτός λέγεται Λουκάς είτε Μακ είτε γκαρυ είτε δεν ξέρω πως αλλιώς.

Υγ πάνε φέρε μου από Πόρτο τον μπουενο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paoki_ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Εκείνος ο παίκτης πάει

Η αληθεια ειναι οτι αυτο που ειδα χθες ηταν πολυ ανοστο..Βεβαια ολη η πορτογαλια ειναι ανοστη συν οτι ο παιχτης παιζει σε αλλη θεση και ταυτοχρονα του ζητανε να παιξει και εξτρεμ.
Εννοειται οτι ο παικτης ειναι λιγος για μια ομαδα σαν την Ρεαλ μαδρ.. εεε τον ΠΑΟΚ εννουσα. Σορρυ παιδια μπερδευτηκα νομιζα μπηκα στο φορουμ της ρεαλ. Ο τυπος ειναι απο τους καλυτερους της Πορτογαλιας, στο πρωτο ματς εδωσε την πασα που ανοιξε την αμυνα για να βγει η ασσιστ, στο δευτερο εβγαλε γκολ πανω απο την γραμμη. Δηλαδη αν σας λεγανε οτι περνουμε τον Κριστιανο τι θα λεγατε? οτι ειναι αμπαλος πρωην ποδοσφαιριστης που τα χανει απο την μικρη περιοχη και χανει και πεναλτυ? Ειλικρινα τα στανταρ εδω μεσα ειναι τοσο κουλα πλεον που και το μεσσι να φερει ο Ιβαν θα μας πειραζει το συμβολαιο και το οτι δεν εχει παρει Μουντιαλ.
Δεν ειπα εγω αυτο βρε...
Ειπα οτι εγω σαν εξτρεμ τον θυμαμαι αλλιως..Δεν ειπα κατι αλλο.Μην τρελαθουμε κιολας..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εκλεισε λαιμαι ο τερματας.Δεν τρωει γκολ με τιποτα.Πραγματικος κερβερος

[youtube]TIUmWLhjD1o[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”