Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Η παραμονή Ζιβκοβιτς πίσω από τον Κοταρσκι είναι τόσο μεγάλο λάθος που είναι αυτονόητο, δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πληρώσουμε μέσα στην χρονια.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πληρώσουμε μέσα στην χρονια.
Αν χρειαστει να παιξει πανω απο 5 ματς θα το πληρωσεις.
Κατω απο 5 ματς θα εξαρτηθει ποσο κρισιμα θα ειναι αυτα....
Κατω απο 5 ματς θα εξαρτηθει ποσο κρισιμα θα ειναι αυτα....
καμια αντιπαραθεση JohnDag, απλα σχολιαζω.

Ναι αλλα οπως μας δειχνει το παραδειγμα που συζηταμε ο βασικος αυτος κανονας του αθλητισμου εχει αλλα νουμερα στο ελληνικο πρωταθλημα. 1 στις 2 (5 στις 10)Είναι βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου, βασικά του αθλητισμού. Και δεν αφορά μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα.
9 φορές στις 10 το πρωτάθλημα το κερδίζει αυτός που ξοδεύει περισσότερα.

Sic, 2/3 για την ακρίβεια:)
Είναι και ο βαζελος ο πολυμετοχικός.
3 φορές ομάδες ειχαν μεγαλύτερο μπάτζετ από τον γαυρο σε μια σεζόν, τα τελευταία 20 χρόνια.
2 πρωταθλήματα κερδισμένα, 1 κλεμμένο.
Αρκετά, όμως, με τα οφτοπικ και ζητάω συγνώμη από τους mods.
Ας επικεντρωθουμε στο σήμερα και τις μεταγραφές που περιμένουμε.
3 φορές ομάδες ειχαν μεγαλύτερο μπάτζετ από τον γαυρο σε μια σεζόν, τα τελευταία 20 χρόνια.
- constadine
Λίγα πράγματα βρήκα από στιγμιότυπα αγώνων του Κοτάρσι ,για να δούμε τι ψάρια πιάνει :
[youtube]TYrbc81c1h4[/youtube]
[youtube]TYrbc81c1h4[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 17 Ιουν 2022, 15:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Την μεγαλύτερη πλάκα έχει η ανακοίνωση του Άγιαξ ... για την μεταγραφή του Κοτάρσκι ...
μου αρέσει που οι γαμημένοι οι Ολλανδοί γράφουν ... καλή επιτυχία στην Κροατία Κοτάρσκι ...
ξεκάθαρα ειρωνεύονται ... γιατί ξέρουν ότι ο παίχτης θα πάει στον ΠΑΟΚ ... άρα εντελώς λόγω εμπειρίας συμπεραίνω ότι έχει παιχτεί χοντρό παρασκήνιο ... προφανώς όταν έμαθαν για την μεταγραφή θα προσπάθησαν να πιέσουν ποικιλοτρόπως να πάμε σε αυτούς ...
άρα για αυτό καθυστέρησε η όποια κίνηση ... να δούμε τώρα με οποία μορφή θα έρθει το παλικάρι σε εμάς ...
α ρε σκατόφλωροι του Άγιαξ το σφαγείο που μας κάνατε την τελευταία φορά εκεί μέσα δεν ξεχνιέται με τον γαμοθεωδωρίδη και την σφυρίχτρα που έστειλε ... γουστάρω που σας πήραμε παίχτη ... γουστάρω με αυτόν να σας πετύχουμε και να σας γαμήσουμε κιόλας ...
κόντεψα εκείνη την ημέρα να φάω πολύ ξύλο μέσα στο μπουρδέλο σας ... αλλά χαλάλι ...
μου αρέσει που οι γαμημένοι οι Ολλανδοί γράφουν ... καλή επιτυχία στην Κροατία Κοτάρσκι ...
