14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- dravinosRa
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σαλπι ευχαριστουμε για οσα προσφερες στον Π.Α.Ο.Κ. και καλη συνεχεια στην ζωη σου και στην ποδοσφαιρικη καριερα σου.Γυρισες πισω πριν 4 χρονια για να διορθωσεις και να αποδειξεις οτι εισαι Π.Α.Ο.Κ.τσης αλλα τελικα διχασες τον λαο του Π.Α.Ο.Κ. .Τελος παντων εγω θα θυμαμαι τα πολλα γκολ σου και οτι σκυλιαζες ακομα και οταν δεν μπορουσες να προσφερεις ποδοσφαιρικα.Καλη τυχη!
μετα τη διακοπη του πρωταθληματος ουδεποτε θα ξανακουστει το ονομα σαλπιγγιδης για κανενα λογο...
ολη η ιστορια τωρα ειναι μεχρι να τελειωσει αντε και καμια βδομαδα μετα σε βαζω για να βγουνε και τα παραλειπομενα...γι αυτο ας το παρουμε χαλαρα να τελειωνουμε...
ολη η ιστορια τωρα ειναι μεχρι να τελειωσει αντε και καμια βδομαδα μετα σε βαζω για να βγουνε και τα παραλειπομενα...γι αυτο ας το παρουμε χαλαρα να τελειωνουμε...
- Kostas_Peraia4
Το καλυτερο δωρο μας εκανες για τα γενεθλια σου!Αντε καλη σταδιοδρομια στο αλμα επι κοντω
Ως δώρο απο τη διαχειριστική ομάδα, έχετε 1-1,5 μέρα να πείτε οτι είναι να πείτε και μετά ΛΟΥΚΕΤΟ. Προσοχή, αυτό το μπόνους δε σημαίνει οτι θα επιτραπούν βαριές εκφράσεις και καυγάδες εδώ μέσα.
Μέτρο λοιπόν.
Μέτρο λοιπόν.
- nikos_algio
Δυστυχως δεν εδωσες αυτα που μπορουσες και αυτα που περιμενε το κομματι του κοσμου που σε πιστευε . Για μενα το ονομα σου θα συνδεεται με το ονομα του συλλογου μας για παντα.
Αντιο μαχητη σαλπι , καλη συνεχεια στην καριερα και τη ζωη σου .
Σε ευχαριστουμε αρχηγε για την προσφορα σου.
Αντιο μαχητη σαλπι , καλη συνεχεια στην καριερα και τη ζωη σου .
Σε ευχαριστουμε αρχηγε για την προσφορα σου.
- Ekatnetworkltd
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δήλωση Δημήτρη Σαλπιγγίδη
salpi_dilosi_feat
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε την παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr:
25.08.2015
«Όλα τα πράγματα στη ζωή δυστυχώς έχουν ένα τέλος. Έτσι και η αγωνιστική μου παρουσία στον ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο του τερματισμού.
Πέρασα μια… ζωή στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που αποτελώ έστω κι ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΑΟΚ για όσα μου έχει προσφέρει στην καριέρα και τη ζωή μου, τον κύριο Σαββίδη, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κόσμο για τη ειλικρινή στήριξη στο πρόσωπό μου ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους συμπαίκτες μου κι ευελπιστώ να δω τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει όλους τους στόχους του γιατί το αξίζει».
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
http://www.paokfc.gr/nea/20150825-dilos ... alpingidi/
salpi_dilosi_feat
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε την παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr:
25.08.2015
«Όλα τα πράγματα στη ζωή δυστυχώς έχουν ένα τέλος. Έτσι και η αγωνιστική μου παρουσία στον ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο του τερματισμού.
Πέρασα μια… ζωή στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που αποτελώ έστω κι ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΑΟΚ για όσα μου έχει προσφέρει στην καριέρα και τη ζωή μου, τον κύριο Σαββίδη, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κόσμο για τη ειλικρινή στήριξη στο πρόσωπό μου ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους συμπαίκτες μου κι ευελπιστώ να δω τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει όλους τους στόχους του γιατί το αξίζει».
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
http://www.paokfc.gr/nea/20150825-dilos ... alpingidi/
-
Καλη συνεχεια Σαλπι, σε ευχαριστω για ολα οσα προσφερες αυτα τα 10 χρονια στην ομαδα που αγαπαμε!
- Lacedaemonian
"Η αγωνιστική μου παρουσία έφτασε στο τέλος......... "
Στο καλό Μήτσο. Καλή συνέχεια στη ζωή σου.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στο καλό Μήτσο. Καλή συνέχεια στη ζωή σου.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Καλη συνεχεια σε οτι κανεις ευχομαι να μη βρεθεις στη δυσαρεστη θεση να ξαναπαιξεις αντιπαλος με την ομαδα που μεγαλωσες και αγαπησες τον ΠΑΟΚ. Οτι και να λενε μερικοι σε λιγα χρονια θα δικαιωθει η προσφορα σου στην ομαδα.
- thanos-xanthi
επιτελους τελος..
στο καλο, καλη συνεχεια, ισως καπου αλλου προσφερεις
το επιπεδο σου πλεον ειναι πολυ πολυ κατω απο αυτο του ΠΑΟΚ
στο καλο, καλη συνεχεια, ισως καπου αλλου προσφερεις
το επιπεδο σου πλεον ειναι πολυ πολυ κατω απο αυτο του ΠΑΟΚ