Δημητρης17 έγραψε:Χαιρετε!!!
Θελω να πω καμποσα, δεν ξερω πως να αρχισω... Με μπερδεψε αρκετα το περιστατικο με τον Γκοραν. Τελειος δεν ειναι κανεις μας, ολοι εχουμε ελαττωματα, το θεμα ειναι μεχρι που μπορει να συμβιβαστουν οι υπολοιποι με αυτα, πού ειναι το οριο του καθενος, σχετικα με τον χρυσο κανονα των αμοιβαιων υποχωρησεων. Λοιπον εγω τον Γκοραν τον συμπαθω. Θες η παραπλησια ηλικια, θες καποιες κοινες κοινωνικες πεποιθησεις, περισσοτερο απ ολα ομως, το "φευγιό" που εχει στο μυαλο του, αυτη η "ταξιδιαρα τρικυμια". Αυτο με χαρακτηριζει κι εμενα, νομιζω ομως οτι εχω βρει τροπους να το τιθασευω οποτε χρειαζεται. Και σ ενα "ετεροκλητο" -περα απ την αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ- φορουμ, το "μαζεμα" τον ιδιαιτερων χαρακτηριστικων μας, ειναι συχνα απαραιτητο.
Σχετικα με την νεολαια του φορουμ, νομιζω πως αυτη ειναι οτι ακριβως ειναι η νεολαια παντου: η ελπιδα, το καλυτερο αυριο, το μελλον μας!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος που διαπιστωνω την υπαρξη νεολαιας (Κωστας Περαια, Σνουφελ, κ.α.) με τοσο καλα χαρακτηριστικα. Αν ο Γκοραν εκτιμησε "παιδικες" συμπεριφορες, λαθος του κατα την γνωμη μου, αφ ενος γιατι αυτο ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των νεων και προκυπτει μεσα απο την -πιθανως- μικροτερη εμπειρια τους, αρα ειναι απολυτως φυσιολογικο και εν μερει αποδεκτο, απ την αλλη διακρινω τετοιες συμπεριφορες σε "ενηλικες", οπου εκει συνιστουν κεφαλαιωδες προβλημα!!! Η νεολαια ειναι το μελλον, η ελπιδα, τελεια και παυλα!!! Το μονο που χρειαζεται ειναι παραδειγματα και σωστη καθοδηγηση, η δυναμη ομως ειναι ολη στα χερια της!!!
Επομενο: ειδα καποιους να σχολιαζουν τον αριθμο των ποσταρισματων, αυτοτελως, μονο σαν αριθμητικο "δεδομενο". Εγω ρε παιδια, ειμαι στην παρεα τρεις μηνες και εχω 900 ποσταρισματα. Δηλαδη 300 τον μηνα, αρα 10 την ημερα. Πως μπορουμε να το κατηγορησουμε αυτο;;; Ξερουμε τι συμβαινει στην ζωη του αλλου, ποια μπορει να ειναι η αναγκη που τον ωθει σε πυκνη εποκοινωνια, εστω και μεσα απο το απροσωπο διαδυκτυο, το οποιο φιλοξενει το οχι απροσωπο φορουμ μας;;;; Ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει για το μυαλο του αλλου, η επαφη, ακομη και μεσω της αντιπαραθεσης, με τους συνοπαδους εδω μεσα;;; Αυτη την στιγμη της ζωης μου, μιλωντας για μενα, εξ αναγκης και οχι κατοπιν επιθυμιας, οι φιλοι του ΠΑΟΚμανια, ειναι η καθημερινοτητα μου, η ανασα που μου επιτρεπει να συνεχιζω, η διεξοδος στην μοναξια. Επαναλαμβανω, απο επιλογη μεν, αλλα κατοπιν αναγκης, οχι απο επιθυμια!!! Ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος ανθρωπος, απο "φιλους'... να δωσω και στους αλλους!!!
