Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Το είχα ξεχάσει αυτό. Οι στόχοι της χρονιάς άρα ξεκαθαρίζουν από τέλη Ιανουαρίου φέτος, αφού αν περάσουμε στο Κύπελλο τον βάζελο, θα βρούμε στα ημιτελικά ομάδα τύπου Λαμίας, ενώ αν χάσουμε στη Λεωφόρο το Πρωτάθλημα ρεαλιστικά σβήνει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το ινπαοκ χωρίς τον Magnusen θα δώσει ο ΠΑΟ τους τρεις αγώνες εναντίον μας. Υπέστη θλάση α΄ βαθμού στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγώνων για δύο εβδομάδες.
Με ΠΑΟ παίζουμε:
1. Κύπελλο, 17-18/1/2023
2. Πρωτάθλημα, 22/1/2023
3. Κύπελλο, 24-25/1/2023
(οριακά μπορεί να προλάβει κάποιον από τους δύο τελευταίους αγώνες, νομίζω)
Κάνε βρε ρουμάνικη αλεπού τα μάγια σου για ακόμη μια φορά.
- Μπαρκαρούτσος
Ζητάει ο λαός του βάζελου στα ιντερνέτς ενίσχυση, οπότε ίσως πάρουν κανέναν παίκτη ως τότε..
- john4serres
Ματίας Αλμέιδα ως το 2028 στην αεκ και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του.
- thomas Murg
Ποιον είπαμε θέλανε κάποιοι για να εμπλακεί στα της ομάδας μας; Τον δήμαρχο;
Μετά από πολλά χρόνια αντιπαλότητας, οι τόνοι έπεσαν και στον Βόλο υπήρξε συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη-Αχιλλέα Μπέου.
Παρότι οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, φαίνεται πως πλέον βαδίζουν σε διαφορετικό δρόμο.
Ο δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ανήμερα του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή και πιθανότατα πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Μιλώντας στην εκπομπή Clasico του ραδιοφωνικού σταθμού "Βόλος 9,86, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:
«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».
Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε επίσης για το αν η φερόμενη αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας, αρκούμενος να απαντήσει ότι:
«Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».
Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου τοποθετήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει στην ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».

Μετά από πολλά χρόνια αντιπαλότητας, οι τόνοι έπεσαν και στον Βόλο υπήρξε συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη-Αχιλλέα Μπέου.
Παρότι οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, φαίνεται πως πλέον βαδίζουν σε διαφορετικό δρόμο.
Ο δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ανήμερα του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή και πιθανότατα πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Μιλώντας στην εκπομπή Clasico του ραδιοφωνικού σταθμού "Βόλος 9,86, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:
«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».
Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε επίσης για το αν η φερόμενη αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας, αρκούμενος να απαντήσει ότι:
«Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».
Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου τοποθετήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει στην ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».
Ας βγουν αυτοι που τον θελανε να μας πουν αν αλλαξαν γνωμη
Να δω πως θα βρουν λεφτά για να τον αποδεσμεύσουν τέτοιον καιρό του χρόνου. 5ετές σε προπονητή; Καλή τύχη.john4serres έγραψε:Ματίας Αλμέιδα ως το 2028 στην αεκ και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Αλμέιδα νομίζω αυτή την στιγμή είναι ο χειρότερος προπονητής του big4
Το ότι του δόθηκε φέτος ένα ρόστερ που δεν έχει ξαναδώσει ο τίγρης και είναι απλά εντός διεκδίκησης, δεν τον κάνει προπονηταρα..
Εμείς με τόσες χαζές γκελες φέτος και η διαφορά μας είναι μόνο το ματς μεταξύ μας..
Το ότι του δόθηκε φέτος ένα ρόστερ που δεν έχει ξαναδώσει ο τίγρης και είναι απλά εντός διεκδίκησης, δεν τον κάνει προπονηταρα..
Εμείς με τόσες χαζές γκελες φέτος και η διαφορά μας είναι μόνο το ματς μεταξύ μας..
