71. Brandon Thomas Llamas
- ΑποστόληςΑ
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Με τα σημερινά 66 λεπτά που έπαιξε, έφτασε τα 895.
9 γκολ σε 895 αγωνιστικά λεπτά σημαίνει ένα γκολ κάθε 99,44 λεπτά. Not bad at all. Συγκριτικά ο Νέλσoνας έχει τα ίδια γκολ σε 1851 λεπτά, δηλαδή ένα γκολ ανά 205,67 λεπτά.
Η διαφορά είναι ότι ο Νέλσονας έπαιζε σε πιο δύσκολα ματς.
9 γκολ σε 895 αγωνιστικά λεπτά σημαίνει ένα γκολ κάθε 99,44 λεπτά. Not bad at all. Συγκριτικά ο Νέλσoνας έχει τα ίδια γκολ σε 1851 λεπτά, δηλαδή ένα γκολ ανά 205,67 λεπτά.
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος, διαφωνώ στο δεύτερο.sn0ufel4 έγραψε:Από το γκολ και μετά ζήτημα να ακούμπησε δύο φορές τη μπάλα
Αλλά παικταράς πάλι επειδή έβαλε έτοιμο γκολ
Το έτοιμο γκολ είναι κάτι σχετικό. Ολα φαίνονται εύκολα αρκεί ο παίκτης να βρεθεί στην κατάλληλη θέση.
Και ο (περιορισμένων δυνατοτήτων) Ισπανός το κάνει συχνά αυτό και σίγουρα πρέπει να του το πιστώσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 12 Μαρ 2023, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες συμμετοχές.
Μπράβο!
Μπράβο!
- Μπαρκαρούτσος
Για βασικός με την καμία. Αλλά για τα λεφτά που έδωσες μια χαρά. Καλή μεταγραφή εκ του αποτελέσματος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τελικά κάνει για τον ΠΑΟΚ;

Μπράβο στο παιδί που σκοράρει
Όσο για το ερώτημά του καραβοκύρη
Ο προπονητής όταν είχε τον Ολιβέιρα 100% διαθέσιμο, προτίμησε να τον ξεζουμίσει, να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο βασικός, να παίζει εκατοστά λεπτά σε πάρα πολύ υψηλή ένταση με την Κούλα από το να δώσει φανέλα βασικού στον ισπανό ή αρκετά περισσότερα λεπτά ως αλλαγη.
Το τι λέμε εμείς από εδώ και από κει είναι περιττό
Όσο για το ερώτημά του καραβοκύρη
Ο προπονητής όταν είχε τον Ολιβέιρα 100% διαθέσιμο, προτίμησε να τον ξεζουμίσει, να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο βασικός, να παίζει εκατοστά λεπτά σε πάρα πολύ υψηλή ένταση με την Κούλα από το να δώσει φανέλα βασικού στον ισπανό ή αρκετά περισσότερα λεπτά ως αλλαγη.
Το τι λέμε εμείς από εδώ και από κει είναι περιττό
Και δηλώσεις στα άπταιστα Ελληνικά ο Μπράντονας! Σε λίγους μήνες μέσα!
Ω ναι αλλα και με μερικά..πέναλτι ο Νέλσονας!ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τα σημερινά 66 λεπτά που έπαιξε, έφτασε τα 895.
Πες μου με ποια 3αδα για να σου πω...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τελικά κάνει για τον ΠΑΟΚ;
Είναι σύνθετο το θέμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι 3αδα Ολιβέιρα, Τζίμας, Τόμας δεν έχει ισορροπία
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει για άλλον βασικό φορ και θα ησυχάσετε και οι μεν και οι δε.
Αν υπαρχει χωρος στο μπατζετ για υπέρβαση στα φορ, τοτε δεν χωραει. Κρατας Ολιβειρα Τζιμα και φερνεις και ενα κανονι. Αν δεν υπαρχει χωρος, καλυτερα να μεινει αυτος παρα να μας ερθει κανας Τσολακ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην πατε μακρια, αν ειχαμε Μπακαμπου αντι για Μπραντον δεν θα ηταν αναβαθμιση; Ακομα και το τσεκουρι τον Αραουχο, αλλα και οι 2 πληρωνονται παραπανω απο τον τιμιο Μπραντον. Μακαρι να αντικατασταθει με καποιον πρωτοκλασσατο και ο Ολιβειρα με τον Στεφανο να καλυπτουν το ρολο
Ε αυτο ειναι το θεμα, αν εχεις κι αν θελεις να τα σκασεις για φορ. Εγω προσωπικα προτιμω αναβαθμιση στα μπακ και στα χαφ παρα προσθηκη ακριβου φορ. Βεβαια πηραμε και 2μιση μυρια απο Κουτσια, αρα ισως μας παιρνει.