Blackgr4 έγραψε:GINOLA έγραψε:Καλησπέρα.
Επειδή είδα πολλές φορές να γράφεται να πω τι έγινε στο θέμα του Μειτε επειδή το υποσχέθηκα.
Δέχτηκα μια αρκετά έντονη επίθεση από μέλος ενώ πραγματικά δεν προκάλεσα ποτέ,απλά είπα ότι έπεσε θύμα ενός αλήτη δημοσιογράφου που έλεγε ψέμματα ότι η ομάδα πάει για 1 κίνηση δανεικού,αντε και 1 ακόμα αν και εφόσον. Αυτος λοιπόν που έλεγε σε οπαδούς με τέτοιο τρόπο ότι η ομάδα έχει ρίξει λευκή πετσέτα ενώ στον ΠΑΟΚ έγιναν από τότε 4 κινήσεις (καμια με δανεισμό) για μενα πρέπει να βγει στην σέντρα.
Στο θέμα Μειτε,συνειδητά ΔΕΝ ΕΙΠΑ τπτ γτ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιμένουν στην γωνία και επειδη υπήρχε έντονο κλίμα τοξικότητας αφού πολλοί ίσως θα έβρισκαν ευκαιρία σε μια συμπαθητική ως καλή μεταγραφική περίοδος από μια υπόθεση όπου φάνηκαν κάποια από τα προβλήματα του οργανισμού να ρίξουν άπειρη τοξικότητα.
Η υποσχέση είναι υποσχεση και σε συνεννόηση με το τιμ του ΠΑΟΚμανια σε περίοδο που δεν θα υπάρχει υποψία τοξικότητας όταν μου πουν τα παιδια θα το γράψω.
Αγάπη και τα λέμε στην Πόλη μας

Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω εγώ, ούτε έχει τεθεί, ούτε τίθεται τώρα θέμα "timing σχολίων".
Όπως έγραψες από μόνος σου για υπογεγραμμένα συμβόλαια εκ μέρους του Μεϊτέ, χωρίς να έρθεις σε επικοινωνία ή συνεννόηση με κάποιον από εμάς, έτσι και τώρα θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο.
Δεν γνωρίζω να έχει μπει κόφτης ενημέρωσης προς οποιονδήποτε εδώ μέσα.
Πολυ σωστος Blackgr4
Επισης @GINOLA, το οποιοδηποτε μελος μπορει να γραψει ο,τι θελει
Του στυλ δεν υπάρχει σάλιο κ άλλα γνωστά αφηγηματα π μας τα έχει κάνει Ζέπελιν εδώ κ πολύ καιρό ο Κλοκας πρώτος πρωτος
Δικαίωμα του να λέει ο καθενας ο,τι θέλει
Σεβαστό το δικαίωμα του, να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του, αλλά όχι σεβαστή η άποψη του, για μενα
Δεν συμφωνώ, ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές
Τις προφανείς μπαρουφες, εγώ δεν τις σέβομαι, αλλά δεν θα κάτσω κ να αντιπαρατεθω
Τα γεγονότα τους έκθετουν, όσους λένε μπαρουφες
Το σύνολο όμως δεν πρέπει να τσουβαλιαζεται κ να χάνει το προνόμιο της ενημερωσης, από άτομα που έχουν τη δυνατοτητα