Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
θα ειναι σαν να ειναι μεταγραφικη περιοδος καλοκαιριού, αλλα θα ειναι Ιανουάριος..
πατηρ Λουτσεσκιος

πατηρ Λουτσεσκιος
Παιχταράς είναι γιατί πέρα από φυσικά προσόντα ξέρει και πολλή μπάλα. Και δεκάρι μπορεί να παίξει ο χιονάνθρωπος,
Συμφωνώ με Μπάνε και λοιπούς φίλους. Για αντικαταστάτη του Βαρέλα μου φέρνει αυτή η κίνηση

Συμφωνώ με Μπάνε και λοιπούς φίλους. Για αντικαταστάτη του Βαρέλα μου φέρνει αυτή η κίνηση
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Ιαν 2019, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

thanos-xanthi έγραψε:θα ειναι σαν να ειναι μεταγραφικη περιοδος καλοκαιριού, αλλα θα ειναι Ιανουάριος..
πατηρ Λουτσεσκιος

- navigator11
Δεν μπορείς να ηρεμήσεις μια μέρα! Τι 'ναι τούτοι ρε πστη μου ...  
Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αλλά για να γράφουν κάποιοι φίλοι πως είναι κτήνος πιθανώς να αποστέλλεται κι ένα μηνυματάκι σε μια ψυχή. Διότι το στήλωμα των ποδιών μπορεί να επιφέρει και απρόβλεπτες συνέπειες κάποιες φορές ...

Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αλλά για να γράφουν κάποιοι φίλοι πως είναι κτήνος πιθανώς να αποστέλλεται κι ένα μηνυματάκι σε μια ψυχή. Διότι το στήλωμα των ποδιών μπορεί να επιφέρει και απρόβλεπτες συνέπειες κάποιες φορές ...
Καλα αφου σημερα εχει ματς και παγωνουν τα μεταγραφικα  
(ποσο αρδια συμπερασμα)

(ποσο αρδια συμπερασμα)
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Σάβ 19 Ιαν 2019, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

μονο η μπουντου το υπογραφει χωρις να το ανεβασει παοκ24.. θα δειξει αν ισχυει..

Μπορεί ρε μάγκες να είναι αντί-βαρέλα γιατί όλοι λένε δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο και φύγει από τώρα και έχει πρόταση από αλλού ο Varela και έρθει με το καλό ο Ισλανδός.
Πάντος η Rostov χρωστάει τον Ivan άρα πολύ εύκολο να τον πάρουμε.

Πάντος η Rostov χρωστάει τον Ivan άρα πολύ εύκολο να τον πάρουμε.
αν εχεις χαφ διαβαινε ...τι ειναι αυτος ο ρουμπεν νεβες !!!!,τι πασαρες εβγαλε με τη γουλβς σημερα εναντιον λεστερ...και ετσι αν και ισοφαριστηκε 2 φορες τελικα κερδισε 4-3!

- giagoylas4
Και μόλις έκανε like στο new stopper...ABALAEA2 έγραψε:Σαββιδάκος έγραψε
Less than an hour some good news...
κ το γκαζετα γ το θηριο!ολοι πια το γραφουν....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Σάβ 19 Ιαν 2019, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.