Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ετσι κ γινει καμια πλακα και ερθει ο τζουτζακ προς τα δω θα βγαλουμε γουστα που εχουμε πολλα χρονια να βγαλουμε.

Αν και ειναι Ηγουμενος Αγιου Ορους
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ελπίζω να μην έρθει στον ΠΑΟΚ ο Λάζαρος. Καλός παίκτης είναι, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση. Στο μουντιάλ έδειξε πολύ άσχημα στοιχεία ατομιστή και ο Σάντος ήταν έξω φρενών μαζί του. Βέβαια ήταν από τους διακριθέντες όσον αφορά τις ατομικές του επιδόσεις, πλαγιοκοπώντας συνεχώς. Εμείς θέλουμε όμως παίκτες που να βάζουν πάνω από τον εαυτό τους την ομάδα.

Το σημαντικότερο είναι όμως το θέμα διχόνοιας που πάλι μπορεί να έχουμε. Δηλαδή αν ο παίκτης παίζει σχετικά καλά οι μισοί να πανηγυρίζουν τα γκολ του και οι μισοί να γιουχάρουν γιατί δεν τον συγχωρούν. Ήμουν σε αυτούς που στήριζα Σάλπι όταν ήρθε προσπαθώντας να πείσω ότι ήταν καλό παιδί και ότι είναι άδικη αυτή η επίθεση. Ένας παίκτης όσο και επαγγελματίας να είναι δεν μπορεί να αποδώσει όταν ο κόσμος τον βρίζει και δεν τον αγαπάει. Αν ο Σάλπι είχε μείνει στον βάζελο θα είχε άλλες 2 καλές χρονιές τουλάχιστον. Σε εμάς λύγισε. Ο παίκτης αντλεί δύναμη από τον κόσμο και την χρειάζεται γιατί κάνει πρωταθλητισμό - δεν παίζει χωρίς πίεση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την συσπείρωση του κόσμου. Στην περίπτωση του Λάζαρου δεν αδικώ τον κόσμο που δε θέλει να τον βλέπει. Παίκτης που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και μπορεί ποτέ του να μην ήταν επαγγελματίας αν στον δρόμο του ήταν άλλη ομάδα έκανε τέτοιες δηλώσεις πληγώνοντας έναν ολόκληρο λαό.

Λογικά είναι παιχνίδι του μάνατζέρ του, για να δείξει ότι ο παίκτης ακόμη είναι επιθυμητός. Πάλι δηλαδή ο Λάζαρος κάνει παιχνίδι στις πλάτες μας. Το μόνο καλό του παίκτη αυτού πάντως θα αναγνωρίσω ότι είναι το ζεστό χρήμα που έφερε από τον πολυμετοχικό και βοήθησε (εν αγνοία του) στο να χτίσουμε τη μεγάλη ομάδα του 2008!

Edit: Ο περίπτερος τρολάρει ή τα πιστεύει αυτά που γράφει? Εγώ τον κόβω να τρολάρει πάντως και του βγάζω το καπέλο γιατί μου φτιάχνει τη μέρα :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 05 Αύγ 2015, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

----------------------------------------------------Olsen------------------------------------------------------------

---------------------------------------------Αινστάιν CB --------------------------------------------------

-------------------------------Δρομέας CB------------------------Δρομέας CB

----------------------------------------Bodybuilder-------------------------------kace--------------------------------------

------------------Rodriguez-----------------------------------------------------------------------------leovac------------------------
-------------------------------------------------------------Serero-----------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------Djudjak-----------------------------------------------

-------------------------------------------------------------Rudnevs---------------------------------------------------------

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

aquila έγραψε:Ο σερερο δε μου γεμιζει το ματι μονο σε βιντεακια τον εχω δει βεβαια αλλα σ αυτα που ειδα μια φορα την μπαλα μπροστα δε την εστειλε. Και η ομαδα ειχε και εχει θεμα μ αυτο δεν παει η μπαλα ευκολα μπροστα απο την αμυνα προς την επιθεση. Για να στελνει τη μπαλα προς τα πισω εχουμε και το Τζιωλη

Sent from my iPad using Tapatalk

Νομιζω οτι ο σερερο εχει μπει σε δευτερη μοιρα και εχει βαλει προτερεοτητα τον βοσνιο,θεωρω οτι ο τον νοτιοαφρικανο τον φερνει οτι ωρα θελει.
Αυτη την αισθηση εχω.

