24
Ο Κάλεντ Νάρεϊ, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και ο ατζέντης του πιέζουν τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Καλίτζ. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να κάνει πράξη αυτήν την επιθυμία, βλέποντας τον ποδοσφαιριστή από την αρχή της σεζόν να μην έχει καθόλου το μυαλό του στις υποχρεώσεις με την ομάδα.
Η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί άμεσα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει τον παίκτη στον επαναληπτικό με την Χαρτς. Από πλευράς ΠΑΟΚ, προτιμήθηκε να φύγει άμεσα, πριν αντικατασταθεί, αφού το μυαλό του παίκτη βρίσκεται αλλού.
77. Khaled Narey
- john4serres
Re: 77. Khaled Narey
- potamda
- Bet Guru 2023
Η αλήθεια είναι ότι οι φετινές του εμφανίσεις δεν είναι καλές. Δεν ξέρω αν φταίει η περιπέτεια της υγείας του ή η πρόταση από την Αραβία.
Αν είναι ξενερωμενος και θέλει να φύγει, να πάει στο καλό.
Παρά τα καλά του νούμερα, πιστεύω ότι μπορεί να αντικατασταθεί με καλύτερο παίκτη στα χρήματα που ακούγονται.
Αν είναι ξενερωμενος και θέλει να φύγει, να πάει στο καλό.
Παρά τα καλά του νούμερα, πιστεύω ότι μπορεί να αντικατασταθεί με καλύτερο παίκτη στα χρήματα που ακούγονται.
Η αληθεια μπορει να ειναι καπου στη μεση. Ο ιδιος ο παικτης να ειδε οτι τον εχει επηρασει αυτη η ιστορια με τον κοβιντ και να θελει να παει καπου με χαμηλοτερους ρυθμους και καλυτερα λεφτα.
- navigator11
Στο καλό να πάει το παιδί. Ούτε εγώ θα είχα το μυαλό μου στην ομάδα μου αν έβλεπα προοπτική να αρπάξω 2,5 φορές φράγκα πάνω από όσα έπαιρνα ως τώρα.
Στο καλό και να μην μας γράφει. Παίκτες που θελουν να φύγουν δεν τους κρατάμε με το ζόρι. Καλή επιτυχία εκεί που θα πας. Ελπίζω να πάρουμε καλά φράγκα και να φέρουμε σοβαρό εξτρεμ.

Ακριβώς, στο καλο και να μη μας γραφει. Παιχτης που πιεζει για να παει να παιξει στην Αραβια δεν εχει καμια θεση στην ομαδα μας.
-
Η Χεταφε παντως μια χαρα κραταει παικτη που θελει να φυγει...
Το αν θα βρεις καλο αντικαταστατη με τα 2εκ που θα παρεις, επετρεψε μου να αμφιβαλλω..
Το αν θα βρεις καλο αντικαταστατη με τα 2εκ που θα παρεις, επετρεψε μου να αμφιβαλλω..
Περσι μαρεσε και ηταν απτους βασικους συντελεστες στις θετικες εμφανισεις της ομαδας.
Τωρα αν μυριστηκε χρημα και δεν θελει να συνεχισει,προφανως στο καλο. Θα χρειαστουμε επειγοντως εξτρεμ αντιστοιχου τυπου
Τωρα αν μυριστηκε χρημα και δεν θελει να συνεχισει,προφανως στο καλο. Θα χρειαστουμε επειγοντως εξτρεμ αντιστοιχου τυπου
Δεν μπορείς να πεις ότι ο παίκτης δεν έδωσε πέρσι, καλή επαφή με τα δίχτυα, γκολ θεαματικά, γκολ κρίσιμα.
Είναι σε ηλικία που θα ψάξει το εφάπαξ του και του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, λογικό να θέλει να την πάρει.
Κερδισμένοι και αυτός και εμείς που θα πάρουμε ένα καλό ποσό για ένα παίχτη πλέον αδιάφορο.
Ειδικά δε αν ήμουν σίγουρος ότι θα πάει το πακέτο όπως είναι για μεσοεπιθετικό θα πετούσα και τη σκούφια μου αλλά με τα φετινά μεταγραφικά.. ένα σφίξιμο υπάρχει
Είναι σε ηλικία που θα ψάξει το εφάπαξ του και του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, λογικό να θέλει να την πάρει.
Κερδισμένοι και αυτός και εμείς που θα πάρουμε ένα καλό ποσό για ένα παίχτη πλέον αδιάφορο.
Ειδικά δε αν ήμουν σίγουρος ότι θα πάει το πακέτο όπως είναι για μεσοεπιθετικό θα πετούσα και τη σκούφια μου αλλά με τα φετινά μεταγραφικά.. ένα σφίξιμο υπάρχει
όσο έπαιξε πέρσι πρόσφερε νούμερα. Κρατάω την γκολάρα του μέσα στον γάβρο από πλάγια θέση. Επαγγελματίας είναι θα πάει όπου τον συμφέρει, όσο και άν η αραβίες θεωρούνται για τελειωμένους κλπ, αν κάνει ένα- δυο συμβόλαια ζωής σε αυτούς τους παλαβούς θα είναι η σωστή επιλογή. Στην Β' Γερμανίας έπαιζε πρόπερσι ο άνθρωπος.
-
-
Τηρούνται; ;;
Εμένα με προβληματίζει το γεγονός πως κ οι ίδιοι οι παίχτες θέλουν να φύγουν. Το ζητάνε με μανία μάλιστα.. παλιότερα οι παίχτες καυλωναν με την φάση κ φευγανε με δάκρυα.. τώρα γιατί έτσι; ; μήπως βλέπουν μπουρδελοκατασταση διοικητικά κ όπου φύγει φύγει; ; γιατί καλοπληρωμενοι είναι όλοι
Εμένα με προβληματίζει το γεγονός πως κ οι ίδιοι οι παίχτες θέλουν να φύγουν. Το ζητάνε με μανία μάλιστα.. παλιότερα οι παίχτες καυλωναν με την φάση κ φευγανε με δάκρυα.. τώρα γιατί έτσι; ; μήπως βλέπουν μπουρδελοκατασταση διοικητικά κ όπου φύγει φύγει; ; γιατί καλοπληρωμενοι είναι όλοι
Και επειδή θέλουν να φύγουν οι παίκτες δεν τηρούνται τα συμβόλαια?
Εσένα από 500 άμα σου δίνανε 2,5 να μην έφευγες, να έλεγες θέλω να μείνω στα 500 καυλωμένος.
Εσένα από 500 άμα σου δίνανε 2,5 να μην έφευγες, να έλεγες θέλω να μείνω στα 500 καυλωμένος.
-
Απο τη στιγμη που εχεις συμβολαιο, θα κανεις οτι λεει η ομαδα.
Η ομαδα απο την αλλη, πρεπει να πει στους Αραβες να σκασουν τουλαχιστον 4εκ, αλλιως παιτης γιοκ.
Τα 2εκ ειναι αστειο ποσο για παικτη με νουμερα.
Η ομαδα απο την αλλη, πρεπει να πει στους Αραβες να σκασουν τουλαχιστον 4εκ, αλλιως παιτης γιοκ.
Τα 2εκ ειναι αστειο ποσο για παικτη με νουμερα.