Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Αποσυρθηκαμε απο Φορτουνη λενε...Καιρος να πω κι εγω ενα ΕΥΤΥΧΩΣ.Καλο μπανακι!
[youtube]osY-GtmhwBQ[/youtube]
Εγω τετοιους θελω σαν αυτον.-
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ???
Ενα παικτη της προκοπης, ΕΝΑ, που να κανει την διαφορα, ΕΝΑ, μπορειτε?
Φετος θα παιζει σπυροπουλος τζιολης σαλπιτρελα κατσικας χασογκολασα(ετσι τον κοβω, προσεξτε πριν κραξετε δεν εχω πεσει εξω ακομα σε παικτη) αρχισα να βαζω κολληρια και ακομα δεν εχουμε παιξει μπαλα.
Με την ναπολη θα πεσουν οι μασκες.
Οι στοχοι για του χρονου ποιοι ειναι? 3η θεση και γιουροπα? Για εκει το παμε? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
Δηλαδη τι περιμενουμε? Να ανεβει και η αεκ, να στρωσει και ο βαζελος, και μετα να παμε για το βημα παραπάνω? Ετσι για να κανουμε πρωταθλητισμο με την αξια μας?
Μπραβο.
Και παλι μπραβο σε ολους.
3η χρονια με επενδυτη και εχουμε σπυροπουλο και ποδοσφαιριστες ΑΜΕΑ να παιζουν στον ΠΑΟΚ.
Μονο εμεις μπορουσαμε να το καταφερουμε αυτο
Εγω τετοιους θελω σαν αυτον.-
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ???
Ενα παικτη της προκοπης, ΕΝΑ, που να κανει την διαφορα, ΕΝΑ, μπορειτε?
Φετος θα παιζει σπυροπουλος τζιολης σαλπιτρελα κατσικας χασογκολασα(ετσι τον κοβω, προσεξτε πριν κραξετε δεν εχω πεσει εξω ακομα σε παικτη) αρχισα να βαζω κολληρια και ακομα δεν εχουμε παιξει μπαλα.
Οι στοχοι για του χρονου ποιοι ειναι? 3η θεση και γιουροπα? Για εκει το παμε? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
Δηλαδη τι περιμενουμε? Να ανεβει και η αεκ, να στρωσει και ο βαζελος, και μετα να παμε για το βημα παραπάνω? Ετσι για να κανουμε πρωταθλητισμο με την αξια μας?
Μπραβο.
Και παλι μπραβο σε ολους.
3η χρονια με επενδυτη και εχουμε σπυροπουλο και ποδοσφαιριστες ΑΜΕΑ να παιζουν στον ΠΑΟΚ.
Μονο εμεις μπορουσαμε να το καταφερουμε αυτο
ευχομαι ολόψυχα να έχεις πλουτίσει από αυτή σου την ικανότηταguardian4 έγραψε:Φετος θα παιζει σπυροπουλος τζιολης σαλπιτρελα κατσικας χασογκολασα(ετσι τον κοβω, προσεξτε πριν κραξετε δεν εχω πεσει εξω ακομα σε παικτη) αρχισα να βαζω κολληρια και ακομα δεν εχουμε παιξει μπαλα.
Μακαρι να μπορουσα. Εχεις καμια ιδεα?
Υ.Γ. Και να δεις που εβαλα αυτη την παρενθεση, για να μην βρεθει καποιος και να πατήσει μονο σε αυτο, αλλα να καταλαβει το νοημα και να απαντησει επι της ουσίας. Εσυ δηλαδη εκει μενεις απο αυτο που ειπα? Διαφωνεις καπου? Περσι το καλοκαιρι οταν ειμασταν οι 5-6 συνηθης υποπτοι και λεγαμε μην φερνεται τα γατια, τα ιδια ακουγαμε, αλλα μετα τις 4αρες εισασταν ολοι πρωτη γραμμη και βριζατε.
Υ.Γ.2 Τα πραγματα ειναι απλα, και καμια φορα φαινονται εξ αρχης. Ναι μεν μπορει να σε κατσει το λαχειο, αλλα να περιμένεις να σε κατσουν 4 λαχεια σερι , αν θελει καποιος το πιστευει, αλλα τακτικη ΠΑΕ δεν την λες κιολας. Ποσο μαλλον να βγαινει καποιος και να προτασσει τα στηθη του
για να υπερασπησει τετοιου τυπου στρατηγικες. Η προετοιμασια τελειωνει και ΤΩΡΑ φτανουν ενας δυο απο τους καινουργιους παικτες, ενω οι διεθνης(το 70% του κορμου) ειναι μυκονο και εμεις περιμενουμε να δουμε χαηρι. Εχουμε τελειωσει εδω και ΔΥΟ μηνες τις αγωνιστικες μας υποχρεωσεις, και ακομα δεν εχουμε παρει παικτες.
Υ.Γ.3 Αδεφια, στα ισα σας μιλαω. Μην ειστε τοσο επιφυλακτικοι με τις αποψεις καποιων απο μας. Τα βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο σκληρα, αλλα το πολυ το Κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
Ε λοιπον, ειναι τριτη χρονια που λεμε Κυριε ελεησον, και Παναγια βοηθα. Και εμεις παλι με σπυροτζιολοκοντους παμε να παλεψουμε για πρωταθλημα
. Για να σε βοηθησει ο Θεος πρεπει να βοηθησεις και εσυ τον εαυτο σου. Εγω ετσι ξερω.
Υ.Γ. Και να δεις που εβαλα αυτη την παρενθεση, για να μην βρεθει καποιος και να πατήσει μονο σε αυτο, αλλα να καταλαβει το νοημα και να απαντησει επι της ουσίας. Εσυ δηλαδη εκει μενεις απο αυτο που ειπα? Διαφωνεις καπου? Περσι το καλοκαιρι οταν ειμασταν οι 5-6 συνηθης υποπτοι και λεγαμε μην φερνεται τα γατια, τα ιδια ακουγαμε, αλλα μετα τις 4αρες εισασταν ολοι πρωτη γραμμη και βριζατε.
Υ.Γ.2 Τα πραγματα ειναι απλα, και καμια φορα φαινονται εξ αρχης. Ναι μεν μπορει να σε κατσει το λαχειο, αλλα να περιμένεις να σε κατσουν 4 λαχεια σερι , αν θελει καποιος το πιστευει, αλλα τακτικη ΠΑΕ δεν την λες κιολας. Ποσο μαλλον να βγαινει καποιος και να προτασσει τα στηθη του

