Πιο ΠΑΟΚ ποστ πεθαίνεις! Μου έφυγε ο καφές από τη μύτη. ΧαχαχαLuigi Vampa έγραψε:Καλός, αλλά έχει κοπα Αφρικα, ασ'τονfotis έγραψε:Τον Marmoush της Άιντραχτ θα τον ήθελα…
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- thomas Murg
- sourmenetes
- Moderator
Το βασικότερο είναι τα μαλλιά!!soflodoras έγραψε:Και τον Σαματα παλτο τον εβγαλαν οι «γνωστες» εδω μεσα; Μαλιστα. Ευτυχως απεχω απο το φορουμ αρκετα και θα διατηρησω τα ματια μου,τα μυαλα μου και τα μαλλια μου
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανενας δεν ειπε για παλτο. Προς Θεου.
Απλα εγω προσωπικά ηθελα εναν τυπου Μιτροβιτς. Η τον ιδιο. Και μετα με τους αλλους απο πισω του να ζωγραφιζουν θα βλεπαμε παπάδες ασύλληπτους. Τωρα επρεπε να ειχαμε τον Μπερμαντωφ. Ιδανικα θα κολαγε.
Απλα εγω προσωπικά ηθελα εναν τυπου Μιτροβιτς. Η τον ιδιο. Και μετα με τους αλλους απο πισω του να ζωγραφιζουν θα βλεπαμε παπάδες ασύλληπτους. Τωρα επρεπε να ειχαμε τον Μπερμαντωφ. Ιδανικα θα κολαγε.
-
- kataramenos5
Οχι ρε φιλε.Αυτο ηταν το info οντως.Αλλα το παλικαρι ειναι ΠΑΟΚ κοκκαλο.Demir έγραψε:Ο λημνιος έχει κλείσει λένε από μέσα Νοεμβρίου στον βαζελο .. άρα οποίος τον είχε κλεισμένο στον ΠΑΟΚ είναι βαλτός !!
Απο Μαη-αρχες Ιουνη εδωσε Μειτε ,Γκαμπιαντινι ,Μ Gonzalez,Σανσον .Ο πρωτος ηρθε αυγουστο ,ο δευτερος εγινε μαχη ο τριτος προτιμησε το Αμερικα,ο τεταρτος δεν εκατσε.Ετσι παν αυτα.
Οσο περναν οι μερες γινεται παζαρι.καποιοι μπαινουν καποιοι βγαινουν απ τη λιστα.Οι περισσοτεροι παντως ειναι στις λιστες σκαουτινγκ καιρο μπορει και χρονια.
Τώρα πέρα απο την πλάκα πιστευεις οτι ο Σαμάτα έχει προσφέρει για την θέση του τα αναμενόμενα...soflodoras έγραψε:Και τον Σαματα παλτο τον εβγαλαν οι «γνωστες» εδω μεσα; Μαλιστα. Ευτυχως απεχω απο το φορουμ αρκετα και θα διατηρησω τα ματια μου,τα μυαλα μου και τα μαλλια μου
Οι Τούρκοι αρχίζουν και μοιράζουν τους Έλληνες παίκτες δεξιά αριστερά. Κουρμπελης σε ΠΑΟΚ λένε κάποιοι λογαριασμοί
-
Σε ποιο sites το διαβασατε αυτο για Κουρμπελη αυτος μας ειχε αδειαση και δεν ειθελε να ερθη πριν μερικα χρονια μακρυαnunies4 έγραψε:Οι Τούρκοι αρχίζουν και μοιράζουν τους Έλληνες παίκτες δεξιά αριστερά. Κουρμπελης σε ΠΑΟΚ λένε κάποιοι λογαριασμοί
- Stelios Bagios
Για μας η προσθήκη του Λημνιού είχε λογική, γιατί έχουμε μόνο 5 μεσοεπιθετικούς για 3 θέσεις, χρειαζόμαστε Έλληνα για την ευρωπαϊκή λίστα και ο παίκτης θα επέστρεφε σε γνώριμη ομάδα και προπονητή.
Από αυτήν την άποψη, αν όντως ενδιαφερόμασταν, είναι κακή εξέλιξη η απώλειά του.
Προσωπικά ήθελα να έρθει, αλλά είχα ενδοιασμούς για την κατάστασή του μετά τη μακρά απραξία του.
Για τον Παναθηναϊκό, νομίζω η προσθήκη του Λημνιού δεν έχει λογική.
