Αν ξαναδω στον ΠΑΟΚ παιχτη κατω απο 1,75 θα τρελαθω...Ettien26 έγραψε:Ενημερωτιικά ο Τόμας είναι 1,73
88. Marcos Antonio
Re: 88. Marcos Antonio
Εκει να επρεπε να βρισκονται τα στοπερΧωρικός έγραψε:o Κεντζιόρα και ο Κουλιεράκης έφταιγαν για το γκολ. Κανένας Μάρκος Αντώνιος δεν έφταιξε.Daskalos_4 έγραψε:Κι ο Κουλιερακης παιδια εκλεινε... την βουλα του πεναλτι στο γκολ του Μορον, αλλα δεν ειδα να γραφει κανεις κατι γι αυτο.
Οσον αφορά τώρα τον Κουλιε, εδώ και αρκετό καιρό, όχι μόνο δεν έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά βήματα προς τα πίσω. Η ολη συζήτηση για μεταγραφή, για εκατομύρια κ.λ.π μήπως του χάλασε το μυαλό;
Αλλα αφου βρεθηκε ακριβως διπλα αυτος, δεν επρεπε να μεινει κ να τον κοιταει
Λιγο να εβαζε το ποδι του, θα το γλιτωναμε το γκολ
Αυτη η μη αντιδραση δεν ειναι κατι π περιμενεις απο εναν παικτη π εχει ερθει με τοσες τυμπανοκρουσιες κ τοσο μεγαλο συμβολαιο
Εντωμεταξυ ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω την λογικη ενος δανεισμου με ρητρα στον Θεο. Αφου και οι μεν και οι δε ξερουν οτι εκ των πραγματων δεν προκειται να καλυφθει μια τοσο υψηλη ρητρα. Συνεπως γιατι να βαλει τα ποδαρακια του στην φωτια ο παικτης αφου ξερει οτι του χρονου θα ειναι καπου αλλου. Πιο πολυ σαν αποθεραπεια και επανενταξη απο την θλαση του μου εκανε ολος αυτος ο δανεισμος.
- Daskalos_4
Η υψηλή ρητρα ειναι σαν ο παίχτης να λεει: Παιδια ερχομαι, αλλα μονο για φέτος. Να κλεισω καμια τρυπα στο ροστερ σας και ταυτόχρονα να μη ξεμεινω απο ομαδα. Και απο του χρόνου καθεις στον δρομο του.
Απλα, στεγνα, επαγγελματικά.
Ετσι το καταλαβαίνω εγω τουλάχιστον.
- ΑποστόληςΑ
Καλά, άμα μας έρθει κανένας Luka Modric θα τον διώξουμε,Patron έγραψε:Αν ξαναδω στον ΠΑΟΚ παιχτη κατω απο 1,75 θα τρελαθω...Ettien26 έγραψε:Ενημερωτιικά ο Τόμας είναι 1,73
ο νταντας ηταν 2 επιπεδα πανω σε ολα.. ακομα και σε ταχυδυναμη ... ελπιζω να παρει χρονο ο τσιγγαρας..
-
Μπορεί να ακουστεί μπακαλίστικο αυτό που θα πω αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πλέον που οι εντάσεις, η ταχηδυναμη, οι δεύτερες μπάλες κτλπ είναι ποιο καθοριστικός παράγοντας από ποτε, αυτά τα χαφ 1.65 τύπου αντονιο και νταντάς έχουν πεθάνει, δεν έχω δει να βγαίνει κανενα σοβαρο χαφ πλέον με τέτοια σωματοδομή γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύονται, για να φανταστείτε ο τελευταίος είναι ο βερατι.
- AlxNeapoli1
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ, γιατί πίστευα ότι είναι τρεχαντήρι που οργώνει το γήπεδο. Αμα ήταν τέτοιος όμως γιατί να μην τον κρατήσει η Νάπολι;
Δεν ειναι μπακαλιστικο. Ειναι αστειο ποσο ευκολα τον τζαρτζαρουν και τον πετανε εκτος φασης. Με αυτη την σωματοδομη για να παιξεις αυτη την θεση πρεπει να το λεει η ψυχουλα σου και να δαγκωνεις. Οπως ο Βερατι πχ οπως λες που ειναι σκυλι του πολεμου.Leonardo10 έγραψε:Μπορεί να ακουστεί μπακαλίστικο αυτό που θα πω αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πλέον που οι εντάσεις, η ταχηδυναμη, οι δεύτερες μπάλες κτλπ είναι ποιο καθοριστικός παράγοντας από ποτε, αυτά τα χαφ 1.65 τύπου αντονιο και νταντάς έχουν πεθάνει, δεν έχω δει να βγαίνει κανενα σοβαρο χαφ πλέον με τέτοια σωματοδομή γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύονται, για να φανταστείτε ο τελευταίος είναι ο βερατι.
Εμένα μου δείχνει ότι δεν πιστεύει ότι θα παίξει ούτε στην Ιταλία και περιμένει τη μεταγραφή στην πατρίδα.Daskalos_4 έγραψε:Η υψηλή ρητρα ειναι σαν ο παίχτης να λεει: Παιδια ερχομαι, αλλα μονο για φέτος. Να κλεισω καμια τρυπα στο ροστερ σας και ταυτόχρονα να μη ξεμεινω απο ομαδα. Και απο του χρόνου καθεις στον δρομο του.
Αν πίστευε ότι θα παίξει στην ομάδα του θα έπρεπε να σκηστει να το αποδείξει φέτος. Δεν το βλέπω όμως.
Λεπτομέρειες βέβαια, για εμάς το αποτέλεσμα μετράει και δυστυχώς η επιλογή δε μας βγήκε.
-
Η λατσιοΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ, γιατί πίστευα ότι είναι τρεχαντήρι που οργώνει το γήπεδο. Αμα ήταν τέτοιος όμως γιατί να μην τον κρατήσει η Νάπολι;

Ε προφανως το παιδι ηρθε σαν ταλεντο στα 21 του, δεν ηταν για το επιπεδο τους και μας τον εδωσαν δανεικο.
Οπως φαινεται δεν ειναι ουτε για το επιπεδο μας οποτε μπορει να παει δανεικος σε καμια ολλανδικη οπως ο νταντας
- Amsterdamer_87