Τι έγινε ρε παιδια σοβαρα τωρα τοσο χαλια ο Αλμειδα;
Ίσως υπάρχουν κι άλλες ρήτρες που δεν τις μάθαμε.gika έγραψε:Να δω πως θα βρουν λεφτά για να τον αποδεσμεύσουν τέτοιον καιρό του χρόνου. 5ετές σε προπονητή; Καλή τύχη.john4serres έγραψε:Ματίας Αλμέιδα ως το 2028 στην αεκ και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του.
- GiorgosAtha
Ναι... μέτριοςjoshua έγραψε:Τι έγινε ρε παιδια σοβαρα τωρα τοσο χαλια ο Αλμειδα;
Για να το καταλάβεις... πολύ θα ήθελα να δω τι θα έγραφαν πολλοί εδώ μέσα για τον προπονητή αν ο ΠΑΟΚ ενώ είχε
α) το "θεωρητικά" καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα
β) το 2ο ποιο ακριβό ρόστερ στην Ελλάδα
η) νέο γήπεδο -σχεδον- πάντα γεματο να δίνει -κακά τα ψέματα- extra ψυχολογικό boost
δ) έναν παράγοντα με παρασκηνιακή δύναμη
θα βρισκόταν μόλις μία νίκη εκτός 4άδας έχοντας παίξει όλα τα ντέρμπι εντός και παίζοντας αυτή την μπάλα που είδες πριν λίγες μέρες με τα Γιάννενα και με την ζελα.
Γενεές 14 θα τον είχαν περάσει οι πάντες!
-
Δεν έχουμε μάθει ακόμα, σε μισή χρόνια δεν μπορεί να κριθεί ο προπονητής. Οποιος επενδύει χρόνο σε προπονητικά τιμ, κερδίζει μακροπρόθεσμα. Εννοω η πλειοψηφία των οπαδών, γιατι η δοιηκηση μας ευτυχώς το χει καταλάβει κ το κάνει πράξη.
- GiorgosAtha
Εννοείτε πως σε μισή χρόνια δεν μπορεί και δεν πρέπει να κριθεί ένας προπονητής...
Αλλά ακόμα και αυτό απέχει να τον χαρακτηρίζουμε προπονηταρά και να του τραβάμε ανανέωση με ρήτρες και τέτοια χαρωπά πριν ακόμα έχουμε ένα καλό δείγμα. Ειδικά στην περίπτωση που έχει ήδη ένα καλό συμβόλαιο.
Το παράδειγμα του Γιαννίκη στη Κούλα είναι νωπό.
Επίσης κρίνουμε την ως τώρα πορεία αν θέλουμε να βρούμε την λογική για τον λόγο της ανανέωσης.
Ε πως να το κάνουμε... βάση των δεδομένων που έγραψα πριν η ως τώρα πορεία του στα μάτια μου είναι μέτρια. Πόσο μάλλον για να γίνει τέτοια ανανέωση.
Αλλά ακόμα και αυτό απέχει να τον χαρακτηρίζουμε προπονηταρά και να του τραβάμε ανανέωση με ρήτρες και τέτοια χαρωπά πριν ακόμα έχουμε ένα καλό δείγμα. Ειδικά στην περίπτωση που έχει ήδη ένα καλό συμβόλαιο.
Το παράδειγμα του Γιαννίκη στη Κούλα είναι νωπό.
Επίσης κρίνουμε την ως τώρα πορεία αν θέλουμε να βρούμε την λογική για τον λόγο της ανανέωσης.
Ε πως να το κάνουμε... βάση των δεδομένων που έγραψα πριν η ως τώρα πορεία του στα μάτια μου είναι μέτρια. Πόσο μάλλον για να γίνει τέτοια ανανέωση.
Αν βγάλουμε όλους τους αντιπάλους, ομάδες και προπονητές, άχρηστους και υποδεέστερους και στο τέλος βρεθούμε πίσω τους, τότε...
Από πού προκύπτει ότι ο Αλμέιδα είναι ο χειρότερος προπονητής των big4Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Αλμέιδα νομίζω αυτή την στιγμή είναι ο χειρότερος προπονητής του big4