ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Εγω νομιζω ο Λουτσεσκου το εχασε που απεσυρε κομβικους παικτες νομιζοντας πως το εχουμε.
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω
- NikLiverpool
Εμφανές νομίζω ότι ομάδα 'Ρώσου ολιγαρχη ' δεν χωράει στο CL...
-
Leonardo10
Εντομεταξυ ένας παίκτης δεν έπεσε για υποτιθέμενη κράμπα λίγο να τους εκνευρίσει όταν κερδίζαμε…
Κάνεις δε μας φταίει. Εμείς το κάναμε μόνοι μας.NikLiverpool έγραψε:Εμφανές νομίζω ότι ομάδα 'Ρώσου ολιγαρχη ' δεν χωράει στο CL...
Παντως η πρωταθλητρια Σλοβενίας η Τσέλιε,εχει 2πλάσιο μπάτζετ απ΄οτους Βουλγαρους που ιδρωκοπησαμε να τους αποκλεισουμε.Δεν μπορουμε να τη λεμε χωριό στην κατάσταση που βρισκόμαστε.Photis έγραψε:Παίζει να αποκλείσουμε κι εκεί με το χωριό που θα παίξουμε.beyes4 έγραψε:Ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε στο επιπεδο για ομιλο ch l .Μια χαρά ειναι και το Europa.Ελπιζω να καταφερουμε να μπουμε τουλαχιστον.
Τωρα σοβαρα θα αποκλειστουμε απο αυτο το χωριο και αν περνουσαμε θα ειχαμε ελπιδες με Σπαρτα?
Έχεις δίκαιο..beyes4 έγραψε:Παντως η πρωταθλητρια Σλοβενίας η Τσέλιε,εχει 2πλάσιο μπάτζετ απ΄οτους Βουλγαρους που ιδρωκοπησαμε να τους αποκλεισουμε.Δεν μπορουμε να τη λεμε χωριό στην κατάσταση που βρισκόμαστε.Photis έγραψε:Παίζει να αποκλείσουμε κι εκεί με το χωριό που θα παίξουμε.beyes4 έγραψε:Ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε στο επιπεδο για ομιλο ch l .Μια χαρά ειναι και το Europa.Ελπιζω να καταφερουμε να μπουμε τουλαχιστον.
- ΑποστόληςΑ
Είναι εμφανές ότι η ομάδα δεν μπορεί.
Δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου από την πολλή τύχη τους!
Δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου από την πολλή τύχη τους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 13 Αύγ 2024, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.