Υ.Γ.3 Αδεφια, στα ισα σας μιλαω. Μην ειστε τοσο επιφυλακτικοι με τις αποψεις καποιων απο μας. Τα βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο σκληρα, αλλα το πολυ το Κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
Ε λοιπον, ειναι τριτη χρονια που λεμε Κυριε ελεησον, και Παναγια βοηθα. Και εμεις παλι με σπυροτζιολοκοντους παμε να παλεψουμε για πρωταθλημα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 14:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- WestBlock4
Πω πωωωωωω χασαμε το νεο messi.... πρεπει να εισαι κολλητος του ρε φιλε.. τον κανατε θεο κ σιγα το παιχτη ελεος... Αν ηταν τοσο καλος οσο λες καποια ομαδα απο γερμανια θα τον ζητουσε αλλα για να εμεινε με ΠΑΟΚ κ βαζελα χιλιες φορες στο βαζελοpaokpantou έγραψε:o fortounakos tha paei ston vazelo kai tha kanei papades...kai meta oloi mazi tha krazoume ton vryza ton ivan kai den kserw kai poion allon pou den mporesan na ton paroun...![]()
pame twra gia ton epomeno stoxo...kapoios agnwstos tha einai profanws
stevanovic
απο β εθνικη παικτη στον ΠΑΟΚ για να κανει την διαφορα?
ελεος ρε παιδια, μετα λετε για βρυζα και μανατζερ, το ιδιο ειστε μου φαινεται...

ελεος ρε παιδια, μετα λετε για βρυζα και μανατζερ, το ιδιο ειστε μου φαινεται...