Με το Λημνιό φτάνουν τους 7 μεσοεπιθετικούς (δε μετράω τον Kleinheisler).
Επίσης, κυκλοφορούν φήμες για Μπακασέτα. Αν τον πάρουν θα έχουν 8 μεσοεπιθετικούς. Αν δεν τον πάρουν, μοιραία θα γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε Λημνιό και Μπακασέτα.
Δεν με πολυνοιάζει για τον Παναθηναϊκό, απλά από το καλοκαίρι ακούγεται ότι κοντραριζόμαστε σε αρκετές μεταγραφές μαζί τους και συνήθως υπερισχύουν, ακόμα και τώρα που (από την οπτική μου γωνία) η καλύτερη επιλογή για το Λημνιό θα έπρεπε να είμαστε εμείς.
Όχι ότι μας έχουν πάρει κάποιο κελεπούρι όσες φορές ακούγεται ότι ανταγωνιστήκαμε, αλλά δεν είναι καλό να αναγκαζόμαστε να μπαίνουμε σε δημοπρασίες για τους στόχους μας. Αν ισχύουν τα όσα έχουν ακουστεί...
Από αυτήν την άποψη, αν όντως ενδιαφερόμασταν, είναι κακή εξέλιξη η απώλειά του.
Προσωπικά ήθελα να έρθει, αλλά είχα ενδοιασμούς για την κατάστασή του μετά τη μακρά απραξία του.
Για τον Παναθηναϊκό, νομίζω η προσθήκη του Λημνιού δεν έχει λογική.
Με το Λημνιό φτάνουν τους 7 μεσοεπιθετικούς (δε μετράω τον Kleinheisler).
Επίσης, κυκλοφορούν φήμες για Μπακασέτα. Αν τον πάρουν θα έχουν 8 μεσοεπιθετικούς. Αν δεν τον πάρουν, μοιραία θα γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε Λημνιό και Μπακασέτα.
Δεν με πολυνοιάζει για τον Παναθηναϊκό, απλά από το καλοκαίρι ακούγεται ότι κοντραριζόμαστε σε αρκετές μεταγραφές μαζί τους και συνήθως υπερισχύουν, ακόμα και τώρα που (από την οπτική μου γωνία) η καλύτερη επιλογή για το Λημνιό θα έπρεπε να είμαστε εμείς.
Όχι ότι μας έχουν πάρει κάποιο κελεπούρι όσες φορές ακούγεται ότι ανταγωνιστήκαμε, αλλά δεν είναι καλό να αναγκαζόμαστε να μπαίνουμε σε δημοπρασίες για τους στόχους μας. Αν ισχύουν τα όσα έχουν ακουστεί...
Αν ήταν να έρθει ο Λημνιος χίλιες φορές να παιξει ο Βρακάς που δεν τον βλέπει τον Λημνιό….αποψη μου χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, εδώ που έχει φτάσει το έργο θα γίνουν τουλάχιστον δυο πολύ δυνατές προσθήκες κ θα πάμε για μεγάλα πράγματα.
-
Για τον εκονγκ κοντραρίστηκαμε σίγουρα και από ότι λένε και για τον τζουρισιτς αλλά δεν μπήκε στην διαδικασία ο ΠΑΟΚ να κάνει πρόταση να του δώσει συμβόλαιο εκκατομυριου σε παικτη που την Ιανουάριο κλείνει τα 32, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κολκα για τον λημνιο πάντως στο Sport24 έγραψαν ότι από μεριάς ΠΑΟΚ δεν υπήρχε κανενα ενδιαφέρον παρα μόνο δυο διερευνητικά τηλέφωνα και δεν ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚStelios Bagios έγραψε: Δεν με πολυνοιάζει για τον Παναθηναϊκό, απλά από το καλοκαίρι ακούγεται ότι κοντραριζόμαστε σε αρκετές μεταγραφές μαζί τους και συνήθως υπερισχύουν, ακόμα και τώρα που (από την οπτική μου γωνία) η καλύτερη επιλογή για το Λημνιό θα έπρεπε να είμαστε εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 29 Δεκ 2023, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:O Ναβαρο της Πόρτο έρχεται αύριο για τον γαύρο. Ευκαιρία να τον συγκρίνουμε με τον Samatta.
Ρε Αποστόλη, αυτό είναι καραoff topic!!
Διεγράφη μαζί με τα παρεμφερή ποστς.