Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Το ότι να 'ναι σε συνεργασία με την Ντίτζιταλ σιρκουεμσένσεζ σας ενημερώνει ότι το παρόν τόπικ θα παραμείνει κλειστό λόγω εορτών κατά το χρονικό διάστημα από : "μέχρι να αρχίσει να καταβροχθίζει την γαλοπούλα ο Σωτομητσίδης" - έως : "να μας αφήσει κανά κοκκαλάκι όλους εμας του λιτοδίαιτους οτινανιστές ο αχόρταγος!!!!"
Παρακαλώ η επικοινωνία μόνο με pm ή e-mail !!!!!!!!!!!
Παρακαλώ η επικοινωνία μόνο με pm ή e-mail !!!!!!!!!!!
Μου άφησε ένα κοκκαλάκι.. Το έφαγα... Λήξη σιγής ασυρμάτου του ενσύρματου ψηφιακού σήματος διαμοιρασμένο απο λεπτές έως πάρα πολύ λεπτές οπτικές ίνες (ινες σαν αυτές των τσουρεκιών αλλά που δεν τρώγονται) ανα τον οτινανικοκόσμο!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ!!
- dreamwarrior
Παρακαλώ ο Σωτομητσίδης να λογοδοτήσει στο τόπικ για τις αποτρόπαιες πράξεις του!!!!!!
Στο γάμο μου (όταν θα γίνει) επίσ(τ)ημος προσκεκλημμένος ο Ντρημ!!!dreamwarrior έγραψε: 3ον : Το τόπικ διατίθεται για γάμους-βαφτίσια-αρραβώνες (του φρι) και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις!!
ΥΓ. Λένα, περνάς από το μαγαζί που δουλεύω, μας βλέπεις, κι ούτε ένα "γεια"!!!!!
- dreamwarrior
Βλέπω με τις καλύτερες των εντυπώσεων έμεινες από το Λενάκι μας αδΈκαστε δημοσιογράφε του παοκμάνια.....λοιπόν θα προτείνω στην κυβέρνηση βασανιστήρια για το Λενάκι μας καθώς και διαφόρων ειδών δίαιτες για να χάσει τα περιττά που πήρε από τις διακοπές των Χριστουγέννων!!!!!!!
- ilias4_koufalia
Λαε του forum του PAOKmania εχε γεια....
Γυρναω στην χαβουζα....
Πλεον θα σας επισκεπτομαι αραια και που(
)
Γυρναω στην χαβουζα....
Πλεον θα σας επισκεπτομαι αραια και που(
- dreamwarrior
Πάρε και τον Σρεκ μαζί σου......
Γιατί μάλλον ο Σρεκ τελικά δεν θα έρθει.......
Γιατί μάλλον ο Σρεκ τελικά δεν θα έρθει.......
- paok4kyriakos
- dreamwarrior
Και τώρα πεστε μου σας παρακαλω....είναι δυνατόν στις 04.21 π.μ. ο μοναδικός άνθρωπος στο φόρουμ να είναι ο φριξουλάκος μας;;;
Γιατί δεν είναι ξύπνιοι ο Σωτομητσίδης με την ασπρομαυρουλίτα;;;;
Γιατί δεν είναι ξύπνιοι ο Σωτομητσίδης με την ασπρομαυρουλίτα;;;;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Να μαι κι εγώωωωωωωωωω.
Μετά από αμέτρητες ακολασίες - διατροφικές, να εξηγούμαι - ήρθα πάλι στα ισα μου. Καλή χρονιά σε όλους και πάλι. Πάντα με υγεία και πάντα με αστείρευτο κέφι! Πέρασα ένα όμορφο 2ήμερο στην ορεινή Κορινθία και φυσικά ξεκοιλιάστηκα στις γουρουνοπούλες και στα αρνάκια. Απο σήμερα όμως προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την αυριανή επάνοδο στην δουλειά. Και φυσικά για την επάνοδο στην κυβέρνηση. Ο Υπουργός Συγκοινωνιών δηλώνει παρών!
