Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ξύπνησα μέσα στη χαρά σήμερα και διαβάζω για Τζιολη,Μαντζιο κ το κακό συναπάντημα και χαλιεμαι..ελπίζω να μην κάνουμε καμία τέτοια βλακεία (500χιλ για τον Τζιολη!!). Στο στοίχημα δίνει 1.10 οτι του χρόνου τέτοια εποχή θα λέμε "ποιος Τζιολης" "ποιος του έκανε τέτοιο συμβόλαιο " "το άνοιγμα " κτλ κτλ. Η φάση θυμίζει επικίνδυνα Κουτσια, Σαβινι, Μουν κ σια.
Ο καρπουζας απο τον τζιωλη ξεκιναει την εντεκαδα της εθνικης.Δεν λεει τιποτα αυτο? Οπως εγραψε και φιλος παικτης με 27 συμμετοχες στην βερντερ που εφτασε τελικο γιουροπα και πηρε κυπελο στη γερμανια να συγκινεται με τον μουν μοιαζει εμπαθες.
Μόνο που η Σαντατερ τον πήρε δανεικό και τώρα τον θέλει για δικό της..και μιλάμε για Ισπανία, όχι για κάνα πρωτάθλημα της πλάκας..περιμένετε να τον δούμε πως κάνετε έτσι
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζιόλης είναι πάντως από τους λίγους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό από μικρή ηλικία. Είναι μόνο 26 ετών, Μακεδόνας, ψηλός και έχει εμπειρία από Ευρωπαϊκούς αγώνες (Βέρντερ), όσο και από διεθνείς με την Ελλάδα.
Βλέποντας χθες το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία, ήταν φανερή η έλλειψη του αμυντικού χαφ (ελλείψει Garcia), ενός παίκτη δηλαδή που θα πάγωνε το παιχνίδι και θα το μοίραζε μπροστά. Χθες επειδή δεν υπήρχε τέτοιος παίκτης χάναμε τη μπάλα εύκολα και δίναμε την ευκαιρία στους αντιπάλους για πολύ περισσότερη και συνεχόμενη πίεση.
Το αμυντικό χαφ που ψάχνει ο Μπόλονι είναι μια νεότερη έκδοση του Ουρουγουανού και όχι κάποιος παίκτης με ανασταλτικές ικανότητες (μόνο) τύπου Βιτόλο. Ο μέγας Πάμπλο βαίνει προς το 35ο έτος του, όπως και ο Βλαδίμηρος (Ivic) και χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες, κυρίως εγκεφαλικούς, κάτι που προϋποθέτει, από πλευρά παίκτη, νοητική ωριμότητα, επομένως είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σε 22χρονο, ή 23χρονο χαφ. Ο Τζιόλης, στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής που τον είδα, ήταν αρκετά πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Αν τελικά καταλήξουμε στον Τζιόλη πιστεύω ότι θα είναι καλή κίνηση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα έχει τη σύμφωνη γνώμη του Μπόλονι, όπερ αίρει και τις τελευταίες μου ενστάσεις.
Αυτόν που δεν θέλω με τίποτε είναι ο Μάντζιος. Γιατί να τον πάρω; Για να καταστρέψω Στέφανο και Σάκη; Ούτε πολύ ψηλός είναι ούτε ταχύς, ούτε τριπλαδόρος. Έχω τρία φορ, ένα για κάθε περίπτωση:
1. Για παιχνίδι στην Τούμπα με πίεση έχω φορ περιοχής, τον Στέφανο.
2. Για αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις έχω το γρήγορο φορ που βγαίνει στη κόντρα, τον Σαλπι.
3. Για γιόμες και στημένα τον Σάκη (είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί πολύ δίπλα στον Μπόλονι).
Βλέποντας χθες το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία, ήταν φανερή η έλλειψη του αμυντικού χαφ (ελλείψει Garcia), ενός παίκτη δηλαδή που θα πάγωνε το παιχνίδι και θα το μοίραζε μπροστά. Χθες επειδή δεν υπήρχε τέτοιος παίκτης χάναμε τη μπάλα εύκολα και δίναμε την ευκαιρία στους αντιπάλους για πολύ περισσότερη και συνεχόμενη πίεση.
Το αμυντικό χαφ που ψάχνει ο Μπόλονι είναι μια νεότερη έκδοση του Ουρουγουανού και όχι κάποιος παίκτης με ανασταλτικές ικανότητες (μόνο) τύπου Βιτόλο. Ο μέγας Πάμπλο βαίνει προς το 35ο έτος του, όπως και ο Βλαδίμηρος (Ivic) και χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες, κυρίως εγκεφαλικούς, κάτι που προϋποθέτει, από πλευρά παίκτη, νοητική ωριμότητα, επομένως είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σε 22χρονο, ή 23χρονο χαφ. Ο Τζιόλης, στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής που τον είδα, ήταν αρκετά πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Αν τελικά καταλήξουμε στον Τζιόλη πιστεύω ότι θα είναι καλή κίνηση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα έχει τη σύμφωνη γνώμη του Μπόλονι, όπερ αίρει και τις τελευταίες μου ενστάσεις.
