Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Α ρε τι κανει ενας καλος προπονητης αμυντικογενης!
Υ.Γ: Γινεται να παρουμε τον Σολτανι?
Υ.Γ: Γινεται να παρουμε τον Σολτανι?
- CHRISTAKIS
Δείτε το 2ο γκολ της γριάς και θα καταλάβετε τι εννοώ ότι ο τζόρβας είναι τερματοφύλακας χάντμπολ.
Ο Σολτάνι μ' αρέσει κι εμένα. Είναι ο Τζιμπούρ των φτωχών. Και δείχνει εξελίξιμος.
1-2 αντί για 0-3 ... χλωμό να το κρατήσει η γριά.
edit: 2-2 .... χαρταετό ο Ελευθερόπουλος στο 2ο.
Ο Σολτάνι μ' αρέσει κι εμένα. Είναι ο Τζιμπούρ των φτωχών. Και δείχνει εξελίξιμος.
1-2 αντί για 0-3 ... χλωμό να το κρατήσει η γριά.
edit: 2-2 .... χαρταετό ο Ελευθερόπουλος στο 2ο.
Γκουχ,γκουχ με επηρεασαν τα γκολ! :ugeek:jpm4_neo έγραψε:Α ρε τι κανει ενας καλος προπονητης αμυντικογενης!
Παντως περα απο την πλακα ο Ουζουνιδης ειναι ο νεος Σ@ντος!
Σκορ που αδικεί την εξαιρετική μεσαία και επιθετική γραμμή του γηραιού...Ο βάζελος ήταν για 5 γκολ χαλαρά και όμως ελέω κατσαμπή κυρίως και κυριαζή κατά 2ο λόγο το σκόρ είναι 2-2.Θα κερδίσει ο βάζελος κι αυτό με λυπεί γιατί οι 3 παίκτες κλάσης που έχει η γριά είναι σε πολύ καλή μέρα προεξαίχοντος του πίτου γκαρσία.Ο Σολτάνι μου κάνει πάντως...άνετα κι όλας...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο ελευθερο τα επνιξε και τα δυο, κριμα δε νομιζω οτι θα αντεξουν οι γριες ισως αν βαλουν ενα τριτο γκολ (στην αθλια αμυνα του βαζελου και του τεραστιου τζορβα) να τους παγωσουν ξανα και να μπορεσουν να παρουν κατι.
Τα ξέρω εγώ αυτά τα "τραγικά" λάθη με ανοιχτά πόδια...
Μπράβο γριές... και εις ανώτερα...
Και μην ξεχνάτε.. στην Τούμπα να σκυλιάσετε πάλι... ΟΥΣΤ..!!
Μπράβο γριές... και εις ανώτερα...
Και μην ξεχνάτε.. στην Τούμπα να σκυλιάσετε πάλι... ΟΥΣΤ..!!
παιρνει ο βαζελος τον ζεσουαλδο ή καπως ετσι.
βιογραφικα και παπαριες. εαν ξαναπαιξει ο τζορβας ο προπονητης αυτος δεν κανει. και 3 νταμπλ να παρει για τον @ουτσο θα ειναι. εαν δεν βαλει το πατριωτακι του δεν θα το βαλει γιατι δεν μπορει και οχι γιατι δεν θελει.
βιογραφικα και παπαριες. εαν ξαναπαιξει ο τζορβας ο προπονητης αυτος δεν κανει. και 3 νταμπλ να παρει για τον @ουτσο θα ειναι. εαν δεν βαλει το πατριωτακι του δεν θα το βαλει γιατι δεν μπορει και οχι γιατι δεν θελει.
Αυτος ο Αραμπατζης καλο παιδακι και συμπαθης μετα απο τοσα χρονια στην ομαδα...Αλλα μιλαμε επικινδυνος ως μπακ...Δεν κανει το παλληκαρι για τετοιο επιπεδο...