Ξενύχτησα Ντριμίδη το τελευταίο διήμερο, αλλά όχι για να τρώω. Ούτε για να παίζω χαρτιά.
Σας συνιστώ να κάνετε όλοι το ίδιο! Καθαρίζει το μυαλό και γαληνεύει η ψυχή...
Τα κεφάλια μέσα και η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη.....
Μετά από αμέτρητες ακολασίες - διατροφικές, να εξηγούμαι - ήρθα πάλι στα ισα μου. Καλή χρονιά σε όλους και πάλι. Πάντα με υγεία και πάντα με αστείρευτο κέφι! Πέρασα ένα όμορφο 2ήμερο στην ορεινή Κορινθία και φυσικά ξεκοιλιάστηκα στις γουρουνοπούλες και στα αρνάκια. Απο σήμερα όμως προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την αυριανή επάνοδο στην δουλειά. Και φυσικά για την επάνοδο στην κυβέρνηση. Ο Υπουργός Συγκοινωνιών δηλώνει παρών!
Ξενύχτησα Ντριμίδη το τελευταίο διήμερο, αλλά όχι για να τρώω. Ούτε για να παίζω χαρτιά.
Σας συνιστώ να κάνετε όλοι το ίδιο! Καθαρίζει το μυαλό και γαληνεύει η ψυχή...
Τα κεφάλια μέσα και η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη.....
- DimisK
- Επικοινωνία:
dreamwarrior έγραψε:Παρακαλώ ο Σωτομητσίδης να λογοδοτήσει στο τόπικ για τις αποτρόπαιες πράξεις του!!!!!!
Ο αναμάρτητως πρώτος το λιθο βαλέτω!!!
Τα αρνάκια στην ορεινή Κορινθία ντριμίδη κολάζουν και άγιο! Και δεν έχω να απολογηθώ γι' αυτό! Ορίστε μας!
- dreamwarrior
Εγώ τις γιορτές τις έβγαλα με σαλάτες και φρούτα αγαπητέ μου.....
Είχα την γλυκιά συνοδεία μαζί μου οπότε δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς.....................
Είχα την γλυκιά συνοδεία μαζί μου οπότε δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς.....................
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αρχισε η παντόφλα!!!
Για να μάθεις! Που κορόϊδευες εμένα!!!
Και που είσαι ακόμα! Μέχρι...μουσ(τ)άκι θα σε βάλει να ξουρίσεις!!!
DimisK έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχισε η παντόφλα!!!![]()
![]()
Για να μάθεις! Που κορόϊδευες εμένα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και που είσαι ακόμα! Μέχρι...μουσ(τ)άκι θα σε βάλει να ξουρίσεις!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- aspromauri
Εορταστικό διήμερο από σήμερα .... ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΛΕΝ .... και γιορτή και γενέθλια????!!!!!!!
Και επειδή βιάζομαι και σκοντάφτω .... Η και καλά αξιωματική αντιπολίτευση παύει την και καλά σκληρή κριτική της στον και καλά ΠρωθυπΥργό κο Dr DREAMWARRIOR και την και καλά κυβέρνηση του για δύο μέρες .... και εύχεται στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ενός και μοναδικού ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ topic όλων των εποχών Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα υγεία στον ίδιο και σε όλη την οικογένεια του .... να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!!!!!!

Και επειδή βιάζομαι και σκοντάφτω .... Η και καλά αξιωματική αντιπολίτευση παύει την και καλά σκληρή κριτική της στον και καλά ΠρωθυπΥργό κο Dr DREAMWARRIOR και την και καλά κυβέρνηση του για δύο μέρες .... και εύχεται στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ενός και μοναδικού ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ topic όλων των εποχών Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα υγεία στον ίδιο και σε όλη την οικογένεια του .... να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!!!!!!