ξεκάθαρα ειρωνεύονται ... γιατί ξέρουν ότι ο παίχτης θα πάει στον ΠΑΟΚ ... άρα εντελώς λόγω εμπειρίας συμπεραίνω ότι έχει παιχτεί χοντρό παρασκήνιο ... προφανώς όταν έμαθαν για την μεταγραφή θα προσπάθησαν να πιέσουν ποικιλοτρόπως να πάμε σε αυτούς ...
άρα για αυτό καθυστέρησε η όποια κίνηση ... να δούμε τώρα με οποία μορφή θα έρθει το παλικάρι σε εμάς ...
α ρε σκατόφλωροι του Άγιαξ το σφαγείο που μας κάνατε την τελευταία φορά εκεί μέσα δεν ξεχνιέται με τον γαμοθεωδωρίδη και την σφυρίχτρα που έστειλε ... γουστάρω που σας πήραμε παίχτη ... γουστάρω με αυτόν να σας πετύχουμε και να σας γαμήσουμε κιόλας ...
κόντεψα εκείνη την ημέρα να φάω πολύ ξύλο μέσα στο μπουρδέλο σας ... αλλά χαλάλι ...
tad έγραψε:Την μεγαλύτερη πλάκα έχει η ανακοίνωση του Άγιαξ ... για την μεταγραφή του Κοτάρσκι ...
Που βλέπεις ειρωνεία; Η Γκορίτσα είχε την ρήτρα όχι εμείς! Εμείς δε κάνουμε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ από την στιγμή που υπάρχει ενδιάμεσα η Γκοριτσα. Που έχει την ρήτρα. Πρέπει να σταματήσει ο λαός του ΠΑΟΚ να μπαίνει σε εικασίες και μα σκέφτεται ότι όλα και όλοι θέλουν να μας κάνουν πλάκα. Κλασική νοοτροπία μικρής ομάδας και οπαδού όταν κάθεται και σκέφτεται πάντα έτσι. Πάντα φιλικά, πρέπει πολλοί να αλλάξουν τρόπο σκέψεις.
-
Κακά παραδείγματα, αυτό θα μπορούσε να το πει ο Άρης ή η ΑΕΛ που είναι αντίστοιχου μεγέθους ομάδες. Εμείς είμαστε σαν την φετινή Μίλαν ή την (προ?)περσινή Ατλέτικο, που χωρίς να έχουν το μπάτζετ των πιο πλούσιων ομάδων των χωρών τους, κατάφεραν με σωστές μεταγραφές και εκμεταλλευόμενες τις κακές επιλογές των άλλων να το σηκώσουν. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ αλλά έχει και 30 κανονικά συμβόλαια στο ρόστερ, έχει και πολύ βαριά συμβόλαια παικτών σε πτωτική τάση, κλπ κλπ. Αν δεν γίνει κανένα κόλπο με Νότιγχαμ να αγοράζει με τα λεφτά της Πρέμιερ και να του πασάρει παίχτες, το ρόστερ του δύσκολα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Του χρόνου θα κριθεί στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα, κι ακόμα κι αν το χάσουμε θα είναι για λίγους βαθμούς και προς το τέλος της σεζόν, κι αυτό δεν θα οφείλεται στο μπάτζετ μας. Κράτα το ως προσωπική εκτίμηση και θα το ξαναδούμε του χρόνου τέτοια εποχή.JohnDag έγραψε: Είναι βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου, βασικά του αθλητισμού. Και δεν αφορά μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα.
9 φορές στις 10 το πρωτάθλημα το κερδίζει αυτός που ξοδεύει περισσότερα.
Προφανώς υπαρχει και μια Μπλακμπερν και μια Λέστερ. Δυο φορές τα 30 χρόνια. Για να δούμε άλλο πρωτάθλημα πέρα από το δικό μας.
Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου sic, ας το αφήσουμε εδώ.
Είμαι ΟΚ με το ότι δεν ξοδεύουμε τα λεφτά που ξοδεύει ο γαυρος, καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό και να είναι sustainable.
