Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

Taseos έγραψε:Γεμίσαμε μυαλό πωλητές που δε μπορούν να κάνουν κουμάντο το μηνιάτικο μεροκάματο αλλά ξέρουν από διαπραγματεύσεις, συμβόλαια Τσάμπιονς λιγκ, μπόνους εκατομμύρια ευρώ ρήτρες τα πάντα όλα
Είναι ίσως η μοναδική φορά που διαφωνώ με κάτι που γράφεις.
Πριν πω για ποιο λόγο να ξαναπώ ότι εγώ θεωρώ ότι μέχρι τώρα η ΠΑΕ έχει χειριστεί όλα τα θέματα όπως πρέπει.

Αλλά αυτό που έγραψες καταργεί την φύση και την λογική του φόρουμ το καταλαβαίνεις έτσι;
Ειδάλλως δεν θα έπρεπε κανείς να σχολιάζει τίποτα σε κανένα τοπίκ.
Γιατί ούτε προπονητές είμαστε αλλά κρίνουμε κάθε Κυριακή τον Ραζβαν και τις τακτικές του, ούτε φορ είμαστε αλλά κρίνουμε πως μπαίνει στις φάσεις ο Σαματα, ούτε κροίσοι είμαστε αλλά εκφέρουμε άποψη για τα πεπραγμένα του Ιβάν κλπ κλπ κλπ
Ο καθένας δικαιούται να έχει μια άποψη.
Την κρατάς την πετάς αλλά δεν είναι σωστό να την μηδενιζεις
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

navigator11 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια;; Μας εριξε ακυρο ο Μειτε; Οχι; Τοτε γιατι τοσος σαματας;

Δεν είναι θέμα τυχόν άκυρου, κρίνοντας τυφλωμένα οπαδικά. Για μένα τουλάχιστον. Είναι θέμα "χαλάσματος" για τις φιλοδοξίες, που έχει ένας ποδοσφαιριστής, που πέραν της όντως σημαντικής παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, δε νομίζω πως στα 30 του έχει να παρουσιάσει κάτι άλλο πραγματικά αξιοπρόσεκτο, παρότι προφανώς και το ότι έπαιξε, μεταξύ άλλων, και σε ομάδες μεγαθήρια (σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ενός επιεικώς μετρίου πρωταθλήματος) δεν είναι αμελητέο. Αλλά, κακά τα ψέματα, δεν πέτυχε απολύτως τίποτα, σε προσωπικής διάκρισης επίπεδο. Αν μετά από ό,τι κι όπως το πέτυχε εδώ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ γλυκοκοιτάζει πετροδόλλαρα, έχοντας ως δεύτερη την εναλλακτική για μια πιθανή παρουσία στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ευρώπης, σκέφτεται σοβαρά την αρπαχτή, σε εμένα δημιουργεί κάτι τέτοιο προβληματισμό. Σοβαρό.
Mε την ιδια λογικη οποιος επιλεγει να ερθει στην Ελλαδα απο μεγαλυτερο πρωταθλημα δεν εχει καμια φιλοδοξια ή κινητρο παρα μονο το χρημα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ντελιαδα,Κεντζιοριαδα,Μειτιαδα....Ενα παπα ρεεεεε κουραστηκα

ΥΓ Πορκυ σωσε μας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φίλε δεν ξέρω τι άποψη είναι όταν τα ίδια άτομα που έκραζαν από περσυ το καλοκαίρι και οκο τον χρόνο φυσικά, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Πιθανολογώ ότι το φόρουμ απλά χρειάζεται τα κλικ. Άλλη εξήγηση λογική δεν υπάρχει. Είναι άλλο να ζητάς ως οπαδός μεταγραφές να σχολιάζεις υποψήφιους παίκτες και άλλο αυτό που γίνεται από συγκεκριμένε νικς. Το έχουμε εμπεδώσει ότι η διοίκηση που πήρε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα δεν ξέρει να χειρίζεται τα του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουν τι ποσά χρειάζεται ανά δαπάνη να σωθούν. Γενικά δεν ξέρουν τίποτα. Διαβάζουμε εδώ μέσα και με ποια οικονομική στρατηγική, τι συμβόλαια χρειάζεται να πληρώσει αυτή η άχρηστη διοίκηση και ο τύπος που παριστάνει τον μεγαλομέτοχο. Φυσικά πάλι επαναλαμβάνω ότι δε φταίνε αυτοί. Είναι η πολιτική του φορουμ αυτή ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