Αυτόν που δεν θέλω με τίποτε είναι ο Μάντζιος. Γιατί να τον πάρω; Για να καταστρέψω Στέφανο και Σάκη; Ούτε πολύ ψηλός είναι ούτε ταχύς, ούτε τριπλαδόρος. Έχω τρία φορ, ένα για κάθε περίπτωση:
1. Για παιχνίδι στην Τούμπα με πίεση έχω φορ περιοχής, τον Στέφανο.
2. Για αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις έχω το γρήγορο φορ που βγαίνει στη κόντρα, τον Σαλπι.
3. Για γιόμες και στημένα τον Σάκη (είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί πολύ δίπλα στον Μπόλονι).
- Federacion
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομονα τώρα γιατί ο Παπάζογλου θα μείνει μόνο εαν δεν πάρουμε άλλον επιθετικό με τα ίδια στοιχεία άλλα να γνωρίζει και λίγο τόπιtad έγραψε:
Αν πάρουμε Μάντζιο θα είναι γιατί φεύγει ο Παπάζογλου ... πάνε δηλαδή για τριπλέτα με Σάλπι, Κλάους και Μάντζιο ως τρίτη επιλογή.
Σε αυτή την περίπτωση μάλλον πάνε για καλό παίχτη πίσω από τον επιθετικό ...
- Mario Jardel
για μαντζιο ημουν θετικος.....αλλα οχι τωρα....που μας εκανε και το δυσκολο......ενας παικτης που χει πεσει η καριερα του τοσο και εχει απξιωθει, τρεχοντας και τζαπα επρεπε να ρθει να σωσει την καριερα του//....ας παει στη διναμο δρεσδης.......αν εν τελει τον παρουμε θα κριθει στο γηπεδο οπως ολοι.....
για τζιολη ειμαι πολυ θετικος μακαρι.....για σανκαρε ετσι και ετσι......
αν παρουμε μαντζιο και επ χαφ......τοτε οκ.....
για τζιολη ειμαι πολυ θετικος μακαρι.....για σανκαρε ετσι και ετσι......
αν παρουμε μαντζιο και επ χαφ......τοτε οκ.....
ποιον μαντζιο ρε παιδια.....μακρια απλα μακρια
τωρα για τζιολη,το παιδι δεν παιζει ασχημα,πιστευω θα ναι χρησιμος,αλλα γιατι να μη παρουμε καλυτερες μεταγραφες?εσοδα απο γιου λου και φλωριδης,μας φτανουν μονο για τζιολη?μου φαινεται μας κοροιδευει ο ζαγορ
τωρα για τζιολη,το παιδι δεν παιζει ασχημα,πιστευω θα ναι χρησιμος,αλλα γιατι να μη παρουμε καλυτερες μεταγραφες?εσοδα απο γιου λου και φλωριδης,μας φτανουν μονο για τζιολη?μου φαινεται μας κοροιδευει ο ζαγορ
για 26 χρονων αμ χαφ με εμπειριες σε υψηλο επεπεδο..δυνατο και καλο και ψηλα....δεν εειναι ευκολα να βρεις....θελει λεφτα....
ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ματζιος???!!!!!!!!!!!
ΤΖΙΟΛΗΣ με τα 1000!!!!!!!!!!!!!!

ΤΖΙΟΛΗΣ με τα 1000!!!!!!!!!!!!!!

το να συγκρινουμε τις περιπτωσεις Τζιολη-μαντζιου ειναι αδιανοητο.Ο Τζιολης ειναι σοβαρος εππαγελματιας και καλος παικτης.
Προφανως αν παρουν τον μαντζιο θα το συνδυασουν με παικτη στυλ νικουλαε αλλα και παλι ας ειχα στο ροστερ αντι του μαντζιου τον Παπαζογλου.Το θεμα του μαντζιου για μενα δεν ειναι η ποιοτητα του που υπαρχει ουτε η απραξια του που υπαρχει επισης,Ειναι οτι ειναι τοσο αδιαφορος που ενω εχει να παιξει 3 χρονια μπαλα κλεινει ομαδα τελη αυγουστου για να μη χασει το καλοκαιρακι του.
Yστ:Καλυτερα τον Ζλαταν
Προφανως αν παρουν τον μαντζιο θα το συνδυασουν με παικτη στυλ νικουλαε αλλα και παλι ας ειχα στο ροστερ αντι του μαντζιου τον Παπαζογλου.Το θεμα του μαντζιου για μενα δεν ειναι η ποιοτητα του που υπαρχει ουτε η απραξια του που υπαρχει επισης,Ειναι οτι ειναι τοσο αδιαφορος που ενω εχει να παιξει 3 χρονια μπαλα κλεινει ομαδα τελη αυγουστου για να μη χασει το καλοκαιρακι του.
Yστ:Καλυτερα τον Ζλαταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Παρ 26 Αύγ 2011, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο ολυμπιακος δεν ανακοινωσε αμπντουν λεει γιατι η καβαλα προσπαθει να μπλοκαρει τη μεταγγραφη....το ιδιο ισχυει κια για τους παικτες του βολου......οποτε αν κλεισουμε κπν δε μπορουμε να τον ανακοινωσουμε απο οτι κτλαβα...