Υ.Γ Οντως ron ο γκουντελι μονο προσπαθουσε στο κεντρο, ειδικα το τριτο γκολ που τρωνε αμεσως μετα την ισοφαριση ουτε ερασιτεχνες δεν το τρωνε.
Μιας και το εφερε η κουβεντα να πω οτι δεν ειναι κακη ομαδα ο αγιαξ αλλα το νεαρο της ηλικιας του ροστερ του δεν αντεξε την πιεση της κρισιμοτητας του αγωνα.
Πολυ τρακαρισμενοι ηταν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οι δικοι μας αυριο 8α αντεξουν ? μ.ο ηλικιας 20 εχουμε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

vs40 έγραψε:Λογικά είναι παιχνίδι του μάνατζέρ του, για να δείξει ότι ο παίκτης ακόμη είναι επιθυμητός. Πάλι δηλαδή ο Λάζαρος κάνει παιχνίδι στις πλάτες μας.

Θα σταθω σε αυτο που το θεωρω δεδομενο και θα προσθεσω οτι παλι μου μυριζει γαυριλας η υποθεση.
Τωρα αν κανουν το εγκλημα και φερουν στον ΠΑΟΚ τον σαλπιγγιδη νο2 τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Demir έγραψε:οι δικοι μας αυριο 8α αντεξουν ? μ.ο ηλικιας 20 εχουμε...

Δεν ξερω,ειλικρινα σου μιλαω δεν ειμαι σιγουρος για την προκριση.
Μακαρι να μας χαμογελασει μια φορα η τυχη και να προηγηθουμε τοτε ολα θα γινουν ευκολα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

ο Τοσκιτσης λεει πως απαντησε αρνητικά ο Ρούντνεβς
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φαγαμε ακυρο απο Ρουντβενς...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O τοσκιτστης λέει ότι άκυρο έριξε ο ρουντβενς?τι στον πουτσο?το Αμβούργο λέει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται τι ισχύει?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

περιεργο παντως να περασε ιατρικα κ να μην θελει... 8α δειξει...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πο ρε φιλε. Πριν έβλεπα που έφαγε άκυρο η Κούλα απο κείνον που ήρθε κι έφυγε και λέω λες να φάμε καμια τέτοια παπαρα;
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Όχι» του Ρούντνεβς σε ΠΑΟΚ!

inpaok

Απροσδόκητη και δυσάρεστη εξέλιξη είχε τελικά το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αρτιόμς Ρούντβενς, καθώς ο ίδιος με δηλώσεις του πριν λίγο στη Γερμανία, αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά!

Όπως σας ενημέρωσε πριν το INPAOK, ο Λετονός προπονήθηκε το πρωί με το Αμβούργο. Μετά το τέλος της προπονησης έκανε δηλωσεις σε γερμανούς δημοσιογράφους τονίζοντας πως αποφασισε να μην παει στον ΠΑΟΚ!

«Ναι, πήγα στη Θεσσαλονίκη, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά αποφάσισα να μείνω στο Αμβούργο. Θα εξηγήσω τη στάση μου και τις προθέσεις μου στους ανθρώπους του Αμβούργου, και στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «θέλω να κυνηγήσω έστω και τις μικρές πιθανότητες να καθιερωθώ στο Αμβούργο, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο για μένα».

Y.G: Καλά,αυτά δεν γίνονται πουθενά.....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σαββίδη φέρε κάτι δυνατό. Να μπει του ρουντνεβς κάτω από το πατακι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ρε παιδιά έψαξα όλα τα σαιτ που στον διάολο έκανε δηλώσεις και δεν τις βρισκω πουθενά?τωυε πριν μια ώρα γιατί έγραψε το Αμβούργο οτι οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται?
http://www.shz.de/hamburg/neues-vom-hsv ... 09421.html

Αυτό πριν απο 10 λεπτα που λέει ότι ο παίκτης συμφωνισε και απομένει η συμφωνία των ομάδων για να έρθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 05 Αύγ 2015, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”