8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Θα τα πω απο τωρα: ετσι και δεν σκάσετε μες στην ανοιξη 3-4 μυρια και ξεκινησετε τιποτε κλασικες μπακαλιστικες διαπραγματεύσεις με αποτελεσμα να τον χασουμε για κανα πεντακοσαρι, να βρείτε τρυπα να κρυφτειτε.
Ο τύπος ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για την Ελλαδα, απλα. Με αυτόν εχει βασικο χαφ για τα επόμενα 5 χρονια.
Ο τύπος ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για την Ελλαδα, απλα. Με αυτόν εχει βασικο χαφ για τα επόμενα 5 χρονια.
Δεν μπορείς τουλάχιστον να βάλεις και στην εξίσωση για την ρήτρα του Μειτε και τον Φιλιπε Σοαρες που είναι τώρα στην Πορτογαλία. Να τους έλεγες πάρτε 2 εκ και τον Φιλιπε δώρο αλλά εκεί στην Πορτογαλία ούτε που παίζει όλο εκτός αποστολής τον έχουν, άλλος με ψυχολογικά. Ο Μπότο μας τον έπιασε για τα καλά , μας φόρτωσε τα παλτά, δώσαμε τα εκατομμύρια εκεί και τώρα συζητάμε αν αξίζει 3 εκ ο Μειτε. Ρε που φτάσαμε.
- ΑποστόληςΑ
Διαπραγματευόμαστε για ένα ποσό κάτω από 3 και κοντά στα 2Μ. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, ελπίζω πάντως να μην χάσουμε τον παίκτη.
- sourmenetes
- Moderator
Ένα χαφ επιπέδου!
Πολύ υψηλού!
Κλείστε τον χθες!!
Δώστε του το συμβόλαιο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ υψηλού!
Κλείστε τον χθες!!
Δώστε του το συμβόλαιο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Νομιζω 4 ειχα ακουσει για την ρητρα του. Εννοειται οτι και στα 4 τον κλεινεις παραυτα. Η κανεις μια διαπραγματευση του τυπου 3,5 συν 500 με συμετοχες και τελειωνεις απο τωρα. Δεν βρισκεις τετοιους παικτες σε αυτα τα λεφτα.
Νομιζω οτι το το σημειο καμπης ηταν ο κοσμος πριν τον ματς με τον βαζελο. Εκει που διαφωνουσα αλλα τελικα χρειαζοτανε για τους παικτες.cellophan έγραψε:Ο τύπος από τη στιγμή που άρχισε να νιώθει, είναι εκπληκτικός.
- WeWillRockYou
Δεν θυμάμαι που το άκουσα, αλλά νομίζω η ρήτρα ήταν στα 4 εκ. για το 70% του παίκτη.
Προσωπικά θα έδινα και 3 εκ. αυτή τη στιγμή, για να κλείσει το ντιλ και ας μην έχει μεταπωλητική αξία ο παίκτης.
Αξίζει αποδεδειγμένα να χτίσεις το κέντρο των επόμενων χρόνων πάνω του.
Προσωπικά θα έδινα και 3 εκ. αυτή τη στιγμή, για να κλείσει το ντιλ και ας μην έχει μεταπωλητική αξία ο παίκτης.
Αξίζει αποδεδειγμένα να χτίσεις το κέντρο των επόμενων χρόνων πάνω του.
Αυτόν τον ρωτήσαμε αν θέλει να μείνει στο γραικικο πρωτάθλημα; Δεν φαίνεται κ τύπος που δένεται με κάτι να πεις ότι βρήκε την Ιθάκη του.
Πιστεύω ότι έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις...με ένα ποσό 2-2,5 μύρια (ας μην ξεχνάμε ότι είναι και 30αρης) και ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα του θα είναι ένα καλό deal και για τις 2 πλευρές.
Ενώ είναι ανθρωποφάγος και θα έπρεπε να παίζει με κόκκαλα στα μαλλιά, μόνο εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά επιπόλαιος πάρα πολλές φορές σε νευραλγικά σημεία του κέντρου;

Ναι, ρωτηθηκε σχετικα και απαντησε «Ναι, γιατί όχι. Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη»Patron έγραψε:Αυτόν τον ρωτήσαμε αν θέλει να μείνει στο γραικικο πρωτάθλημα; Δεν φαίνεται κ τύπος που δένεται με κάτι να πεις ότι βρήκε την Ιθάκη του.
- Σουριναμέζος
Σε κάτι πρόσφατες δηλώσεις ο ατζέντης του είπε ότι του αρέσει στον ΠΑΟΚ και ότι η Θεσσαλονίκη αρέσει πολύ στην οικογένεια του. Να μείνει να ριζώσει εδώ
Ο Λούκας και ο Μειτέ είναι στο τοπ 3;;;;;;;PoccoPicante έγραψε:Προσπαθώ από το καλοκαιράκι να κάνω ένα all time top3 με τους ποίο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περάσει από την καψούρα μας...
Α Ενας χοντροκολης που ήρθε από την Πορτογαλία να παντρευτεί γυναίκα από του Αμπελοκήπους
Β Μια Τιτίκα από την Ισπανία που στα μισά καφενεία της Μακεδονίας του κάνανε βουντού και μετά από 2 χρόνια έπαιξε Άρσεναλ
Γ Ένας ραθυμος Παριζιάνος με τουπε και ύφος μλαζε που έχουν ξοδευτεί περίπου 35 χαρτιά για πάρτυ του
Honourable mention: Tayson,Sergio Oliveira., Sergio conceicao κτλπ κτλπ
Απόκτηση ΤΩΡΑ
και από κάτω Ταισον και οι δύο Σέρτζιο;;
Αυτά;;
Δηλαδή όχι Α) Νυν σουβλατζής σε καντίνα εξω απ'τη Τούμπα που ήθελε 6 άτομα στο κέντρο για πρωινό και πετούσε και δεκαπενταριά γκολάκια για πλάκα;
Β) Μερακλής αγράμματος γνωστός στην ευρώπη για το έδρανο αλλά και για το κύπελο ;
Γ) Συνονόματος του αρχαίου που έγραφε Ιλιάδες και Οδύσσειες , ομογενής απ'την Κολχίδα;
Δ) Και ασφαλώς όχι γνωστό μοντέλο πρότυπο για γλύπτες της σχολής καλών τεχνών, όπου η προτομή του έσπασε από ορδές ορκ , καλά προστατευμένων εντός της Τούμπας;
Και ασφαλώς μπορώ να συνεχίσω!!