Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
chrispaok5

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από chrispaok5 »

Καλησπέρα συνοπαδοί.Διαβάζω σχεδόν σε καθημερινή βάση ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αλλά έχω γράψει μόλις λίγες φορές με τελευταία δημοσίευση το καλοκαίρι.Ήταν και τότε τελευταίες μέρες του Αυγούστου μόλις είχαμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές (με εξαίρεση τον Τιάμ που προφανώς δεν ήταν στον σχεδιασμό Ίβιτς-Μίχελ) και αποφάσισα να γραψω την γνώμη μου για όσες μεταγραφές είχα άποψη χωρίς να προδικάζω την πορεία τους με την φανέλα της ομάδας μας.Έτσι αποφάσισα να γράψω και σήμερα μιας και είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και από ότι φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στούς Κύριους Ίβιτς και Μίχελ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.Το καλοκαίρι γίνανε 8 μεταγραφες και 1 δανεισμος.Από τις 8 μεταγραφές μόνο ο Μπρκιτς (για τον οποίο εγω δεν έχω τόσο κακή άποψη) δεν θεωρείται βασικός και φυσικά ο δανεικός Τιάμ ο οποίος έφυγε τώρα οπότε παύει να μας απασχολεί πλέον.Όσον αφορά τώρα τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχω να πω ότι μόνο για τον Ουάρντα και τον Ενρίκε μπορώ να εκφέρω άποψη.Κατά την γνώμη μου ο πρώτος αν δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του θα μας αποχαιρετίσει πολύ πριν τελειώσει το συμβόλαιο του.Είναι ένας παίκτης που κατά την γνώμη μου έχει το πακέτο για να κάνει μια λαμπρή καριέρα και να μεταγραφεί σε ομάδα πολύ καλύτερη από την ομάδα του Γκάρι.Για τον Ενρίκε έχω να πω ότι (και ας ακουστεί παράξενο) μου θυμίζει κάτι σαν κράμα μεταξύ Μακ και Γκάρι.Τον Πρίγιοβιτς τον έχω παρακολουθήσει μόνο σε βιντεάκια και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Πάμε τώρα στον Λάμπρου.Αύτος πιστέυω θα παίξει μπάλα ΜΟΝΟ αν δουλέψει πολύ και κρατήσει τα μυάλα του στην Γή.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τουλάχιστον 5 μυικά κιλά γιατί είναι υπερβολικά αδύναμος.Όσον αφορά τα αγωνιστικά το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να νικάμε μιας και από την αρχή της χρονίας παίζουμε καλή μπάλα.Ίσως να ευθύνεται και ο περυσινός Μ.V.P για αυτό δεν ξέρω.Αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι πρέπει να στηρίξουμε Ίβιτς-Μίχελ για μια τριετία τουλάχιστον και με δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί το καλοκαίρι να πάμε επιτέλους για πρωτάθλημα στην πραγματικότητα και όχι στα λόγια.Για καλοκαίρι πιστεύω θέλουμε σίγουρα αριστερό μπακ αλλα διαφωνώ στο ότι πρέπει να είναι μπακ απ του λέοβατς.ΠΡΕΠΕΙ να φέρουμε καλύτερο από τον Λέοβατς διότι μόνο έτσι θα ανέβουμε επίπεδο,ένα οχτάρι αν πουληθεί ο Τσίμιροτ (δηλαδή σχεδόν 99%),ένα σέντερ μπακ και πιθανότατα ένα εξτρέμ δηλαδή σύνολο τέσσερις παίκτες.Συνοψίζοντας στήριξη στο δίδυμο Ίβιτς-Μίχελ και τα καλύτερα έρχονται.Πιστέψτε το και εσείς,εγώ το πιστεύω.Του χρόνου τέτοια εποχή και θα διεκδικούμε πρωτάθλημα.Το αν τελικά το πάρουμε δεν το ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.Αυτά από εμένα.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Υ.Γ Ξέρω ότι το σχόλιο μου είναι αρκετά μεγάλο αλλά πιστέψτε με περίμενα τόσο καιρο την 31 Ιανουαρίου για να το γράψω οπότε κάντε τον κόπο να το διαβάσετε και γιατί όχι και να απαντήσετε ειδικά αν κάπου διαφωνείτε.Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνος σας.
Υ.Γ ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

makispaspartou έγραψε:Γλύκος (Μπρίκιτς) Μάτος Λέοβατς Βαρέλα Κρέσπο (Μαλεζάς) Τσίμιροτ Κάνιας (Σακχόφ) Μπίσεσβαρ (Πέλκας) Ενρίκε (Ουάρντα) Κάμπος (Μυστακίδης) Πρίγιοβιτς (Αθανασιάδης)

Η 18 άδα που θα βασιστεί πρωτίστως ο Ίβιτς.

Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Χαρίσης, Κίτσιου, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας οι υπόλοιποι...
Σύνολο 26 παίκτες.
αδερφέ δεν είσαι μακριά από την πραγματικότητα ...

αυτό που εντυπωσιάζει εμένα σε αυτό που παρουσιάζεις είναι ότι όλοι οι παίχτες πλέον των 18 έως τους 26 είναι πιτσιρικάδες νεότατοι κυρίως από την ακαδημία ... η δουλειά επιτέλους βγαίνει μετά από 6-7 χρόνια ...

το επόμενο βήμα θα είναι όλοι αυτοί να έχουν την ποιότητα και δυνατότητα να παίρνουν πολλές θέσεις στους πρώτους 18 ... τίποτα όμως αυτού του επιπέδου δεν μπορεί να γίνει σε μία μέρα ... μακάρι να συνεχίσουν την δουλειά ... μακάρι !!!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

simba έγραψε:πω 9 μυρια ρε μλκ...
Που θα παει, θα πιασουμε και μεις το τζακ ποτ.. ενας παικτης αρκει για να γινει η αρχη..

