19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Πάντως και χθες, παρά την εμφανισαρα που έκανε, είχε δύο ριψοκίνδυνες ορίζοντες πάσες σε συμπαίκτες στην άμυνα στα όρια του κλεψιματος από αντίπαλο, ενώ φέρει μερική ευθύνη και στο τρίτο γκολ.
Κολλάει το μυαλό, δεν είναι προσεχτικός, πρέπει σίγουρα να το δει.
Κολλάει το μυαλό, δεν είναι προσεχτικός, πρέπει σίγουρα να το δει.
- figurehead4
- PAOKevolution
Σου βγάζω το καπέλο. Είσαι πολύ έξυπνος παίκτης. Με τις αδυναμίες σου. Μα πεισματάρης.
Μπράβο σου Γιόνι.
Μπράβο σου Γιόνι.
Τελικα δεν εισαι αχρηστος εσυ γιατι λιγες σελιδες πριν καποιοι νοσταλγουσαν τον Λυρατζη...
Είναι όπως κάτι φωτογραφίες που ο ένας σκάβει σαν σκλάβος κάτω στην τρύπα και από πάνω τον κοιτάνε δέκα εργοδηγοι. Λόγικα τον βάλανε μετά να καθαρίσει και τα Αποδυτήρια. Συγκινητικός!!!!renegade έγραψε:Σε λυπήθηκα σήμερα.
Τον Λυρατζη τον νοσταλγω διδυμο με Οττο.joshua έγραψε:Τελικα δεν εισαι αχρηστος εσυ γιατι λιγες σελιδες πριν καποιοι νοσταλγουσαν τον Λυρατζη...
-
Εγω παλι επιμενω οτι δε μου αρεσει.
Ακομα και χτες, εκανε 3-4 ενεργειες στα ορια του πολυ επικινδυνου, κατι παραλληλες πασες, κατι ασκοπα κρατηματα μπαλας, κατι ποδιες εξω απο την περιοχη.
Αμυντικα, ο Ζελσον ηταν ο καλυτερος παικτης του αγωνα. Δεν μπορω να χαρακτηρισω MVP μας (οπως βλεπω στο poll) τον Οττο, που η κυρια δουλεια του ηταν να τον μαρκαρει.
Επιθετικα, δεν βλεπω να προσφερει κατι ιδιαιτερο. Μπουκες συνηθως χωρις αποτελεσμα, σεντρες το ιδιο. Το κυνηγαει, αλλα ειναι τσαπατσουλης.
Ακομα και χτες, εκανε 3-4 ενεργειες στα ορια του πολυ επικινδυνου, κατι παραλληλες πασες, κατι ασκοπα κρατηματα μπαλας, κατι ποδιες εξω απο την περιοχη.
Αμυντικα, ο Ζελσον ηταν ο καλυτερος παικτης του αγωνα. Δεν μπορω να χαρακτηρισω MVP μας (οπως βλεπω στο poll) τον Οττο, που η κυρια δουλεια του ηταν να τον μαρκαρει.
Επιθετικα, δεν βλεπω να προσφερει κατι ιδιαιτερο. Μπουκες συνηθως χωρις αποτελεσμα, σεντρες το ιδιο. Το κυνηγαει, αλλα ειναι τσαπατσουλης.
Στην μπιρίμπα φαντάζομαι γιατί στο ποδόσφαιρο ο Λύρατζης δεν είναι να περνάει έξω από την Τούμπα ούτε τις Τετάρτες στη λαϊκήZanis24 έγραψε:Τον Λυρατζη τον νοσταλγω διδυμο με Οττο.joshua έγραψε:Τελικα δεν εισαι αχρηστος εσυ γιατι λιγες σελιδες πριν καποιοι νοσταλγουσαν τον Λυρατζη...
Συμφωνώxrisitsapa έγραψε:Εγω παλι επιμενω οτι δε μου αρεσει.
Κατάφερε να είναι μβπ και κακός ταυτόχρονα
Πράγματι έχει βελτιωθεί και προσπαθεί, όμως παραμένει πραγματικότητα ότι επιθετικά δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, ενώ αμυντικά αφήνει σε μόνιμη βάση περίπου 20 μέτρα απόσταση από τον επιθετικό στην περιοχή ευθύνης του, γιατί φοβάται να πάει να μαρκάρει αφού είναι σίγουρος ότι θα εκτεθει
Συμφωνώ κι εγώ με xrisitsapa κ Equalizer
Με καλύψατε απολύτως με τις τοποθετήσεις σας
Με καλύψατε απολύτως με τις τοποθετήσεις σας
Είπαμε, να έχει ο καθένας την άποψή του, μην φτάσουμε όμως και σε επίπεδα ποιος θα πει το πιο εξεζητημένο.
- TylerDurden
xrisitsapa έγραψε:Εγω παλι επιμενω οτι δε μου αρεσει.
Συμφωνώ κι εγώ.
Η 2η σου πρόταση περιγράφει αυτό που θεωρώ το πιο κακό χαρακτηριστικό του, την "αλαζονεία", ελλείψει καλύτερης λέξης, που βγάζει σε κάποιες φάσεις.
Του έφυγε ποτέ ο Ζέλσον και μπούκαρε στην περιοχή; Τι εννοούμε σωστό παίξιμο για έναν αμυντικό όταν έχει τέτοιο αντίπαλο; Φανταστείτε και να του έφευγε σε κάποια φάση με τρίπλα. Οι σέντρες νομίζετε ότι κόβονται όλες; Εδώ ζητάμε κουβάλημα μπάλας από άλλους, και από τον Μπάμπα, και αυτός που το δείχνει πια και σε πολυκοσμία, το λέμε και μειονέκτημα. Σπάσιμο πίεσης λέγεται αυτό. Το κάνουν κι άλλοι διεθνώς. Επίσης, στο πρώτο γκολ, το ίδιο παράλληλο σλάλομ/κουβάλημα μπάλας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, με την κατάλληλη πάσα στον χρόνο και στον χώρο στον Ντέλια, δικό του ήταν.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Ο καθένας έχει την άποψή τουMiles έγραψε:Είπαμε, να έχει ο καθένας την άποψή του, μην φτάσουμε όμως και σε επίπεδα ποιος θα πει το πιο εξεζητημένο.
(απλά οι δικές μας είναι οι σωστές).