Ο Τελης θα ειχε παραγγειλει για πρωινο σαμπανια,φρυγανια,μαυρο χαβιαρι,φορακλα,χαφαρα,σεντερμπακαρα,προπονηταρα.prist64 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29 το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- vasgias, PaokFiesta
Το κλιμα που μεταφερουν παντως ολοι οι ρεπορτερ μας αλλαξε σε σχεση με πριν 2-3 μερες. Απο το δεν κουνιεται φυλλο περασαν σημερα ολοι στο "κοντα σε κινησεις" και μαλιστα αφησαν να εννοηθει οτι θα προλαβουν και λιγο απο Ολλανδια
- Unpsofable78
"Σερβιτόρος" οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, "υποχρέωση να διεκπεραιωσω" το γήπεδο;
Λέω εγώ τώρα...
Λέω εγώ τώρα...
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, Σουριναμέζος
Και πόσο περισσότερο απροετοίμαστη και τσαπατσούλικη αυτή η επιλογή του Κόλεϊ.. που ο Κουλιεράκης για την ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από ένας ταχύς και δυναμικός στόπερ, αφού ήταν και σκόρερ, αλλά επιπλέον κρατούσε την ομάδα ψηλά σε σημείο που σε μεγάλα διαστήματα των παιχνιδιών να λογίζεται ως τρίτο χαφ καλύπτοντας με αυτόν το τρόπο και την αριθμητική αδυναμία των ομάδων του Λούτσε που παίζουν σχεδόν πάντα <ή πάντα> με δυάδα στα χαφ. Μεγάλη η απώλεια του Κουλιεράκη πολυσύνθετος ο ρόλος του, ιδίως μ αυτό το τρικ του Λούτσε που απελευθέρωνε άλλοτε το δεκάρι άλλοτε το οκτάρι εκείνης της ομάδας από το να καλύπτει έξτρα χώρους <έτσι φάνηκε ο Μούργκ και επιθετικά ο Οζντόεφ> και γι' αυτό δυσαναπλήρωτο το κενό του.Blackgr4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:10 Σχετικά με τις πωλήσεις, όταν βλέπεις πως αυτός που έφερες για να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη κατέληξε στη Β Αραβίας, δεν είναι και ΤΌΣΟ παράλογο να φοβάσαι που θα καταλήξουν τα έσοδα από οποιαδήποτε πώληση.
Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, εννοείται όμως πως πρέπει και να καλύπτονται πολύ καλύτερα τα κενά που δημιουργούνται. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε αποτύχει πλήρως.
Προσωπικά δεν έχω εντυπωσιαστεί από τους χάφ που γράφηκαν τις τελευταίες μέρες. Όχι γιατί με χαλάει το βιογραφικό τους, η χρηματιστηριακή τους αξία ή τα νούμερα τους, αλλά περισσότερο γιατί δεν βλέπω τα χαρακτηριστικά που στα μάτια μου λείπουν από το ρόστερ. Εδώ και καιρό υπάρχει θέμα ταχυδύναμης στο κέντρο και έλλειψη αθλητικότητας. Όπως έχει αναφερθεί ήδη πολλάκις, το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει πρώτα αθλητές και μετά μπαλατους, ειδικά στο κέντρο. Για εμένα αυτή η μεταγραφή θα καθορίσει την φετινή πορεία της ομάδας, παραπάνω από το σέντερ φορ. Αν ήταν στο χέρι μου προσωπικά θα έδινα και παραπάνω λεφτά για το χάφ.
- These users thanked the author DaVinci for the post:
- Magdi Tolba 4
Ομαδα με 11 αθλητες ειναι οτι πρεπει για στιβο. Οχι για ποδοσφαιρο.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- gk.box16, Unpsofable78, DamoN
Έχεις δίκιο.NikLiverpool έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 14:31Να ρωτήσω κάτι και χωρίς παρεξήγηση παίρνοντας ως αφορμή το ποστ σου φίλε μου.gk.box16 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:10 Πάντως για να έφερε δύο ανθρώπους που έχουν λόγο στις μεταγραφές συν τον Βιερίνια πάει να πει ότι ο Σαββίδης επιτέλους κατάλαβε ότι η λειτουργία της ομάδας στο σκάουτινγκ και τις μεταγραφές εδώ και χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.
Πόσα θα είχαμε κερδίσει και πόσα βήματα εμπρός θα είχαμε κάνει αν οι αποφάσεις παίρνονταν σε λογικά χρονικά πλαίσια.
Γιατί μιλάμε για Τσίκνα, Βιερίνια και τώρα τον Ιταλό ως μετέχοντες στις μεταγραφές?
Ο Τσίκνας αν δεν κάνω λάθος ήρθε ως αναπληρωτής τεχνικός Διευθυντής. Έχει γνώσεις απο scouting αλλά όπως ειπώθηκε η κύρια δουλειά του θα είναι οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ τμημάτων υποδομής, ομάδα Β και πρώτη ομάδα.
Ο Ιταλός ναι κάνει scouting. Αλλά άλλο scouting άλλο έχω λόγο στις μεταγραφές.
Ο δε Βιερίνια, άγνωστο τι, πως και που. Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι καν στην Ολλανδία. Αλλά και περαν αυτού για να λειτουργήσει σε τέτοιο ρόλο σορρυ αλλα έχει πολλά ψωμιά να φάει.
Οπότε δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα.