Εκει ηθελα να παει ο βλακας ο Γκαρι, καμια χαλ, καμια γουοτφορντ, καμια λιντς..
Κι εγω τον εβλεπα τον Γκαρι για καμια μικρη της Πρεμιερ, αλλα ο μπουφος βιαστηκε να παει στο ντριμ κλαμπ. :lol:

Γενικα ειμαστε σε καλο δρομο παντως. Απο εκει που δεν πουλουσαμε τιποτα, τωρα καναμε ονομα οτι βγαζουμε παιχτες.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

He can go to the wish of panagia. Bye bye Garry good luck in the BIG team chimbombom.
The important is who we bring to our team.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

tad έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Γλύκος (Μπρίκιτς) Μάτος Λέοβατς Βαρέλα Κρέσπο (Μαλεζάς) Τσίμιροτ Κάνιας (Σακχόφ) Μπίσεσβαρ (Πέλκας) Ενρίκε (Ουάρντα) Κάμπος (Μυστακίδης) Πρίγιοβιτς (Αθανασιάδης)

Η 18 άδα που θα βασιστεί πρωτίστως ο Ίβιτς.

Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Χαρίσης, Κίτσιου, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας οι υπόλοιποι...
Σύνολο 26 παίκτες.
αδερφέ δεν είσαι μακριά από την πραγματικότητα ...

αυτό που εντυπωσιάζει εμένα σε αυτό που παρουσιάζεις είναι ότι όλοι οι παίχτες πλέον των 18 έως τους 26 είναι πιτσιρικάδες νεότατοι κυρίως από την ακαδημία ... η δουλειά επιτέλους βγαίνει μετά από 6-7 χρόνια ...

το επόμενο βήμα θα είναι όλοι αυτοί να έχουν την ποιότητα και δυνατότητα να παίρνουν πολλές θέσεις στους πρώτους 18 ... τίποτα όμως αυτού του επιπέδου δεν μπορεί να γίνει σε μία μέρα ... μακάρι να συνεχίσουν την δουλειά ... μακάρι !!!

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αφού κινούμαστε και στο εξωτερικό για νεαρούς παίκτες, βλέπε μεταγραφή Τσίγγου, καλό θα ήταν να κοιτάξουμε και για δύο άλλα παικτάκια.. Σπανουδάκης και Παυλίδης. Νομίζω Γερμανία και οι δύο. 18 ετών.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μέχρι τις 8 δεν ήταν;

λουκετόπουλος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για τον Τσιγγο επιβεβαιωσε η ΠΑΕ,δεν επρεπε να ειχε ανακοινωθει,μηπως ανακοινωθηκε και εχασα επεισοδια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 31 Ιαν 2017, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μεταγραφες τελος!Να κανω και εγω καποιες ευχες για την επομενη μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου.Ευχομαι ο κυπελουχος φετος ΠΑΟΚ που θα περασει και την Σαλκε και θα παει μεχρι τους 16 του Europa και πρωτος στα playoff θα κανει το κσλοκαιρι 3 το πολυ 4 μεταγραφες για να μπει στους ομιλους του Championa leugeu και ετσι ο Ιβιτς ο Προπονητης μας για τα επομενα χρονια θα παρει ενα μεγαλο 8αρι ενα μεγαλο Στοπερ και ενα εξτρεμ που θα σε αλλαξει επιπεδα(Βιερηνια)Ετσι θα μπουμε στους ομιλους του Champions.Αυτα ευχομαι παιδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Ο Γιάννης Τσίγκος, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ μετά από μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Ο 18χρονός διεθνής μεσοεπιθετικός, ανήκε στη Σάλκε και έγινε μήλο της έριδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τελικά υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί αρχικά με την Κ20, αν και όσοι τον γνωρίζουν μιλάνε για ένα παιδί που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.

Ο Τσίγκος είναι παιδί ομογενών από το Μπίλεφελντ, ενώ φαίνονται από το προφίλ του στο facebook τα ασπρόμαυρα συναισθήματα των ανθρώπων του με τον αδερφό του να γράφει συνθήματα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τι ναι αυτοι οι μιχελ ιβιτς ρε παιδια ελεος!
λες και τους πηραμε απο το μπασκετ
τι νοημοσυνη εχουν οι ανθρωποι

ελπιζω και στραβη να κατσει να στηριξει ο κοσμος,θα ειναι βλακεια μεγαλη διαφορετικα
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν ξέρω με τι ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ αυτή την περίοδο...

Με τις ελλείψεις που καλύφθηκαν με αγορές πάνω από τα μέχρι τώρα μέγιστά μας;
Με το επιτέλους ολικό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ;;; μάγκες, αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα, απελευθερώνει και θέσεις και budget και διατηρεί το πνεύμα και την ηρεμία στην ομάδα, συν περνάει μήνυμα πολυπλεύρως.

Με το διεθνές παιδομάζωμα;

ΣΤΗΡΙΞΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο δίδυμο που θα μας φέρει τίτλους! Ιβίτσαρος και Μιχέλαρος!

Πάμε να γεμίσουμε επιτέλους το ναό! Εγώ θα ανέβω και με Σάλκε και σε άλλο ένα αναλόγως σημασίας στο κύπελλο ή με τον κωλόγαυρο για να ευχαριστηθώ το 4μπαλο που θα φάνε οι κλαρίτες!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Γιατί η ανακοίνωση της παε κάνει λόγο για τέσσερις δανεισμούς (λάμπρου,κοροβέσης, δημητριαδης, παπαδοπουλος);;;;;;;;;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Chrispaok πολυ σωστος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για ποσους να εκανε δηλαδή;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”