τι πάθατε σήμερα ρε σεις ? μύγα σας τσίμπησε ?

θυμιάνης, μεταγραφή ήρθε ... παλιά τέτοια εποχή κάναμε διαγωνισμό στις προσφυγές ... καταλαβαίνω ότι κάποιοι είστε πολύ νέοι και αυτά δεν τα ξέρετε αλλά για αυτούς που έχετε μνημονικό, λίγο μπάστα ρε αδέρφια ...

λίγο υπομονή, μέσα Ιουνίου έχουμε και η ομάδα φαίνεται φέτος ότι έχει σχέδιο και προσπαθεί να το εφαρμόσει ... εάν αυτό δεν είναι πρόοδος μάλλον δεν ξέρουμε τι είναι η πρόοδος ...

τα προηγούμενα χρόνια είμασταν πολύ χειρότεροι ... ήδη έχουμε πετύχει μικρές ή μεγάλες νίκες ... ακόμα και η ανανέωση Μιχαϊλίδη που διαβάζω ότι δουλεύετε θεωρώ ότι είναι κορυφαία κίνηση ...

έλα λίγο θετική ενέργεια ... να κλείσουν αυτοί που πρέπει και για όσους δεν πρέπει ... με εναν μαγικό τρόπο να χαλάσει η μεταγραφή ...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ρε συ Nunies, τα φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων της ομάδας. Άλλο αυτό και άλλο θα χαθεί το ΤσΛ επειδή δεν κάνουμε το χατήρι στον ψηλό που θέλει το μεγαλύτερο συμβόλαιο και να αρχίζει για άλλη μια φορά η μιρλα... αυτό δεν είναι θέμα της ομάδας. Αυτό είναι "ψάχνω λόγο να κράξω"... δλδ τι άλλο να κάνει η ΠΑΕ και ο Ιβαν για να είμαστε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορά πιο αισιόδοξοι και πιο θετικοί απέναντι τους? Μόνο σπαθιά δεν έχουν καταπιεί. Δλδ κάπου οπα. Σου λέει ο άλλος για ξεπουληματα ενώ κρατήσαμε Ντελια. Ο άλλος ότι είναι ξεφτίλα να μη κλείνει ο ψηλός για 200 χιλιάρικα. Και ενώ άλλα παιδιά τους εξηγούν ότι δεν ευσταθούν αυτά που λένε, εκείνοι επιμένουν. Εδώ δε μιλάμε πλέον για διαφορετικές απόψεις αλλά για παράνοια.

Στα του Μειτε: Αν όντως ισχύει το 1.7 να πάει στο καλό και καλή του πορεία στο εκπληκτικό πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Πέρσι με αυτά που διάβαζα εδώ ήθελα να σπάσω το pc.
Αντί για αυτό έκανα μπλόκ σε όσους μου χάλαγαν την διάθεση.
Φέτος μέχρι στιγμής δικαιώνομαι για όσους μπλόκαρα.
Δυστυχώς όταν τον-τους κάνετε παράθεση τα διαβάζω αναγκαστικά.
Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα που μας έφερε το πρωτάθλημα και είμαι σιγουρος ότι και αν ακόμα δεν κλείσουν οι Μειτέ, Κεντζιόρα θα πάρουμε καλύτερους. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει αν ο Μειτέ υπογράψει και πάει κανονικά στην προετοιμασία .
Θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε και να κινδυνολογούμε για τον επόμενο;
Ο αθλητής είναι επαγγελματίας και το απέδειξε κατά την διάρκεια της χρονιάς .
Δεν βρήκε καλύτερο συμβόλαιο και ήρθε τελευταία στιγμή στην ομάδα και η απόδοση του και η συμπεριφορά του ήταν άκρως επαγγελματική .
Αν η ομάδα θεωρεί ότι δεν μπορεί να διαθέσει 2 εκ για αγορά και άλλα 2 εκ ετησίως για αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι θεμιτό .