Δεν είπα ότι άλλαξε κάτι αλλά ότι γίνονται κινήσεις για να αλλάξει, πράγμα που σημαίνει ότι έχει εντοπιστεί το πρόβλημα.
(Ελπίζω να έχει εντοπιστεί δηλαδή γιατί ποτέ δεν ξέρεις)
Όταν Τισουνταλι, Κολει πήγαν σε ομαδουλες τις Αραβίας, τον Γκόμες κάπου τον παρκάραμε, τον Πένια τον δώσαμε για 200 χιλιάρικα και Λοβρεν, Σορετιρε, Τσαλοφ έμειναν μπας και, το λες και πλήρη αποτυχία του σκάουτινγκ.
Και το χειρότερο όλων είναι ότι μεταφέρθηκε στον Σαββίδη ότι έχουμε το πιο γαμάτο ρόστερ .
Ξέχασα το υπερόπλο Μπακαγιοκο που δεν έκανε με τίποτα μπαμ γιατί είχε βραδύκαυστο φιτίλι ο καημένος.
Πάτερ μου ευλογησον.
Η μαρμελάδα ήταν με φυσικά σάκχαρα; Μιας και προσέχει την υγεία του ο Μεγάλος;
Η μαρμελάδα ήταν με φυσικά σάκχαρα; Μιας και προσέχει την υγεία του ο Μεγάλος;
Ποιος είπε για 11, το κέντρο λέμε.nunies4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:11 Ομαδα με 11 αθλητες ειναι οτι πρεπει για στιβο. Οχι για ποδοσφαιρο.
-
200 σελίδες έχουν τη φράση "ταχυδυναμικο χαφ μπαλάτο". Η μισή Ευρώπη τέτοιον ψάχνει. Κάτω από 10 εκ ευρώ δεν βρίσκεις. Τι το λέτε συνέχεια..
- These users thanked the author paliotomaros for the post (total 2):
- nikos ioannidis, paokspren
Ο Αντρέ παιδιά είχα διαβάσει πως πρέπει να παρακολουθήσει μια σχολή ή κάποια σεμινάρια για να πάρει και επίσημα το πόστο του στην ΠΑΕ. Τώρα προφανώς δουλεύει ανεπίσημα, είναι πολύ ελπιδοφόρο όμως ότι οι μεταγραφές περνούν και από αυτόν.
Μακάρι ο priest να επιβεβαιωθεί και οι μεταγραφές να είναι Ολλανδία αυτή την εβδομάδα να πάμε με την ησυχία μας να σκίσουμε τους Αυστριακούς.
Μακάρι ο priest να επιβεβαιωθεί και οι μεταγραφές να είναι Ολλανδία αυτή την εβδομάδα να πάμε με την ησυχία μας να σκίσουμε τους Αυστριακούς.
- These users thanked the author Dio-4 for the post:
- Unpsofable78
Η καλυτερη ομαδα του κοσμου παντως εχει το καλυτερο χαφ στον κοσμο αυτη την στιγμη και δεν ειναι ταχυδυναμικος. Παρολα αυτα δινει σε ολα τα παιχνιδια το ρυθμο που αυτος οριζειpaliotomaros έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:23 200 σελίδες έχουν τη φράση "ταχυδυναμικο χαφ μπαλάτο". Η μισή Ευρώπη τέτοιον ψάχνει. Κάτω από 10 εκ ευρώ δεν βρίσκεις. Τι το λέτε συνέχεια..
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
Τότε να μήν ψάχνουμε κάν.paliotomaros έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:23 200 σελίδες έχουν τη φράση "ταχυδυναμικο χαφ μπαλάτο". Η μισή Ευρώπη τέτοιον ψάχνει. Κάτω από 10 εκ ευρώ δεν βρίσκεις. Τι το λέτε συνέχεια..
Σοβαρά τώρα. Το μοντέρνο ποδόσφαιρο απαιτεί τέτοιου είδους χάφ. Στα επίπεδα του ΠΑΟΚ (όχι της Τσέλσι) μιλάμε μπορείς να βρείς τέτοιον παίκτη. Θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Το μπαλάτος σημαίνει να υποδέχεται την πρώτη πάσα και να περνάει την μπάλα μπροστά χωρίς τσαπατσουλιά και λάθη. Και πάλι αυτό πληρώνεται και ο μόνος στον ΠΑΟΚ που το κάνει σωστά είναι ο Μεϊτέ, ο οποίος χρησιμοποιεί το σώμα του και την δύναμή του στο κράτημα και γύρισμα. Έναν που να τον συμπληρώνει θέλουμε που να έχει ταχύτητα και στοιχειώδες κράτημα μπάλας.
-
ναι ο βιτινια δεν ειναι ταχύδυναμικός αργός δεν ειναι σε καμία περίπτωση ωστόσο η παρί παίζει με 3 χάφ και το ένα (ο νεβες) τρώει τα χιλιόμετρα σαν τα τσιριοςnunies4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:27Η καλυτερη ομαδα του κοσμου παντως εχει το καλυτερο χαφ στον κοσμο αυτη την στιγμη και δεν ειναι ταχυδυναμικος. Παρολα αυτα δινει σε ολα τα παιχνιδια το ρυθμο που αυτος οριζειpaliotomaros έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:23 200 σελίδες έχουν τη φράση "ταχυδυναμικο χαφ μπαλάτο". Η μισή Ευρώπη τέτοιον ψάχνει. Κάτω από 10 εκ ευρώ δεν βρίσκεις. Τι το λέτε συνέχεια..