-
kala kala,,...tha deissssssssssWestBlock4 έγραψε:Πω πωωωωωω χασαμε το νεο messi.... πρεπει να εισαι κολλητος του ρε φιλε.. τον κανατε θεο κ σιγα το παιχτη ελεος... Αν ηταν τοσο καλος οσο λες καποια ομαδα απο γερμανια θα τον ζητουσε αλλα για να εμεινε με ΠΑΟΚ κ βαζελα χιλιες φορες στο βαζελοpaokpantou έγραψε:o fortounakos tha paei ston vazelo kai tha kanei papades...kai meta oloi mazi tha krazoume ton vryza ton ivan kai den kserw kai poion allon pou den mporesan na ton paroun...![]()
pame twra gia ton epomeno stoxo...kapoios agnwstos tha einai profanws
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα ρε συ φυλακα μου λες για παικτες που να κανουν την διαφορα και μου βαζεις τον σταφενοβιτς?guardian4 έγραψε:Μακαρι να μπορουσα. Εχεις καμια ιδεα?
ελεος
- Περιπτερος
Μακρια απο τον ΠΑΟΚ καθε Φορτουνης.
Εκτος 18αδας στην β´ Γερμανιας.
Παρτε τον Ιωαννου, σεντερμπακ του Αιγιου. Χθες το παιδι αυτο εξαφανισε ολη την επιθεση του βαζελου. Ειδε κανεις το φιλικο ?
Εκτος 18αδας στην β´ Γερμανιας.
Παρτε τον Ιωαννου, σεντερμπακ του Αιγιου. Χθες το παιδι αυτο εξαφανισε ολη την επιθεση του βαζελου. Ειδε κανεις το φιλικο ?
desperando έγραψε:δυστυχωςο Πολ αντιμετωπιζει τον ΠΑΟΚ σαν μαγαζακι της γειτονιας.
ας του αποδειξουν απο δω και περα οτι δεν ειμαστε κατι τετοιο και να κοψουν οποια δηποτε παρτιδα μαζι του.
εξαλλου δεν εχουμε καρδισει και τιποτα απο την εως τωρα συνεργασια μας μαζι του.
το να ξεπουλαμε οτι καλυτερο εχουμε μπορουμε να το κανουμε και χωρις την βοηθεια του
Κτ βρωμαει ασχημα γενικα σε σχεση με τον κ πολ...Να τα σπασουμε δε μπορουμε σιγουρα εχει ποσους παικτες μας που κι αυτο δεν ειναι τυχαιο και δεν εγινε ερημην μας φανταζομαι...Τωρα το πως εχει συμπεριφερθει γενικως με παικτες που ειχε και ποτε δεν ηρθαν σε μας ειναι γνωστο...
Τεσπα τωρα αν ειναι να τον παει αλλου και τα βγαζουμε αυτα(ισως απο κοινου

Μακάρι, αληθεια στο λεω, ΜΑΚΑΡΙ ,να φερουμε καποιον που να ξερει την μιση μπαλα απ αυτον.Athens έγραψε:stevanovic
ελεος ρε παιδια, μετα λετε για βρυζα και μανατζερ, το ιδιο ειστε μου φαινεται...![]()
Παντώς το όλο κλίμα απο απαισιόδοξο μέχρι αισιόδοξο σε μια στιγμή με 2 παικταραδες μπάμ ανατρέπεται για πλάκα. Έχει ακόμα 1 μήνα. Μιλάω μόνο για ενθουσιασμό γιατί ομάδα δύσκολα κάνεις σε 1 χρόνο έτσι πως το πάμε.
Ρε συ ντεσπε 23ων ειναι το παλικαρι. Δηλαδη ρε συ τι πιστευεις οτι μπορουμε να παρουμε?desperando έγραψε:καλα ρε συ φυλακα μου λες για παικτες που να κανουν την διαφορα και μου βαζεις τον στεβανοβιτς?guardian4 έγραψε:Μακαρι να μπορουσα. Εχεις καμια ιδεα?
ελεος
Προς το παρων ξερεις τι εχουμε στη θεση του? Για σκεψου..
Μετα σκεψου αυτος που ηδη εχουμε τι μπορει να κανει.. απο στριψιμο, ντριμπλα, σουτ, κτλπ, και μετα αφου θυμηθεις λιγο και αφου δεις και λιγο τακη στο γιουτιουμπ (επι της ευκαιριας, ετσι για την γκαυλα ρε παιδι μου)
μετα δες το παικτακι τι κανει.
Εγω παντως το πιστευω το παλικαρι εχει πολυ καλα στοιχεια.
Υ.Γ. ντεσπε μου φαινεται πολυ μουντιαλ ειδες και ξεχαστηκες

Βαλε λιγο ΠΑΟΚΑΡΑ τελικο κυπελλου να θυμηθεις τις μουντιαλικες μας επιδοσεις και μετα πιστεψε με κατι τετοια ταλεντακια θα σου φαινονται nani και hazard.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.