Σε 2 ημέρες μαθαίνουμε αντίπαλο ;)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

https://www.transfermarkt.gr/stefano-se ... ler/216179

Από τα λεγόμενα των today, μάλλον αυτός είναι
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

PAOK1LIFE έγραψε:Φίλε Eagle1980 συμφωνώ αλλά από την άλλη λέω την εξής λογική ερώτηση πιο πολύ ποιοι καίγονται να μπούνε στους ομίλους του τσουλου εμείς ή αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά ?

Δηλαδή όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω αν μου φέρουν τον Σισοκο πχ ή ένα άλλο ελεύθερο και πούνε εκεί που θα μου στοιχήσει ο Μειτε 30 ετών 7εκ (1,7εκ τον χρόνο + 2 εκ στην Μπενφίκα) ένας άλλος ελεύθερος ή δανικός μου στοιχίσει από 3εκ ως 6εκ για 3 χρόνια και είναι σε καλύτερη ηλικία αν τον βρήκαν ας τον πάρουν.

Δεν είναι και ο Ζινταν ο Μειτε. Δηλαδη τον Μαντί Καμαρά τον ζητούσαν από τον γαύρο πέρσι με 10εκ από Γαλλία και Αγγλία . Ο Μειτέ τόσα χρόνια δανεικός καλός παίχτης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας τόσο καλός που μόνο συμβόλαιο από Αραβία ψάχνει. Καλός ο Μειτέ αλλά νομίζω τον έχουμε κάνει Ζιντάν λίγο γιατί εδώ και τόσα χρόνια είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα κανονικό χαφ στον ΠΑΟΚ.
Οι Σοφοί της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ θα απαντησουν απέδειξάν μετα το φετινό πως ξέρουν το συμφερον μας καλύτερα απο όλους, όπως και στα κόμματα είναι κακή πολλές φορες η προσωπολατρεία έτσι και στο ποδόσφαιρο αν δεν θέλεις τους όρους του σωματείου αριβεντέρτσι, αρκει να υπάρχει ενναλάκτικη.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Η αναγκαιότητα να μείνει ο Μεϊτέ προκύπτει κυρίως από την επιθυμία του Λουτσεσκου για διατήρηση του βασικού κορμού για λόγους ομοιογένειας. Από κει και πέρα είναι τρελό να ικανοποιουμε τις απαιτήσεις του κάθε Μεϊτέ λόγω της ανάγκης αυτής. Κάποιοι γράψατε το κουφό ότι ήταν mvp της σεζόν. Μην τρελαθούμε τώρα. Ο αδιαμφισβητητος Mvp της σεζόν ήταν αυτός που ψήφισε η πλειοψηφία του κόσμου.Υπάρχει λογική να δίνεις στον 30χρονο ψυχρό επαγγελματία Μεϊτέ 3ετες με 1.7 ετησίως και στον Αντριγια με την μεγαλύτερη προσφορά μέχρι τώρα τα τελευταία χρόνια, αυτόν που έχει δείξει ότι νιώθει από ΠΑΟΚ και ήδη αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, 1.5 ετησίως ;
Αν ο Μεϊτέ δείξει τελικά ότι αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι το χρήμα και όχι οι αγωνιστικές φιλοδοξίες τότε θα αντικατασταθεί. Στα 33 του να παίρνει 1.7 ρε παιδιά ενώ ο Ζιφκοβιτς στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία 1.5; Νομίζω υπερβολή.