Απλα να είμαστε ρεαλιστές στο τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να περιμένουμε.
-
Δε νομιζω οτι ειχαμε μεγαλυτερο μπατζετ απο γαυρο οταν το πηραμεJohnDag έγραψε:Sic, 2/3 για την ακρίβεια:)
Ναι αλλα και η Γκοριτσα το συνεχιζει βγαζοντας ανακοινωση της αποκτησης και καλοσωριζοντας τον στην ομαδα εως το 2024....tad έγραψε:Την μεγαλύτερη πλάκα έχει η ανακοίνωση του Άγιαξ ... για την μεταγραφή του Κοτάρσκι ...
Βρε λες;;;;

Τοσκιτσης: Στη Θεσσαλονίκη, ο Αντρέ Ρικάρντο. Πέρασε ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται
Giliopoulos, κι όμως είχαμε.
Ryan, εγώ μιλάω με γεγονότα εσύ κάνεις μια προσωπική εκτίμηση.
Μακαρι να βγεις αληθινός, δεν θα με χαλάσει καθόλου.
Α και η Μίλαν που ανέφερες δουλεύει στο συγκεκριμένο πλάνο 5-6 χρόνια για να φτάσει να πάρει 1 πρωτάθλημα.
Δεν λέω ότι δεν γίνεται, λέω ότι γίνεται μια στο τόσο.
Ryan, εγώ μιλάω με γεγονότα εσύ κάνεις μια προσωπική εκτίμηση.
Μακαρι να βγεις αληθινός, δεν θα με χαλάσει καθόλου.
Α και η Μίλαν που ανέφερες δουλεύει στο συγκεκριμένο πλάνο 5-6 χρόνια για να φτάσει να πάρει 1 πρωτάθλημα.
Δεν λέω ότι δεν γίνεται, λέω ότι γίνεται μια στο τόσο.
Τσακαλεας και Τοσκιτσης επιμενουν οτι :
Στην 1η θα ειναι εδω
1. Ρικαρντο
2. Ραφα Σοαρες
3. Νεσμπεργκ
4. Κοταρσκι
5. Κουαλιατα
Και πολυ συντομα
1. Ναραι
2. Εμπειρος κεντρικος αμυντικος στον οποιον εγινε στροφη μετα απο Κρεσπο και λογω οτι καθυστερει ο Ρεντε
Επισης αναφερουν
οτι
1. Μπαλντε (?) (ακομα παιζει)
2. Μαρτινς (Χ)- μας τελειωσε μαλλον
3. Ρεντε (Χ) - μαλον εγκαταλειπεται η περιπτωση λογω του οτι προτιμηθηκε να παμε σε κατι με μεγαλυτερη εμπειρια
Αυτα περιληπτικα...
Στην 1η θα ειναι εδω
1. Ρικαρντο
2. Ραφα Σοαρες
3. Νεσμπεργκ
4. Κοταρσκι
5. Κουαλιατα
Και πολυ συντομα
1. Ναραι
2. Εμπειρος κεντρικος αμυντικος στον οποιον εγινε στροφη μετα απο Κρεσπο και λογω οτι καθυστερει ο Ρεντε
Επισης αναφερουν
οτι
1. Μπαλντε (?) (ακομα παιζει)
2. Μαρτινς (Χ)- μας τελειωσε μαλλον
3. Ρεντε (Χ) - μαλον εγκαταλειπεται η περιπτωση λογω του οτι προτιμηθηκε να παμε σε κατι με μεγαλυτερη εμπειρια
Αυτα περιληπτικα...
- ΑποστόληςΑ
Ο André Ricardo δεν είναι πολύ μικρός. Συνομήλικος του Τσιγγάρα είναι και μάλιστα τρεις μέρες νεώτερος (23.08.2000). Ο Dominik Kotarski πχ είναι μόλις 6 μήνες μεγαλύτερος.