Γκοραν φιλε μου, συνεχισε οπως εσυ νομιζεις!!! Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν, προσαρμοζονται, βελτιωνονται, καλυτερευουν ομως!!! Αυτο στο υπογραφω. Δωσε αυτα που θελεις να δωσεις με περισσοτερη σαφηνεια, με λιγοτερη πολυπλοκοτητα και μην σε νοιαζει τιποτα, η ευγενια και η λεπτοτητα δεν σου λειπουν αλλωστε (αρκει να μην ξεχνας οτι τις κατεχεις)!!! Το φορουμ μας ειναι μια μικρη εικονα της κοινωνιας, δεν γινεται να εχουμε μονο συμπαθειες ή μονο αντιπαθειες... Και να θυμασαι οτι οπως κι εμεις, ετσι κι οι αλλοι εχουν επιθυμιες, αρετες και ελαττωματα!!! Και στηριξη στην νεολαια, ανοχη σε πιθανες επιπολαιοτητες της, οι νεαροι συμφορουμιτες, απ οσο μπορω να καταλαβω, μου φαινονται αστερια συγκρινοντας τους με το πως ημουν εγω στην ηλικια τους!!!
Φιλικα και με την καλυτερη προθεση!!!
Δημητρό, διάβασε σε παρακαλώ αδερφέ στην σελίδα 426 του εν λόγω topic το δικό μου post (7ο απ την αρχή της σελίδας), αυτό που απευθύνομαι στον Γιώργο τον @Sn0ufel...Διάβασε το προσεκτικά και θα δεις ότι δεν χρειαζόταν καν να αναφερθείς στα της νεολαίας σε σχέση με μένα γιατί έχουμε πανομοιότυπες απόψεις, όχι όμως και πλήρως ταυτόσημες...
Για μένα η νεολαία δεν πρέπει να μπαίνει στα καλούπια των προηγούμενων γενεών, πρέπει να είναι αυτόνομη και ακαθοδήγητη να δρα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους δοκιμάζοντας πολλούς νεωτερισμούς, ακόμη κι αν κάνει τα λάθη της όπως κάναμε όλοι σαν νέοι άλλωστε κι όπως συνεχίζουμε να κάνουμε και σαν παλαιότεροι μεν... άνθρωποι δε...
Τα απαραίτητα εφόδια όμως για την αναγνώριση και μετά την διόρθωση των προσωπικών λαθών του καθενός μας (άρα και η απόκτηση σιγά σιγά πείρας κατ αυτόν τον τρόπο) είναι η σωστή παιδεία, η αδάμαστη θέληση, η επιμονή, ταυτόχρονα με την αποβολή του παθογενούς εγωκεντρισμού και της εσωστρέφειας που μας οδηγεί μαθηματικά!!!! Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη επί του θέματος...
Δημετρό μου, κι άλλα πολλά σου ξεφεύγουν κατά καιρούς αδερφέ, γι αυτό πιθανά σε μπέρδεψε το περιστατικό με μένα όπως δηλώνεις, γι αυτό και πιθανά θεώρησες ότι διακατέχομαι από εμμονικότητα όπως έγραψες σε posts σου κατά την διάρκεια της απουσίας μου φίλε...Φυσικά και δεν σε κακίζω γι αυτό σου το συμπέρασμα...
Όπως άλλωστε μονάχος σου διαπίστωσες λίγες μέρες πριν σε ανταλλαγή απόψεων σου με τον @PAOKovios1974, μία μονάχα λέξη να μην δώσεις σημασία στον γραπτό λόγο, βγαίνει εύκολα το εντελώς αντίθετο συμπέρασμα, έτσι δεν είναι? Γι αυτό ο γραπτός λόγος χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή απ τον προφορικό που μαζεύεται πολύ εύκολα, ακόμα και με μια ματιά ανάμεσα σε δύο άτομα που γνωρίζονται καλά π.χ.!!!
Φιλικά όλα τα παραπάνω και με την καλύτερη πρόθεση κι από μέρους μου αδερφέ...
Υ.Γ. Όπως λες, ο άνθρωπος δεν αλλάζει, πόσο μάλλον μετά τα 50 δηλαδή!!!! Να βελτιώνομαι λοιπόν προσπαθώ μονάχα, όχι να αλλάξω, ώστε να μην ενοχλώ αδίκως τους γύρω μου με τους όποιους τρόπους μου...
Υ.Γ. 2...Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά όταν άρχισες να πρωτογράφεις στο forum, κάποια στιγμή σου έγραψα "...ευτυχώς μόλις έγραψες το Π.Α.Ο.Κ. με πεζά γράμματα γιατί σε λίγο θα νόμιζαν ότι είσαι το δεύτερο nickname μου..."...

Μάλλον κάτι είχα καταλάβει από τότε αδερφέ...

Να είσαι καλά...
Edit:
Στέφανεεεεεε...Ένα post μονάχα θέλουμε ότι είσαι καλά βρε αδερφέ...Έτσι κάνει ο κόσμος???