Οι PAOKtoday είπαν ότι η εναλλακτική του Μεϊτέ. Ο χαφ από Ιταλία ντε, έχει παίξει σε ομίλους Τσαμπιονς λιγκ. Λαγωνικά για βγάλτε πιθανά ονόματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 17 Ιουν 2024, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Taseos έγραψε:Φίλε δεν ξέρω τι άποψη είναι όταν τα ίδια άτομα που έκραζαν από περσυ το καλοκαίρι και οκο τον χρόνο φυσικά, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Πιθανολογώ ότι το φόρουμ απλά χρειάζεται τα κλικ. Άλλη εξήγηση λογική δεν υπάρχει. Είναι άλλο να ζητάς ως οπαδός μεταγραφές να σχολιάζεις υποψήφιους παίκτες και άλλο αυτό που γίνεται από συγκεκριμένε νικς. Το έχουμε εμπεδώσει ότι η διοίκηση που πήρε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα δεν ξέρει να χειρίζεται τα του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουν τι ποσά χρειάζεται ανά δαπάνη να σωθούν. Γενικά δεν ξέρουν τίποτα. Διαβάζουμε εδώ μέσα και με ποια οικονομική στρατηγική, τι συμβόλαια χρειάζεται να πληρώσει αυτή η άχρηστη διοίκηση και ο τύπος που παριστάνει τον μεγαλομέτοχο. Φυσικά πάλι επαναλαμβάνω ότι δε φταίνε αυτοί. Είναι η πολιτική του φορουμ αυτή ξεκάθαρα.

++++

Έτσι νομίζω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Για να το τελειώνουμε με τον Μειτε θεωρώ ότι θα μείνει εγώ πάντως :lol: Ο λόγος ? που θα μείνει ? είναι ότι δεν έχει καμία άλλη επίσημη προσφορά εκτός του ΠΑΟΚ και απλά περιμένει από Αραβία και από την στιγμή που στην ΠΑΕ τον δώσανε διορία θα είναι χαζός να χάσει την προσφορά του ΠΑΟΚ . Απλά παίζουνε ποκερ όπως κάνανε με τον Καμαρά. Αλλά και στο φινάλε αν δεν μείνει και έχουν βρει κάποιον άλλον μπορεί ο άλλος να αποδειχτεί πολύ καλύτερος. Ακόμα και δανεικός να είναι. Επομένως αν δεν δούμε δεν μπορούμε να συζητάμε υποθετικά.

Δηλαδή τι να κάνουν στην ΠΑΕ να μην κάνουν διαπραγματεύσεις επειδή κάποιοι οπαδοί έχουν άγχος. :lol:

Στην επίθεση είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνουν για παίχτη ''pressing forward'' ή ''target man'' που να μπορεί να παίζει και αριστερά. Αν κάποιος χρησιμοποιεί το fmscout τα ξέρει αυτά.

Σε αυτό το στυλ είναι και οι Robin Quaison ,Moussa Marega, M’Baye Niang. Πιο βατοί από τον εκατομμυριούχο Δανό με επιχειρήσεις στην Βαρκελώνη που τον χρησιμοποιούν περισσότερο πιστεύω απλά γιατί ζητάνε τα ΑΡΔ ένα όνομα και άλλοι είναι οι στόχοι θα δείξει . Αλλά και εκεί μπορεί να βγει ένας δανεικός από το πουθενά ή κάποιος που δεν πάει ο νους.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/stefano-sensi/profil/spieler/216179

Γεννημένος τραυματίας. Μακριά...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/stefano-sensi/profil/spieler/216179

Μάλλον αυτός είναι ναι. Σύμφωνα με τοσκιτση Ε μέχρι παίξει Τσάμπιονς λιγκ στην καριέρα του και σύμφωνα με τσορμπα μένει ελεύθερος. Και όλοι λένε ότι είναι από το Καμπιονάτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”